Nem veszítettél vele semmit! Én szoktam háttérrádiózni, de az ő számai annyira depresszívek, hogy az első sor végéig világcsúcsot döntve rohanok kikapcsolni a ketyerét :-)
Timinénit nem ismerem, de a kocka a közelmultban a német Legyen őn is miliomos programban 1 millio eurot ért. Nagy nyögések közepette a srác meg is nyerte.
Elküldtek már "oda", de ilyen elegáncsosan még nem...
Hálám jelül íme egy képződmény (természetesen minden célzatosságtól mentesen) aminek nem hivatalos neve: "Az anyós nyelve".
De van kell olyan messze menni mint a csicsás újságodban, ha ilyesmire céloztál, ez is a Szemlőhegyiben van, de a nevét szemérmetességi okokból nem írom ide. (Egyébként: n=cs )
Az említett topic sokkal később keletkezett! Egy valami nyugdíjas topicról engem is lekergettek, mert irtam, hogy beszéljünk valamiről, de unoka, kutya, macska és kert nem téma. Megkérdezték vajon miről irtam azt a rengeteg hszt. Ajánlottam, hogy olvassák el! Azóta is olvasnak.:-)
Akkortájt Te még nem fordultál ott elő, valamikor az ezredfordulókor esett meg az eset. Valami "jópofiságot" írtam valakinek amire egy némber (pedig semmi köze nem volt a dologhoz) bekattant...Nem is valami finom megoldás volt, de mindegy...