Keresés

Részletes keresés

Lajos bácsi Creative Commons License 1999.11.08 0 0 14
Mi tagadás, akkoriban egy kicsit lemaradtam. De jegyzetelt helyettem a Petri.
Előzmény: szalonna (13)
szalonna Creative Commons License 1999.11.08 0 0 13
Lajos bácsi, nem ere gondoltam, hanem arra, hogy "...sliccéböl többet már nem veszi elö ... a nagy vörös októberit". Hát Brezsnyev alatt már nem jegyzetelt rendesen?
Előzmény: Lajos bácsi (9)
maffiavelli Creative Commons License 1999.11.08 0 0 12
Megismétlem a kérdést, mert nem kaptam rá választ:
És nem volna náci, aki horogkeresztes zászlóval vonulna fel?

Sőt megspékelem egy másikkal is: számodra ki a hiteles szélsőjobbos?

Előzmény: I. Blasius (10)
I. Blasius Creative Commons License 1999.11.08 0 0 11

Szabó Albertet ne keverjük bele a dolgokba, mert mint köztudott, őt az szdsz pénzeli, hogy utána legyen kire mutogatni, hogy van szélsőjobboldal Magyarországon. Akinek izraeli útlevele (is) van, az számomra nem hiteles mint szélsőjobbos.
Előzmény: maffiavelli (8)
I. Blasius Creative Commons License 1999.11.08 0 0 10

Magyarországon szerintem még sohasem vonultak fel horogkeresztes zászlókkal az elmúlt 50 évben, viszont a kommunista zászlóval sokkal elnézőbbek az emberek.
Itt nem arról van szó, hogy nekem a legfőbb vágyam, hogy felvonulhassak horogkeresztes zászlókkal, engem csak a kettős mérce zavar.
Az, hogy az szdsz-es sajtó beleverte a nép fejébe, hogy ami jobboldali az náci, soviniszta, demagóg, stb. Ami baloldali, az viszont maga a tisztaság, a fedhetetlenség, a tisztesség. Ha a balodali ifjak vonulnak fel, akkor abban semmi kivetnivaló nincs, de ha a várban jobboldali ifjak a budapesti harcokra emlékeznek, az már rögtön nagy veszélyeket rejt magában.- Legalábbis az szdsz-es sajtó szerint.
Előzmény: maffiavelli (7)
Lajos bácsi Creative Commons License 1999.11.08 0 0 9
Na, akkor most nosztalgiázzunk egy kicsit!

Tűzcsillagunk sugara árad e tájon,
Zászlónk lobog vörösen újra a gyáron.
Rendünket már védik a munkás kezek,
Ma így teremt a népünk szebb életet.

Te gaz cselszövő, aki ma népünkre törnél,
Rút áruló, szomorú rabságba döntenéd,
Pusztítanád, amit a nép alkotott,
E gyár, s a magyar munkás fegyvert fogott.

maffiavelli Creative Commons License 1999.11.08 0 0 8
Mindazonáltal úgy vélem, sem ezek, sem Szabó Alberték nem jelentenek komoly veszélyt a társadalomra. Ezeket pedig betiltani nem volna helyes. Az illegalitás a mindenük. Így csak nevetségesek.
maffiavelli Creative Commons License 1999.11.08 0 0 7
És nem volna náci, aki horogkeresztes zászlóval vonulna fel?
Előzmény: I. Blasius (6)
I. Blasius Creative Commons License 1999.11.08 0 0 6

Sajnos ez az szdsz-es média bűne. Magyarországon menő dolog kommunista tüntetésen részt venni, Che Guevera polókban járni stb. Ha valaki mondjuk Rudolf Hess-es polóban járna és horogkeresztes zászlóval vonulna fel, rögtön megkapná a magáét, hogy náci.
Sajnos ezen a beidegződésen nehéz változtatni, (mármint azon, hogy a komancsoknak mindent szabad), esetleg úgy lehetne, ha az szdsz-es sajtót kiherélnék, és tisztességes emberek kerülnének a véleményformáló médiumokba.

Ez viszont nagyon nehéz, mert az szdsz-es sajtóban rengeteg mocsok ember van, aki védik egymást körömszakadtukig.

frett Creative Commons License 1999.11.08 0 0 5
Igen, lehet. Büntetlenül.
Előzmény: pzsé (3)
BaSand Creative Commons License 1999.11.08 0 0 4
Lehet ennyire pofátlanul és büntetlenül részrehajlónak lenni?
Mintha nem tudnád a választ : igen, helet.
Előzmény: pzsé (3)
pzsé Creative Commons License 1999.11.08 0 0 3
Kedves Asztaltársak!

A tegnap felvonulást rendezett a Baloldali Front-Munkás Ifjúsági Szövetség. Az apropót kitalálhatják: november 7-e. Ez talán rendben is lenne, hiszen felőlem mindenki azt ünnepel amit akar. De!!
A rádió talán egyszer mondta be a jeles eseményt, az MTI, az országos napilapok általam megnézett elektronikus változatai meg sem említik. Még ez is rendben lenne, tekintve, hogy ennyit érdemelnek. De!!
Kérdésem a következő: egyforma mércével mérnek-e a hírközlő szervek, a politikai pártok, a "hangadó értelmiségiek"? Elhallgatják, hogy 1999-ben, tíz évvel a rendszerváltás után, meglehet emlékezni egy olyan puccsról, melynek eredményeként az emberiség egyik legnagyobb gyilkosságsorozata és emberírtása kezdődött, melynek becslések szerint 100 millióan estek áldozatául. Meg lehetne akkor emlékezni a "sör-puccsról" is? Nyilvános, engedélyezett felvonulással? Olyan felirattal, hogy: "A jelképeinket elvehetitek, az eszméinket SOHA!"? Ezek szerint vissza lehetne követelni a nácizmus eszméit is? Aki nem emlékszik rá annak felelveníteném, hogy a legutóbbi szélsőjobbos tüntés azzal ért véget, hogy a rendőrség szét vert, egy zárt térben, a külvilágtól elszigetelten zajló rendezvényt (sörözést). A sajtó hetekig üvöltözött arról, hogy nem csak nő a szélsőjobbos veszély, de egyenesen a kormánytól kap támogatást. A politikusok és a "média-sztárok", meg persze az ügyeletes okosok már azt mondták, hogy régóta tudják, hogy ez egy fasiszta ország. Lehet ennyire pofátlanul és büntetlenül részrehajlónak lenni?

szalonna Creative Commons License 1999.11.08 0 0 2
Valaki nem tudna emlékeztetni a hallhatatlan költeményre Brezsnyev elvtársról és a nagy vörös októberiröl? A Lajos bácsi szerintem biztos tudja...
szimpatizans Creative Commons License 1999.11.08 0 0 1
En is hulyere rohogtem magam, azokon a fiatalokon akik a NOSZFot unnepelni vonultak ki tegnap voros zaszlokkal meg minden, es elmondtak, hogy a Kadar rendszerben mindenkinek volt munkaja es lehetett menni uttorotaborba, meghogy a jelkepeinket elvehetik tolunk de az eszmeinket soha.
Ez pedig
"A diktatúra első számú ismérve: intézményesen megbélyegzi a diktatúrát."
butasag. Gondold vegig, tunodj el, es belatod te is B-U-T-A-S-A-G. (Esetleg vitazzunk errol?)
Udv.
szimpatizans
Előzmény: madám sosa (-)
nyman Creative Commons License 1999.11.08 0 0 0
Elljen az 0ktoberi sz0cialista f0rradalom :)
Előzmény: madám sosa (-)
madám sosa Creative Commons License 1999.11.08 0 0 topiknyitó
Könnyesre kacagtam magam, amikor láttam-hallottam, hogy ünnepelte szigymóje nájábrját (nov.7=oktogon) budapesti fiatalok egy csoportja. Felvonultak (mint Moszkvában a szélsőséges kommunisták!!) és kijelentették, hogy a szocializmus megnyomorította a családokat és derékba törte az emberek életét, hogy akik 50 évig fogtak fegyvert a honfitársaikra, azok még mindig nem kértek bocsánatot, továbbá, hogy ők nem gyűlölködnek, de nem is felejtenek. (a tizenéves gyerekek mit is????)
Emellett legy november 7-e a diktatúra-ellenesség napja. :)))))))))))))))))))))))))))))
Oké, de akkor legyen a Ferenciek tere megint Felszabadulás tér, a Szabadság tér legyen Gyűlöletmentes tér, és legyen kötelező minden hivatalban az Orbán-kép.
Diktatúra-ellenesség napja!!!!!
A diktatúra első számú ismérve: intézményesen megbélyegzi a diktatúrát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!