Keresés

Részletes keresés

jhannin Creative Commons License 2000.03.26 0 0 52
sziasztok,
Mrbungle 88x31-es kollekciólinkje nagyon jó, rakás ötlettel, kötelezős.

Újlaki:
1. Nekem ez a sárga times nem nagyon emészthető elsőre.
2. Szvsz egy bannernek úgy kellene műxenie, hogy egy tized másodperc alatt is tudjon hatni, ez az időzítős dolog tehát akkor hat, ha a juzer tényleg tárhelyszolgáltatásra vágyik. csak akkor, tragikus ;))).
3. Ebbe az egy bannerbe beleraktál legalább három szlogent (Minden, ami egy igazi..., És ebben minden..., Azoknak, akik komolyan...), de minek, ha egy evridzs juzer egyet is alig képes megjegyezni?
Na, belekötöztem jól, és jogtalanul, mert továbbra is zsenge alkotások láthatók itt tőlem :).

tjp, kötelista

Előzmény: Újlaki (51)
Újlaki Creative Commons License 2000.03.23 0 0 51
Na, ez technikailag nagyon egyszerű, de próbáltam zeneileg-ritmusilag megkomponálni; nem tudom, mennyire sikerült.

Planet 2001 Web Hosting

Újlaki Creative Commons License 2000.03.23 0 0 50
Domika, megnéztem az oldaladat, pontosabban belenéztem. Nagyon szépen és igényesen van megcsinálva. Van azonban pár hiba:

Netscape-ben ez a dátum:

Ma 100. Március 23. Csütörtök, Emőke napja van. Utolsó frissítés: 2000-03-02.

Ez azt jelenti, hogy 4.x-nél régebbi IE-ben is valószínűleg hibás az évszám. A hónap és a nap viszont minden böngészőben hibás, hiszen mindkettőt kis kezdőbetűvel kell írni. A 23. után elkelne egy vessző. Nem hiba, csak nem szép, hogy a frissítésnél más dátumformátumot használsz; miért ne lehetne egységes?

És ha linket akarsz cserélni, miér nem teszed profi módon? Miért nem lépsz be a Banner Plus programba?

Előzmény: Domika (49)
Domika Creative Commons License 2000.03.23 0 0 49
Egy kis hirdetés:

Ha szeretnél bannert cserélni, akkor írj egy e-mailt !

:))))

Domika

Újlaki Creative Commons License 2000.03.23 0 0 48
Ez a Bázis hol van? Nem ismerem!

Egyébként amikor a logó kirajzolódik, egy pillanatra meg kéne állapodnia, hogy el is lehessen olvasni. Így csak sokadikra sikerül. Zenészek előnyben (ritmus kérdése az egész).

Nagyon sok animált banner (szép magyar kifejezés) hibája a kapkodás: olyan gyorsan vált, hogy nem lehet elolvasni, megérteni. A legszebb, amikor tényleg fel akarom hívni a hirdetőt, de a hétjegyű telefonszám leolvasásához hétszer kell megvárni, amíg újra odaér.

Tehát legyen ritmusa a mozgó képnek, legyen benne hangsúlyos és könnyebb rész.

(Az egészen profiknak: a hangsúlyok a Fibonacci-számoknak megfelelő ritmusban kövessék egymást.)

Előzmény: Törölt nick (43)
mrbungle Creative Commons License 2000.03.23 0 0 47
ezaz, rakd be 2x is.. ;)
1ébként ha ide elnéztek, tele van ilyen 88x31-es banner-rel, ráadásul elég jó linkek!
Előzmény: mrbungle (46)
mrbungle Creative Commons License 2000.03.23 0 0 46
miaf***!!! rohatt macskaköröm.. ;)


Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 43
Na már hogy ki ne maradjak... Az én mániám nem a 468X60-as banner, hanem a kis 88X31-es logók. Ha megnézitek az angol nyelvű oldalakat, szinte kötelességszerűen teszik ki a logókat, mert azt gondolják -és szerintem jól gondolják- hogy ha valaki logóval akar rájuk hivatkozni, akkor az legalább olyan legyen amilyet ők szeretnének. Az Altavistának pl. egy egész oldala foglalkozik az engedélyezettt logós hivatkozások szineivel és méretével. Tehát én minden oldalamhoz csináltam vagy csináltattam logót, némelyik rosszul sikerült, mások még rosszabbul... Na majd eldöntitek.









Vannak persze a topic címéhez inkább illő nagy bannerek is, de szerintem jobban megmozgatja az ember fantáziáját ilyen kicsibe belepréselni mindazt amit gondol az oldaláról, vagy az arculatról...

Újlaki Creative Commons License 2000.03.22 0 0 42
A digitál, gondolom, a manikűrös-szakmában használt köröm- és ujjáztató tálka.

A pedikűrösöknél ennek megfelelőjét peditálnak hívják. Az egészségügyben használt kis fehér tálkák neve pedig meditál.

A tálkák tartalmának átrendezése az editálás.

Előzmény: Teve99 (41)
Teve99 Creative Commons License 2000.03.22 0 0 41
[]

csak hogy feljojjunk.

Újlaki Creative Commons License 2000.03.04 0 0 40
Valóban nem szoktam mindent elolvasni, ami aszemem elé kerül, de most a hosszas rábeszélés meghozta a gyümölcsét. Amúgy az ajánlatod korrektnek látszik, de hát melyik nem látszik annak? Túl sok a dologban a "ha". Avec des si, on mettrait Paris en bouteille, mondja a művelt francia, ami nagyjából annyit tesz, hogy kellő számú ha szócska segítségével Párizs belegyömöszölhető egy palackba.

Elég szkeptikus vagyok a pénzkeresés eme módjának sikerességét illetően. Még az sem igazán meggyőző, hogy majd lesznek olyanok, akik már láttak olyan valakit, aki hallott olyanról, hogy valaki már látott egy csekket. Vagy legalábbis úgy emlékszik.

Ez a névjegykártya-dolog nem rossz ötlet, ezek szerint te egy value-added reseller volnál. A kifogásom az, hogy az ajánlatod megfoghatatlan. Ha ígérsz valamit, csak úgy komoly, ha az arcod is adod hozzá. A neten könnyű elbújni a névtelenségbe. Az ígéreted csak akkor ér valamit, ha neved, címed, élő telefonszámod ott szerepel melette. Ez alapkövetelmény az ügyfél bizalmának megszerzéséhez.

Előzmény: Herold (39)
Herold Creative Commons License 2000.02.22 0 0 39
Újlaki kartárs, ez neked szól!
Előzmény: Herold (30)
Újlaki Creative Commons License 2000.02.22 0 0 37
Valahol már megírtam: Az egyik egyetem építész- vagy kertépítő karán van egy kertrészlet, ahol bemutatják, mit nem szabad elkövetni: 45 fokos szögben a földbe ásott, fehérre meszelt téglákból álló útszegély, földbeássott, zománcfestékkel csinosított autógumi, mini várkastély, kertitörpe-gyűjtemény stb. Azt hiszem, kis feltalálmányod közel van ennek itteni megfelelőjéhez, az anti-reklámcsíkhoz.
Előzmény: jhannin (33)
sz Creative Commons License 2000.02.21 0 0 36
ma ilyen napom van... semmi sem sikerül elsőre...

confS

Előzmény: sz (34)
sz Creative Commons License 2000.02.21 0 0 35
Előzmény: sz (34)
sz Creative Commons License 2000.02.21 0 0 34
na, ne maradjon ki a talentum sem :)


confS

jhannin Creative Commons License 2000.02.21 0 0 33
Tudom, hogy ez nem a súlyos bannerek topic, de legyen egy súlyetalon, ismeretlen szerző billentyűzetéből:
Tamás Creative Commons License 2000.02.20 0 0 32
Most már műxik... amikor egyszer rákattintottam, közölte velem, hogy nem található az oldal... de most már rendben van! :-)
Előzmény: mrbungle (25)
jhannin Creative Commons License 2000.02.19 0 0 31
Ujlaki,
koszonet a kritikaert ;). A MAPOSZos az - ahogy irtam - a legelso produkciom, a NeKattintos meg csak vitz [meg a ketto alatti ikujuakat celozza meg].

Előzmény: Újlaki (28)
Herold Creative Commons License 2000.02.19 0 0 30
Újlaki fiam, mondd má, ez miért megtévesztés? Egyáltalán megnézted az oldalt? Végigolvastad? Ha nem, elmondom: ha regisztrálod magad két surfmoney céghez (és persze el is indítod a reklámcsíkot), akkor - mihelyst összegyűlt 12 $ az én accountomon a Te jelentkezésedből (0,1 $ óránként) - kapsz egy csomag ***színes*** névjegykártyát. Ingyen.
Semmilyen megtévesztés nincs benne.
Előzmény: Újlaki (28)
James Bond Creative Commons License 2000.02.19 0 0 29
Szép volt Laci! .... a szigorú nevelő! :o))) Látom most sem lazsálsz! De kell is, hogy figyeljünk egymásra, mert saját hibákat nehéz észrevenni..... jut eszembe, az enyémbe ugye nem látsz helyesírási hibát!? ... mert ugye még mindig olyan gyors, hogy nem lehet elolvasni :o))))) Na de lassan javításra kerül, aztán így még olvasni is lehet majd! Addig meghagyom az örömet, hogy kíváncsiságból kattintsanak!
Tényleg, ezen a klikkelés-kattintás szóválasztékon már én is sokat gondolkodtam, és végül én is a kattintás mellett döntöttem. Sokkal magyarosabb.

Ja, és gratula az első helyért Laci! Itt is, meg minnyá a 3-4 látogatós topicban is!

JB, aki most iskolai meg munkahelyi elfoglaltságok miatt nem sokat fejleszt az állatkertjén...

Előzmény: Újlaki (28)
Újlaki Creative Commons License 2000.02.19 0 0 28
Ha megengeditek egy önjelölt reklámszakember-jelölt hozzászólásait:

Teve99: Tényleg szép és ötletes. De miért "klikk"? Magyarul pejoratív szó, és (rossz vagy gyanús szándékú) csoportot jelent. Mivel a hangutánzó szavakat és állathangokat nem az angolból vesszük át, nem értem a klikkelőket és a klikkolókat: kattintás, kattints. Persze, láttam olyat is, hogy "Klikolj ide!"; majd beteszem elrettentésül.

A kattintási arány nagyon függ a témától és az alkalomtól, meg hogy mennyire ismert a reklám. Az ELTE ÁJTK jegyzetekre nyilván kevesebben kíváncsiak, mint valami MP3-ra vagy játékra, az 1% tehát nem rossz (az "ipraági átlag" valahol 0,5 és 2 között van). Azért persze a reklámcsík maga is jelent valamit. A kékszemes reklámom (HLE-es, "rontott" változatban) 4,2%, a múlt héten a jajdenagyonborzalmas-dedirektvolt Bálint-napi rózsaszín iszonyat 8,3%.

jhannin: Tényleg NEM lehet nem észrevenni. NEM kattintottam. ;-) A másik, a MAPOSZ-os, a szín- és betűtípus-váltás miatt olyan, mintha két teljesen különböző, egymástól független reklám volna. Ez is volt a cél?

Dob: szép, gondos munka, de legalább két súlyos helyesírási hiba van benne (ha kicsit lassabb lenne, talán még többet találnék). Javaslom, hogy vagy gyorsítsd fel még jobban, vagy nézesd meg egy angolul tudóval. Most nézem újra, már négy hibánál tartok. Ha megengeded, visszafordítanám magyarra:

Biztonságosságban-e érezed magadat északa amikor a sétász a uccában? Akkor találkozd Arasakát!

Te mit tennél, ha ilyet lácc... bocs, látsz? Egyébként nem vagyok szakember ezen a téren, de szerintem a weapon helyett a gun volna a megfelelő szó; hacsak nem foglalkoztok harckocsi, bomba, rakéta, repülőgép és csatahajó-értékesítéssel is.

cyber.greg: Az online mióta nagybetűs? Csak nem az AOL-ból? He's on-line.

Herold fiam: A megtévesztő reklámra külön jogszabályok vonatkoznak.

Teve99 Creative Commons License 2000.02.18 0 0 27
En sem fogyok am meg ki, most egy regit tessek:
[]
jhannin Creative Commons License 2000.02.17 0 0 26
teccenek ;)
Na, nesztek magas kattintási arány, kattincsatok.

[NetLotto]
mrbungle Creative Commons License 2000.02.17 0 0 25
mi nem működött?
Előzmény: Tamás (24)
Tamás Creative Commons License 2000.02.17 0 0 24
Khmmm, nekem nem működött...
Előzmény: mrbungle (18)
Teve99 Creative Commons License 2000.02.17 0 0 23
Kattintasi aranyok:
nos, elvileg 1% korul mozog egy atlag banner, de regelnek 3%-os HLE-s Startlap bannerrol is (olyan, hogy atlatszo az egesz, es csak egy felirat, hogy "Egy tuti link". A juzer nem is veszi eszre, hogy HLE).
A kis baloldali kocka allitolag sokat ront, pd. a Numero Bannerpluson stabilan 0.5-os CTRem volt.
Ha nincs ilyen, az jo, ott keress penzt az interneten bannerekkel 8%-ot is lattam mar kulonbozo statisztikakban.
Pornobannerekkel meg a hatar a csillagos eg...

Előzmény: Újlaki (16)
Tamás Creative Commons License 2000.02.17 0 0 22
Az nem baj, kifejezi, hogy néha milyen a lelkiállapotom, meg aztán nem is túlzottan a látogató-csalogatás volt vele a cél, valljuk be, kissé szakbarbár az oldal néhol. :-)))) Egyébként meg kell jegyeznem, sokat tanulgattam tőled, köszi. :-)

Egyébként a kattintási arányom a hle szeruint stabil 1 %. :-))))

Előzmény: Újlaki (16)
Tamás Creative Commons License 2000.02.17 0 0 21
Köszönöm, kedves nagy testvér, ha otthon leszek, áttanulmányozom, hogy mit szúrtam el... :-)))
Előzmény: jhannin (7)
Dob Creative Commons License 2000.02.17 0 0 20






22K

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!