Keresés

Részletes keresés

hirvike Creative Commons License 2007.10.14 0 0 251

Ez nem jött össze; a www.pelenkafutar.hu oldalon a következő olvasható:

 

Az ügyfél számla tartozásai miatt a weboldal szolgáltatását a szolgáltató ideiglenesen felfüggesztette.

Előzmény: hirvike (250)
hirvike Creative Commons License 2007.10.14 0 0 250

Köszi a tippeket, egyelőre még nem sikerült eljutni a Lidl-be (a városka másik felén van pedig)...

 

Megnézem a pelenkafutárt is.

Előzmény: monkat (248)
hirvike Creative Commons License 2007.10.14 0 0 249

Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen / válogatós.

 

Pont ma pakoltam össze a 82 + 60 + 27 db. selejt pelust, majd elviszem a baba-mama szobába, ott biztos lesz gazdája, én meg még reménykedem, hogy a Huggies ad annyit a fogyasztóira, hogy egyszer még megpróbálnak kárpótolni.

 

Megjegyzem, abból, hogy eddig nem jelentkeztek, számomra világos, hogy még mindig gondok vannak a gyártással, így addig közelébe sem megyek a boltban a pelusaiknak. :-)

Előzmény: Anzán (247)
monkat Creative Commons License 2007.10.13 0 0 248

Szia, nem tudom aktuális-e még a kérdésed?A zöld levélkés Cien nekünk bejött.Én Pelenkafutárral hozatom a pelenkát,50 v 100 db-os csomagot, ilyet is lehet kérni, talán midi méretig, de nagyobb méretben is nagyon jó minőségű pelenkákat hoznak(Mamiti?, békás,macis,játszóteres,bálnás ,stb... meg egy nagyon jó francia, ) érdemes kipróbálni.A maxinak 50 Ft darabja.

 

Ezenkívül mi is Pampers4-est használunk, ha akciós a DM-ben.Viszont nekünk a DM-es Babylove nagyon nem jött be.Most hogy beleolvastam a topicba, kipróbálom majd a tescos lilát.

 

 

 

 

Előzmény: hirvike (231)
Anzán Creative Commons License 2007.10.10 0 0 247

Mikor régebben láttam azt a topicot, az jutott eszembe, hogy mi 1 éve minden gond nélkül használjuk a Huggiest.

Erre most hétvégén az osánban vettem egy gigapakkot (72-db-os; 5-ös méret), és bakker: az egész csomag sz*r!!!! :-((((

A DM-ben várásolt szériával sosem volt semmi gond.

Felhívom én is a céget, mert ez nagyon durva: 4ezret nem fogok csak úgy kidobni az ablakon...:-(((

 

Nekünk csak a Huggies pelus vált be, pedig szinte az összeset kipróbáltuk. A legtöbbre allergiás lett a lányom és 1-2 nap használat után piros pöttyökkel lett tele a popója; egyedül a huggiest bírja.

Előzmény: hirvike (235)
kisbabi Creative Commons License 2007.10.10 0 0 246

Sziasztok!

Mi Pamperssal kezdtük, de a 2-es méretből rendszeresen kifolyt a pisi. Ekkor tértünk át a Huggiesra, amivel nekem semmi gondom nem volt. Csak aztán felmelték az árát, és nála már csak a Libero volt drágább, úgyhogy férj hozott ismét Pamperst, aminek a 3-4-es méretéből még nem folyt ki a pisi. Most készülök a lilacsomagos Tescosat próbálni, sokan mondják hogy jó, és az ára sem mindegy. Én próbáltam már a DM-t is ( babylove), az is jó volt.

Szóval nekem nem volt ilyen gondom a Huggiessel, de ez már hónapokkal ezelőtt történt, azóta persze sokminden megváltozhatott.

H_G Creative Commons License 2007.10.10 0 0 245
"(Hónapokkal ezelőtt hirtelen kellett venni pelust, vettem vmilyet a dm-ben, sajnos nagyon gagyi, azóta is ott áll az egész zacskóval, 2 db hiányzik belőle)"

De az nem a saját Babylove márkájuk volt, ugye? Szerintem az elég jó, bár csak egyszer vettük. Nekünk eddig még messze legjobb a Libero. (Sok márkát még ki sem próbálhattunk, kellően kis méret híján. A legapróbbaknak a Libero Premature megváltás!) Egy igazán rossz kísérletünk volt eddig, a Pelenkafutár-féle Moltex pelus -- több topikban is olvastam itt, hogy régebben jó volt, de amit mi kaptunk, az vacak volt, nagy részüknek az ember kezében maradt a tépőzárja és Leukoplasttal kellett rögzíteni.
Előzmény: Pipacsvirág14 (227)
lathander Creative Commons License 2007.10.10 0 0 244
sziasztok!
a huggies nálunk sem vált be, nekem a ragasztócsík tartásával voltak gondjaim :/
a tescosból pedig a csíkos gazdaságossal jártam hasonlóan, amúgy jó lett volna a nylonos "dunsztfíling" ellenére;
a rossmann babydreamje (nem a prémium!) nagyon bevált, szerintem jobb mint a dm-es

cba-sat próbálta már vki? ha igen, milyen?
ekatlan Creative Commons License 2007.09.13 0 0 242

nálunk a pampes-ből kifolyik a pisi, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem bír annyít felszívni, mint az többi, amit használtam.

 a huggisból a kettest használtuk, ez bejött, illetve a liberó és dm újszülött pelusa is. a többit még nem használtuk.

 

a kaki, ha folyt, akkor mindegyikből kifolyt, mindegy, hogy milyen gyártmányról beszélünk. :)

jufok Creative Commons License 2007.09.13 0 0 241
Szerintem tök jó a huggies pelus, de én is ugyanazért nem veszem, mert pl a tescos lila csomagos kevesebbért ugyanolyan minőség.
Végigpróbáltam a lidl, rossmann, dm márkákat is, nálam igazán az ár dönt és hogy melyik üzlet esik útba.
Az viszont érdekelne, hogy Ausztriában ugyan hol lehet már olcsóbban pampers pelenkát kapni??? Én csak drágábban láttam.
hirvike Creative Commons License 2007.09.13 0 0 238

Lehet, hogy meglepő, de az első problémás csomag után abban bíztam, hogy ilyen többet nem fordul elő. (Elvégre egy ekkora márkánál szokott lenni minőségellenőrzés, gyors reagálás, stb.) Az valóban rosszul érintett, hogy nem ez történt.

 

Most a Libero-t próbálgatjuk, de az már latszik, hogy a Huggies (már amikor normális minőségű) sokkal jobb, derék és lábgumírozás terén, és bár szerintem a tépőzár egy 1/2 cm-el szélesebb mint kéne, az is sokkal jobban tart. Bár az utóbbi időben a Libero próbált hasonulni - javult a derékgumirozás, és vékonyabb lett a pelus -, még mindig nem az igazi. A lábgumírozása kifejezetten szoros: a 7-14 kg-ra ajánlott pelus teljsesen bevág a még 8 kg-ot sem nyomó lányzó combjába.

Persze tudom, hogy ez gyerekfüggő, de a mi csemeténknél a Huggies vált be.

 

A noname pelusokról már korábban kifejtettem a hozzáállásomat. Lehet, hogy valaki pazarlásnak érzi, én azt gondolom, hogy amíg telik rá, ezen nem fogok spórolni, ill. ld. a járt utat járatlanért elvet....

Előzmény: AliceCsodaországban (237)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.09.12 0 0 237

BOcs, de ha jól olvasom, te mindennek ellenére csakis a HUggies pelust vetted?

Valahogy nem igazán bírom átérezni ezt a problémát, mert az unokám pl. minidg a legeslegolcsóbb akciós eldobható pelusokat kapta, és SOHA nem folyt ki a pisi belőlük, annak ellenére, hogy csövezett a gyerek rendesen, hála  a sok teának....

 

Talán próbáld ki te is ezt.

 

Ha nem veszik a Huggies pelenkákat, akkor majd észbekap a gyártó.

(Arról nem is beszélve, hogy pénzpocsékolásnak tartok minden olyat, ami ilyen drága kidobandó pelenkákra megy el.)

Előzmény: hirvike (235)
Justis_4_US Creative Commons License 2007.09.12 0 0 236
ez télleg nagyon gáz hozzáállás.
Előzmény: hirvike (235)
hirvike Creative Commons License 2007.09.12 0 0 235

A legfrisseb fejlemény:

 

A Huggies magyarországi forgalmazójánál elismerték, hogy az utóbbi időben sok panasz érkezett, így már mintát sem kértek az általam kifogásolt csomagból. Arra a kérdésre, hogy miért nem vonják be a boltokból a nyilvánvalóan minőséghibás terméket (ergo miért égetik magukat és a márkát azzal, hogy ilyen vacakot árulnak prémium minőség címen - és áron), azt a választ kaptam, hogy az illető hölgy nincs abban a pozícióban, hogy ezt a döntést meghozza. Kár, hogy aki abban van, a füle botját sem mozgatja... Valószínűleg abban bíznak, hogy a legtöbb vásárlónak fel sem tűnik a dolog, akinek meg igen, nem biztos, hogy eljut addig, hogy reklamáljon. :-( Elég szomorú.

 

Javaslom, hogy akinek feltűnt a dolog - vagy bármi más minőségi probléma -, ne habozzon felhívni a forgalmazót: Kimberly Clark Kft. 06-1-488 0720

 

Én most teljesen elvesztettem a bizalmamat; nem lesz könnyű visszaszerezni. :-(

Mivel pénzt nem tudnak visszaadni (és én legutóbb 3800 Ft-ot ruháztam be egy szuper megacsomagba) csak cserepelust küldeni, abban maradtunk, hogy amikor sikerül ismét normális minőséget produkálniuk, megkeresnek és kárpótolnak.

 

Örülnék neki, ha sikerülne visszatornázniuk magukat a régi színvonalra, mert pár nap Liberozás után már biztos vagyok benne, hogy nekem a Huggies vált (volna) be leginkább.

 

KisTiggrincs Creative Commons License 2007.09.11 0 0 234
Csak egy halk megjegyzés a Pampershez: Lengyelországban és a németeknél gyártják, azt is amit nálunk adnak el, meg azt is, amit Ausztriában. Tehát tök ugyanaz a termék.
Justis_4_US Creative Commons License 2007.09.11 0 0 233
Akkor nem egyre gondolnuk - amit én érzékelek, hogy a nasrágbetét keményebb, mint a többi prémium-márkáé. Ez először fura volt, de igazából rugalmas így is, a babát nem zavarja.
Előzmény: hirvike (224)
hirvike Creative Commons License 2007.09.09 0 0 232

Lehet, hogy csak határozottság kérdése, első alkalommal nálam is megkérdezte a csaj, hogy nem tudnék-e bemenni a cserepelusért, mert nagy a csomag, meg fél, hogy megsérül a postán, de elég egyértelművé tettem, hogy egy kb. fél éves gyerekkel nem fogok áttömegközlekedni a városon, így aztán nem próbálkozott tovább.

 

A második alkalommal fel sem merült ez a verzió - megjegyzem nem is jelentkeztek, telefonon, csak küldték a pelust.

Előzmény: szs75 (228)
hirvike Creative Commons License 2007.09.09 0 0 231

Köszönöm a tippeket, véleményeket.

 

Időközben eszembe jutott, mi volt a döntő érv a Libero-val szemben (a derékgumirozás mellett): a Huggies sokkal vékonyabb, és keskenyebb a láb között. Azóta szerencsére a Libero is rájött erre, így örömmel tapasztaltam, hogy nem kell egy számmal nagyobb ruhát adnom a gyerkőcre ha Libero pelust kap, így most ezt próbálgatjuk.

 

Nálam fontos szempont, hogy ne legyen a pelus átitatva popsikenőccsel - egyszerűen szeretem tudni, hogy mi kerül a bőrére -, így a Pampers kiesik. ez van. :-)

 

Én személy szerint kissé bizalmatlan vagyok az olcsóbb pelusokkal, meg kockázatkerülő is; nem szívesen veszek meg egy nagy csomag pelust - még ha olcsó is -, hogy aztán kerülgessem a szekrényben. :-)

 

A Babaszobában többen elismerően nyilatkoztak a Lidl-ben kapható Cien pelusról (főleg a tealevelet tartalmazó, pisi-indikátoros verzióról). Van valakinek tapasztalata?

 

mamuszika Creative Commons License 2007.09.09 0 0 230
Mi éjszakára és hosszabb utakra pampers pelust, nappalra pedig lila zacsis tescos pelust használunk. Ez így nagyon jól bevált, se átázás, se kiütés! A huggiest kisfiam pár hónapos korában próbáltuk ki, de mindig áztunk, így többé nem vettünk ilyet!
Előzmény: hirvike (221)
Feketecseresznye Creative Commons License 2007.09.09 0 0 229
Nekem mindkét gyereknél a Pampers vált be. Éjszakára mindig egy mérettel nagyobbat használtunk, mint nappalra, így simán kibírta.
szs75 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 228

Én decemberben fogtam ki egy rossz szériát huggies superflexből, nekem is rögtön felajánlották a cserét, de nagyon nem estek útba, így elhasználtuk bosszankodva, reménykedve hátha a következő csomag jobb lesz (mert nagyobb mennyiséget vettünk belőle).

Akkoriban láttam meg, hogy a lila tescosból akciósan csak 1500 Ft/csomag, gondoltam egy próbát megér, azóta is annál maradtunk, én csak ajánlani tudom.

Ennek ellenére én nem vagyok rossz véleménnyel a huggiesról, mert előtte évekig meg voltam vele elégedve, de ha van ugyanolyan jó olcsóbbért, akkor inkább azt veszem.

Előzmény: hirvike (221)
Pipacsvirág14 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 227

És az osztrákoknál kapható pamperst? Mert lényegesen jobb minőségű volt. (Ezt nem csak én tapasztaltam. Sőt, olcsóbb is volt.)

 

Mi kipróbáltunk mindenféle márkát, olcsót, drágát, bartánőmék a rossmann saját márkát használták végig, nekik az vált be. Nekünk a pampers (és nem azért, mert az "márkás", sőt, még csak nem is azért, mert érzékeny a gyerek bőre).

Egyszerűen ez volt a legkényelmesebb, jobb, és tényleg nem ázott át soha.

(Hónapokkal ezelőtt hirtelen kellett venni pelust, vettem vmilyet a dm-ben, sajnos nagyon gagyi, azóta is ott áll az egész zacskóval, 2 db hiányzik belőle)

 

Érdemes végigpróbálni sokfélét, kinek ez válik be, kinek az...

Előzmény: gombfoci (226)
gombfoci Creative Commons License 2007.09.09 0 0 226

a Pampers-t sem itthon gyártják, hanem a cseheknél...

Nekem egyébként az sem jött be: max2-3 órát bírt ki a gyereken, míg mondjuk más pelus bírta 5-6 órán át is...

 

Egyébként én soha nem értettem, hogy miért ragaszkodik mindenki a "prémium" márkákhoz, miért nem próbálják ki mondjuk a tesco-s légáteresztős pelust (lila csomag), vagy a lidl-ben vagy plus-ban vagy a metro-ban forgalmazott pelusokat. Ezek minőségileg nincsenek messze a prémium márkáktól, sőt.... Ár/érték arányban pedig a legjobbak. Egyébként én az első gyereknél elég hamar átálltam "nem légáteresztős" Merto/Aro pelusra és tesco-s párjára a nappali pelusozásoknál, mert ezeknek kicsit vastagabb volt a "töltőanyag"-a, nem ez a zselés vaczak, így abból tutira nem folyt ki semmi és azalatt a max 4-5 óra alatt amig rajta volt, a popsinak sem lett semmi baja. és még olcsóbb is volt. Szóval én azt ajánlom, hogy nyugodtan ki lehet próbálni olcsóbb pelusokat is és kevésbbé reklámozottakat, merthogy az összes pelus kb. ugyanazon a 3 gyártósoron készül...

(Ja én a 2 hónaposomnál most a tesco-s lilát használom, de itt is nemsokára áttérek a nappali/éjszakai pelusmárka váltásra, mert nem érzékeny a bőre a kicsinek, akkor meg felesleges több ezer forintot kidobni havonta az ablakon, csak azért, hogy X márka pelusa legyena fenekén...)

 

gf

 

ui.: egyébként ugye a gyerek nő, és simán lehet ugyanazon márka használata közben 1-2 hetes periódus, amikor minden kifolyik, aztán megint jól működnek a dolgok. Egyszerűen a gyerek testfelépítése is változik...

Előzmény: Pipacsvirág14 (225)
Pipacsvirág14 Creative Commons License 2007.09.08 0 0 225

Nekünk a pampers vált be, mi kipróbáltuk az összes pelenkát sorra, és maradt ez.

Soha semmilyen baleset nem volt a kb. 2,5 éves használat alatt.

 

(De meg kell, hogy jegyezzem, amit Ausztriában vettünk pamperst, sokkal jobb minőségű volt. Ezt nagyon furcsáltam, de leginkább sajnáltam. Kár, hogy még pelenkát sem tudunk normálisan gyártani.)

Előzmény: hirvike (221)
hirvike Creative Commons License 2007.09.08 0 0 224

Ezek a pelusok a cseh Jaromer gyárban készültek (a forgalmazótól van az info); ami nekem furcsa, hogy nem az egész pelus kemény, csak olyan 3-4 cm átmérőjű foltok. (illetve mostmár tenyérnyi területek is... :-(

Előzmény: Justis_4_US (223)
Justis_4_US Creative Commons License 2007.09.08 0 0 223

Mi egy ideje átállunk Huggies-ra, de semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. Igaz, mi a cseheknl vettük a szériát... és télleg jó a derékpántja.

 

Amúgy télleg keményebb a betétje,mint a többi prémium pelusnak, de szúrósnak nem szúrós.

vadállat Creative Commons License 2007.09.08 0 0 222
Igy is - úgy is feln0nek.
Előzmény: hirvike (221)
hirvike Creative Commons License 2007.09.08 0 0 221

Elsőgyerekes anyukaként a Huggies-nál kötöttem ki (a versenytárs a Libero volt), mert olyan jó a derékgumírozása, állítólag szuper nedvszívó, légáteresztő, stb. Vannak rajta Disney figurák is, bár az érdekel a legkevésbé, és mióta tele mintás lett, mindig megijedek, hogy baleset történt, míg eszembe nem jut, hogy csak a minta üt át...


Na de pár hónappal ezelőtt sikerült kifognom egy olyan szériát (Huggies Premium 3), ahol a belső lábgumírozás gyakorlatilag hiányzott az egyik oldalon (kilógott a gumiszál), de ezt nagyon gyorsan kezelték a forgalmazónál (= Kimberly Clark Kft.), küldtek cserecsomagot, HURRÁ!


Az utóbbi időben viszont kemény (és szúrós) foltok kezdtek előfordulni a (Huggies Premium 4) pelusokon. Először nem szóltam, mondván, nem tudom bebizonyítani, hogy ez befolyásolja a pelus használati értékét. Aztán egyre gyakrabban fordult elő baleset, míg végül megállapítottuk, hogy valószínűleg így túl merev a pelus, és nem illeszkedik megfelelően, ezért a pisi ki tud csorogni a lábaknál. Ezután már nem bírtam tovább, ismét felhívtam a forgalmazót, mintát küldtem, és vártam a választ. Közben újabb csomag pelus adta elő ugyanezt - pedig már átmentem trükkösbe: a megszokott soroksári Auchan helyett a Corában, majd a Tesco-ban vettem, és más kiszerelést, hátha csak rossz szériát fogtam ki.

Kb. két héttel később hozta a postás a forgalmazó vigaszajándékát: egy csomag Huggies Convertible 4-es pelust. (Megjegyzem a kifogásolt csomag 44 db-os volt, ez meg csak 27, de üsse kő.)

Erre ma kibontom a múlt héten vásárolt Huggies Premium 4-es akciós 82 db-os csomagot (boldogan megállapítom, hogy fehér, nem telemintás), raknám a helyére, mikor feltűnik, hogy a keménység már nem csak foltokban fordul elő, hanem egyes pelusokon egybefüggő felületet alkot... Kisebb dühroham után úgy határozok, hogy sebaj, ezt majd jól visszaküldöm a forgalmazónak, addig meg használjuk el a vigaszcsomagot. Lehet találgatni, hogy milyen minőségű pelust találtam a csomagban.

 

Terveim szerint hétfőn utánvéttel visszaküldöm a pelusokat a forgalmazónak, és soha többet nem veszek Huggies pelust, de tényleg érdekelne, hogy itt az Indexes társaságban van-e hasonló tapasztalat?

 

Ja, és milyen pelust vegyek? :-)

bemiha Creative Commons License 2007.08.16 0 0 218
Szia! Nem olvastam vissza, így nem tudom milyen üzleteket ajánlottak már, de tegnap láttam C&A- ban ilyen gumibugyit. Az sincs felétek?
Előzmény: Törölt nick (217)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 217
:((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!