Keresés

Részletes keresés

Tőr a Szívbe Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7830
Jó Szerencsét!

Köszönöm szépen! Megiszunk egy Cora-s Steigert az egészségetekre.:D
öntőszacsa Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7829

Az előbb írtam fel ide, egyelőre nem jelent meg, ismétlek:

 

Ing. Zuzana Dobríková
produktový manažér
+421 948 040 757

 

Office: SOREN
Radničné nám. 5
96901 Banská Štiavnica
tel/fax/zazn.: +421 45 6790562
www.soren.sk

öntőszacsa Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7828

Jó szerencsét!

 

A pontos elérhetőségük:

 

Ing. Zuzana Dobríková
produktový manažér
+421 948 040 757

 

Office: SOREN
Radničné nám. 5
96901 Banská Štiavnica
tel/fax/zazn.: +421 45 6790562
www.soren.sk

 

Mi vele szoktunk egyeztetni.

 

Szacsa

Tőr a Szívbe Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7827
Jó Szerencsét!

Köszi szépen a segítséget, arra már rájöttem, hogy a mozilla jobb pajtásom, mint az explorer volt. A thunderbirdöt, pedig kipróbálom biztosan.
SzendGab Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7826
Jó Szerencsét!

Ezen a fórumon nincs lehetőség a hozzászólások módosítására, törlésére, úgyhogy ezek már így maradnak. Amúgy, ha csak 2 vessző a hiba, akkor már örül az én szívem. :D

A http://www.soren.sk alatt nekem valami utazási iroda féleség jön be, nem találtam rajta az Alma Mater Panziót, ellenben a http://www.azet.sk/firma/384103/hotel-alma-mater/ linken elég sok adatuk megtalálható.

Outlook helyett használj Thunderbird-t, az Explorer helyett pedig Firefoxot és talán egy kicsit könnyebbé teszed saját magad számára is az életet.

Üdv:

Pici
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7825
A címemet elfelejtettem, bajta13@hotmail.com egyszerűen nem bírom kivárni, míg az outlook bejelentkezik.
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7824
téli kabát= télikabát

Valóban több hibát is vétettem a mondandómban, amint bírom levonom.
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2010.09.02 0 0 7823
Jó Szerencsét!

Bocsássa meg nekem, csak egy egész napos itókázásból érkezem, aminek a vége az lett, hogy a teraszon egy "falánk" bulekot altatok, aki magán viseli a család összes hálózsákját, amelyek többször is kitűnőre vizsgáztak a zimában. Jelenleg a teraszon ülök egy téli kabátban... Miért van ilyen rohadt hideg szeptemberben?
öntőszacsa Creative Commons License 2010.09.01 0 0 7822

Jó szerencsét!

 

Bár "jogász" módjára megint homályosan fogalmaztál:):):), feltételezem, hogy a selmecbányai Hotel Alma Mater elérhetősége érdekel.

 

http://www.soren.sk/

 

Remélem, a helyesírási hibákat kijavítod majd (első ránézésre két vessző hiányzik). Ezekkel nem lenne baj, ha elütések lennének, de láthatóan nem azok.

 

Sebaj, jó balek holtig tanul!:)

 

Sok sikert a szállásfoglaláshoz! Ha többen mentek, akkor lehet velük alkudni. Jól beszélnek angolul, németül.

Ha megadod az e-mail címedet, akkor elküldöm a szobalistájukat. Ez tartalmazza a meglévő ágyak számát, a pótágyazhatóság lehetőségeit, az egyes szobák lakóegység-kapcsolatát.

 

Szacsa

Előzmény: Tőr a Szívbe (7821)
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2010.09.01 0 0 7821
Jó Szerencsét!

Szokás szerint megint csak kérek. Legyen valaki, olyan kedves hogy megmondja nekem a Hotel Alma Mater e-mail címét honlapját! Amit találtam az nem működik...
gigabursch Creative Commons License 2010.08.31 0 0 7820
Jó Szerencsét!


Nem én találtam ki...
De jól esett...


:-)


Üdv mindenkinek: Bence
Előzmény: SzendGab (7818)
gigabursch Creative Commons License 2010.08.31 0 0 7819
Jó Szerencsét!


A legutóbbi hírek szerint az Akadémisták Selemcen program október 15-17-én lesz.

Ha valaki tud valamit bővebben, tegye fel ide is.


Üdv mindenkinek: Bence
SzendGab Creative Commons License 2010.08.27 0 0 7818
Jó Szerencsét!

Hiszen hát Te vagy a Gigabursch. Mi csak olyan mezei filiszterecskék vagyunk. Sorry.

:D:D:D

Üdv:

Pici
Előzmény: gigabursch (7817)
gigabursch Creative Commons License 2010.08.24 0 0 7817

Jó Szerencsét!

 

 

A szakestélyre felszólalással az eredmények tükrében egyedül készültem. Jó lett volna, ha tarsolyban marad(hat), mert bárcsak annyi jó felszólalás lett volna.

Ezügyben a vidám diákság szégyen faktora nem nálam mutatkozik. Tanuljanak belőle...

 

A Szalamander:

Nos. 10 éve full kihalt volt az utca, most legalább akik épp arra jártak, meglátták, megvárták, és tisztelettel nézték - már amennyire előlről látni lehetett.

A kocsik egyből levették a lámpáikat, és nem refiztek bele.

A rendőrök meg maximálisan jól segítettettek, minden elismerésem feléjük.

Pont azt beszéltük Kisfüllel, hogy Sopronban 40 év alatt nem volt egyetlen egyszer sem ilyen jó a rendőrök hozzáállása és biztosítása. NYilván a 40 év neki adat, nem nekem... :-

A magam részéről a végén "ékes" tót nyelvtudásommal még meg is köszöntem nekik (a rendőröknek), és hálás pillantás látszott emiatt a szemükből. Ez az ami tényleg nem került semmibe és mégis milyen sok tőkét teremt a későbbiekre nézve.

 

 

Persze szalamenderezni lehetne sokszor.

Lehetne pl. a tavaszi balekutakon (egyeztessenek az épp kimenő karok és szakok egymással), vagy pl. az októberi Akadémisták Selmecen rendezvényen. Úgy ahogy most is csináltuk. Nyilván igényel némi szervezést, de szerintem minden megoldható és érdemes. Ha pl. az októberi rendezvényen lenne, ezt Selemcen előre beharangoznák a városlakók felé, és megoldható lenne a közvilágítás kikapcsolása, megfelelő helyen gyertyák ablakba rakása (pl. Fritz-ház, Kecsmáry-ház, stb)

Mert egy szalamender akkor szép, ha van legalább 40-50 lámpa. és utána a fáklyás menettel van vagy 100-120 diák kar-a-karban.

Így is gyönyörű volt, és megmondom őszintén, mikor felérkeztünk a Szentháromság térre, és teljes díszsorfallal várt minket a város, bizony megszaladtak a könnyek a szememben.

Szintén csak szervezés kérdése, hogy pl. a soproni szalamanderhez hasonlóan a főtérre érkezve a Gaudeamus majd az elmenetelkor a Silentium a Szent Katalin templom tornyából felhangozzék.

 

 

Az ötlet, a jó terv, a jó példa adott, már csak a megvalósítás vár magára.

 

 

 

No és persze Szalamander mehet az Akadémia elől a Szentháromság térre, mert annak is lenne megalapozása, vagy épp ahonnan, ez mind csak némi ötlet, fantázia és megvalósítási akarat kérdése, de itt és ezen a ponton kijelenthető, hogy 10 évvel ezelőtt az, amit Szacóék elkezdtek ezzel Selmecen, mégha jelenleg nem terebélyesedett ki, de biztató növekedésű kis fácska lehet.

 

 

Üdv mindenkinek: Bence

Előzmény: SzendGab (7815)
öntőszacsa Creative Commons License 2010.08.24 0 0 7816

Jó szerencsét!

 

Ezért írtam, hogy a szakestély "nyugodtságához" a fáradtságnak lehet köze, egyet értünk.

 

Természetesen bármimet odaadnám Grétáért, Margeszért, a szüleimért, a testvéremért, a barátaimért ha baj lenne. Ez vitán felül áll. Ettől még nem áldozat egy családot fenntartani. Sajnálom azokat, akik áldozatnak élik meg a családi életüket, ott valami probléma, baj lehet (nem feltétlenül betegségre gondolok).

 

Egy családot fenntartani azért édes kötelesség, mert önként vállaljuk. Önként vállaljuk az oltár előtt (az oltás lehet virtuális is, ha valaki nem házasságban, hanem élettársi kapcsolatban él). Persze fontos azt is megjegyezni, hogy alapvetően az ÉLET továbbadása, megóvása a legfontosabb feladatunk.

 

Szacsa 

 

SzendGab Creative Commons License 2010.08.23 0 0 7815
Jó Szerencsét!

Én nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy természetesen voltak kisebb-nagyobb problémák. Ezek mindenhol voltak, vannak és lesznek is, de ha valaki azért ment ki, hogy jól érezze magát, akkor ezeket gyorsan elfelejti. Aki pedig kötözködni akar az csak a gondokra fog emlékezni. Neki kár volt eljönnie.

Szacsa! Talán, ha elgondolkozol a szakestély kezdési időpontján, akkor az is válasz lehet arra, hogy miért is nem voltak pörgős felszólalások. Arról nem is beszélve, hogy előtte több kilométert sétáltak le a történeti vetélkedő kapcsán, majd még a szalamanderen is végigvonultunk. Szerintem érthető ami történt, ennek ellenére voltam már gyengébb szakestélyen is sajnos.

Az áldozat és az édes kötelesség miért ellentmondás? Az édes kötelesség jár szerintem a legtöbb áldozattal. Te midet nem adnád oda a lányodért? És nem kötelességből szerintem... :D

Nekem a szalamander érdektelensége volt furcsa. Pár szalamanderen már végigmentem, de általában az volt a probléma, hogy a kíváncsiskodókat arrébb kellett lökdösni. Itt pedig a teljesen kihalt utcákon, pár turista volt csak. Ennyire nem esemény már Selmecen egy szalamander? Talán túl sok és túl gyakran van belőle? Lehet, hogy ezen is el kellene gondolkodni, mert így az ünnepi alkalomból mezei hétköznapot csinálunk saját magunk.

Üdv:

Pici

Ui.: Ezen a fórumon is megköszönöm, hogy az újvárosiak befogadtak erre a 4 napra, hoztak-vittek és a jó társaságban sajnos gyorsan, de jól telt az idő. A szervezők és mindannyiunk nevében pedig a szakestély előtti előkészületeket és az azt követő elpakolásért kell szerintem hálásnak lenni az újvárosi csapatnak. Arról nem is beszélve, hogy az ő buszuk volt a legtöbbet ugráltatva, úgyhogy már a végére az is kérdéses volt, hogy elérünk-e a határig a tankban levő üzemanyaggal. Szerencsére minden probléma nélkül hazaértünk.
Előzmény: öntőszacsa (7814)
öntőszacsa Creative Commons License 2010.08.23 0 0 7814

Jó szerencsét!

 

A SDN-al párhuzamosan szervezett sírgondozások sikerrel jártak. 6 sírt tudtunk kitakarítani, nagyon elhanyagoltak voltak, némelyiken még avart is égettek a nyomok alapján. Folytatjuk...

 

Az SDN-ról véleményt nem tudok alkotni, csak kis részén vettem részt. A szakestély számomra nem volt olyan ünnepi, mint amilyennek szánták, hiányoltam a "záporozó" diákfelszólalásokat. Ennek oka ismeretlen, talán köze van a fáradtsághoz...

 

A Praeses nyitóbeszéde magvas volt, annyiban "vitatkozom" vele, hogy egy család fenntartása, minden örömével-bánatával, szerintem nem áldozat, hanem édes kötelesség.:)

 

Örömteli volt számomra, hogy a szervezők gondoltak az idősebb korosztályra is. Remélem ez a jó szokás megmarad!

 

Összeségében látszott, hol a szervezők "szívüket-lelküket" beletették a rendezvénybe, gratulálok nekik. Az külön említésre méltó, hogy nem engedték a média által keltett "etnikai" feszültségek megjelenését, hogy szervezéssel előre túl tudtak lépni a kicsinyes "népnemzeti acsarkodáson". Gratulálok!

 

Szacsa

gigabursch Creative Commons License 2010.08.23 0 0 7813
Jó Szerencsét!


Szép volt, jó volt, és ezóton is megköszönöm mindenkinek a segítségét, aki a gyermekeim istápolásában és így feleségem tehermentesítésében részt vett.

Üdv mindenkinek: Bence
gigabursch Creative Commons License 2010.08.17 0 0 7812

Jó Szerencsét!

 

 

Megkérek mindenkit, hogy hívja fel a magukat többé-kevésbé szervezőnek, illetve minden egyéb jelentkezőnek a figyelmét az alábbiakra.

 

 

 

 

Jó Szerencsét!

Lesz némi programváltozás (kiegészülés) az eredetileg meghirdetetthez képest, és itt minden szervezőbrigádtól segítséget is kérek

Szeretném jelezni itt is, hogy az indexes topicon már beharangozott erdőrezervátum látogatás megvalósul, kb 30-40 fővel.

Ehhez az alábbi szempontoknak kell részben egyidejűleg, részben időre megvalósulnia:
13:00-ra meg kell érkezzenek a buszok Felsőbesenyőre, ahonnan azok a diákok-filiszterek, akik jönnek átpakolják a cuccukat abba a buszba, amelyik kiviszi a társaságot az erdőrezervátumhoz.
13:45-kor indul a vonat Felsőbesenyőről, kb. 14:30-r érkezünk Selmecre.
Azok akik jönnek viharos gyorsasággal beszállnak abba a buszba amelyik megy ki.

 

ITT KÉRNÉM A SZERVEZÉSBEN RÉSZT VEVŐK SEGÍTSÉGÉT, HOGY ELDÖNTÉSRE KERÜLJÖN MELYIK BUSZ TESZI MEG EZT A KITÉRŐT? NE A HELYSZÍNEN KERÜLJÖN KITALÁLÁSRA !

Ezek után irány fel a hegy, Alsó-Hámoron, ami egy eléggé megerőltető túra lesz, időnként bedőlve olyan 40m magas fákkal, amelyek kb 1,5 m vastagok. Maga az állomány 300 éves.
Alattuk egy termetesebb kohász nem fér el, átmászni nem tud rajtuk. Részeg embert az erdőrezervátumba nem viszek be.
Miattam bárki jöhet waldenban-grubenban-aufban - de BAKANCS LEGYEN RAJTA!

Visszaérkezés kb este 7-8 között, gyors szállásfoglalással, vacsival, és Cabtus-versennyel.


Egyébként a felfele még csak-csak, de a lefele az iszonyatosan aljas. Senkiért felelősséget nem vállalok, ha nem tud az erdőben tisztességesen viselkedni. Egy-két sör nem gond, de hőzöngő emberekkel nem vitatkozok, otthagyom őket.

Mindezen intelmek birtokában kérek minden szervezőgárdát, hogy hirdesse ki az eseményt. Minden beharangozott nehézség ellenére páratlanul szép és megdöbbentő élmény egyszerre

ESŐKÖPENYT MINDENKI HOZZON MAGÁVAL.


A szombati napban annyi változás lesz, hogy a reggeli után testületileg kimegyünk Kisiblyére, ahol a napi program szervezőin kívül mindenki számára (ez még egyeztetés alatt) levezetésre kerül egy szép kirándulás: Akvadukttal, Erdőőri-lakkal, Pisztrángos tavakkal, Tanerdővel, Kőbányával és az ott található barlanggal, Wagner-emlékművel a Bethlen-magaslat ormán, E-betűvel, felejthetetlen kilátással, és utána a meghirdetett Kisiblyei programokkal.

 

 

 

Nos, ezt a levelet kéne elküldeni a szervezőknek, szerkesszék át, és küldjék el minden regisztrált jelentkezőnek.

Üdv: Bence

 

 

 

SzendGab Creative Commons License 2010.08.16 0 0 7811
Jó Szerencsét!

Bocs, hogy nem írtam, de az újvárosiakkal már le van dumálva. A busz csak 35 személyes, de így sincs tele, tehát van hely. Odáig meg csak eljutok valahogy.

Üdv:

Pici
Előzmény: Erdélyi_kopó (7810)
Erdélyi_kopó Creative Commons License 2010.08.15 0 0 7810
Jó szerencsét!

SzendGab úgy értesültem, hogy a dunaújvárosiak külön busszal érkeznek Selmecre.
No, ha ez a busz egy normál 50 személyes busz, és figyelembe vesszük az elmúlt 2 évi SDN-en az újvárosiak részvételi létszámát, akkor visszafele 39 üres hely lesz:D
Nincs az a balekokkal tele busz, amelyikre egy Firma ne férne fel. A fehérváriak szintén külön busszal érkeznek, szerintem náluk is lesz hely. És akkor még hol vannak azok az autósok akikhez nem jutott el a kérdésed. Legrosszabb esetben Miskolcig biztos, hogy eltudsz jönni, és akkor még a belekhét szervezői buliján is részt vehetsz:D

Üdv B. Feri
Előzmény: SzendGab (7809)
SzendGab Creative Commons License 2010.08.14 0 0 7809
Jó Szerencsét!

Már akár Budapesttel és környékével is kiegyeznék. Valaki!!!!!!
Vagy már senki nem olvassa ezt a fórumot?

Üdv:

Pici
Előzmény: SzendGab (7808)
SzendGab Creative Commons License 2010.08.12 0 0 7808
Jó Szerencsét!

Érdekelne, hogy valaki megy-e Baranya, Somogy, Tolna irányából?

Illetve, ha úgy alakul, akkor a dunaújvárosi buszra fel lehet-e férni visszafelé?

Üdv:

Pici
rosidosrob Creative Commons License 2010.08.05 0 0 7807
Jó Szerencsét!

A terv annyival módosult, hogy a miskolci busz (és valószínűleg a soproni busz is) 19.én, az SDN első napján érkezik Selmecre, a megbeszélt 18.-a helyett.

A helyek fogynak, még lehet regisztrálni a www.selmec.hu oldalon!
Miskolcról a bányász-kohász-gépész prioritás továbbra is fennáll!

Egyéb részletek vivatselmec.atw.hu fórumon az XX.SDN szobában.

Heiner Ádám a. Csillés
gigabursch Creative Commons License 2010.08.03 0 0 7806

Jó Szerencsét!

 

 

Erőteljes szervezés alatt áll az erdőrezervátum látogatásának megvalósítása.

 

Most egyeztettem ezügyben telefonon és írásban is Szacóval.

Valószínű külön előzetes regisztrációt igényel a dolog, ahol több peremfeltételnek is teljesülnie kell - mármint ahhoz, hogy ki jöjjön és hányan menjünk fel. A végleges döntésig értelemszerűen nem írok ide többet. amint lesznek konkrétumok, rögtön felírom/irjuk a topicra is, ahonnan kérek minden topic olvasót, hogy a maga körein belül értesítsen mindenkit.

 

 

Üdv Mindenkinek: Bence

Előzmény: rosidosrob (7805)
rosidosrob Creative Commons License 2010.07.27 0 0 7805
Jó Szerencsét!

Elkészült a XX.SDN honlapja, melyen megtekinthető a program, valamit mindenki tudja jelezni részvételi szándékát:

www.selmec.hu

(a regisztrációs lap kitöltése NEM garantálja a bekerülést!)

Miskolciak!

Beszéltem a Soproniakkal, és nekünk az időpont úgy módosulna, hogy a balekhetek miatt a szombati napon koradélután indulnánk vissza Selmecről, viszont már 18.-án kimennénk. Arra a napra majd saját programot tervezünk (Szitnya vagy Paradicsomhegy stb.), valamit segítünk az előkészületekben.
Itt jegyezném meg, hogy aki miskolci regisztrál, és bekerül, az vállalja, hogy a Miskolciak által elvállalt feladatokban segít.
A rendezvény ára előreláthatólag 10000Ft körül lesz + a csütörtöki nap.

Ha bárkinek kérdése van, keressen engem, én továbbítom a szervezőknek.

Sopronban az Erdész, Fás és Közgazdász Valéta Elnök az összekötő.

Glück Auf!

Heiner Ádám a. Csillés
öntőszacsa Creative Commons License 2010.07.13 0 0 7804

NYÁRI DIÁKMUNKA!!!

A Kludi Öntödébe (Diósd) felveszünk 2 fő diákot nyári munkára. A feladat könnyű fizikai munka, gépkezelés. Munkarend 6-14, 14-22 rendszerben. Kezdés azonnal, a diákbérlet árát a fizetésen felül kifizetjük. Órabérről és egyebekről privátban.

email: szalai@kludi.hu

tel.szám: 20-3656835


Szacsa

öntőszacsa Creative Commons License 2010.06.22 0 0 7803

Jó szerencsét!

 

Abban igazad van, hogy nem sok informácó jutott el ezidáig a közhöz.

Abban viszont nincs igazad, hogy Szacót okolod/okoljátok ezért. Azt sem értem, hogy nem éritek el. Nekem mindig sikerül vele beszélnem, ha nem, visszahív.

Májusban még én is fogalmatlan voltam az idei SDN-al kapcsolatban, még kérdeztem is. Majd válasz hiányában úgy döntöttem, hogy nem a "továbbraiskérdezőjajdeelesettenváromasültgalambot" státuszt választom, hanem beállok, önként beállok a szervezők közé. De nem ám úgy, hogy "figyi, mit kell csinálnom?", hanem "Figyi, szeretném ezt csinálni, így csinálni, ekkor csinálni stbstbstb".

Az igaz, hogy a selmeci ügy erősen hierarchikus, de a málészájú rinyabalek helyett a keménytökű karakánbalek az akire szükségünk van. Meg egyébként is "Magad uram, ha szolgád nincsen..."

 

Tehát, ne az információ hiányával foglalkozz, hanem készülj egy előadással, vagy programmal, kirándulástervvel, szakestély felszólalással, bármivel, amivel kérdések mellett hozzájárulsz a színvonal emeléséhez.

 

Szacsa

GárfildGsa Creative Commons License 2010.06.17 0 0 7802
Jó szerencsét!

Drága Szacsa!

Ahogy leírtad! "ha problémája van, akkor azt ossza meg mással." (vagy ez azt jelenti, hogy ossza meg valaki mással és ne velünk?) A kicsi balek megosztotta a problémáját velünk, általam!
Valóban tisztelettel kell viseltessünk Szacó felé, ehhez kétség nem fér.
Pánikkeltés? Információhiány. Ide s tova egy hete írtam fel kérdéskéimet a fórumra. Azóta csak záporoznak az infók Tőled! (vagy: Csak azóta záporoznak az infók Tőled! vagy: Csak Tőled záporoznak azóta az infók! ...) Nekem az az apró bajom, hogy január óta nem volt semmi a fórumon a Diáknapokkal kapcsolatban, hanem csak június elején-közepén pezsdült fel az információ áradat ezzel kapcsolatban. Nem tudom, hogy ez most hogy működik, de minekünk csak személyes kapcsolataink voltak Sopronnal, Miskolcal és Újvárossal meg az a drága magyar posta. És mily érdekes mindig minden információ eljutott mindenhova (persze ahova el kellett jusson)!
Most én voltam az, aki jól bekérdezett mindenkit, hogy "miva'mmááá???"Te meg drága Szacsa, igen te voltál az aki erre válaszolt! Köszönet érte!
És most önző leszek! Szerintem egy diák hamarabb bólint rá még egy egyhetes rendezvényre közvetlenül az esemény előtt, mint egy "dolgozó ember" aki a szabadságait számolgatja... még akkor is, ha "Sweetelni" kell egy-egy sört!


Világost! Maradok tisztelettel:

Gárfild

öntőszacsa Creative Commons License 2010.06.14 0 0 7801

Jó szerencsét!

 

Én ugyan nem tudom, hogy ki ez a Börger, de befejzhetné a pánikkeltést, meg az okoskodást. Ha ötlete, javaslata van, akkor jó, ha problémája van, akkor azt ossza meg mással. Vegyük már azt észre, hogy a Selmeci Diáknapok megalkotójáról fogalmazunk meg gondolatokat, így nagyobb tisztelettel kell eljárnunk. Meg egy balek egyébként se próbáljon meg cicázni egy idős firmával.

 

A lényeg, hogy július elején megyünk a szállást pontosítani, lefoglalni. Ezután tudunk konkrét időpontot, költséget mondani. Valószínűnek tartom, hogy a részvételi díj egy része euro-ban adatik meg. Valószínűnek tartom továbbá, hogy NEM három, hanem két éjszakás rendezvény lesz és inkább ünnepi, mint alkoholista. Természetesen figyelembe vesszük a diákok pénztárcájának vastagságát.

 

Szacsa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!