Keresés

Részletes keresés

csiba00 Creative Commons License 2010.05.26 0 0 39


Eladó kettő teljesen új, bontatlan (garancia nincs) D Cont Personal vércukormérő készülék kb. a bolti ár feléért, 8000 Ft-ért. Az ár egy db készülékre értendő. A csomag tartalma: 1db készülék, 1 doboz tesztcsík (25db), 1 db ujjszúró, 3 db tű.
Két készülék van. Az egyikben a 3 db tű 2010.01-én lejárt, a másikban 2010.09-én jár le. Érdeklődni telefonon: 06-harminc-40három-808három. Budapesten területén elviszem személyesen a készüléket.

yoyota Creative Commons License 2010.02.17 0 0 38
Édesanyám három éve vett ceragem ágyat azóta nap mint nap használja és neki jó. A csontritkulása javult!! Pedig az nem szokott, csak stagnálni maximum. Hogy a többi nyavalyára jó-e azt nem tudom.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.29 0 0 37
Sziasztok!
Mi a véleményetek az egészség-vitamin-immunerősítés kapcsolatáról?
Nézzetek el ide, és csatlakozzatok:

http://biokucko.forumx.hu

...és találtam egy jó webáruházat - nekem bevált.

http://www.biokucko.com
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.04 0 0 34
Sziasztok!

Az Üldögélésről olvashattok itt
vagyis a kellemes hatásairól: :-)

http://harmonet.hu/cikk.php?rovat=245&alrovat=247&cikkid=10141

klára001 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 33
szerintem, ha egészségről van szó, akkor Hévízre érdemes elmenni
KrumpiLee Creative Commons License 2009.01.04 0 0 32

 

   Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljanak most fel!

rimary Creative Commons License 2008.11.17 0 0 31
Itt láthatsz ötleteket az egészséges fogyókúrához, és egészséges életmódhoz:
www.egeszsegesfogyokura.eoldal.hu
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 28
Sziasztok!
Remélem jár erre valaki, aki tud nekem segíteni.
Naszóval az a problémám, hogy most voltam természetgyógyásznál és 12 féle gyógyfüvet rendelt, amiből 4-esével kell teát főznöm és 1-1 hónapig fogyasztanom ezeket. Be is mentem egy gyógynövényboltba, ahol vagy 10-féle teát láttam - ugyanabból a gyógynövényből. Volt Gold Dragon meg Herbária meg valami apátsági vagy mi, meg egy csomó más gyártmányú is. Melyik a jó? Vagy mindegy, csak a gyógynövénynek kell stimmelni? Esetleg tudtok olyan helyet, ahol olcsón lehet jó gyógyteákat venni?
Előre is köszönöm a segítséget,
A
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.07 0 0 27
Képek:



Törölt nick Creative Commons License 2008.10.07 0 0 26
Ceragem Jade-köves masszázságyhoz 10 programos Amerikai programcsomag eladó:

Az Amerikai program Európában még sehol nem kapható újdonság: A Ceragem ágy egyetlen 40 perces automata programja mellé + 10 különféle, változatos automata program társul, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Különféle panaszaira más-más programot választhat. Egyik csak a derekat, másik a hátközepet, harmadik a nyakat és még 7 az egész testet masszírozza. Ha kevés ideje van, választhat akár 10 perces programot is. Megtalálható köztük lágyabb és erőteljesebb, intenzívebb és pihentetőbb, felfrissítő és kellemesen ellazító masszázsprogram. Mindez a világ legmegbízhatóbb jade-köves masszázságyához a Ceragem Master CGM-M3500-hoz kifejlesztve csatlakoztatható.
Ára: 150 ezer Ft
Tel.: 06 70/406-4558
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.07 0 0 25
Ceragem Master CGM-M3500-as Jade-köves masszázságy megkímélt, kifogástalan új állapotban, Ceragem Kudl-Chang hőpaplannal, 10 programos Amerikai programmal, garanciával eladó.
Ára: 550 ezer Ft
Tel.: 06 70/ 406-4558
(Házhozszállítás megoldható!)

Az Amerikai program Európában még sehol nem kapható újdonság: Az ágy egyetlen 40 perces automata programja mellé + 10 különféle, változatos automata program társul, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Különféle panaszaira más-más programot választhat. Egyik csak a derekat, másik a hátközepet, harmadik a nyakat, és még 7 az egész testet masszírozza. Ha kevés ideje van választhat akár 10 perces programot is. Megtalálható köztük lágyabb és erőteljesebb, intenzívebb és pihentetőbb, felfrissítő és kellemesen ellazító masszázsprogram. Mindez a világ legmegbízhatóbb jade-köves masszázságyához a Ceragem Master-3500-hoz kifejlesztve.
Hermelin Creative Commons License 2008.09.11 0 0 24
Ma kaptam, közreadom:



"Meghívó

A Magyar Írószövetség szeretettel meghívja Önt, kedves Családját és Barátait


2008. szeptember 15-én (hétfőn) délután 5 órára

a Magyar Írószövetség Klubjába
(Budapest, VI., Bajza u. 18., I. emelet)



Feketéné Bokor Katalin:
EGÉSZSÉG MINDEN NAPRA
- értelmi, lelki és fizikai életünkben –
-
című könyvének bemutatójára



A könyvet bemutatja, a szerzővel beszélget:
Palocsay Erzsébet
biológus




Feketéné Bokor Katalin új könyve régi hi¬ányt pótol az egészségügyi könyvpiacon. Egy nap¬tár, amely nap, mint nap segít meditálni és törődni egészségünkkel. ¬ Pa¬¬ra¬¬dox helyzet alakult ki, mert, - habár a mai or¬vos¬¬¬tudományban döntő bizonyí¬tékaink vannak, hogy a betegségek 80-90 %-a meg¬előzhető lenne egy¬¬¬szerű életmód-változtatással, - mégis csak a meg¬kér¬de¬zettek 13 %-a hiszi, hogy az életmód befo¬lyással lenne egészségi állapotunkra. Ez egy patt¬helyzet, ami¬¬ből csak egy holisztikus életszem¬lélet-változtatás segíthetne kijutni.
A könyv lebilincselő stílusban hívja fel fi¬gyel¬münket, hogy mi mindent tehetünk egész¬sé¬günkért. Nap, mint nap figyelmeztet arra, hogy éle¬tünk, és egészségünk, nem a sors fintora, hanem örök ér¬¬vé¬nyű törvényszerűségeken múlik, amelyek fi¬gye¬lembevételével a betegségeink zöme elke¬rül¬hető, sőt, gyógyítható lenne. Ezt Bokor Katalin több évti¬zedes természetgyógyászati tapasztalata is alátá¬masztja.
A könyv még azt is sugallja, hogy ez az élet nem az elszomorító statisztikák gyászmenete kéne legyen, hanem – Isten terve szerint – egészségesen, lelki békében, elégedetten élő boldog szülők, gyermekek, s idősekkel teljes. Ő megalkotott, és megadott mindent a csodálatos természetben, hogy az ember felhasználhassa egészsége érdekében, bajainak orvoslására. Nekünk csak annyi lenne a feladatunk, hogy mindez tudatosodjon bennünk, és életmód-változtatással tenni tudjunk ezért.
Ehhez kívánok erős elhatározással teljes elindulást tiszta szívemből:

dr. Demény János
aneszteziológus, háziorvos "


heuretia Creative Commons License 2008.07.06 0 0 23

Ismerkedj meg a táplálék-kiegészítők kvintesszenciájával! A német wellnes cég mikroalgái 100%-os vásárlói megelégedettséggel bírnak, ezt mindenkinek meg kell ismernie! Ha elégedett vagy, további lehetőségek is várnak (nagyon komoly fizetéssel!!!).
Bővebb felvilágosítás: 20/490-2558
Pepeanya Creative Commons License 2008.06.25 0 0 22

Ha valaki esetleg érdeklődne aloe verás termékek iránt, nézze meg a http://aloe.blog.hu oldalt! Itt azt is megtaláljátok, hogyan juthattok hozzá a termékekhez nagykereskedelmi áron, ingyenes házhozszállítással!

 

Üdvözlettel: Pepeanya

IcoB Creative Commons License 2008.06.09 0 0 21

Sziasztok,

 

Nem rég próbáltam ki a MediStones jade köves masszázságyát azt hiszem www.jadekoves.hu, illetve nézte meg a férjem. Tetszett nekünk, viszont hallottuk van több is.  Valaki meg tudná mondani mi különbség van a hasonlóak között?

 

Nekünk kifejezetten a férjem hátfájásra kellene.

 

NyusziMama

duále Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18
Vérvizsgálat helyett nyálvizsgálat cont = document.getElementById( "uniq6866535" ).parentNode.parentNode; if ( cont.id == "microsite" ) { cont.style.width = "310px"; cont.style.marginLeft = "65px"; }

A nyálban a vér fehérjekészletének mintegy 20 százaléka található meg - mondta Fred Hagan, a Rochesteri Egyetem orvosi fakultásának orvosa. Ez meglehetősen nagy terület, amelynek klinikai jelentősége lehet. A kutatók abban reménykednek, hogy olyan betegségek is kimutathatóak lesznek egyetlen köpetből, mint a rák, a szív- vagy a cukorbetegség.

Ehhez azonban ismernünk kell az emberi nyál egyedi "ujjlenyomatát", a gének összességéhez, a genomhoz hasonlóan egy nyálcsepp fehérjéinek listáját, "proteomát". Öt egyetem kutatói ezért a összeállítátották a nyálmirigyekből kivont fehérjekészletet. Összesen 23 teljesen egészséges, és különféle rasszokhoz tartozó és különböző nemű személy mintáit használták. Ezeket tömegspektrométer (az anyagi részecskék tömegének különbségén alapuló analitikai módszer) segítségével azonosították. A kapott értékeket a vér és a könny összetételével vetették össze.

Az elsődleges eredmények szerint olyan fehérjék egészen biztosan megtalálhatók a nyálban, amelyek az Alzheimer-, a Huntington-, a Parkinson-kór, a mell-, a hasnyálmirigy- és a vastagbélrák tipikus kijelzői. Már létező diagnosztikai módszer a nyálminta antitestjeinek vizsgálata a HIV- és a hepatitiszvírusok jelenlétére, de az új fehérjetérkép még számos lehetősséggel kecsegtet. Akár a betegségek felismeréséhez, akár a drogvizsgálatokhoz egyszerűbb nyálmintához jutni, mint vérhez vagy vizelethez.

 

duále Creative Commons License 2008.02.17 0 0 17
EBTARTÓK FIGYELMÉBE!


Az állategészségügyről szóló 2005. évi CLXXVI. tv. 44.§ (2), (3) bek. és a 41/1997. (V.28.) FM számú rendelettel megalkotott Állategészségügyi Szabályzat  értelmében

Az ebtulajdonos  köteles:

az eb tartási helye szerint illetékes jegyzőnek bejelenteni, ha az állata
a.) a három hónapos kort elérte,
b.) elhullott vagy elveszett,
c.) tartási helye három hónapnál hosszabb időre megváltozott, vagy
d.) új tulajdonoshoz került.
Minden három hónaposnál idősebb ebet veszettség ellen beoltatni az alábbiak szerint:
- a három hónapos kort elérteket 30 napon belül,
- az első oltást követően 6 hónapon belül,
- ezt követően évenként

Az eboltási könyvet megőrizni, azt az oltás elvégzését ellenőrző hatósági állatorvos vagy rendvédelmi szerv felszólítására bemutatni, illetve tulajdonátruházás esetén az új tulajdonosnak átadni.
Az eboltási könyv megrongálódása, elvesztése esetén az oltást végző állatorvostól pótlását kérni.

A jegyző az előző évi eboltást elmulasztó ebtulajdonost (ebtartót) - szabálysértési eljárás megindítása mellett - a szervezett oltás befejezését követő 30 napon belül felszólítja a pótoltásra, valamint annak igazolására.

Az állategészségügyről szóló 2005. évi CLXXVI. törvény 44. §. (2) bekezdés b.) pontja értelmében a települési önkormányzat jegyzője a nyílvántartás pontosítása érdekében az ebeket szükség szerint, de legalább háromévenként összeírja".
duále Creative Commons License 2008.02.11 0 0 16
duále Creative Commons License 2008.02.06 0 0 15
duále Creative Commons License 2008.02.06 0 0 14
duále Creative Commons License 2008.02.06 0 0 13

Nemsokára megjelenhetnek a fájdalommentes injekciók

Az angliai Welsh Egyetem kutatói olyan mikrotűket fejlesztettek ki, amelyekkel megoldható lenne a különféle gyógyszerhatóanyagok bőr alá juttatása a fájdalomreceptorok aktiválódása nélkül. A vizsgálat alanyai ötször kisebb fájdalomérzetről számoltak be azokkal összehasonlítva, akiket egy hagyományos tűvel szúrtak meg.

Itthon gyártanák az új, nem-narkotikus fájdalomcsillapítót
Dr. James Birchall és kollégái egészséges résztvevőkkel végeztek el egy klinikai elővizsgálatnak tekinthető kutatást, amelyben a vizsgálati alanyok egy részét a hagyományos injekcióstűvel, más részüket pedig az újfajta mikrotűk segítségével szúrták meg. A résztvevőknek ezt követően egy fájdalomskálán kellett értékelniük a fájdalom mértékét, illetve részletesen be kellett számolniuk róla, hogy milyen érzést tapasztaltak a tűszúrást követően.

A kérdőívekre adott válaszok alapján az a csoport, akiknél az újonnan kifejlesztett, igen kisméretű tűket alkalmazták, csaknem ötször gyengébb fájdalomérzetről számoltak be, mint azok, akiknek a hagyományosan használt fecskendő segítségével adták be az injekciót. "Előtanulmányunk egyelőre megerősíti, hogy az újfajta eszközök alkalmasak lehetnek a mindennapos orvosi gyakorlatban történő használatra, sőt azt is lehetővé tennék, hogy a betegek különösebb probléma nélkül, saját maguknak adhassák be a szükséges hatóanyagokat" - mondta Birchall.


A British Skin Foundation által is támogatott kutatás további, eddig nem ismert információkat szolgáltatott a mikrotűvel történő szúrást követő bőrgyógyulási folyamatokról is. Eszerint az apró eszközök segítségével a hatóanyagok megfelelően átjuttathatóak a külső bőrrétegen, anélkül, hogy az eljárás aktiválná a fájdalomreceptorokat vagy sértené az ereket. A bőrréteget érintő sérülések szintén minimálisnak tekinthetőek az injekciós fecskendővel történő tűszúrással összehasonlítva - olvasható a ScienceDaily hírportálján.

[origo] egészség

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.16 0 0 12
Syogra jade-köves masszázságy fél éves, megkímélt, kifogástalan új állapotban, 5 és 60 perc között állítható automata programmal, 40 és 70 fok között állítható jade-kő görgő hőmérséklettel, egyidejű felső test és lábszár masszírozással, 11 pontos kézi kezelővel eladó. Egy 20 perces masszázs hatására 2-3 cm-t nő a testmagassága! Ingyenesen kipróbálható!
Ára: 500 ezer Ft
Kudul Chang jade-köves hőpaplannal együtt: 550 ezer Ft
(új ára: 720 ezer Ft, www.syogra.hu)

Tel.: 06 70 406-4558
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.16 0 0 11
Ceragem jade-köves masszázságy fél éves, megkímélt, kifogástalan új állapotban, Amerikai Programcsomaggal, Kudl Chang hőpaplannal 3 év garanciával eladó!

Az Amerikai Programcsomagnak köszönhetően +2 különleges automata programmal bővül az ágy, (25 perces és 40 perces)
Megmarad benne az eredeti hagyományos 40 perces program is, tehát összesen 3 féle automata program közül mindenki megtalálja a kedvére valót, vagy felváltva használhatja őket!

Ingyenesen kipróbálható!

(Az Amerikai programcsomag értéke: 150 ezer Ft, a Ceragem Kudl Chang Hőpapalan értéke: 100 ezer Ft!)

Ceragem masszázságy + Amerikai prgoram + hőpaplan: 675 ezer Ft!
Új állapot, 3 év garancia!

Tel: 06 70 406-4558
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.28 0 0 5
Inkább menjen ki mindenki a konyhába, mert fő az egészség.
Underworld Creative Commons License 2000.02.28 0 0 4
bocs, a dolgot ne vedd szemelyesen, a topicot jonak talalom, csak eltem az alkalommal.
Előzmény: Ocell (3)
Ocell Creative Commons License 2000.02.28 0 0 3
Olyan frankón meghunyászkodsz, ha a bekrepáláshoz közel leszel, hogy nem is hiszed el (szerintem kurvára le is szarod a világodat, ami addig a tiéd volt, mert majd jön egy másik élet a számodra...bár én inkább azt kívánom, ne úgy legyen).
Előzmény: Underworld (2)
Underworld Creative Commons License 2000.02.28 0 0 2
a fenebe :P
Előzmény: Underworld (1)
Underworld Creative Commons License 2000.02.28 0 0 1
Eddig 0-szor 0-ztam, de most kipr0bal0m :)
Előzmény: Ocell (-)
Ocell Creative Commons License 2000.02.28 0 0 0
Elsősorban azért is jutott ezsembe, hogy megpróbálkozhatnánk ezzel, mert sokaknak "derült égből villámcsapásként" jön a betegség és a dokik meg nem mindig mondják el érthetően a dolgok lényegét, aztán meg a modern orvostudomány esetleges csődje után százszámra megyünk természetgyógyászokhoz, akiknek a többsége - sajnos - kuruzsló vagy nem éppen áll a helyzet magaslatán.
Ocell Creative Commons License 2000.02.28 0 0 topiknyitó
Biztosan nem sokatoknak jutott eszébe az egészség. Talán az átlagos életkor is magyarázza ezt (ami szerintem 20-30 között lehet). Pedig sokatoknak lehet a családjában, az ismerősei között aki segítségre, tanácsra szorul. Pl. a betegsége révén kíváncsi más hasonló beteg véleményére, a gyógyulás vagy egy minőségibb élethez alternartív megoldás (ez ugye nehéz: az orvosok elzárkóznak ettől a témától, ill. sok a csaló, sarlatán)

Jó lenne megosztani egymással a tapasztalatokt, gondolatokat esetleg segíteni tudunk egymáson (ha van, aki).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!