Keresés

Részletes keresés

aranyviktor Creative Commons License 2004.04.16 0 0 712

Ja, most látom. Az előző hozzászólás idézőjelben értendő! :-)))
aranyviktor Creative Commons License 2004.04.16 0 0 711
Igen, igazad van, pontosan ugy kell megnyilvanulnom, mint aki szereti az Urat! Nagyon igazad van! Most nagyon jol meg lettem altalad leckeztetve:-) Gyorsan beszeljetek meg telefonon egy atok-talit:-)
Epp ezert JELENTEM KI, hogy el vagytok mindannyian veszve! Epp ezert jelentem ki, hogy a mestereid: a spicli-parazna-hangafa trio nem az Ur utjan jarnak, hanem a sotetseg es karhozat utjan es ti is, akik kovetitek oket:-)
Semmikepp nem tudod elsumakolni azt, hogy a Szent Szellem ellensegei vagytok!
Te maskeppen is az vagy, hiszen olyan csoportosulas tagja vagy, ahol a JT mozgalomhoz hasonloan tagadjak a Szent Szellemet!
Pedig mondom neked, hogy a Szent Szellem = Szemely es Ur! Es a Biblia is mondja, epp ezert mondom en is.
A vallasi vitat lezartam! Ti itt kimutattok a rengeteg alattomos hazugsaggal, hogy mennyire gyulolitek azokat az embereket, akik az Evangelium hirdetoi. Ram is, aki csak az evangeliumot hirdettem; annyi hazugsagot talaltatok ki, hogy azert mar regen kenyszerzubbonyt kellene viselnetek, hiszen epelme nem talal ki ennyi moslekot masokra.
Regebben olvastam a spiclike sorait es megtudtam, hogy MINDEN EGYES allitasa hazugsag, mert semmi sem ugy tortent meg, ahogy o leirta. Hamis tanu a kisoreg! Van vagy 5-6 ezer allitasa masokrol, es mind hazugsag! Elegge sz@r lehet neki igy elni.
Ti pedig az o kovetoi es tanitvanyai vagytok, az o martirjai vagytok, hiszen annyira kovetitek, hogy meg az Ur atkat is magatokra vallaltatok csak azert, hogy o lehessen a szellemi atyatok:-))) meg is erdemlitek azt a terhet, ami tole szallt at ratok:-)
Aki atkozottat kovet, az maga is atkozotta lesz.

En szeretem az Urat, es a Testvereimet is szeretem, akiket latok!
Akiknek segitettem es folyamatosan segitek, azok tudjak is ezt. Ti nem tudjatok, hiszen ti annak a masik fejedelmnek a gyermekei vagytok!

En csak egyszeruen vettem a batorsagot es BEOLVASTAM es BESZOLTAM ezt vegre nektek, mert elottem senki sem mondta meg itt, hogy a BUDOS, az BUDOS es a FEKETE az FEKETE!

Azzal meg hiaba jottok, hogy en milyen stilusban mondtam ezt meg nektek. Termeszetesen olyan stilusban adom elo, ahogy en akarom. Semmit sem szabtok meg nekem. Ha az Ur elott elfogadott vagyok, akkor az nudli, hogy a satan szolgai szemeben, mi vagyok.

Az imaink utol ernek benneteket, ez alol nem lesz kibuvo es az orok karhozatban sem lesz mentseg.
Akkor majd Jezusnak is azt mondjatok, hogy benne nincs szeretet???:-)))

Istenben sincs szeretet azert, mert elkeszitette a satannak es a kovetoinek az orok tuzes tavat?

Tudom, hogy az olyan "hirnok", mint en nem nepszeru koztetek:-) Dehat ez kit erdekel?
Vagy engem is elkaptok es szetfureszeltek?:-), mint atyaitok tettek a profetakkal?:-)
Arra is kulon befizetnek!

Csao bambino!

A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!A Szent Szellem az Ur!

Dual Power Creative Commons License 2004.04.13 0 0 710


"Az Emberi Ostobaság, csak az ami határtalan és hát AVi ebben kifogyhatatlan. Pedig tanulhatott volna már, mert rengeted dolgot kipróbált és látott. Látta, hogy nem működik és hülyeség minden, de azért újjabb és újjabb misztikumokat keres.

Ezek után nem tartom lehetetlennek, hogy valaki bevezeti a 8. vagy hanyadik csakra FINGBENHAT misztériumát és az emberek egy teremben összegyülve és átszellemülve, a fesőbb és alsóbb energiákkal, ájtatosan rotyogtatnak.

Komolyan látom a szemeim előtt és nehogy azt hidd, hogy van akkora baromság, amire nem lehet követőket és hívőket lelni. "


aranyviktor Creative Commons License 2004.04.13 0 0 709

A vallásod "jelképe", a nulla végtelenítése nagyszerűen jellemez egyébként téged is. nyivákgábor....
CSerfa Creative Commons License 2003.07.12 0 0 699
Nocsak!

Úgy látom, időben helyreállt a dolog, azaz időben sorrendben vannak a hozzászólások.

Látom, dolgozott a moderátor, a "nem tisztességes" és az esetleges "rosszindulatú" minősítésem okafogytával visszavonva.

CSerfa

Előzmény: CSerfa (697)
a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 2003.07.11 0 0 698
Én sem mondtam, hogy ez jó, csak annyit: láthatóvá tehető, nem lett törölve.
Előzmény: CSerfa (697)
CSerfa Creative Commons License 2003.07.11 0 0 697
Nem, nem, ez nem tisztességes szerintem. Ezt tudta, akik összevonta, és így gyakorlatilag eltűnt (ugyan ki olvassa?), elveszett több szólás ok nélkül. Akarom mndani, jó oka nem volt, hisz, gondolom, hely sem szbadult fel, semmi haszna nincs. Ám Aranyviktornak oka volt, mint írta is arra, hogy két topic legyen, éppen nem azonos volt a kettő. Csak szvsz a moderátor nem olvasta, vagy rosszindulatú volt és kész, nem kéne ezt ragozni..

Oly sok ennél silányabb topic van, kár volt (szerintem) ezt piszkálni! A kedvem mindenesetre elment jócskán.

Cserfa

Előzmény: a legkisebb ugrifüles (696)
a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 2003.07.11 0 0 696
Állítsd át a nézetet 500 hozzászólás megjelenítésére, és meglesz. Összevonták a tücsökbogaras topicokat, csak fapados az összevonó szoftver.
Előzmény: CSerfa (695)
CSerfa Creative Commons License 2003.07.11 0 0 695
Ejnyebejnye!

Ukkmukkfukk, eltünt innen a szólásom, és a Közleményekben sincs ennek mikéntje-oka.

Nem túl szimatikus módszer ez nekem...

CSerfa

nemvitatkozom Creative Commons License 2003.07.11 0 0 694
brutálmaci

"hasonlítsd össze pl. az Illiászt, Odüsszeiát (vegyük most egynek ezt a kettőt) mondjuk a Bibliával. Mindkettőben vannak kegyetlenkedések, de Homérosz (vagy akárki is írta) legalább nem nyal be csontig az isteneknek, hogy milyen csodálatos, hogy ilyen dolgokat művelnek. A Biblia viszont igen. Dicsőíti istent minden vérszomjas tettéért (pl. újszülöttek kinyírása, gyerekek medvékkel széttépetése, satöbbi). "


Ember Azürből Creative Commons License 2003.07.10 0 0 693
Cheese

"(*** kívánság, filozófiai meggyőződés és világnézet szerint helyettesíthető be arabokkal/katolikusokkal/ivángáborokkal/stb.)"


Don Vittorio Creative Commons License 2003.07.09 0 0 692
"Lambiziről én hosszú ideig nem kívánok vitázni, kérlek, ne is kényszeríts erre. Nem is érdemli meg az az ember."

De nem ám!

Előzmény: CSerfa (691)
CSerfa Creative Commons License 2003.07.09 0 0 691
Kedves oncogito!

Amit Lambizi mond, nem humoros, nem is vidám, ez igaz. Így én nem tartom humorosnak a Lambizi féle sok dolgot. De a humor is jó fegyver lehet, és szerintem kívánatos, hogy Lambizi megkapja a magáét. Erre meg kéne hagyni az esélyt. De én nem is a topicot védtem, csak helytelenítettem, amit Pauler tesz. Ez nekem rossz ismeretből való magaválasztotta istentiszteletnek tűnik, és a szent dolgok disznók elé öntésének. Szóval Aranyviktor célja egészségesebbnek tűnt, na.
Lambizinál pedig igaz, nem tudja az ember, sírjon-e, vagy nevessen. Szvsz inkább nevessen, és ha ez sikerül Aranyviktornak, akkor jó. Ha te szomorkodsz Lambizin, szomorkodhatnál ártatlanokon is...
Lambiziről azt vélem, ő egy olyan értéktelen ember, ki másokra nem figyel, fel sem fog, nincs gondja senkire és semmire (alig van dolga, ahogy láttam), puszta szórakozásból-időtöltésből, a szeretet tökéletes híjával saját magát magasztalva (mintha valamiféle Isten embere lenne) gyalázza az élő Istent. Igazságtalannak tartom, hogy Lambizivel ennyit kéne foglalkozni.
Ha pellengérre lehet állítani, legyen, ha ki lehet figurázni, legyen, ha le lehet rontani igyekezetét pl. azzal, hogy nevetségessé váljon, legyen! Van helye az intésnek, van a feddésnek, és van a közösség megszakításának is. Lambizi mindent megkapott, messze azon felül, mint megérdemli, minden jót megtaposott, magát az embereket is, és Istent gyalázza. Bizony, Aranyviktor szándékának igaza van, szerintem, igazságos ő ebben, Paulernek meg nincs igaza, ahogy Lambizivel bánik (szerintem persze), ezért írtam, nem másért.

Olyat meg ne tulajdoníts nekem, kérlek, amit nem írtam, sehol nem írtam, hogy derülnék Lambizin, vagy e topicon, igaz, e topic a Fórum része, és jól van ez így. Ha meg akadozik, nem túl jól sikerül valami, miért kéne így kiosztani? Nem értem! Aranyviktor és Lambizi össze sem hasonlítható. Mégis, Aranyviktortól (topicjától) határolod el magad, Lambizitől meg nem. Igazságtalan. Szerintem Lambizit kéne ignorálni... ez itt Off.

CSerfa

U. I.: Lambiziről én hosszú ideig nem kívánok vitázni, kérlek, ne is kényszeríts erre. Nem is érdemli meg az az ember.

Előzmény: oncogito (690)
oncogito Creative Commons License 2003.07.09 0 0 690
Kedves Mindneki!

Ha valóban úgy érzitek, hogy a topic címének megfeleően itt csupa vidám, tréfás dolgok vannak, amiken a többség, (meg a topicnyitó és CSerfa is) derül - akkor elnézést, valóban az én humorérzékemmel lehet baj, ha másként reagáltam le.
További jó szórakozást - és inkább majd én kerülöm a jövőben jelen topicot.

oncogito

CSerfa Creative Commons License 2003.07.09 0 0 689
Kedves Pauler!

Nem adok igazat neked! Aranyviktornak van igaza, jól teszi, amit tesz. Ha hívőt is ér a dolog, akkor is. Jézus tanítása szerint sem rejtetik el a hegyen épült város, gyertyát sem azért gyújtanak...
Szóval nem kell rejtegetni, hanem világosságban tartani.
A vétkeket sem kéne rejtegetni, besöpörni a szőnyeg alá.

Undorító, ahogy te bánsz Lambizivel. Sem Jézus, sem apostolai nem ilyenek voltak (szvsz persze). Egyszerűen szóltak az eretnek embernek, egyszer, vagy kétszer, utána kerülték. Rettenetes, amit Lambizi művel, nem Aranyviktort kéne visszafognod, ha akarsz valamit tenni!

CSerfa

Előzmény: pauler (685)
Canis Creative Commons License 2003.07.09 0 0 688
Természetesen tiszteletben tartom a döntésed azonban annyira azért nem volt rossz, sőt. Amilyen gyenge most a valfili, gyakorlatilag csak ezt olvastam rendszeresen.
Előzmény: aranyviktor (687)
aranyviktor Creative Commons License 2003.07.08 0 0 687

Kedves pauler!

lamborjohhny nincs semmiféle itélet alat, és természetesen az e topicban szereplése sem itélet. A ti nemtetszésetek, azonban jelzés, topic kilőve, viszontnemlátásra.

Előzmény: pauler (685)
aranyviktor Creative Commons License 2003.07.08 0 0 686

Volt egy hasonló nevű topikom, amit egy valaki 28 különböző nicknéven lerombolt, kvázi kisajátított magának. Ott nem emeltél szót, úgy látszik, én vagyok a legdestruktívabb ember a fórumon, hát akkor köszönöm a hozzámvaló nincs mit, csináljon jobbat, aki akar.
Átmegyek a nettóra, úgyis régen hívnak már vissza.
Előzmény: oncogito (683)
pauler Creative Commons License 2003.07.08 0 0 685
Aki ítélet alatt van, annak nincs szüksége ítéletre.

Kérem, hagyd abba!

Előzmény: aranyviktor (682)
aranyviktor Creative Commons License 2003.07.08 0 0 684

Ez a topic olyan, amilyen. Ha népszerűtlen, elsüllyesztem.
Előzmény: oncogito (683)
oncogito Creative Commons License 2003.07.08 0 0 683
Kedves Avi, szerintem kezd lanyhulni a humorérzék és kezd erősödni a gúnyolódás. Azt hiszem, ez amolyan fórumos ártalom. :-/
Nem árt résen lenni, mert szerintem szétkenni és ujjal mutogatni udokságra - lehet hogy növeli a jó és rossz kontrasztját, amit egyébként ha eddig jól értettelek - szeretnél elmosni.

oncogito

Előzmény: aranyviktor (682)
aranyviktor Creative Commons License 2003.07.08 0 0 682

lamborjohnny 2003-07-08 19:22:35 (119)

nem idő kérdése, te gyáva nyúl, hanem be nem ismert tehetetlenség kérdése...a kígyókra és a kutyákra mindig van időd, tehát ne játszd meg itt magad...Krisztusnak sem lesz ideje rád amikor visszajön majd az övéivel...ezt már most garantálja...rólam eztentúl pedig végképp szálj le he jót akarsz magadnak te félember...


aranyviktor Creative Commons License 2003.07.08 0 0 681

vigor 2001-12-19 18:33:12 (6)

Először is, ahhoz lehetek közömbös, amit ki tudok zárni az életemből, és fordítva. A felsorolt személyekkel sajnos nem így van.

Másodszor, a kakimtól például undorodom, de nem utálom. Mert az olyan, amilyen. Nem volna értelme különösebb érzelmeket táplálni iránta, amíg le nem mostam a klotyón.


nemvitatkozom Creative Commons License 2003.07.08 0 0 680
hg9mck
"Alapos tehát a feltételezés, hogy a történelmileg jóval korábbi karakuttyizmus tézisének mintegy antitézise a kereszténység. "

elneszaladj Creative Commons License 2003.07.08 0 0 679
hg9mck

"Isten talán mindenható, ez esetleg megtapasztalható, bár kétséges, mert pl sajátmagát nem teremtette, csak a világ többi részét. Őt magát Karakutty teremtette - aki viszont a világot nem teremtette - nagyvonalúan (és lustán!) rábízta ezt fiatal tanítványaira, Istenre. (azért többesszám, mert 3 személy)
De hogy Isten öröktől fogva létező, ez csak amolyan mendemonda - ki volt ott??? ki látta???"aranyviktor Creative Commons License 2003.07.08 0 0 678

RobUr 2003-05-26 18:57:00 (46)

Ez azert van, Madach szerint, mert az Ur befejezte a teremtest. Vagyis, mindennek adott nevet. :-)
Azota pihen. Vagy alszik.

aranyviktor Creative Commons License 2003.07.06 0 0 677

a többsége nem vidám. Inkább kinevetni való

Nobody is perfect, senki sem tökéletes! Én sem!
de ha kinevetsz valakit, akkor is nevetsz, nem? És ha nevetsz, akkor vidám vagy, nem?

Előzmény: JFEry (676)
JFEry Creative Commons License 2003.07.06 0 0 676
Bocs AV, de ezeknek az idézeteknek a többsége nem vidám. Inkább kinevetni való!
aranyviktor Creative Commons License 2003.07.06 0 0 675

Amida 2003-04-30 05:07:29 (356)

Lehet több, lehetkevesebb...nem hinném, hogy a magamfajták könnyen kerülnek a Nirvánába.

Még Cro-magnonban.

Egyet jobbra-egyet balra, előre-hátra, csak mint a szaró galamb, békésen.

Teljesen ugyan azt mint eddig. Semmit nem tennék másként. Villon rólam mintázta a Senki fiát.

elneszaladj Creative Commons License 2003.07.05 0 0 674
req999

"Szerinted az evolúció azt jelenti, hogy a majom lejött a fáról, köpött egyet, és kész, evolúció vége, stáblista, a szerző meghajol? "


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!