Keresés

Részletes keresés

gabek Creative Commons License 1999.07.12 0 0 4
Két éve(?) amikor az első Mo.-i koncertjük volt, ott voltam. A barátnőm mindenáron szerette volna megnézni, így hát elmentünk. Több órát aszalódtunk a BS előtt a napon, de sikerült bejutnunk a színpad elé. Ott álltunk vagy 5 m-re.
Nagyon negatív élmény volt az, amikor egy mögöttünk álló idősebb nőszemélye se szó, se beszéd lerántotta a barátnőmet, aki a nyakamban ült. Épp csak meg tudtam tartani, hogy ne zuhanjon a padlóra. Legközelebb boxert is viszek magammal.
Amúgy nagyon csípem a zenéjüket, de nagyon nem bírom nézni őket. Az első lemezt még akkor szereztem, amikor az "Angel"-lel befutottak Németországban. Itthon még nem is lehetett kapni a CD-t, nekem már megvolt kintről. Azóta is hallgatom őket.

Nem tudja valaki, hogy mikor lesz legközelebb Bécsben koncertjük? Sajnos nem leszünk itthon és nem tudunk elmenni a mostani budapesti fellépésre. Meg aztán Bécs közelebb van Sopronhoz.

GABEK

jeegynullas Creative Commons License 1999.07.12 0 0 3
escobar inkabb pihengessen ra meg egy kicsit arra a furdos bulira! Hallom j0l elazott kollega! :-)
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.12 0 0 2
Az az átkozott 4 másodperc : (
Előzmény: jeegynullas (0)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.12 0 0 1
escobar 0 jegyet vesz!
jeegynullas Creative Commons License 1999.07.12 0 0 0
Duborognek majd nehany nullanyi decibellel.
Előzmény: ildy (-)
ildy Creative Commons License 1999.07.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Régóta kedvelem a Kelly Family zenéjét. Tök jó, hogy idén is jönnek Magyarországra. Véleményeket szeretnék kérni a zenekarról. Tudom, hogy sokan "nyálasnak" tartják őket, mert ez most divat. De úgy gondolom, hogy rengetegen még nem hallottak a csapattól egy rockos, matálos számot se. Pedig dalaik fele igen kemény hangvételű. Kultúrált hozzászólásokat várok Tőletek! Nem olyat, hogy mind buzi, meg nem tudom megkölönböztetni a fiú tagokat a lány tagoktól. Mert nem a kinézet számít egy együttesnél, hanem a zene mindenekelőtt. Bár tudom, hogy Magyarországon elég kevesen gondolkodnak így! Na mindegy. Találkozzunk a koncerten! Ne hagyd ki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!