Megpróbáltam müködik vele mindkét rádió. Azt nem tudom hogy mennyire van zavarszürve mert nincs mivel összehasonlitsam. Most csak én használom de ha nem lessz vele gond készitek neki egy biztonságos dobozt.
Az érintésvédelemre nagyon kell ezeknél figyelni! Ez a fajta táp eredetileg nem különálló, hanem készülékbe való beépítésre van kitalálva. A sorkapcsokon kézzel érinthető módon ott van a 230 volt, ha te vigyázol is, nem biztos, hogy más is tudni fog róla, hogy veszély leselkedik rá.
Sziasztok, van egy ilyen tápom, és van CB rádióm meg egy rövidhullámú adóvevőm és mindkettő 13.8 voltot kér a CB kevesebb ampert de az adóvevő 20 ampert kér. Az adóvevőt egyenlőre csak mint megfigyelő használnám, vagyis csak a vevőt, mert se engedélyem, se megfellő antennám nincs csak egy hosszú drót. A kérdésem az hogy ezzel a táppal használhatók a rádiók, nekem úgy tűnik jó de még nem láttam mást hogy ilyen tápot használna radiókhoz, mindig vagy akkut, vagy direkt rádiókhoz gyártott tápot használnak. Ezért kérdem olyanok véleményét akik jobban értenek hozzá.
Neked a XIII.-ban arany életed van, a Lomi és a HQ közelében........
Nekem az lenne a halálom, ha gyorsan kell egy FET és átlósan keresztül kellene szenvedni a városon oda vissza egy 150 Ft-os apróságért. Nyilván a csomagautomaták korában már 2-3 nap alatt elérhető minden is.
Ebben igazad van, de biztos tudod, hogy az egész bolt 1 azaz egyetlen ember. Biztosan tudja, hogy miért nincs alkalmazottja. Pár éve megpróbált több embert. Volt aki totálisan béna volt. Az értelmes fiatal meg a haverjaival traccsolt egész nap a hifista agymenéseikről. Haszon semmi.
Viszont óriási segítség a dél-budaiaknak, az agglomerációnak. Nem kell beljebb menni a városba, ha promt kell valami.
Isten tartsa meg még sokáig! (Mondom én, aki Érdről 2 éve nem mentebb beljebb a városba.)
> célszerű elmenni hozzá és helyben megtárgyalni vele.
Csak azért valahol mégis 2023-at írunk, ez a "gyere el személyesen", ill. a "tessék telefonon érdeklődni" hozzáállás már a kétezres évek elején is hihetetlenül elavult volt, ma meg aztán főleg.
Legalább egy txt fájlba feltölthetné, hogy egyáltalán mi a kínálat. Nyilván, aki a közelben lakik, és szabadideje is tengernyi, annak nem gond, ha oda kell mennie,
de pl. nekem a XIII. ker-ből Nagytétényre kb. születni kell, a benzin/BKV jegy sincs ingyen, munka mellett pedig a szabadidő az, ami a leginkább értékes lett.
Nem rapszódikus, hétfőn délután 2-ig, cserébe pénteken elég sokáig. Persze ez 2-3 éves adat, azóta változhatott. Sok minden vagy Gyulánál, de célszerű elmenni hozzá és helyben megtárgyalni vele.
Nem speciális annyira, nagyon előszeretettel használják repülős, navigációs cuccokon. Döntően a krimpelős változatat. Beforrasztani elég kevés a hely, megbízhatóbb is mint a forrasztásos.
Ahova nézz el: elekttofok.hu.A honlapjuk hitvány, de a sokfajta csatijukbó lehet hogy lesz neked megfelelő. Sokat veszek tőlük, kereskedelmi cuccba nem mehet a ruszki katonai.
Hát ezek ugyanolyan átmérőjűek, mármint a tüskék, csak sűrűbbek. :--) Azért nem rémlett ez. Viszont a keresők szerint létezik specális D-Sub HD is kisebb tüskeátmérővel, de "ritka", akármit is jelent az.