Keresés

Részletes keresés

Alpári Gnác Creative Commons License 2019.11.10 0 0 20846

Upsz, a legjobb HBO sorozatot el is felejtettem, ez pedig az Utódlás.

 

Ez egy amerikai családi média-cégről szól, mondtam, hogy szeretem az ilyeneket és mindenki olyan gazdag a sorozatban, hogy az magyar fejjel fel sem fogható.

Itt mindenkinek százszor annyi pénze van, mint Miniszterelnök Urunknak, úgy veszik a 5th Avenuen a lakásokat, mintha ingyen lenne, nekik szinte ingyen is van.

 

Ha túl tudjuk tenni magunkat azon a nem könnyű feladaton, hogy a sorozat egyetlen szereplője sem kedvelhető, hanem éppen ellenkezően, mindenki, de tényleg mindenki ütni való utolsó mocskos gyökér, akkor kapunk egy szinte tökéletes sorozatot, kábé olyat, mint a Sopranos, csak ebben még Tony sincs.

 

Ez se sitcom, de nézni mindenképpen érdemes, ebben is tökéletesek a színészek és hát HBO-sorozat, mit kellene még ehhez hozzátenni?

Előzmény: Alpári Gnác (20844)
0101011 Creative Commons License 2019.11.09 0 0 20845

Az egy dolog. De visszautasítani hogy megtudd miből maradtál ki, és biztosra leszarozni az egészet egy tejesen másik.

 

Joey s01e10

 

Két dolog: a) imádom hogy Joey önkritikus. Csúnyasági Alap, meg "rájöttem hogy Hollywoodban már nem elég hogy Én Vagyok Doktor Ramoray az Életünk Napjaiból" és "Ekkora hülyét nem csináltam még magamból. // Ugyan drágám, mindketten tudjuk hogy ez nem igaz." b) Joey itt tényleg egy csajozógép, minden részben új alkalmi kalanddal.

 

A részben Joeynak kapcsolatokra kell vadásznia, és Micsoda Véletlen, a gondnok-ügyvéd-szomszéd-csaj épp grillpartit ad, amin ott egy producer, akinek Joey bedobja hogy jaaaa, peersze, egy suliba jártunk, és jól sül el a dolog, beválogatják egy sorozatba.

Ám ezúttal már nem a Szexi Pasit kell eljátszania - jelzés hogy múlik az idő a sorozatban -, hanem az apát, és nővérke azt mondja menni fog neki a szerep - ami karakterfejlődés, mert felveti a lehetőségét hogy Joeynak egyszer gyereke legyen.

 

Emellett tovább fényezi a sorit hogy marad pillanat a többiekre is: Nővért tulajdonképpen hívják Dühös Prostit játszani, Nerd büszke rá hogy az aki, és Howard is szerethetően mafla (szerencsére pont annyit szerepel hogy ne váljon idegesítővé). Stiffler mamája meg még kinkeybb mint valaha!

 

s01e11

 

Nem a White Snakes-t bírták a Rém Rendes Családban is?

De: Nerd hasznossá válik! Tiszta nyerő a kaszinókban - Joey vmi műsorát tartják egyben. Ahol véletlen lefekszik az egyik szépségversenyzővel. A megoldás: le kell feküdni minddel! Szituációs humor ami illik a karakterrel. Hát, gondolom egyeseket untathat hogy itt történik valami...

Arról már nem is beszélve, hogy bár Joey végül látszólag lebukik, de megúszná, de vállalná a felelősséget, ám kiderül hogy a rész elején az undok-öntelt Igazi Sztár van szó, aki most jól megbűnhődik. Pfű, itt cselekmény van, meg eseménysor, meg setup&payoff, meg egyáltalán - mennyivel jobb lett volna két buzivicc miközben valaki meghal,mint a [Jó]barátokban, nemigaz? AZ volt a Minőségi Szórakoztatás, hm?

 

s01e12

 

"Joey,a csipogóm vészhelyzetre van, nem azért hogy hozzak lekvárt! // De ugye hoztál? // Persze." - na így kell bemutatni egy karaktert gyorsan.

 

Btw, Joey sorozatára úgy utaltak mint "a Baywatch, csak itt síelnek", és most itt egy szereplő akinek "az átképzése deszkásból színésznek nem sikerült túl jól" - egy ilyen színész volt a Baywatchban is, csak ott nem göris volt hanem szörfös. Még hasonlóan is nézett ki.

A bombás rész pedig magával Mics Bjukenennel történt meg (Hasselhoff karaktere persze tényleg felrobbant).

 

Plusz: imádom a szinkront.

Az meg még jobb, hogy konkrétan látjuk Joeyt dolgozni.

 

PPS: az  a színész dobott egy Harvey Weinsteint a gyárásvezetőn? (Lucy Liu iszonyat nagyot alakít!)

Előzmény: Tonio 2.0 (20830)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.11.09 0 0 20844

John Oliver a legnagyobb nekem is!

 

De ha már HBO, bár nem vígjáték:

 

Legesleglső sorban javaslom az Eufóriát, a két főszereplő, de főként a Julest játszó hermafrodita lány/fiú elképesztő. De különben Zendaya is nagyon ott van. Nem egy vidám sorozat, de nagyon jó.

Nagyon jó Amy Adams sorozata, talán Éles tárgyak a címe, sokszor egész egyszerűen kellemetlen nézni, de mégis érdemes.

A Szolgálólány meséje a másik véglet, azt annyira rossz nézni a benne megjelenített disztópikus világ miatt, hogy én el is engedtem. Jó az is, nagyon jók a színészek, de nem vagyok képes nézni.

 

Ha már sitcom, elvileg a Modern családnak van még egy utolsó évada, bár ott is hullámzó a teljesítmény, de én szeretem.

 

Silicon Valley utolsó évada már megy, én nagyon sokat tanultam abból a sorozatból, startup-ot indító vállalkozóknak kötelezővé tenném, bár T.J Mileer metoo-s bukása miatt kiesett és nagyon hiányzik.

 

Egy Friends, HIMYM (bár azt nem szeretem), TBBT jellegű sorozat nagyon kellene, ez nem kérdés.

Ámbár ne felejtsük el, hogy a HIMYM  az utolsó betúig Friends...

Ilyen a Rick és Morty, csak az nem HBO-s és pompás részek váltogatják a gyengébbeket, de minden idők legjobb rajzfim-epizódját ők hozták, az a Morty észbontói, amiben annyi ötlet van, hogy elképesztő. Abban az egyetlen részben van annyi ötlet, hogy annyiból más egy komplett évadot írna...

 

Na és Lena Dunham sorozata, a Kemping!!! Az minden pénzt megér, annyira abszurd.

Jó a Watchmen is.

 

No, ezek döntő része HBO.

Előzmény: Édesvíz (20843)
Édesvíz Creative Commons License 2019.11.08 0 0 20843

Jó olvasni téged! Őszinte leszek, nagyon kevés sorozatot néztem eddig is, nehezen kezdek bele, szeretek meg újakat. Jóbarátok, Agymenők, Így jártam anyátokkal, 24, House, Dawson és a haverok, Szilícium völgy. Tudom, elég vegyes, de ezek ragadtak meg. Lerendeztem HBOGO-n a legnépszerűbb vígjátékként cimkézett sorozatokat és leírás alapján nézegettem bele, de egyik sem ragadott magával. Nem tudom, mi az, melyik az a pont, ahol már várom a következőt. A John Oliver show-t sem tudom megunni :-)

Talán csak időt kell adni nekik, nem tudom. Jó lenne rákattanni valami újra. A Dokik első évadát megnéztem félig és tetszett, aztán elhalt bennem. A fenti régieket bármikor elő tudom venni és szinte ugyanolyan izgalommal tölt el, mint régen, amikor ahogy befejeződött a Jóbarik, máris raktam be az első lemezt :-))

Előzmény: Alpári Gnác (20839)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.11.08 0 0 20842

Szerintem az Episodesban jó volt, ott volt dráma is, néha magam is meglepődtem, hogy ilyet is tud.

 

De azért ugye tudjuk, hogy ő ott azt játszotta el, ahogy a sorozatírók megírták, hogy milyennek gondolhatják az emberek Matt LeBlanc-ot a Jóbarátok alapján (nem gondolnám pl. hogy ő real is elzabálná a stáb elől a fánkot - vagy ha így is lenne, tuti nem engedte volna, hogy beleírják :D )

 

[és ez már majdnem olyan filozófikus és lételméleti fejtegetés, mint amit Kirk Lazarus a fegyvertűz közben meghasonlik, hogy ő most egy fehér ausztrál, aki a szerep kedvéért négerre plasztikáztatta magát és most épp azt játssza, hogy vietnámi drogkereskedő (és mondja ezt az amúgy amerikai Robert Downey, jr. a zseniális magyar Fekete Ernő lemélyített és tájszólásos hangján - imádom azt a filmet, a színházi és filmes lét minden kérdése benne van, a szinkronja meg tökéletes) ]

Előzmény: Alpári Gnác (20841)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.11.08 0 0 20841

Ja láttam az IMDB-n, ahogy azt is, hogy kerek 5 évig egyáltalán nem csinált semmit, majd eljátszotta saját magát az Episodes-ban, ahogy a színészfejedelmek szokták...

A Top Gearbe beszállni, pláne azzal a gárdával számomra nem is minősíthető még akkor sem, ha Jeremy Clarksont alapvetően egy viszolyogtató faszkalapnak tartom, de biztos kellett a pénz, hogy medvéket lövöldözhehessen a birtokán.

 

Ezenközben Aniston teljesen sikertelen filmekben szerepelt, nyilván...

Amúgy, aki teheti, tényleg nézze az új sorozatot, én sem fizetek érte, a telefonom ingyen dobálja fel a részeket, aztán majd meglátjuk milyen tartalmakat produkál az Apple...

Csak az a baj, hogy gyűlölök telefonon sorozatot nézni, de ez most egy próba, mindenesetre mindenhez van magyar felirat, ami az ilyen pörgő párbeszédes sorozatoknál nekem életmentő.

 

Matt LeBlanc pontosan az, akit mindig is játszott: egy gyenge ripacs, nála kivétel nélkül mindenki jobb képességű volt a Jóbarátokban.

Előzmény: CérnaSzáll (20840)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.11.07 0 0 20840

LeBlancnak van most is sorozat a Man with a Plan (magyar címét em vagyok hajlandó leírni), ami nagyon kínosan kezdett (szemmel láthatóan a színészek is szégyellték magukat), de aztán magára talált és egész kis vicceske lett (nyilván a Jóbari szintjét meg se közelíti, de nekem a Joeynál vicceseb)

Előzmény: Alpári Gnác (20839)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.11.07 0 0 20839

Az egy teljesen jó sorozat volt, nem egy sírva röhögős, a kolléga nem értené, mitől vicces és tényleg nem is az, inkább keserédes, de Kudrow komikus énje jól kijön.

Meg hát azért megcsinálták vele a Romy és Michele-t Mira Sorvinoval, miközben Mat LeBlanc csinált egy sci-ft, amiben egy család utazik a Marsra talán és ő valami bodyguard és... hát ennyi... Ja, meg a Top Gear kegyeletsértő szereplése, na arra biztos komoly szükség volt...

Az Episodes-ban, ami megint egy jó sorozat, de nem miatta, hanem annak ellenére eljátszotta saját magát. Az komoly feladvány lehetett...

 

És volt Kudrow-nak az HBO-n egy másik sorozata is, amiben web-terapeutát adott, lényegében a számítógépe képernyőjét láttuk, úgy mint a Modern Család egyik legjobb részében, amiben Claire notebookja a szereplő.

A páciensei pedig a legnagyobb sztárok, nem volt nekik snassz egy-egy 5 perces szerepet elvállalni.

 

Viszont éppen ma néztem meg Aniston új sorozatának az első részét, amiben a Jóbarátokbeli húgával, Reese Witherspoonnal játszik együtt és egy kertévé reggeli show-ja a téma, Aniston bitang jó benne. Persze Witherspoon is, de tőle ez nem meglepő, a Big Little Lies-ban is vitte a show-t, meg hát csak van egy Academy Awardja...
És Steve Carell is, pedig jól beskatulyázta magát az Office-szal, volt akkora idióta, mint a Joey, csak ő jó színész és kiráz egy drámai szerepet is erőfeszítés nélkül, most képzeljük ezt el Mat-ről...:)

Különben tényleg javaslom mindenkinek, mert jól kezdett, nekem a telefonom dobta fel és érdemes megnézni, csodálatosan van fényképezve, feszes és kiválóak a színészek. (Apple TV, majd kérem a jutalékot:)

 

Az a helyzet, hogy aki jó színész, az jó színész.

 

Mathew Perry például szerepelt az Elnök embereiben, ami kult sorozat volt, aztán Sorkin csinált neki és Bradley Whitfordnak egy saját sorozatot, ami sajnos megbukott. Ez a Studio 60 on the Sunset Strip volt, ha jól emlékszem a címére.

Pedig tetszett nekem, szerettem, de megbukott, ez az objektív tény és nem kezdek el hadoválni, hogy pont ennyire tervezték és mindent elmondtak, mert az bullshit lenne. Megbukott, mert a nézők nem szerették, van ilyen, most éppen egy Scarlett Johansonnal készült GOT spinoffot nem rendelt be az HBO, előfordul.

 

Egyébként tök érdekes, hogy a TV-kről szóló sorozatok nem túl népszerűek, a fentiek mellett a Newsroom volt ilyen és az is bukott, pedig nagyon érdekes volt nekem, csak én nem szeretnék abba a hibába esni, hogy a saját ízlésemet globálisan követeljem a nézőktől, mit kedves kollégánk

 

Amúgy megértem, hogy Schwimmer inkább a színpad felé kacsintgat, meg Perry is vidáman kokózik, mert millió dollárokat kapnak ma is és az elkövetkező évtizedekben is évente a jogdíjakból. (Mármint a Jóbarátok jogdíjából, mert a Joey-t sajnos nem adják a TV-k, abból nem jön a zsé...)

Nem pénz kérdése.

Aki azonban tényleg jó, ez pedig kétség kívül Aniston, az meg kaszál.

Előzmény: Édesvíz (20835)
Édesvíz Creative Commons License 2019.11.06 0 1 20838

Ó szívem, te tökre belezúgtál ebbe a sorozatba :-D

Tudod mennyi kritika megfogalmazódott bennem az első nézés óta? Oké, talán nem ilyen...hm...egyszerű módon, de sok. A lezárás például...annyi balszerencse közt, oly sok viszály után...akkor most tényleg minden jobb lesz R-R között? De tényleg? Ezt a mai napig nem tudom elfogadni. Egyébként valamennyire szórakoztató volt a kommentjeidet olvasni, Howard Stern jutott eszembe, akiről a filmben (Intim részek) jegyzik meg, hogy akik utálják, azok is hallgatják, "mert kíváncsiak, mit fog mondani" :-))

Egyszerűen szeretem ezt a sorozatot, a hibáival együtt. Az Így jártam anyátokkal-t meg még jobban. Aztán lehet, hogy 5-10 év múlva lesz egy még jobban tetsző sitcom, nem tudom, jó lenne rákattanni valamire. A Joey nekem egyébként elég hervasztó volt.

Előzmény: 0101011 (20834)
koncsik Creative Commons License 2019.11.06 0 0 20837
koncsik Creative Commons License 2019.11.06 0 0 20836

Ah, akkor a Sikersorozat/Episodes sem fog kimaradni...

Édesvíz Creative Commons License 2019.11.06 0 0 20835

HBOGO előfizuval is lenne egy ajánlatom: ezoizélaposföld Fíbi A visszatérés című sorozatban. Ezt nem nézem, örömmel várnám a remekbeszabott recenziókat :-))

0101011 Creative Commons License 2019.11.05 0 0 20834

Az Epizódokban MLB nem Joeyt játssza,hanem önmagát. Ha fel is merül a szerep, az legfeljebb meta, szóval AZ tényleg off.

 

Érdemes átfutni ha már így szóba jött, ki mireis vitte a (Jó)barátok után:

- Rossz olyan rossz volt, hogy nem is csinált semmi mást

- FíB csinált egy elég szar filmet, aminek már a nevére se emlékszek

- "Csendlör" csinált egy filmet és egy folytatást (Bérgyilkos a szomszédom)

- Kúrni Fox volt a ... Sikoly-filmekben?

- Récsöcs... Oké, ő szerepelt ebben-abban. Főleg Adam Sandler-filmekben, de az is valami.
És Joey szerepelt a Joeyban.

 

Ami kapcsán hiába az összeesküvés, ha egyszer megvan a DVD nálam!

 

Joey s01e07

 

"Ezt honnan tudod? // Vékonyak a falak ... és én hallgatózok."

 

s01e08

 

"Látod vannak neked sebeid. Csak itt belül!" - hát fura a nerd srác viszonya az anyjával, az biztos.

 

s01e09

 

"Még sosem kellett küzdenem egy lányért!" - tömör, de velős.

 

Oké, most mit vártok. Végignyomhatnám hány poén volt, de akkor itt ülnénk napestig. Másfelől egy egy habkönnyű vígjáték, sitcomszerűség, mindössze 3 és két fél szereplővel, oké? Az mindenesetre sokat elmond, hogy ma csak 1 részt terveztem, de annyira magávalsodort, hogy meglett a három.

 

Előzmény: CérnaSzáll (20832)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.11.04 -1 0 20833

Azután meg jön a Top Gear, hiszen abban is szerepelt Mat LeBlanc.

 

A kolléga könyörgi a figyelmet, úgyhogy én ezzel a lendülettel jól ki is ikszelem.

Előzmény: CérnaSzáll (20832)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.11.04 0 0 20832

És vajon utána ugrik majd az Episodesra vagy attól már megóv minket? (végülis nagyon érintőlegesen az is spinoff. Én nagyon szeretem, Sean (Stephen Mangan) fizimiskájába és hangszínébe teljesen beleszerettem, úgyhogy nemsokára jól meg is lesem színházban. Most azért nem ő a fő ok, amiért utazok - mint anno Perry - de ha már arra járok, akkor megnézem)

Előzmény: ron89 (20831)
ron89 Creative Commons License 2019.11.04 0 0 20831

Nem nézek pontosan utána, de 2 évadot élt meg, szóval olyan 45-50 része lehet, így kb 20 hozzászólás várható a kollégától. :)

Előzmény: Tonio 2.0 (20827)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2019.11.04 0 0 20830

?

Láttam a Joyeból pár részt, de eluntam.

Előzmény: 0101011 (20829)
0101011 Creative Commons License 2019.11.04 0 0 20829

Te meg kurvára menő vagy ám attó' 'ogy nem is láttad a spinoffot (ami a [Jó]barátok folytatása), de máris megingathatatlanul hiszed, mert nyilván Isteni Kinyilatkoztatásban vót ríszöd, 'ogy pocsékságos, és ezen semmi nem vá'toztat'at.

 

Joey, s01e04

 

Joey véletlen besétált a helyi Kék Osztriga Bárba, lol.

"A béna volt osztálytársam most sztárok haját vágja! // És azén hajam az semmi? // Ne is haragudj, de alig vagy híresebb mint a kliensem aki lelőtte a férjét." - íme Hollywood.

 

Stiffler Mamája ráhajt a nerd fiúra. Heh.

 

De a legjobb, hogy a karakterek között van interakció, nem csak léteznek egymás mellett, szemben az alapsorozattal. Joey beajnánlja az ügynökénél a fodrász tesóját, a gazdag ügyvéd Szomszéd Csaj rámenősséget tanul a fodrásztól, a nerdet inspirálja Joey, és Joey a nerd könyvklubbjával végre elkezd ismerettségeket szerezni. És ez akkor is számít, ha egyéjszakás kalandokról van szó!

 

s01e05

 

"Három darabra jelentkeztem, és mindegyikben játszanom kell ma este! // Miért nem drogproblémáid vannak, mint mindenki másnak?!?" - Hollywood kritikája.

 

s01e06

 

Rivális színész! Mint Schwarzenegger és Stalone!

 

 

 

Előzmény: Tonio 2.0 (20827)
0101011 Creative Commons License 2019.11.04 0 0 20828

Te meg kurvára menő vagy ám attó' 'ogy nem is láttad a spinoffot (ami a [Jó]barátok folytatása), de máris megingathatatlanul hiszed, mert nyilván Isteni Kinyilatkoztatásban vót ríszöd, 'ogy pocsékságos, és ezen semmi nem vá'toztat'at.

 

Joey, s01e04

 

Joey véletlen besétált a helyi Kék Osztriga Bárba, lol.

"A béna volt osztálytársam most sztárok haját vágja! // És azén hajam az semmi? // Ne is haragudj, de alig vagy híresebb mint a kliensem aki lelőtte a férjét." - íme Hollywood.

 

Stiffler Mamája ráhajt a nerd fiúra. Heh.

 

De a legjobb, hogy a karakterek között van interakció, nem csak léteznek egymás mellett, szemben az alapsorozattal. Joey beajnánlja az ügynökénél a fodrász tesóját, a gazdag ügyvéd Szomszéd Csaj rámenősséget tanul a fodrásztól, a nerdet inspirálja Joey, és Joey a nerd könyvklubbjával végre elkezd ismerettségeket szerezni. És ez akkor is számít, ha egyéjszakás kalandokról van szó!

 

s01e05

 

"Három darabra jelentkeztem, és mindegyikben játszanom kell ma este! // Miért nem drogproblémáid vannak, mint mindenki másnak?!?" - Hollywood kritikája.

 

s01e06

 

Rivális színész! Mint Schwarzenegger és Stalone!

A részdurva kontraszt a "Jó"barátokkal, ahol a "jó"barátok szivatnák halálba Joey-t, itt viszont mindenki segítő, és mikor Joey ki akar tolni a másikkal, végül akkor is kénytelenségből jót tesz vele! Igazi depresszióűző.

Előzmény: Tonio 2.0 (20827)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 20827

Ez a Joey mennyi részt élt meg? Most ezt is végig fogod elemezni? :-D

Egyébként masszívan rosszabb sorozat volt, mint a Jóbarátok, bár te nyilván ennek az ellenkezőjét fogod kihozni, ettől majd nagyon eredeti leszel. (Nem.)

ron89 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 20826

Végre fellélegezhetnénk, erre jön a Joey??? Biztos van saját topikja, oda is irogathatnád az okosságaid, nem kéne itt OFF-olni.

Egyébként nagyon köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, egy élmény volt ez a pár hét.

 

Ez a kedvenc gondolatom tőled:

"Ja, és három: nem veszed figyelembe hogy ezek a szösszenetek tőlem vicc. Persze azért még igazak. Sőt, attól vicces."

Te vicces vagy, a Jóbarátok meg nem. :)))))))))) Ezen azóta is szakadok.

Előzmény: 0101011 (20825)
0101011 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 20825

Joey s01e01

 

Szóval Joey Hollywoodba költözik. Mert ez a spinoff többet nyújt mint egy újabb szappanopera az egyik karakterrel.

Mert mit is tudunk Joeyról? No nem a 7-10 évados Joeyról, hanem az 1-6 évados Joeyról. Ez a Joey nem egy retardált, hanem viccesen buta. Továbbá színész, családja ellenkezése ellenére. Családja jó nagy, van egy rakás lánytestvére. Szoknyapecér. És szeret enni, ami szokása még akkor is rajta ragadt hogy már van miből kaját vennie.

 

Az intro tipikusan Joey-s poén, no de a főcím! Igazi depresszióűző, télre való, tengerparti könnyed mókát ígér. Ki ne akarná ezt nézni?

 

Mindig mondtam, hogy JoeyXChandler...

 

További szereplők Joey szexuálisan agresszív nővére, valamint annak nerd fiacskája.

 

Legalább percenként jut egy poén - meredeken túlteljesít máris az anyasorozaton.

 

Látjuk (pilot), hogy Joey hírneve elég kétes lábakon áll.

 

Joey új ügynöke eléggé hasonlít az előzőre, csak rendes szerepe van - no persze Stiffler Mamájának ez jár, és ezt mi nem is bánjuk, pont.

 

A Dögös Szomszéd Lány, aka. Barátnőjelölt házas. Ez érdekes kiindulópont, hiszen Joey esetében a barátnőjelölt is meglepő koncepció.

 

s01e02

 

Folytatódik az amerikai-olasz élet, valamint megtudjuk hogy DSzL házassága nem tökéletes.

 

s01e03

 

Kedvelem az átvezetéseket, dinamikussá teszik a sorozatot.

 

Jó érzés hogy folyamatosan megvan az önreflexió Joey ostobaságára. Egyébként megkapjuk az újabb állandó szereplőt: Howardot. Szánalmas alak, de jól összepasszol Joeyval.

0101011 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 20824

s10e16

 

Ross egy rohadt perverz.

 

s10e17-18

 

Chandlernek mondom, hogy de, van aki megélheti.

 

4:44/45-nél mi a fasz az a bip?

 

Csodás befejezése a történetnek: "De hát szakításban voltunk!" Ez jelzi, hogy Ross és Récsöl kapcsolata NEM lesz boldog.

Ennek kapcsán vegyük is sorba ki hova jutott el:

- Joey állástalan színészből közepes sorozatszínész lett.

- Fíbí férhez ment. Házasságuk a 101 kiskutya párját idézi fel bennem: állástalan zenész és állástalan mit-is-csinál sok-sok számálával. Ez aztán az élet!

- Maunika főszakács lett, és legalább emberiességből megkapja a kettes-alát.

- Csendler megnősült, és olyat dolgozik amit szeret, és még elég jól is keres vele hogy fedezzék megszokott életszínvonalukat.

- Ross egy rohadék perverz paleontológus volt és lett. Szar alak, aki leránt magához mindenkit. Fejlődés: zéró.

- Récsöcs állástalan/rossz pincérnővolt, és lett. Mindegy mi volt közötte. Az Elnyomó Patriarchátus diadalmaskodott.

0101011 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 20823

s10e13

 

A halál még mindig vicces?

Amúgy Fíbí, a 8 általánosával, és laposföld-kreácionista-ezoterista életével mikoris tanult meg folyékonyan franciául, és mi-is-volt-az-a-másik-nyelv? Mondom én hogy kilóg a lóláb, csak a sok marhának nem esik le hogy titkosügynök, aki beszivárgott hogy megfigyelje potenciális-terrorista-sejtjüket.

 

Btw, Rachel Green NEM Récsel teljes neve.

 

s10e14

 

Banánhinta Consuela Hercegnő. Az. No comment.

 

s10e15

 

elkell a konzervnevetés, mert itt semmi nem vicces

Hogy Ross tönkreteszi Récsel karrierjét - na az vicces igazán!

0101011 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 20822

s10e10

 

clipshow

 

s10e11

 

Húúú de útálom Dany de Vitot!

 

Btw, Chandler is sátánista (volt)?

 

Uhm... A sorozat szernit a csók az már szex?

A Joey-kérdést mindazonáltal ez gondolom nem érinti. A fickó 35 névnél tart, szóval nagyon belekéne húznia ha meg akarja ütni az 50-et.

 

s10e12

 

Nem a városházán lesz az esküvő?

 

Viszont szép esküvő volt. És hogy legalább felmerült a Városháza, legalább attól menti a sorozatot hogy bigott, prédikáló szar legyen. Szarnak szar, de legalább nem hittérítő.

0101011 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 20821

Minek csinálnának még részt?

 

A történetszálak lezártak lettek, különösen Joeyé (#JoeyRulez), és a sorozat fogyaszthatatlan volt, van, és vanni fog.

 

s10e07

 

Csend-lőr még mindig cigizik?!?

 

s10e08

 

Chendlernél valódi lehetőség a Domesztoszos Grillcsirke. Le kéne szállni Joeyról rajongócskák.

 

Viszont: Mónika maga lenne Harry Potter!?!

 

s10e09

 

Hogy Joey nem ad a magának szedett kajából - a háttér alapján teljesen érthető.

 

Fontosabb, hogy ezek szerintem nem örökbefogadnak. Az nem így megy. Ez inkább valami gyerek-feketepiacnak tűnik.

Előzmény: Édesvíz (20820)
Édesvíz Creative Commons License 2019.11.02 0 1 20820

Mindenki azt kapja, amit megérdemel :-)

Az egyik szemem sír, a másik nevet: örülök, hogy személyedben új rajongója lett a sorozatnak, másrészről meg már annyi idő eltelt, hogy kicsi az esély, hogy akár egy egész estés mozira összejöjjenek a jóbarátok :-(

Előzmény: 0101011 (20818)
0101011 Creative Commons License 2019.11.01 0 0 20819

s10e04

 

Asszem értem egyesek miért útálják Joey-t. Egyre infantilisebbé írják ebben (és talán az előző) évadban.

 

s10e05

 

-> Jóbarátok -> Barátok Közt -> Big Brádör

 

s10e06

 

Tökletes szereplőválasztás: "Carol, a pincérnő, és Simon a b*zi!"

 

 

 

0101011 Creative Commons License 2019.10.31 0 0 20818

Te szegény!

 

s10e01

 

Szögezzük le, a készítők is láthatták mekkora trágya ez az egész, ez az évad már nem is lett teljes, csak 18 részt forgattak hozzá a 24 helyett.

 

No és ez valójában még mindig az előző évad. Triplarész? És akkor csak 17 rész marad az évadban!

 

s10e02

 

Az idegösszeroppanás vicces?

 

s10e03

 

Nem bírom én ezt idegekkel. Előbb Maunika haja, most Ross barnítózik... Ezek a mélyenszántó, Wass Albertet megszégyenítő mélységű történetszálak... Amúgy Wass Albert valószínűleg szar, de tuti elég sznob az összehasonlításhoz!

Előzmény: Édesvíz (20816)
0101011 Creative Commons License 2019.10.30 0 0 20817

Napi egy óra. Te vérhíradót nézel, én ezt. Szerintem én jártam jobban.

 

Amúgy elárulom, rajtam kívül senki nem szól ehhez, mert a sorozat mára TÖKÉLETESEN FELEJTŐS. Örülök hogy neked is elvettem a kedved :D

 

 

s09e22

 

Miért nem jó a sima mesterséges megtermékenyítés? Ott érdektelen Chandler spermáinak kitartása, és a méh problémáját jelentősen csökkenti hogy több petesejtet ültetnek be.

 

s09e23-24

 

Ross mindenkinél retardáltabb. És még Joeyt szidtátok.

 

Btw, ki a fene az a Diana Roß?

 

Amúgy a gyémántnak nincs tisztasági foka.

 

ÉS: micsoda történetszálak! Például Maunika haja begöndörödött a párától!

 

Előzmény: koncsik (20814)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!