Keresés

Részletes keresés

reni-20 Creative Commons License 2016.09.25 0 0 17692

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy sikerült-e megszerezi a jogi tételeket kidolgozva. Ha igen, engem is érdekelne....Látom, hogy nem mostani a bejegyzés, de ha még követed a fórumot, és megvannak a tételek kérlek írj. Köszönöm!! :)

Előzmény: Andrejka85 (17683)
Acex Creative Commons License 2016.09.17 0 0 17691

Katás egyéni vállalkozók könyvelését vállalom 10.000 Ft/hó összegért.

Kapcsolat:

acextributum@gmail.com

Hely : Budapest, de vidéki vállalkozók könyvelése is megoldható.

Töpiző Creative Commons License 2016.09.10 0 0 17690

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni, hogy hogy készüljek áh adózás vizsgára? Igazából belecsöppentem csak a pénzügyes, számviteles munkába, mindig részfeladatokat látok el, így nem olyan teljeskörűek az ismereteim, előképzettségem, mint aki ezen a területen szerzett diplomát. De a munka miatt mérlegképes képzésre járok. Jövő hónapban vizsgázok adózásból. Sajnos nem túl vizsgaorientált az oktatás. Nem is tudom, hogy kezdjek hozzá a tanuláshoz. :( Mit tanuljak? Rengeteg az elmélet, a gyakorlat. Nem is ez a kedvencem, de most ezt dobta az élet.

Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm!

Sityi23 Creative Commons License 2016.09.05 0 0 17688

Sziasztok!

Beiratkoztam vállalkozási mérlegképes könyvelői szakra és felmentéssel kapcsolatban lenne kérdésem:

Pénzügyi szakügyintéző képesítésem van,ami felsőfokú.Az érdekelne,hogy ezzel kaphatok-e teljes vagy részleges felmentést a tantárgyak alól a mérlegképesen?Ha igen,miből?

Előre is köszönöm a válaszokat!

j0bc3nt3r Creative Commons License 2016.09.03 0 0 17687

Pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó partnerünk belvárosi irodájába keresünk könyvelőt.

Feladatok:

Napi könyvelési feladatok: banki könyvelés, szállítói könyvelés, vegyes/pénztár könyvelése
Egyeztetések, jelentések összeállítása (KSH, MNB)
Részvétel adóbevallások elkészítésében
Közreműködés könyvvizsgálatban
Pénzügyi igazgató helyettesítése 1-2 év után

Elvárások:

Felsőfokú végzettség
Mérlegképes könyvelői regisztráció vagy folyamatban lévő tanulmányok
1-2 éves pénzügyi területen szerzett könyvelési/könyvvizsgálati és adóbevallások elkészítésében szerzett tapasztalat

Előnyök:

Lízing cégnél szerzett tapasztalat

Amit kínálunk:

Biztos, versenyképes jövedelem
Fejlődési lehetőség
Kellemes légkör Budapest belvárosában található irodában

Munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezni az alábbi linken lehet:

https://allasajanlat.job-center.hu/allas/senior_konyvelo_ar_0440

https://job-center.hu/munkaero-kozvetites/

TuJu1976 Creative Commons License 2016.08.02 0 0 17686

isztelt Fórum!
Egy számomra nagyon új helyzettel kapcsolatosan kérnék segítséget.
Van egy patika ami BT. A beltag, aki az ügyvezetésre jogosult és a bt-ben mint gyógyszerész is dolgozik és ő végzi a ügyvezető dolgokat is. Bejelentésnél a tagi jogviszonyt állítom be. Az alkalmazás minősége ebben az esetben mi? A 30-as kiegészítő tevékenységet folytatónak nem minősülő társas vállalkozó? Vagy lehet munkaviszony? Akkor azt rögzíteni kell a társasági szerződésben? 
Nagyon köszönöm, ha időt fordítanak rá és segítenek.

dori2011 Creative Commons License 2016.07.11 0 0 17685

Sziasztok,

Budapesten könyvelőt keresek aki gyakorlatban megmutatja, hogy milyen társasági formákhoz, milyen bevallásokat szükséges kitölteni. Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, de banki területen dolgoztam sokáig így a naprakész, gyakorlati dolgokat szeretném újra felfrissíteni.

Természetesen fizetek érte amennyiben korrekt órabérben meg tudunk egyezni.

Köszönöm

Dorina

annamari1105 Creative Commons License 2016.05.31 0 0 17684

Sziasztok!

A Budapest Gazdasági Egyetemen államvizsgázok számvitel szakirányon. Bárkinek segítségre van szüksége tanárra akár számvitelből, elemzésből, ellenőrzésből, adózásból vagy egyéb számviteles tárgyból, keressetek nyugodtan. Az Árpád híd közelében vállalok órákat nagyon kedvező óradíjért. Pedagógus diplomával is rendelkezem, így a tanításban is van gyakorlatom. Az email címem: annamaria.banszki@gmail.com

Andrejka85 Creative Commons License 2016.05.25 0 0 17683

Sziasztok!

Valaki el tudná nekem emailben küldeni a jogi feladatok szóbeli tételeket kidolgozva?

Most kezdtem a mérlegképest. Volt két jogi óránk, de nem tudtunk minden tételt végig venni.

Ha valaki el tudná küldeni, azt nagyon megköszönném!

Email címem: andi0210@freemail.hu

Andi

fhmelinda Creative Commons License 2016.05.04 0 0 17682

Nagyon nagy szükségem lenne Siklósi Ágnes-Veress Attila könyvvezetés és beszámolókészítés című könyvre. Valaki el tudná küldeni e mailben? A címem melinda.feketenehamar@gmail.com

Kis Tímea Creative Commons License 2016.04.30 0 0 17681

Kaphatnék infót erről a jó kis számvitel-elemzés anyagról? Május 4-én vizsgázom és az elemzés rész nem akar letisztulni. kistimeaszilvia@gmail.com

Köszönöm

aliz1029 Creative Commons License 2016.04.12 0 0 17680

Sziasztok!

Akit érdekel, van nagyon jó mérlegképes számvitel-elemzés vizsgafelkészítőre tananyagom! Privátba a többit megbeszéljük!

krisz-222 Creative Commons License 2016.03.06 0 0 17679

Eladó könyveim:

Paál Éva: Számvitelszervezés és vezetés I.  Perfekt Kiadó 066-I/2001

Paál Éva - Jánosa András: Számvitelszervezés és vezetés II. 066-II/2001

Ellenőrzés - Tételvázlatok a mérlegképes könyvelők szóbeli vizsgáihoz - Perfekt Kiadó

Vállalkozások ellenőrzése - 307/2001 Perfekt Kiadó

Mindegyik könyv teljesen újszerű állapotban van.

email: kriszta_l@yahoo.com

Gesztenye83 Creative Commons License 2016.03.03 0 0 17678

Sziasztok! A mérlegképes képzés számviteli feladatok vizsgájára készülök, de csak 2015. márciusig vannak meg a vizsgafeladatok. Ha valakinek megvannak a 2015 márciust követő vizsgáknak a vizsgasorai és megoldásai, kérem szépen küldje el nekem emailben. Nagyon nagy segítség lenne! vercsike@gmail.com

capali1234 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 17677

Sziasztok!

Az alábbi könyveket szeretném megvásárolni.

• Paál Éva: A számvitelszervezés módszertana
  • Kovácsné Bukucs Erzsébet: Feladatgyűjtemény a számvitelszervezés módszertanához
  • Blumné Bán Erika – Kresalek Péter: A vállalati tevékenységek elemzésének módszertana I. – Teljesítmény- és erőforrás-elemzés
  • Kresalek Péter, dr. Pucsek József: Példatár és feladatgyűjtemény a vállalkozások tevékenységének komplex elemzéséhez

Akinek esetleg meg van ezek közül valamelyik könyv, kérem az alábbi e-mail címen jelezze.

pal.attial83@citromail.hu

Köszi szépen.

capali1234 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 17676

Szia,

Szeretném megkérdezni, hogy a Paál Éva féle számvitelszervezés könyv meg van-e még. Illetve az ehhez kapcsolódó feladatgyűjtemény meg van-e, illetve számvitel elemzés-ellenőrzséhez van-e könyved.

Köszi szépen.

Attila

Előzmény: Curmó (17649)
annamari1105 Creative Commons License 2016.01.12 0 0 17675

Szàmvitel vizsgàra iràsbeli és szóbeli részére felkészítést vàllalok! Érdeklődni az erosito33@citromail.hu cimen lehet.

dplhrz Creative Commons License 2016.01.10 0 0 17674

Adott egy olyan eset, hogy 2012-tol biztositva(betegbiztosítás) vagyok mint kft ugyvezetoje magyarorszagon is es kulfoldon is
fizettem még parhuzamosan a betegbiztositast 3 hónapig.
Tehát adott 3 hónap amit elvileg a magyar TB jóváirhatna a számlámon, a külföldi (német) betegbiztosítótól
meg van az igazolás.
Ezt le is adtam 2012.07-aban E104-el egyutt az akkori könyvelő cégnek
azt mondták elintézik, sőt már folyamatban is volt :) (szóval, hogy ezt mondták,de később kiderült hogy nem csináltak semmit)
azóta kétszer váltottam, illetve egyik cég megszüntette a könyvelési tevékenységét, szóval a 3-ik helyen is mondták 1,5 évvel
ezelőtt, hogy el lesz intézve... (eredmény=0)

Kérdésem, hogy mi ennek a menete, kb mennyi időráfordítás? ennyire bonyolult lenne? Én el tudom-e intézni?
be tudok menni az OEP-hez nem gond, E104-em van 2012.07-i, nemet betegbiztosito igazolasa megvan.

Vagy kit bízzak meg ezzel?
Köszönöm a válaszokat előre is,

Ancsi1987 Creative Commons License 2015.12.17 0 0 17673

posta.anamaria@gmail.com

Előzmény: Ancsi1987 (17672)
Ancsi1987 Creative Commons License 2015.12.17 0 0 17672

Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Valakinek  esetleg van e bármilyen EGYSZERES KÖNYVVITEL témakörben gépen könyve......????
Ha igen szivesen venném a követkeő e-mailre:
posta.anamaria@gamil.com

Bergeron Creative Commons License 2015.12.11 0 0 17671

Szia!

Meg lehet kérdezni könyvelőtől, de előfordulhat, hogy rosszul tudja. Én a helyedben összeírnám a kérdéseket, bemennék egy nagyobb NAV kirendeltségre, lehetőleg a Dózsa György vagy a Haller utcaiba, és ott kérdeznék rá ezekre. A közvélekedéssel ellentétben általában elég segítőkészek és felkészültek az ottani ügyintézők. Lehet, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is megkapod válaszokat.

Előzmény: mermerte (17670)
mermerte Creative Commons License 2015.12.05 0 0 17670

Sziasztok!
Külföldi oldalakról (gearbest,ebay,amazon,aliexpress stb.) szeretnék rendelni és eladni magyarországon.
Egyenest a vevő nevére küldeném a csomagot.
Paypal számlát elfogadnak itt? Vagy kérjek az eladótól?
Ha az eladó bele teszi a csomagba a számlát és nekem is küld eggyet emailba amit ki nyomtatok az úgy jó?
Mennyit kell adózni?
Melyik adó csomagot válasszam?
Adón és a könyvelőn kívűl kell még fizetni valamit?
Menyit kell fizetni fő és másodállásban?
Mit kell majd vigyek a könyvelőnek?
Felsoroltakon kívűl még mitt kel tudnom?
Ksözönöm előre is!

virzs Creative Commons License 2015.11.26 0 0 17669

Sziasztok! Eladó!

2015 Adótan

2015 Adótan teszt és példatár és

Adó 2015 magyarázatok című könyvek.

Új állapotban, 3000 Ft/db.

Átvehető Budapesten megbeszélés szerint. Ha érdekel, írj üzenetet a viragzs@freemail.hu email címre.

Szalai Szabina Creative Commons License 2015.11.17 0 0 17668

Sziasztok,

Keresem Sándorné Új Éva: Pénzügy teszt és példatár című könyvét elektronikus formában. Kimondottan a képen látható kiadványra lenne szükségünk. A csoportunk nagyon hálás lenne érte, ha valaki át tudná küldeni.

szalaiszabina83@gmail.com

Kiss4 Judit Creative Commons License 2015.11.14 0 0 17667

Elemzés vizsgafelkészítő

Kiss4 Judit Creative Commons License 2015.11.14 0 0 17666

Elemzés vizsgafelkészítő – Mérlegképes könyvelő tanfolyam

2015. november 21.

Cash flow kimutatás és Likviditási mérleg

Tárgyi eszköz gazdálkodás elemzése

Gépcsoport kapacitás kihasználás alakulása.

Termelés alakulásának értékelés abszolút különbözetek módszerével, relatív különbözetek módszerével és a százalékos eltérések módszerével.

Gépek veszteségidejének alakulása.

Termelési érték elemzése

Érték – ár – volumenindex meghatározása.

Fedezeti összeg elemzése. Mennyiség, összetétel, közvetlen költség és árváltozás hatása a fedezeti összegre.

Volumen és összetétel változás hatása a közvetlen anyagköltségre, átlagos anyaghányadra.

Volumen és összetétel változás hatása a közvetlen bérköltségre, átlagos bérhányadra.

Minőség elemzése

Átlagos minőségi kategória – Átlagos minőségi együttható

Minőségváltozás hatása az árbevételre.

Készletgazdálkodás elemzése

Fajlagos anyagfelhasználás elemzése.

Fajlagos alapanyag-felhasználás változásának hatása a közvetlen önköltségre.

Gyártmánykarakterisztika

Jövedelmezőségi rangsor.

Eredmény meghatározása.

Kalkulációs séma - ajánlati ár meghatározása.

Termelési érték mutatók átfogó elemzése

Bruttó termelési érték, nettó termelési érték meghatározása.

Képzés helyszíne: 1021 Budapest, Tárogató út 114.         Időpont: 2015.11.21. délelőtt 9.00-től

judit.j@freemail.hu

06 20 3 791 792

Schnebli Creative Commons License 2015.11.02 0 0 17665

Sziasztok,

Eladó az Adózási ismeretek alkalmazása I-II. könyveim, összesen 4000 ft-ért, érdeklődni: schnebli@freemail.hu email címen.

Csiga1112 Creative Commons License 2015.10.26 0 0 17664

Sziasztok!

Már csak ez a könyveim vannak meg, hátha szüksége van rá valakinek :)

-Dr.Siklósi Ágnes-dr.Veress Attila-Könyvvezetés és beszámolókészítés 2500Ft -2012-es kiadású

-Dr. Sztanó Imre- A számvitel alapjai 2000Ft

Érdeklődni a sziszka.farkas@gmail.com címen lehet :)

Előzmény: Csiga1112 (17661)
Hanula Ádám Creative Commons License 2015.10.21 0 0 17663

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne az új vizsgarendszer szóbeli vizsgájához kidolgozott tételeket szerezni? Sajnos a neten csak a régi rendszerhez találni...

Ha valaki esetleg át tudná küldeni a hanula.adam@gmail.com címre azt hálám örökre üldözné :)

Előre is köszi

Schnebli Creative Commons License 2015.10.19 0 0 17662

Sziasztok,

Eladnám Adótan 2015 és Adózási ismeretek I-II. könyveimet, Adótan 3000 ft az adózási ismeretek 2000-2000 Ft összesen 4000 Ft.
A könyvek tökéletes állapotban vannak nincs beleírva semmi, nem minden változást követ, de amíg nem jelennek meg az új kiadások a mérlegképes vizsgák feladatait ebből a könyvből veszik ki.

Elérhetőségek:
schnebli@freemail.hu

+36703125086

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!