"... szóval az, hogy nevezett személy itt van, nem a te feltételezésedből tudom, hanem egy másik nick letiltása utáni [másik topic, ott is írsz] beszólós modiknak írt levele alapján.." - (írja nekem kaviat)
'moderator Válasz erre | Adatok | e-mail 2002-02-21 23:22:43 (91)
Iago nem véletlenül nem ment, mivel vagy 50 nickel együtt ment a semmibe. Az, hogy miért az legyen az én titkom, de te szúrtad el :)))
Amúgy egyik új fícsőr, hogy tudok új jelszót kérni, ezzel kell a 2002-t kihűzni, de ez is ahsznos ha valaki "rakoncátlankodik", mert elfelejti a jelszavát :)))'
Tehát IP-cím alapján válogat, ami jogosulatlan adatkezelés tényállásának fennforgását valósítja meg :) valamint ő nem letilt, csak jelszót cserél, ami nem tudom, mire jó a szemétkedésen kívül.
Tudhatnád már régen, hogy a marketing van az élen. Azt követi a dizájn, de sehol nem hallottam még a 'fogyasztóról'. :))) Szóval ha nem lenne az örökös megújulás, nem lehetne új autót igényelni a főnöknél, aki a teljesítményt méri, nem lehetne felfújni az osztályokat, csoportokat, s nem lehetne karriert építeni. Te nem számítasz, ahogy én sem és senki a drót ezen oldalán. A nép csak szörföljön szépen csendben, hogy a dizájner végre a révbe érjen. :))
szija güzü Mester, hidd el, nem az öreget kell megygyőzni [legalábbis szerintem].. más: voltak ilyen topicok aztán meg volt ami a levesbe ment, igaz.. de hidd el, ha a külön fórumban lesz ugyanaz a személyeskedés amivé néhány itteni nettós topic fajúlt azokat is törölni fogjuk/ják.. de nem is ez a lényeg, hanem szerintem az index hajlandósága illetve lehetőségei.. de ne legyen nekem igazam, legyen nektek külön fórumotok, stabíl moderációval
az a helyzet, hogy én akár mondhatom is hogy jó lenne külön fórum nektek, meg miért ne ha van egy sopronnet fórum is ahol 10 ember per nap a látogatottság [lehet hogy több, multkor nem láttam 1 topicot se arrafelé] csak sajna ismerve az index jelenlegi hozzáállását [most éppen hetek óta képtelenek megcsinálni a moderátori mailküldést, meg az egész rendszer hol megy hol nem megy, olyan érzét keltve, mintha még véletlenül bekapcsolva maradtak volna a szereverek miután az utolsó ember is elment]... szóval lehet, hogy az lesz a legjobb, ha itt egy topicban berendezkedtek, mint párszor mát megtörtént a régebbi nettóbalhék esetén
504 Gateway Timeout
This Web page could not be opened. There may be too many people accessing this page or the page may be unavailable. Please try again later.