Keresés

Részletes keresés

Ayreon Creative Commons License 2000.08.23 0 0 314
Szesz Vovin!

Lehet, hogy elvesztünk egy-két embert, de nem vagyok benne biztos. Az tuti, hogy sokkal többet nyerünk is.
Ha rendszeresen akarunk megjelenni ilyen színvonalon nem lehet csak true power-heavy Metallal operálni. Ne félj nekem is sajog a szívem ez miatt, de ezt be kellett látni.
Azért a törzsolvasóknak sem kell aggódni, rengeteg ismert, ismeretlen Heavy-Power banda fog ismét szerepelni a lap hasábjain, és az is biztos, hogy mindig figyelni fogok arra, hogy a trad. Metal legyen előtérben. Példaértékű a Heavy oder Was?, vagy a Rock Hard!!!
Légy Inszájder Te is!:))

Üdv: Ayreon

Előzmény: Vovin (311)
Legion Creative Commons License 2000.08.23 0 0 313
Vovin: szombaton Bécsben voltam, ott vettem - a Totemben 120 schillingér'.
Előzmény: Vovin (311)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.08.23 0 0 312
Ayreon, te twilightos vagy? Voltaképpen tetszik a lap, igényes és örülök neki, hogy tágul is némileg. Egyedül az szúrt szemet, hogy a Samaelt úgy mutattátok be, mint Svájc legnagyobb heavy metal zenekarát, miközben ugye soha nem heavy metalt játszottak. De azért plusz pont mindenképp. Ja, ez már off, bocs!
Előzmény: Ayreon (308)
Vovin Creative Commons License 2000.08.22 0 0 311

Legion: Hol vetted meg? Ha azt mondod, hogy a Pincében...

Ayreon:Megvan a Twilight összes eddig megjelent száma, szívesen olvasgatom outsájderként is. Én örülök a CC interjúnak, de nem féltek, hogy sok törzsolvasót elveszítetek, ha így megváltozik a lap profilja?

Üdv.

Fafara Creative Commons License 2000.08.21 0 0 310
nocsak, a cannibal c. újabban galoppozik?? :))
Előzmény: Ayreon (308)
Legion Creative Commons License 2000.08.21 0 0 309
Ha-ha. Olyan, mint a Krisiun, talán egy kicsit durvább is. Jó a feldolgozás is, egy kicsit leegyszerusítették a nagy klasszikust, de nem csúfolták meg. A hangzáson még majd lehet egy kicsit javítani. Bár lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert közvetlenül a Suffocation Despise The Sun-ja után hallgattam meg.
Előzmény: Vovin (307)
Ayreon Creative Commons License 2000.08.21 0 0 308
Cannibal Corpse exlúzív interjú a No7-es TWILIGHT-ban, megjelenés október közepe.
Csőváz
Vovin Creative Commons License 2000.08.21 0 0 307
És milyen?
Előzmény: Legion (306)
Legion Creative Commons License 2000.08.20 0 0 306
Beszereztem egy REBAELLIUN Ep-t, a BRINGER OF WAR-t, van rajta egy Morbid Angel feldolgozás is, a Day Of Suffering.
Vovin Creative Commons License 2000.08.19 0 0 305
Baphomet, Baphomet, Baphomet, Baphomet.
Előzmény: Vovin (304)
Vovin Creative Commons License 2000.08.19 0 0 304

Tróger:Ez a CC érdekes dolog. Nem lehet vitatni, hogy tényleg változtak az idők folyamán, meg hogy Chris Barnes hangja teljesen egyéni volt. Nekem mégis bejönnek az új lemezeik is. Tényleg más ez a mostani CC, de szívesen hallgatom, mert iszonyú erő van a dalaikban, és én ezt szeretem. Arról nem is beszélve, hogy a lexarabb időkben is kitartottak a stílus mellett. Ez persze a jó zenét nem helyettesítheti, de a javukra írom. Már erre tekintettel megérdemelték ezt a topikot, haha...
Említetted korábban, hogy a Krokodilban vetted meg a Baphomer kaziját. Én a Vikingbe jártam, hihetetlen kínálatuk volt. A zenék minimum fele persze szart sem ért, de elég klassz látvány volt, ahogy az üzlet fala be volt borítva death metal lemezekkel.Szinte csak erre a stílusra koncentráltak abban az időben, annyian vették a death metal anyagokat.Az Entombed "Left Hand Path" anyagát is ott szereztem be. Mit szólsz ehhez a lemezhez?

Itt elérhető a Demilich néhány dala, ha valakit érdekel:

DEMILICH, a zene

Ez meg a lemez másik borítója:


Legalább az adósságaimat is letudtam.

Üdv.

Tróger Creative Commons License 2000.08.19 0 0 303
Szerintem újabban eléggé egysíkú lett a zenéjük. Jól szól meg minden, de ezzel már számomra nem tudnak akkorát alkotni mint régen, mikor nem csak arról szóltak a számaik, hogy egyfolytában, megállás nélkül 1000-rel tekernek. Pl. a Tomb-ot azért szeretem annyira mert olyan kibaszott jó tempóváltásokkal van teli, hogy az eszméletlen. Szóval jó kis muzsikák az újak is, de már sajnos nem ok vannak a toppon. Legalábbis nálam. És ez természetesen elszomorít. Meg persze az énekes hangja sem egy eget rengeto valami. Foleg nem koncerten, amikor a régi Chris-szes számokat próbálja kieröltetni a torkából...
Üdv
Előzmény: Törölt nick (299)
Tróger Creative Commons License 2000.08.19 0 0 302
Akit érdekel egy kis Corpus Albicans (magyar) és egy kis Mordor (lengyel), az látogasson el hozzám, és töltse le oket. Nagyon jó kis zenék, szóval érdemes oket meghallgatni. A Mordor számnak pediglen ez lenne a szövege:

Mordor: There's Nothing Left

Mother you've died, you've left me
Father you've passed away, you've left me
Sister where are you, you've left me
Brother you've grown up, you've left me

Why am I alone
Born to suffer
Do you get pleasure from this
God. You don't exist

Born to suffer

I was born blind, you took it away from me
All the colours of life, you took them away from me
Funs, childhood, you took it away from me
The closest people, you took them away from me

I live with loneliness
Death in my thoughts
Here came the emptiness... Nothing.

Vovin Creative Commons License 2000.08.17 0 0 301

DEMILICH
Nem tudom, hogy ismeritek-e, nekem az egyik kedvencem. A név egy finn csapatot takar, akik ugyan mindössze egyetlen lemezt készítettek, de az szerintem a stílus igazi gyöngyszeme. A Nespithe címet viselő albumon olyan eredeti, hihetetlenül komplex és technikás death metal hallható, ami engem teljesen lenyűgözött. Elég sok zenét meghallgattam már, de hasonlóval nem találkoztam, teljesen egyéni hangulata van. A totális zúzástól a beindulós középtempókon át a hátborzongató őrlésekig minden hallható a lemezen, változatos album. Minden dal több témából épül fel, de a komplexitás egyetlen pillanatra sem megy a kegyetlen,brutális hangulat rovására. Erről elsősorban persze Antti Boman gondoskodott, akinek mély hangja szintén egyedivé ezt az alapművet. Többen mondták, hogy ez a stílus valaha volt legmélyebb hangja. Hát, nem tudom, de tényleg elég extrém. Érdemes már csak emiatt is meghallgatni a lemezt.
A Nespithe eredetileg 1993-ban jelent meg, és ezt követően 1994-ben a csapat hirtelen, máig nem tisztázott okokból feloszlott. Más anyaguk nem jelent meg.
Mindenki szerencséjére 1996-ban a Repulse ismét kiadta ezt az alapművet, ezért beszerzése nem teljesen reménytelen. Azért persze nem egy "leugrom a boltba, aztán megveszem" típusú lemez ez sem. Az újrakiadásra bónuszként feltették az 1991-es " The Four Instructive Tales...Of Decomposition" demó négy dalát is, emiatt a CD különösen jó vétel.

A borítóval elég sok kavarás volt, ez itt az amerikai kiadásé:


Üdv.

P.S.Megkeresem majd az új kiadás borítóját, meg valahol láttam MP3-kat is.

Legion Creative Commons License 2000.08.17 0 0 300
Nemcsak CC koncertlemez lesz, hanem video is. A katalógusokban már benne a borítójának a képe.
Előzmény: Tróger (296)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.17 0 0 299
Neked nem jön be az új Corpse?
Előzmény: Tróger (296)
BMÁ Creative Commons License 2000.08.16 0 0 298
Keresem ezt a Dead Shall...-t rendesen. Még online áruházakban SEM lehet kapni.
Vovin Creative Commons License 2000.08.16 0 0 297

A vágy titokzatos tárgya:

Tróger Creative Commons License 2000.08.16 0 0 296
Állítólag szeptember végén meg fog jelenni egy Cannibal Corpse koncertlemez Live Cannibalism címmel. Ezt csak azoknak mondom, akik szeretik az új Corpse-t. Talán érdekes lehet...

BMÁ: Én ha jól tudom, a Baphomet nem oszlott fel anno, csak más zenét kezdtek el játszani. És ha jól tudom, azt is Baphomet név alatt követték el. De persze nem hallottam azokat a szerzeményeket, úgyhogy sajnos véleményt sem tudok róla mondani. Ami biztos: hogy már nem Deat Metal-t nyomtak.

Vovin: Még anno mikor megjelent a The Dead Shall Inherit címu lemezük, épp a Krokodilban rontottam a levegot, hát így bukkantam rájuk. 2 másodpercet belehallgattam az anyagba, és már perkáltam is a pénzt. De mivel 8 évvel ezelott még nem volt CD-játszóm, ezért sajnos csak kazettán szereztem be egyet a mestermubol. Állítólag rövid ideig CD-n is lehetett kapni kis hazánkban. Azóta is fáj erre a bizonyos CD-re a fogam. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül...

Ha befejezodnek még ma az Extrán a karbantartási munkák, akkor gazdagabbak lehettek egy Mordor számmal (lengyel), és egy Corpus Albicans számrészlettel (magyar) is. Szóval ha valakit érdekel a dolog akkor a közeljövoben megtalálhatja ezeket is a honlapomon.
Na, hello

Vovin Creative Commons License 2000.08.15 0 0 295
Tróger:Engem meg az érdekelne, hogy milyen körülmények között találkoztál először a Baphomet zenéjével.Ha nem titok. Ajánlották, vagy kiszúrtad egy lemezboltban, olvastál róla valahol, stb...

Üdv.

BMÁ Creative Commons License 2000.08.15 0 0 294
Tróger, te biztos tudsz valamit a témáról, a Baphomet tagjai a Baphomet feloszlása után alakítottak egy zenekart. Mi ennek a neve? Ha már hallottad, akkor légyszi véleményt is mondj róla. Köszi.
Előzmény: Tróger (293)
Tróger Creative Commons License 2000.08.14 0 0 293
Sajnos elofordulnak ilyen problémák. Remélem, hogy legközelebb sikerrel jársz, ugyanis Nekem most éppen minden ezzel kapcsolatos dolog muködik.
Na, hello
Előzmény: Vovin (292)
Vovin Creative Commons License 2000.08.14 0 0 292

Tróger: Valami olyat írt ki a brow., hogy problémák vannak az oldallal. Holnap mindenképpen visszanézek.

Hali

Előzmény: Tróger (289)
BMÁ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 291
Már megint ámulok és bámulok. Ez a Baphomet (jobb szót nem találok) kibaszottul állat.
Tróger Creative Commons License 2000.08.14 0 0 290
És ha valakit esetleg érdekelné az elobb említett letöltheto szám szövege, az most figyeljen:

Baphomet: The Suffering

Suffer

A life of pain I have lived
A death of pain I will give
My victims I chose with ease
The people I feel are the disease
So now the time has come
And now your time is done
The chambers I am now preparing
To witness all of your suffering

Ripping carving shredding
Burning stretching tearing
Stabbing slashing severing
Gouging tasting your flesh

Torment
You lie in pain
Your flesh
I carve away
Anguish
I crave more
Your blood
I will spill
Agony
As you rot in hell
In your pain
I will dwell
Slaughtered
Carnal feast
Your life
Now has ceased

Thoughts of death enter your brain
For your God you now pray
No release from your pain
Your mind decays

Your flesh and veins carved away
With precision so to save
All to keep none to waste
Your flesh decays

Your mind decays

Torture

Your mind for your soul
Your flesh for your soul
Your bones for your soul

I can't wait to experience and take your soul
Through your flesh and your mind I will roam
I can't wait to taste and savor your flesh
To watch while your blood spills from your chest
I can't wait to cause your death
Crawl right in and take your breath
I can't wait to feel your pain
And witness all of your suffering

Előzmény: Tróger (289)
Tróger Creative Commons License 2000.08.14 0 0 289
BMÁ: A kedvedért feltettem a honlapomra egy Baphomet számot. Ha érdekel, akkor nézz el IDE, és töltsd le. Persze másoknak is tudom ajánlani, akik szeretik a Death Metal-t.
Üdv mindenkinek
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.14 0 0 288
Kettot és könnyebbet! :))
mailme
Előzmény: Legion (287)
Legion Creative Commons License 2000.08.13 0 0 287
OK. Hogy oldjuk meg?
Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.13 0 0 286
Vovin mester most írta rá CD-re az Absurd Reality demót, úgyhogy ha ko, megoldhatjuk. (Thanx Peti again!:)
Előzmény: Legion (283)
Fafara Creative Commons License 2000.08.13 0 0 285
elcserélhető mondjuk egy üres cd-re
Előzmény: Legion (280)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!