Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Van az amelyik cégautóval közlekedik, de csak havonta egyszer adják oda neki, az béna, töketlenkedik, határozatlan, félve vezet.
Van amelyik megtáltosodik a 150 skodalóerőtől és azt hiszi, ő az utak császára, agyatlanul előzget és mindenhol tolja mint állat. Ezek általában hamar összetörik magukat és a második totálkár után elveszik tőlük az autót.
Szerintem a legveszélyesebb az a pofátlan faxparaxt a fehér Tranzittal, a füstölős kőműves aki bejön eléd az autópályán 80-nal, meg a helyi építkezés és kőbánya között ingázó, az üres nyergessel 120-szal nyomuló barom, az effélék.
A legeslegveszélyesebb a szlovák kamionos, ezek szerintem nagy részt pszichopata sorozatgyilkosok, akik arra vadásznak, mikor nyírhatnak ki valakit. Nem segít hogy megelőzd, sőt, rádhúzza meg rád is gyorsít, ha elkezded kikerülni akkor direkt olyan közel húzódik az előtted menőhöz, hogy ne férj be elé, dupla záróvonalon, beláthatatlan jobbkanyarban előz, szándékosan átlóg a felezővonalon, satöbbi.
A lengyel, a szlovén meg a horvát az udvarias, az osztrák a legritkább esetben együttműködő, csakúgy mint a német.
A "területi képviselők" a skodrijukkal tényleg elég zúzósan közlekednek, de hát meg kell adni nekik, hogy:
-- Nincs idejük miattad tökölni. -- Mennek évente csillió kilométert, általában jól ismerik az utakat és jól is vezetnek. Mert hogy "a rutin meg a zévek"...
-- Csak arra kell figyelni, hogy ne tartsd fel őket :-)
Szerencsére én nem vagyok sem kereskedő, sem területi képviselő, az időm sem annyira szorít, le is higgadtam már, de ettől még dinamikusan közlekedek. De nem minden áron. Évi 60-80 ezer kilométert csak ésszel lehet hosszú távon túlélni az utakon.
Ja, és a skodrik, amiket használunk, NEM fehérek. A fehér Skodri feláras, az az alacsony státuszú manaherék haknija... :-D
Nekem amúgy egy ideje már az a tapasztalatom, hogy az új béjemvét vásárlók többsége tök normálisan közlekedik. Nem a villogó idegbarom kategória.
Sokkal több a szakadt e60 meg e46 amiben ül a telepi hülyegyerek, na azok az igazi kőbunkók. Azt hiszi, hogy ő valaki lett, mert vett egy 1-2 milliós béjemvét.
Ha már új autó, a fehér skodás üzletkötő, területi képviselő faszparasztok viszik a prímet. Alájuk rakott a főnökük egy szutykot és ők mindenkit letolnak, levillognak. Meg kurva sok is van belőlük.
Hálisten az új kreszben benne lesz a lehetőség a követési távolság mérésére és büntetésére is. Remélem rá fognak szállni úgy, mint a németek. Pályán nem tartod a 2 másodperces távolságot vagy kivesznek vagy csak sunyi módon jön a csekk. Felüljáróra csak kirakják a kis kamerát, észre sem veszed.
Egy 22 kW-os töltővel is lehet 7kW-ot tölteni. Viszont ahol van elegendő forrásoldal a 22 kW-hoz ott már nem lehet élni a rendelkezésre álló lehetőséggel, miközben egy 22kW-os inverter anyagköltségben nem számottevő módon jelent többet mint a 7 kW-os. ..és most egy autógyártó szemével nézd ezt légyszi, ne pedig a kereskedő szemével.
Az autóban mint késztermékben teljességgel más szempontok alapján működik a beárazás, mint a külön megvásárolható alaktrészek v. önmagukban is működőképes részegységek esetében.
Közben Jenkiában elkezdték lebontani az USAID nevű szervezetet, ez az amelyik kormányokat buktat és puccsokat meg polgárháborút robbant ki mindenfelé a világban. Musk "bűnszervezetnek" nevezte az intézményt, leállították a tevékenységüket, kibaxták a vezetőiket és lefoglalták az irodáikat. Pusztán EZÉRT megérte hatalomba kerülni a Trumplinak :-)))
Itt azt vezessék be, mint a 6-os út nagy része, hogy elmegy a falvacskák, városocskák mellett és lehet rajta tampózni.
Nálunk ne vezessenek be ilyet, olyan kisvárosokban, amiben hülye módon végig vezetik az országutat, 20 km hosszú egyenes és 30-40km/h sebességkorlátozással. Naná hogy mindenki legalább ötvennel megy, főleg hogy egy lelket sem zavarsz vele.
Egyébként nálunk nagyon jó sebességkorlátozási módszer van, hogy olyan rossz az útburkolat minősége, hogy nem hajtasz gyorsan.
Kivéve a hatos, azt szeretem.
De a másik oldalt az 51-es, na azon nem mész gyorsan. ;)
..és még csak 7 kW-os az AC töltő, amikor 2025-ben már 22 kW-nak kellene lennie a standardnak. Eleve az első villanyautók 11 kW-ot tudtak. Szóval érhetetlen ez a műszaki visszalépés.
Kicsit sem volt kedvem Csehországba menni a héten, előre ki voltam akadva hogy ott fog prüszkölni a sok taknyos-influencijás német meg osztrák köcög. De hát nem volt mit tenni, menni kellett. Egyetlen taknyos ember volt ott a százból, aki normálatlanul, a pofája elé semmit sem emelve tüsszögött meg köhögött, és ez egy magyar volt, és naná hogy mellém ült a fazon. Most itt gübbedek és düzmedek, fáj a torkom és taknyos vagyok. Mondjuk az éjjel lement a neheze, alig aludtam valamit, de holnap nem megyek emberek közé...
A cseh hakni meg... Volt egy kétórás előadás, amit németül vartyogott végig egy cseh nő, aki nem beszél németül, így nem csak én, de senki sem értett belőle egy kukkot sem. Ezt követően volt egy igen kafa vacsora, majd valami tűznyelő csoport tüzezett egy fél órát, de csak 10 percet láttunk belőle, akkora füstöt csináltak. Ott is hagytam őket, mert ráadásul szabad ég alatt nyomták, kintről néztük, de hideg volt. Aztán 10-kor megléptem harmadmagammal. Másnap reggel az egész bagázs (mármint a magyarok) annyira ki volt ütve hogy lemondták az aznapi programot oszt mindenki hazament. Engem érdekelt volna a progi, de hát ha a főnök kiadta az ukázt hogy oszolj van, akkor nem volt pofám maradni. Sz'al teljesen feleslegesen bumliztam oda-vissza összesen 1000 kilométert.
Cseheknél rendszeres, hogy a kisvároson átmenő útra átlagsebességet figyelő kamerákat telepítenek. Bemész a város egyik végén, majd elhagyod a másikon, és ha meghaladtad az engedett átlagsebességet, akkor megy is a bünti. Így biztosítják, hogy az "idegenek" (=átmenő forgalom) ne száguldozzanak. Be lehetne vezetni itt is.
És ilyenkor visszanézek a Volvomra, hogy még hányszor felújíttatom az árából és még legalább szép is (ok, ez szubjektív). :D
Ja igen, egyelőre marad az öreg, megcsináltattam a látványos fényezési hibákat, kapott teljes polírt a lámpákkal együtt, most elég frankón néz ki. Várom, hogy menjek vele egy hosszabb útra. :)
Nekem mondjuk le van maradva az árazásom szerintem évekkel, de nekem az 5-6 millió, a középkategória lenne, vagy volt valamikor.
De most ott tartunk, hogy ez az alsó kategória lett.
Csakhogy az európai gyártók ezért az 5-6 millió forintért nagyon keveset adnak. Egyszerűen nem szívesen adja ki érte a pénzt az ember. Kicsit olyan az európai elektromos autó, mint a lukas kenyér, csak azt nem látod, ezt meg tudod hogy nem akarsz annyit kiadni érte. :D
Elég sok házban lettek utólag beépítve, sokszor jól látható is, hogy külön egység.
Egyik kedves lány ismerősöm lakik olyan házban, ahol utólag beépítettek kettőt is, majd a 90-es években, amikor nem volt pénz a fenntartásukra, akkor megszüntették őket, aknástul elbontották az egészet. Ő meg a negyediken vett lakást, jó móka volt az a költözés, mivel nem lakótelepi 4 szintet kellett végigemelni. :D
Csak ha megtekintesz egy Dacia Springet, annak a hatótávját, belterét, akkor 5,3 millióért a kis kínai ráver néhány kört.
Európában, 11 millióért én sem venném meg.
Ha jól látom, a Spring 5,5 millió forint, ha az állami támogatást megkapja rá az ember. Ez az alap modell ára.
Ha nem kapsz rá állami támogatást és elkezded extrázni, akkor az is könnyen elrúgja. És ennek ellenére sem lesz a közelében sem a kínainak.
De vámokkal, bünti vámokkal és áfával most ott tartunk, hogy ez még mindig nem lesz az átlag ember autója.
Ha lenne 11 millió forintom autóra, biztosan nem ilyen kis szaros elektromos autót vennék. Hanem valami V8-at ahogy fargo mondja :DD
De ha lenne 5 millió forintom autóra és azért kapnék egy ilyen felszereltségű és hatótávú autót, akkor elgondolkodnék hogy elektromosra váltok. Addig pedig rohadjon rá az összes autó az európa gyártókra és vám bevételt sem fogok nekik fizetni, marad a jól bevált pöfögés a pirosnál, millió forint alatti autókkal.
Csak nyomokban remake. Teljesen más az alaptörténet. Mondjuk a néger M6-os ügynöknő nem kellett volna bele, de ezt leszámítva szerintem tökéletesen jó lett.