Keresés

Részletes keresés

PG75 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 86
Kedves Cyberbroker!

Annyit elárulok, hogy 1993 óta foglalkozom tőzsdével, és van némi tapasztalatom tőzsdei kereskedési rendszerek fejlesztésében is.

A második kérdésed nem igazán értem.

Értelmezésem szerint itt nem a bróker sajátszámlás kereskedéséről van szó.

Ha a K2-re gondolsz, ami online kapcsolatot teremt a tőzsdei rendszer és a back-office rendszer között, akkor elmondhatom, hogy tényleg a leghatékonyabb ajánlatadási mód a elektronikus kereskedés mivel 1-2 másodpercen belül nemcsak teljesül az üzlet, hanem visszaigazolásra is kerül.

Direkt nem csak az internetes ajánlatadást írtam, mert szerintem a mobil alkalmazásoké a jövő.

Üdv: PG

UI: egész jól elcsevegünk itt a nyilvánosság elött, a többiek miért nem kapcsolódnak be.

Előzmény: cyberbroker (85)
cyberbroker Creative Commons License 2000.09.05 0 0 85
Kedves PG!

Elso kerdesm dolgozhattal-e vezerigazgato helyetteskent egy magyarorszagi diszkontbrokernel? Puszta kivancsisagbol erdeklodom?
A kerdesed masodik reszere a valaszom a kovetkezo. Igen elkepzelheto, hogy valamelyik nagy bank ugynokenek all be mondjuk az Equitas. Ebben az esetben az ugynokert 100%-ban a bank fog felelosseget vallalni. Termeszetesen jogilag is megvalosithato, ugyanis ekkor a diszkontbroker teljesitesi segedkent jarul hozza egy adott tozsdei koteshez. A kerdes csak annyi, hogy cserebe mennyire akar a bank belenezni a broker konyveibe, kimutatasaiba. Illetve megeri-e egy banknak egy diszkontbrokerrel egy ilyen konstrukcioban egyuttmukodnie? Atlatjak-e a rizikot. El tudjak-e fogadni azokat a felteteleket, amelyeket eredetileg egy kozepes brokerceg szukosebb eroforrasaibol kialakitott. Masreszt miert erne meg egy banknak, hogy massal csinaltassa az internetes reszvenykereskedeset? Szerintem sokkal nagyobb marketingereje van annak ha sajat maga jon elo egy ilyen szolgaltatassal.

Mas. Mi a velemenyetek arrol, hogy nemsokara a brokerek sajat konyvet vezethetnek. Egy-ket nagyobb internetes broker igy gyakorlatilag megolheti, akar a tozsdet is.

Udv: CB

Előzmény: PG75 (84)
PG75 Creative Commons License 2000.09.04 0 0 84
Kedves Cyberbroker!

Látom rátapintottam a lényegi kérdésre.
Szerintem az online brókereknek komoly esélyük van arra, hogy a piacon maradjanak.
Példa erre az amerikai online cégek.

Sokan nem értették, hogy a diszkont brókerek miből élnek, csak egyre nem gondoltak, a diszkont tevékenységhez elég 5-6 fő míg egy hasonló dinamikával rendelkező kalaszikus cégnek 15-20 főt kell foglalkoztatnia és megfizetni.

Mi a vélemények akkor az online kis cégekről, ha a banki biztonságot is megteremtik 6-8 hónapon belül? / Ez nem jelenti azt, hogy bank vásárolja fel, csak az ügyfelek banki biztonság mögül adhatják megbízásaikat./

Ez már tetszene?

Üdv: PG

Előzmény: cyberbroker (82)
krz Creative Commons License 2000.09.04 0 0 83
cyberbroker, milyen igaz

eloszor is nincs ugyfel, akit csabitani lehetne. a retail pedig ilyen peremfeltetelek, ennyire nyomott jutalekok mellett eleve veszteseges, ha valaki nem az operacion akar sporolni.

az a baj, hogy ez az egesz magyar retail uzletag az insiderkedo spekik es a meg ezeket az insiderkedo spekiket is atverni akaro brokerek dominanciaja alatt alakult olyanna, amilyen:((

Előzmény: cyberbroker (82)
cyberbroker Creative Commons License 2000.09.04 0 0 82
Kedves Gabor!

Szerintem nem. AZ internetes szolgaltatast igenybevevok egy reszet lehet, hogy meg lehet gyozni, de szerintem egyre tobben fognak olyanok is interneten tozsdezni, akiknek meger tobb penzt az, hogy egy banki hatteru (esetleg dragabb) internetes szolgaltatast vegyen igenybe.
Nem tudom, hogy mennyi az Equitas koltsegszintje, valoszinuleg alacson (hiszen no name gepekkel kialakitott redundans szamitogepes rendszere van), de az egyeb jarulekos koltsegek (rendkivuli befizetesek a BEVAB, stb.) valoszinuleg jelentosen megemeltek. A bevetel oldalon 3 mrd forintnyi forgalom utan szamolhato biz.dij lehet, ami az Equitas arain eleg keves. En kb. 2-3 ezreleket szamolok ami 6-9 millio forintot jelent. Ebbol kell megelniuk. SZoval ez eleg gaz. Nem hiszem, hogy hosszu tavon tul tudnak elni.

Udv: CyberBroker

Előzmény: PG75 (81)
PG75 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 81
Kedves Cyberbroker!

Szerinted az Equitas üzletpolitikájával megnyerheti az internetes ügyfelek többségét?

Milyen szintet tudtok elképzelni a legalacsonyabbnak ma Magyarországon?

PG

Előzmény: cyberbroker (79)
tozsdetörpeharcsa Creative Commons License 2000.09.01 0 0 80
jé, mit olvasok a sárga újságba, a tegnapelottibe? a dunainvest megszüntette három irodáját. a vörösmarty térit, a miskolcit, meg a nyíregyházit. a többi ujság meg gondosan agyonhallgatta. tud valamit ez a góré, hogy csak a jó hírek jelennek meg róla?
na hello tth
cyberbroker Creative Commons License 2000.09.01 0 0 79
Kedves Gabor (PG75)!

Az, hogy a BudaCashhez atmentek a brokerek (egyebkent csak egy reszuk) a tobbiek nagy valoszinuseggel a CD-t fogjak erositeni mar csak egy okozat volt. A lemorzsolodas azert indult meg, mert a tulajdonos nem akart mar tobb penzt fektetni a tarsasagba. Az online uzletag "lemorzsolodasa" pedig termeszetes folyamat ha a konkurencia megjelenik. Masreszt mindeketten tudjuk, hogy az Equitas es a Procent uzletpolitikaja kulonbozo volt. Az Equitas discount tevekenyseget folytatott, mig a procent az online uzletagat csak kiegeszito csatornanak hasznalta.

Udv: Cyberbroker

Előzmény: PG75 (77)
PG75 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 77
Kedves Cyberbroker!

A Procent bezárását a sales üzeltkötők BudaCash-hez történő átvándorlása idézete elő.
A Procent online üzletág lemorzsolódása már az Equitas (1999. november) internetes indulásával elkezdödőtt.

Tényleg miért nem ír senki a BudaCash-ről?
Már vagy fél éve rebesgetik, hogy pár hét és indul interneten. :)))

Üdv: PG75

Előzmény: cyberbroker (75)
tozsdetörpeharcsa Creative Commons License 2000.08.31 0 0 76
na persze. a london se rogyott meg, csak a tulaj nem ért rá egy kis pénzt tömni a résekbe. más dolga akadt neki, isten nyugosztalja.
na hello tth
Előzmény: cyberbroker (75)
cyberbroker Creative Commons License 2000.08.31 0 0 75
A procent nem megrogyott, ugyanis a legutolso honapig nyereseges volt. Sajnos a tulajdonos nem volt kepes betolni egy kis penzt a fejlesztesre. Fejlesztes nelkul pedig az ugyfelek kezdtek elhuzni.
Előzmény: tozsdetörpeharcsa (74)
tozsdetörpeharcsa Creative Commons License 2000.08.31 0 0 74
jól mondod gyozo, "atombiztosnak TUNO" cégek. a procent is annak tunt, amíg meg nem roggyant. a németrol meg régen az járta, hogy a brókerek matuzsáleme (nem jut eszembe a neve, isten nyugosztalja)kockás füzete a legbiztosabb nyilvántartásuk. a konkord meg... csak mostanáig volt meno, majd neki is beletörik a bicskája a vidéki hálózatba, mint most a dunának kiáll.
na hello tth
Előzmény: P.Győző (72)
tozsdetörpeharcsa Creative Commons License 2000.08.31 0 0 73
ezt a "bankárt" hogy érted? a bankár kft-t, vagy valamelyik (melyik?) bankban eltöltött múltját? na hello tth
Előzmény: P.Győző (72)
P.Győző Creative Commons License 2000.08.31 0 0 72
Nagyobbnak akar látszani mint amekkora. Lehet hogy bankáros beütés.
A bankikon kívül azért vannak itt atombiztosnak tünő cégek pl Concorde, Német.
Előzmény: tozsdetörpeharcsa (71)
tozsdetörpeharcsa Creative Commons License 2000.08.31 0 0 71
mi az, hogy a góré fura?
hogy náluk kötök-e? isten orizz!
csakis kizárólag banki brókerrel vagyok hajlandó ma már lepaktálni. kerül amibe kerül.
na hello tth
Előzmény: P.Győző (70)
P.Győző Creative Commons License 2000.08.31 0 0 70
Mert a Dunainvest ilyen, se jó se rossz. A góré - Debreceni Kálmán kicsit fura. Nem ők a legolcsóbbak, és netet megkerülő rendszerük meg kicsit értelmetlen.
te náluk kötsz?
Előzmény: tozsdetörpeharcsa (69)
tozsdetörpeharcsa Creative Commons License 2000.08.31 0 0 69
mindenki ajnározza a független brókereket, a dunainvest meg agyon van hallgatva. pedig ha jól tudom, nekik már az internet elott is volt valami onlájn rendszerük, és ok a legolcsóbbak. vagy nem? senki nem mond a dunainvestrol se jót se rosszat?
na hello tth
turorudi Creative Commons License 2000.08.29 0 0 68
Gyerekek. én nem ismerem a concorde-ot , de az biztos hogy ma magyarországon az Equitasnal kerülnek be a leggyorsabban az ajánlatok. 2 MÁSODPERC ALATT!!!. Ezt higyétek el nekem, vagy próbáljátok ki.Ha az ajánlatotokon van vevő vagy eladó akkor 4 MÁSODPESTC ALATT kész az üzlet, és le is allokálnak, visszajelzéssel!!!És hogy ez nem tréfa!?! csak annyit mondok, hogy SMSbroker.
Előzmény: gyökérke (67)
gyökérke Creative Commons License 2000.08.29 0 0 67
Meg tudjátok mondani milyen gyorsan kerülnek be a tőzsdei rendszerbe konkordéknál a megbízások?
Válaszokat köszi
gyökérke Creative Commons License 2000.08.29 0 0 66
Equitas
Előzmény: halfogo (65)
halfogo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 65
na melyikre? tényleg hasznos lenne tudni.
Előzmény: PG75 (64)
PG75 Creative Commons License 2000.08.28 0 0 64
Urak!

Átnéztem az összes hozzászólás, a fő hangsúly tényleg a biztonság ebben egyetértünk.
De ez is kezelheti okosan. Az okos ember a pénzét nem egy bankban tartja, tehát amivle spekulál vagy éppen daytradel az a leggyorsabb és legyolcsóbb cégnél tartaja.

A 6100 Ft-on vásárolt Molokat egy bankban.

Nem hangzott el, hogy ki a leggyorsabb a piacon.

Én tudok olyan online céget aki 5-30 másodperc között már beteszi a megbízást a tőzsdei kereskedési rendszerben, és a visszaigazolás is ilyen gyors.

Tudjátok melyikre gondolok?

Előzmény: Hopsz (12)
P.Győző Creative Commons License 2000.08.21 0 0 63
harry potter!
Ezt miből szűrted le? Egyre másra jelennek meg brókercégek a neten, és a csak erre a területre szakosodott Equitasnak se megy rosszul eddig. A pénz egy bizalmi terület, senki sem várt csodát, azt hogy mindenki a neten kössön, de a lehetősségek alapján nem rossza mit felmutat ez a szegmens.

dys!
www.ebroker.hu = New York. Erre gondoltam, nem a rendszerre. Az Elso Internet Brokert pedig a Concorde csinálta, csak aztán rájött, hogy bele kéne rakni a saját nevét is a cégnévbe.

krz Creative Commons License 2000.08.19 0 0 62
nem a netes brokercegek nem porognek - egyszeruen nincsenek ugyfelek. alacsony szgep es net penetracio, soxor unalmas, erdektelen, kicsi tozsde, stb, stb.

az angol, nemet vagy amerikai piac nyilvan sokkal nagyobb, nyilvan sokkal izgalmasabb is. a valasztas a tied, de ne fogd a brokercegekre...

harry potter Creative Commons License 2000.08.17 0 0 61
Nem tudom lányok/fiúk, de az az érzésem, hogy a magyar internetes bróker piac nem nagyon pörög. Ha jól értelmezem, akkor alig van (és az se jár ennek a csatorna közelében) valaki, aki alaposan ismerné valamelyiket. Ez azért elég sokat mond. Lehet, hogy nem is érdemes itthon keresgélni, hanem egyszerűen ki kell próbálni valamilyen német, vagy angol szolgáltatást. Az legalább tuti, hogy működik és sokan használják. No, adios!
Előzmény: halfogo (60)
halfogo Creative Commons License 2000.08.15 0 0 60
az index csinálta nekik azt tom...
Előzmény: harry potter (59)
harry potter Creative Commons License 2000.08.14 0 0 59
Zsuzsi! Akkor mesélj egy kicsit a rendszerről, mert engem tényleg érdekel. Köszi
Előzmény: zsuzsi 37 (56)
malfoy Creative Commons License 2000.08.14 0 0 58
Tájékoztatásul: Az eBroker nem csupán egy rendszer, hanem az IE-NewYork bejegyzett és levédett tőzsdei online kereskedésének a neve, mely elérhető a www.ebroker.hu oldalon.
Előzmény: dys (57)
dys Creative Commons License 2000.08.11 0 0 57
Szerintem itt tévedés van.

Az IE-New York használja az eBroker nevü rendszert, mit egy pár másik cég is.
Az eBroker egy termék, online tőzsdei rendszer.

Kapcsolódva az előbbiekhez:
Első Internet Bróker már nincs, őket vette át a Concorde Direct (pontosabban belőlük lett).
És valószinüleg a legjobb rendszer.
Már nem csak kötvényekbe rakhatod a pénzed, de egyre több fajta alapba is befektethetsz. És ha jól tudom, 50.000 Ft a minimum, amit be kell tenned. Ez azért elég jó.

dys

zsuzsi 37 Creative Commons License 2000.08.11 0 0 56
Nekem is vannak tapasztalataim az e-brokerrel kapcsolatban. ha valakit erdekel,szoljon.
Zsuzsi
Előzmény: P.Győző (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!