Keresés

Részletes keresés

caixa Creative Commons License 2000.01.10 0 0 69
Most ugy nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast, de ha egyenesen felteszik nekem ezt a kerdest....Caixa, neked mi szamit egy ferfiban....?.....azt mondanam, hogy a legferfiasabb tulajdonsag, az egyenesseg, es az eros jellem. Nem penz kerdese, hogy egy ferfi hatarozott legyen, es megbizhato.
Szerintem nagyon szamit az, hogy a ferfi maradjon az iranyito. A lelke melyen minden no egy ilyen ferfira vagyik. En is, pedig eleg gyakran ramsutik az emancipalt jelzot:))
szemnek Creative Commons License 2000.01.08 0 0 68
A sorrendben szereplők szorzata állandó. Magyarul egymás rovására (is) működnek. Így pl. egy jól kinéző pasinak éppúgy mindig lesz nője, mint a ronda disznó pénzesnek. És ha már csak egy nő marad a földön, kettőjük közül az utóbbi fogja elvinni.
Előzmény: NullaNONAME (67)
NullaNONAME Creative Commons License 2000.01.08 0 0 67
Hello, mindenki

Szerintem egyarant igaza van Ticonak, tokhulyenek,
who i am-nek, es Égőhalaknak is, ugyanis ők leírták a létező összes női típust attól függően,
hogy melyikkel kerültek kapcsolatba. Viszont tapasztalatból gondolva az én véleményemhez who i am top 3-a áll legközelebb:
1. Hogy nézel ki
2. Mekkora nagy macsó vagy
3. A pénz csak ezután következik
Habár nem vagyok valami öreg (22), de azért az ember, ha nyitott szemmel jár és figyeli a környezetét levon valami következtetést bizonyos dolgokkal kapcsolatban, az enyém ez.
Na bye,
Nulla~NONAME~szemnek Creative Commons License 2000.01.05 0 0 66
Elolvastam az ittenieket.

Tegnap láttam egy filmet, ahol a 'gazdagság' fogalomkörében az alábbi dolgokat sorolták fel:
"...annyit fogsz keresni, hogy meg lesz mindened: házad, kocsid, nőd (!), még hajóra vagy repülőre is fog telni az ékszerek mellé..."

Ilyet máshol, máskor is lehet hallani, olvasni. Talán nem véletlen, hogy a "siker, pénz, csillogás" mellé odatartozik a nő, mint vagyontárgy, mint valami "dolog", ami a pénzzel együtt jár. Így van ez más kultúrában és más korokban is. Azért ez nem lehet véletlen, mégha nyilván vannak kivételek is.

ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.29 0 0 65
miért, mindezek felismerése neveltetés kérdése?
EndeR Creative Commons License 1999.11.29 0 0 64
Te jó ég!!!
Akkor téged így neveltek?
Előzmény: ÉgőHalak (63)
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.29 0 0 63
miért gondolod, hogy mindezek felismeréséhez csalódni kell?
who i am Creative Commons License 1999.11.29 0 0 62
Kedves ÉgőHalak

Nem bántani akarlak,de úgy érzem,azért vagy ilyen kemény,mert hatalmasat
csalódtál valakiben.
Akárcsak én

DOC Creative Commons License 1999.11.27 0 0 61
R:O:TICO: hát a tipikus esete annak, hogy kefélni és szűznek is maradni, az nem megy!!
Egyébként hidd el létezik, akit keresel, csak nem biztos, hogy meg is találod...
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.27 0 0 60
r.o.tico nem értem konkrétan mit aggódsz, olvasd el a topic címét, pénz, érted? mi ez az ellentmondásos vagyok duma, ki nem szarja le? ezt már másodjára kell sajnos leírnom, azzal, hogy a nők a pénzre buknak, sajnos semmi összefüggésben nincs, hogy te milyen faszinak tekinted magad.
R.O.Tico Creative Commons License 1999.11.26 0 0 59
Hát nem egészen, ez nem így megy.

Kissé kasztrendszer íze van ennek a bölcselkedének :)

Utálom a médiát, és az általa sugallt siker és profitorientált, ál-laza, dezodorillatú jövôképet.

Én azt hiszem, alapvetôen egy elég rendes pasi volnék, csakhogy rettentô ellentmondásos. Így szelídségemhez és szépség iránti rajongásomhoz ugyanúgy hozzátartozik némely masszív perverzió és mindenekfölötti testi vágyakozás.

Ehhez a rendes lányok általában nem jó partnerek... pontosabban, mint együttélés, alighanem nagyon jól ellehetnénk, de az szexben se változatosságban, se nyitottságban és kisérletezô hajlamban, se étvágyban nem passzoltunk még az ilyen lányokkal.

Aki meg kissé ôrült, extravagáns, bizzar, felfokozottan érzéki, ahhoz meg valahogy kevés vagyok, mert nem képviselem azt a férfimodellt, amit általában ôk kedvelhetnek.

Na, akkor mi legyen? Femme fatale, vagy szolíd, rendes?
Mert egyben nem nagyon létezik a kettô.

Előzmény: hajnalpír (58)
hajnalpír Creative Commons License 1999.11.26 0 0 58
Minden zsák megtalálja a foltját. Néha kicsit hosszasan kell túrkálni a rongyos zsákban, de érdemes.
Szerintem az igényekkel van baj, meg a rosszhelyen keresgélésse. Ha egy srác csóró, de van benne valami kiemelkedő, művész, tehetséges stb, akkor a pénzes nőknek is kelleni fog.
Ha csóró, de rendes, viszont átlagos, akkor várhat a sorára. Leginkább egy ugyanilyen, rendes, átlagos lányra. Amit én látok, s biztos média befolyásra is, hogy ezek a rendes pasik olyan nők után vágyakoznak, akik nem nekik vannak kitalálva. Ezt már a Presser szépen megénekelte a csúnya fiúknak is van szíve c. dalban. Hasonló a hasonlónak örül!
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.26 0 0 57
Kedves tokhulye,

szeretném megköszönni, hogy atyaian szőrös mancsodat depressziótól rezegő vállamra ejtetted, a részvétedet hálásan elfogadom és megtartom, hátha egyszer mégis neked lesz rá szükséged, ne felejtsd el, hogy kitől kérheted

mindazonáltal megjegyzeném, hogy természetesen nem _minden_ nő a pénzre bukik. gondoljunk bele mi van akkor, amikor szarkalábas a szem, lógni kezd a mell, és karfiolos a segg. a piaci viszonyok között olyankor már nem lehet akkora vagyont megkövetelni, jobb a kevesebb is, de az tutira: na akkor jön a gyerek.

nobodybuilder Creative Commons License 1999.11.25 0 0 55
tokhulye, te énnekem 1 rokonlelkem vagy :-)
Yol szóltál, mer' a halak nem is égnek.
Előzmény: tokhulye (53)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.11.25 0 0 54
Bocs, hogy ilyen hirtelen berontok, de:

Azért ez kissé sommásan le van egyszerűsítve, minden tipizálás csak részben igaz.

Az viszont tuti, hogy én (mondjuk bizonyos szempontból vegyünk a csóró kategóriába, legalábbis én a saját mércémmel annak érzem, még ha a magyar átlag felett is vagyok valamivel) még nem voltam kapcsolatban olyan nôvel, aki ne "viselte" volna el könnyedén, hogy én vagyok az anyagilag jobb helyzetű, és ezért nem is kívánok semmi terhet rá hárítani.
Igaz, olyan akadt, aki épp azért, mert jóval gyengébb volt az anyagi helyzete, nehezen foadott el tôlem valami értékesebb ajándékot.

És az is tuti, hogy nagyon ritka lehet az olyan jólszituált nô, aki nem várja el, hogy a pasijának legalább olyan jó anyagi körülmények legyenek, mint neki. Tehát ez a réteg eleve kilôve. Aki meg vonzó külsô-belsô tulajdonságokkal rendelkezô nônemű és nem igazán veti fel a pénz, miért érné be egy hozzá hasonlóval, hiszen válogathat az érte nyálukat csorgató menômanók közt.

Az élet nem attól szar, mert valaki direkt szar életet szeret élni.
A kitartásról meg annyit, ha egy pasi a harmincas évei közepére nem éri el az úgymond tisztes polgári életszínvonalat, az le van írva a nôk szemében. Na jó, nem teljesen lehetetlen találni valakit, de eléggé ritka az az életfelfogás, ami ehhez kell... és akkor még vonzalomnak is össze kell jönnie.

Előzmény: tokhulye (53)
tokhulye Creative Commons License 1999.11.25 0 0 53
Bizony, aki nem olyan szép és gazdag (vagy gazdag és szép), mint mondjuk Lovag Waszlavik Gazember Petőfi ...... László, az ne is várja, hogy bármilyen sikere lesz a nőknél.

ÉgőHalak!

Te vagy nagyon csóró vagy és azt hiszed, hogy a sikertelenséged csak ennek köszönhető - akkor sajnállak, vagy felvet a pénz és nélküle még nem mertél semmit megpróbálni az életben, mert magadban nem bízol - akkor is sajnállak, vagy zsigerből egy nihilista, mániás depressziós művészlélek vagy - akkor pedig tiéd minden részvétem.
Mielőtt azonban végleg temetnéd a Nőt (tudod, a nőknek azon halmazáról beszélek, akik nem férnek a skatulyádba), elmondom, hogy pl. a jelenlegi barátnőmnek halvány sejtelme sincs az anyagi helyzetemről (szerintem kb. 4-6-szor keresek többet, mint ő), egy olyan ipsét volt szerencséje megismerni bennem, aki a cipőjét is saját maga megvarrja, annyira utál vásárolni; ha neki jut eszébe valami program, erőszakkal sem tudom én finanszírozni, meg ehhez hasonlók. És ne hidd, hogy ő fehér holló.
Amiről te beszélsz az az élet sz@r fele, a sz@r pedig a felszínen úszik, a többihez egy picit türemesebbnek kell lenni, de meg lehet látni - kitartás.
Amúgy pedig bocs, hogy itt cihoanalizálgatlak, de a fenti három típus nagyon ismerős a baráti körömből, sőt jómagam is még nem régen az egyik csoport tagja voltam: kinőttem. :)

sinn Creative Commons License 1999.11.24 0 0 52
Hát ez érdekes. Azt hittem, én írtam a tipikus férfit...: ))
Előzmény: Dr.W.Gy. (51)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.24 0 0 51
:-) Tipikus női felfogás. Íme a férfias:
Szerintem senki nem tagadja, hogy számít a belső. Kérdés, milyen távon. Katalizátorként mindenképp szerepe van. :-D
Előzmény: sinn (50)
sinn Creative Commons License 1999.11.24 0 0 50
Szerintem senki nem tagadja, hogy számít a külso. Kérdés, milyen távon. Katalizátorként mindenképp szerepe van.
Előzmény: who i am (48)
sinn Creative Commons License 1999.11.24 0 0 49
ÉgoHalak,
ugyan, ne féltsd az én naiv, gyermeki lelkemet:)) Érdekelne, miért lettél ilyen megkeseredett...
Előzmény: ÉgőHalak (45)
who i am Creative Commons License 1999.11.24 0 0 48
Ha nem haragszotok,elmondok valamit.
Van egy ismerosom,akit egyaltalan nem vet fel a penz.
Egy belvarosi 30 nm-es garzon,tizenvalahany eves kocsi.
Namarmost neki a baratnojen kivul az utobbi szuk egy evben vagy 5 masik novel volt
viszonya,akik kozul 2 tudott is arrol,hogy nem fuggetlen.
Korulbelul ugy nez ki,mint akit most vagtak ki egy divatlapbol.
Annyira jokepu,annyira bekepzelt.
Eletemben nem lattam meg egy ilyen nagykepu,pokhendi macsot.
Az az erzesem,hogy csak azt a not nem kapja meg,akit nem akar.
Profilbol ugy nez ki,mint egy uralkodo.Csak o a nokon uralkodik.
Ennyit arrol ,mennyire nem szamit a kulso.

sziasztok

Chipet Creative Commons License 1999.11.23 0 0 47
tomcat, ehhez meg azt tennem hozza, hogy az a sopankodo 10% kozben akkora zajt csap, hogy boven lefedik a maradek 90% hatterzajat, sot, inkabb az emlitett harom nagysagrenddel tul is szarnyaljak.
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.23 0 0 45
Chipet: ellenszer nincs, ha lenne, akkor már kihalt volna az emberiség, láthatóan és sajnálatos módon ez még nem következett be.

who am i: nem tudok arról vitatkozni, hogy miért néz egy nő, volt egy barátom, akinek fixa ideéja volt, hogy a tömegközlekedési eszközökön mindenki őt nézi, ma szobakutya egy közepesen sötét nő mellett.

sinn: nincs lelkem belédkötni.

Chipet Creative Commons License 1999.11.23 0 0 44
Kedves who i am,
Arra nem gondoltal, hogy esetleg azert nez vegig rajtad, hogy megnezze, nem jarsz-e szakadt ruhaban (bar ez manapsag sokszor eppen divatos), izlesesen oltozkodsz, nem koszos a ruhad stb. ? Mert ezt meg lehet allapitani ranezesre. Az anyagi helyzetet - eppen az iment emlitett divatiranyzatok miatt - mar korantsem annyira egyertelmuen !
Előzmény: who i am (41)
Chipet Creative Commons License 1999.11.23 0 0 43
EgoHalak,
Te nezel reklamot ? Meg is erdemled. Az amerikai stilusu nagymosas (lasd meg: pedagogus letszamleepites) nalad mar kezdi ereztetni a hatasat. Tudod, az a baj, hogy alapvetoen igazad van, de ha raadasul meg igy is velekedsz rola annak ellenere, hogy felismered, mi az oka, es meg azt is tudod, mi lehetne az ellenszere, akkor te sem vagy jobb, mint azok, akik hiszik ezt, hogy nincs mar emberi ertek, csak a penz szamit, mert eleg butak hozza, hogy manipulalhatoak legyenek.
Előzmény: ÉgőHalak (33)
Chipet Creative Commons License 1999.11.23 0 0 42
sinn, Te mas vagy. Kulonben nem leveleznel itt a Topicokban... (-;
Előzmény: sinn (6)
who i am Creative Commons License 1999.11.23 0 0 41
Amikor metrón vagy villamoson utazom és rámnéz egy lány és ha nem kapja el a
tekintetét,akkor egy-két másodpercig nézi az arcomat,utánna végigfut a szeme
a ruhámon.Vajon nem azért,hogy következtetéseket vonjon le az anyagi
helyzetemet illetően?
sinn Creative Commons License 1999.11.22 0 0 40
Nem tagadtam, hogy valamelyest számít - annyiban, hogy jó, ha van, de nem befolyásolná pozitív vagy negatív irányba a döntésemet.
Nyugodtan körberöhöghetsz.
Előzmény: ÉgőHalak (39)
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.22 0 0 39
nem ha, és nem tökmindegy, aki nem érti, hogy a pénz számít, azt én csak körbe tudom röhögni
sinn Creative Commons License 1999.11.22 0 0 38
Ha egy nonél tényleg ezek a paraméterek élveznek prioritást, akkor tkp. tökmindegy, mi a fontossági sorrend.:((
Előzmény: who i am (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!