kedves Indexesek, úgyse hagylak békibe titeket, amíg meg nem mondjátok, hova lettek az ékezeteim (itt nem lehet baj, a rendszergazda nem piszkálta a gépemet!)
Elég idegesítő probléma, és nem is csak engem érint, legalábbis mástól is hallottam már. Az index állandóan kiléptet, léphetek vissza mindig. Így nehéz kommunikálni, kérjük tehát tisztelettel a hiba korrigálását.
Rákerestem (most mind1, hogy miért) topiccímként arra, hogy 'cím', és egy kazal olyan topicot láttam a megjelenők közt, aminek az volt a címe, hogy '' *. Kiprószáltam, ez akkor van, ha nem írok semmi topiccímet. Azt hiszem, talán esetleg le lehetne tiltani, hogy ilyet meg lehessen csinálni (már ha technikailag megvalósítható). Legyen egy topicnak címe... Ja, egypár olyan topic is van, amelyiknek abszolúte nincs címe** (space, vagy mit tom én), talán ezt is lehetne tiltani...
Kilroy
PS.
* Egypár ilyen topic még esetleg elmenne, de van vagy 20-30 ilyen...
** Valahol poén az ilyen, és én értem is ezt a poént, de a meglévő néhány ilyen topic elég, ha ilyen, SZVSZ...
Még mindig bajok vannak, megint percekig nem ment semmi, hozzászólások nem voltak, másik topicokba átmenve dettó, mikor válaszoltam, a meg nem jelenő hozzászólsok miatt azt hittem, nem sikerült, ezek után három válasz sikeredett ugyanarra a hozzászólásra (:-P), topicból kimenni a Tasztalra nem sikerült (eredmény: The document contained no data :-P), közben egypár ISE is volt... :-(( Vmit ha lehetne tenni, az jó volna.
A percekig ISE-t én csináltam, jó vicc volt? :)
A többi azért mert az adatbázis szerveren egy oda nem illő progi futott és megette a proceszzor időt. Lelőtük most már jó lessz.
Kis hiba:
Belépek az Indexre, csinálok ezt-azt, Piazza, kis html-gyűjtemény szerkesztgetése, mifene. Eltelik némi idő, talán 5-10 +valamennyi perc, rákattintok egy topicra, be is lépek oda, de az Index kiléptet. Számomra gyanúsan rövid idő után. Sose nem tudom, mennyi idő után léptet ki automatikusan, dereng vmi 30 perc. Ennyi biztos nem telt el fenti esetben, mely egyébként már egypárszor előfordult. Igaz, közben beállítottam a gép óráját (mivel magától nem marad pontos :-P), lehet, hogy ez nem volt kóser az Indexnek.
Vmit átállítottam a beállításaim közt, és történetesen egy topicban voltam, mikor ráböktem a beállítások linkjére. Beállítottam, leokéztam és a fórumoknál találtam magam, be kellett újra jönnöm a Tasztalra. Kipróbáltam, ha nem okézom le, azaz nem állítok át végülis semmit, akkor ugyanoda kerülök, mint ahonnan a beállításokba bementem. De ha télleg változtatok, akkor kikerülök a fórumokhoz... Szerintem legalább a kiinduló fórumba visszakerülhetnék, de optimálisan akár a topicba is, ahonnan kiindultam.