Alapinformációk elérhetők a Kinizsi Százas hivatalos honlapjáról: www.kinizsi.org. További információ: bakancsos-szurikata.hu/kinizsi/ - Az eddigi Kinizsik áttekintő táblázata A következő, 42. Kinizsi időpontja 2024. május 25. (szombat).
Frissítettem a listát, a holnap felteszem ide is, illetve a jövő héten már sűrűbben frissítem, főleg ha lesz még több jelentkező :)
Jó hétvégét és felkészülést mindenkinek, én várhatóan hétfőn megyek még egy Krokodil 50 bejárásra újra, aztán pihenés és csak egy-két kisebb kocogás :)
Végül most szerdára (május 1.) tettem a Krokodil 50 bejárást, ha esetleg valaki nem a Sárga 70-re megy, és van kedve egy kb. 50 km-es túrához a Budai-hegységben.
A rajt (és majd a cél) Budakeszin lesz reggel 8-kor, ahol a piros Mária-út majdnem eléri a Pátyi utat (Fagyártmánytelepnél). a bejárás iránya az óramutató járásával ellentétes lesz (Budakeszi - Adyliget - Nagykovácsi - Budakeszi).
Várom szeretettel a topiktársakat, de ha végül egyedül megyek, az sem gond :) (a tervezett tempó 5-6 km/óra).
Bocsánat, a lista elkezdésével még adós vagyok, bár eddig még nem tolonganak a jelentkezők :)
Lassan a felkészülést is megkezdem, idén már valóban jó lenne összehozni az éjfél előtti beérkezést, bár eddig még nem tettem túl sokat érte, szóval lehet álom marad. Valószínűleg a jövő héten bejárok egy új 50 km-es túrát is, a Krokodil 50-et :)
Nekem az vált be (vidékiként), hogy előző este tömegközlekedéssel mentem Budapestre, ott egy közeli panzióban szálltam meg. Szélsőségesen kis cuccal mentem, (eldobós alsónemű, eldobós fogkefe, semmi pizsama), szóval reggel csak a túrára is szükséges kis hátizsákkal tudtam kilépni a szállás ajtaján. Tömegközlekedés a békásmegyeri rajtba, aztán ugye gyalog Tatára, onnét meg nekem van közvetlen Intercity vonat a lakhelyemre.
Részemről az idei Százas sajnos kimarad, egyéb elfoglaltságom lesz abban az időszakban. A tizedik teljesítés lenne a cél, ez most arrébb tolódik. Mindenkinek jó felkészülést és persze majd sikeres túrát kívánok!