Egy jo adblocker csodakra képes! Azon kivul egy csomo szemet fel sem jon, pl a jobboldalon nekem semmi sincs a "Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!" oszlopban...
Így van. Utána olvastam. Tényleg van ott valami kód, és igencsak terjedni látszik a világon.
Az én konfigurációm és beállításaim fokozzák a felhasználói élményt.
Azaz: nagypapi linkje a Bűvös szakácsra mutat és nem jelez hibát, bejön a kért tartalom.
Közben, ha ránézek a víruskergetőm naplójára: minden esetben, minden kattintásra, blokkol egy kimenő kapcsolatot, valami adathalász/marketing hely felé. Teszi a dolgát, és nem akadályoz feleslegesen.
Vajda Péter legújabb szösszenete a Menzáról, az Index címlapján (illetve a cikk főcímében) a következő rejtélyes címmel: "Tatárból a mártás is lehet harcos, a magyar kicsit édeskés." (sic.)
Már azt hittem, hogy a Menzán a tatárból harcos mártást csináltak, de nem, Péterünk a tartárról, illetve a tartármártásról értekezik, csak a cikk címének megalkotásakor némileg figyelmetlen volt (pedig neki kell tudni a legjobban, hogy a tatár és a tartár az két külön étel).
A Zöld Kapu Vendéglő ételei (különösen a bablevese, de úgy általában minden) annyira megviselték Vajda Pétert, hogy még káromkodásra is ragadtatta magát...:)
Én már a levessel jól laknék. Életem első 30 évében kötelező volt a leves evés. Azóta eszembe se jut, max. ha itthon főzök, valami húst is tartalmazó levest, de akkor az az ebéd. Rántott borjúlábat nem szeretem. Ebédelő partnerem imádja, ezért néha megyünk a Rosensteinbe.:-)
...ha valaki nem szokott nagy mennyiségeket enni, az nem menjen ilyen helyre...
Részint igaz, részint nem. Pl. a göd9llői Napsugárban hét végén megfizethető áron van bőséges választékkal svédasztalos ebéd, folyamatosan frissítik az ürülő chaffingeket. Kitűnő omlós libateperrtővel szoktunk indítani, utána egy leves, főétel. Ásványvíz, kétféle üditő grátisz. Desszert már nem is kell - szóval, mi szűkgyomrúak vagyunk, de ha ezeket á'la carte kéne rendelni, többe kerülne - én nincs is minden az étlapon. (Persze a rántott borjóláb mindent visz... :)
Szerintem ha valaki nem szokott nagy mennyiségeket enni, az nem menjen ilyen helyre. Mi egyszer voltunk meghívva egy Trofeába és számunkra teljesen világos lett, hogy nekünk nem éri meg ilyen evészete menni. Normál helyen normál adagot rendelve, jóllakunk és kevesebbe kerül.