Keresés

Részletes keresés

Nyurga Nyúl Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66266
Zöld, próbáltam Neked átküldeni megint a képeket, mert eddig tele volt a p.ládád. A múltkori leírás sajna elveszett, mert új gépem lett, azért átküldenéd megint, hátha sikerül nekem is majd a következő? Köszi. :-)

Nyúlka tappancsa láthatóan végigvonult a pocimon, szuper élmény volt! :-))
Előzmény: Zöldség (66262)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66265

Na beszúrtam egy táblát és ez lett belőle... azért sikerül kibogarászni??? Sorba vannak az adatok, a - jel azt jelenti, hogy nincs semmi adat  oda... :)

Köszi

Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66264

Szia Zöldség!

 

nagyon tetszik a http://indexesbabak.uw.hu/ oldal! Tényleg nagy 5let!

Szeretnék én is felkerülni a táblára, el is küldöm az infóimat:

nick név
célidő
eltelt hetek
kórház
életkor
meglévő gyermekek
száma
leendő gyermek
neve
lánytesók
fiútesók
értesített nick
Lili Virág
2005.09.29. 25. hét 3. nap
date2week('2005.06.11'); Tiszti Honvéd Kórház 27 - Lili Virág - -

?

Nos ez lennék én, azt hiszem...

Isteni lehetett babázni két kis iker manóval... De irigyellek!

Előzmény: Zöldség (66262)
Zsebike Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66263
Sziasztok!

Mókusleki, hajrá-hajrá! :)))))))

Visszaolvasni most sajna nincs időm, majd jövő héten pótolok meg reagálok, jó? Csak beugrottam szólni, hogy velünk minden okés, gyerkőc élénk, nem fér a bőrömbe és tettem fel egy új képet magunkról.

Jó hétvégét mindenkinek!

zsebi&Zsófi
35+5
Zöldség Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66262
Sziasztok, jó estét!

Üdv az újaknak! Teljesen elérzékenyültem a történeteiteken, s örülök, hogy mindenek után mégis itt vagytok, s itt a helyetek! :) Kérlek, adjátok meg az adataitokat, hogy betegyelek benneteket a táblázatunkba, ahogy már Zumi is írta http://indexesbabak.uw.hu -- itt vannak még születéstörténetek régebbi topiklakóinktól és néhány hasznos link is.

S hogy én ma egész nap hol voltam? Győrben! Hazajött végre a legjobb barátnőm a 8 hónapos ikreivel Amerikából (a férje odavalósi), és én egész nap babáztam Levivel és Lizával! Teljesen oda vagyok, s még a férjem is kivett egy nap szabit, hogy engem utaztasson. Eeeeeeeeh és áááááááááh....

Anine, nagyon gondolok rád holnap! Ha véletlen mégis esni fog, vígasztaljon, hogy az oroszok szerint nagy szerencsét jelent, mert úgy fog peregni a pénz a házasságban, ahogy az eső :) Engem is ezzel vígasztalt az orosz barátnőm májusban.

Zimi, remélem, azért tényleg sokat pihentél. Lassan tényleg mi leszünk a finiselők!

Holnap készülünk menni a szülőpozíciós jógára, majd mesélek!

Nyúl, elemailezed a képeid, vagy küldjek egy részletes leírást, hogy kell feltenni a képeket? norka kukac frímél pont hu.

Zöld
34+6
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66261

ZimiZumi,

 

köszi a linket... Örülök neki, hogy nem is az áldásra vársz, hanem már ott is lakik a pocidban. A második baba lehet, h nehezebb, mert már van egy másik, akit nem lehet félretenni egy polcra, csak mert nehéz kismamának lenni, de egy biztos: Van egy kis segítséged, aki szeret, ha baj van simogat, nem? :) Olyan jó lett volna egy kicsi segítség, amig itthon kellett feküdnöm. De nekem Lili az első babám. Majd ő segít a másodiknál!

:)

 

Jó, hogy vagytok ezen a topic-on. Boldog vagyok, hogy beszélgethetek veletek!

Köszönöm!

Előzmény: Zimizumi (66260)
Zimizumi Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66260

Szia LiliVirág, aranyos vagy, hogy ismeretlenül is vigasztalsz :-))) Én azon szerencsések közé tartozom, akik már a második babájukat várják.  

Zz

Ui: itt ismerkedhetsz egy picit a topiklakókkal: http://indexesbabak.uw.hu/

Előzmény: Lili Virág (66255)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66259

Lili Virág,

én ilyenor már vásároltam ezerrel!!!!! :DDDDD

Előzmény: Lili Virág (66257)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66258

filo,

én is azt tudom neked tanácsolni, hogy ne álldogálj a buszon, 30. hét után pedig szvsz pihenni kell sokat. Nem értem az embereket miért nem adják át a helyet a terhes nőknek!

Nekem anno volt 3 durva esetem Jozsóval, amikor pocakos voltam:

 

1/ vártam a nőgyógyászomra, a folyosó fullon. Apuka frankón üldögélt pocakos anyuka mellett. Én pedig vagy 38 hetesen ott álldogáltam és csak mereven néztem apukát, aki furán nézett rám, hogy miért bámulom. Végül rászóltam, hogy talán leülnék....

 

2/ a másik a Westel szervízben volt, ami szintén nem a gyors kiszolgálásról híres. Ott engem cseszett le egy pasi, meg a nője, hogy amíg felállt egy prospektusért, én le mertem ülni a székére. Ezt hallva egy alkalmazott, egyből elszólított engem. A pasi pedig forrt a dühtől. :))))

 

3/ a villamos teli diákokkal, én pedig egy leglább 70 éves nénivel hadakoztam, aki azt akarta, hogy üljek le. Addig hadakoztunk, míg odaértünk a célálommásra, én leszálltam és mind2en állva utaztun kaddig.

 

 

AMúgy nekem az a tapasztalatom, hogy a gyerekek a legaranyosabbak, ők legtöbbször átadták a helyet. Meg ha szúrósan nézel valakit, akkor az is átadja általában.

Előzmény: filo_dendron (66219)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66257

Kedves Mucoka,

 

Finn országban éltek?! De jó! Munka miatt? Nekem az öcsémet hívják Tominak, szép név. Anna, szép nőies név. Komoly kis hölgy lehet... Fiu nevet mi is nagyon nehezen találtunk, de mivel én csibész kisfiut szerettem volna ilyen nevet is kerestem... Marci sajni már van a családban, csibész is nagyon, de nagyon szeretetre méltó kis rosszcsont, így Berci lett volna ha kisfiu.

Nekünk Tomi nagyon édes kisfiu volt. Kamasznak borzalmas, de ez azért van, mert utolsó gyerköc lévén el lett kényeztetve. Imádták az oviban, a suliban, csak tanulnia ne kellett volna.

 

A babona 30. hétig semmit nem enged venni? :( Vagy csak rucikat? Nekünk már van egy kis babakocsink, meg egy ki plédünk és egy babafésünk. Ennyi. :) Akkor kapta Lili a plédet meg a hajkefét, amikor megnéztük a 4D-s mozit, és láttuk, milyen jól van, és milyen ügyes kislány! gondoltam megérdemel egy két ajándékot. Amugy is gyereknap volt... :)

 

Nagyon szánalmas vagyok? Már csak 5 hét a harmincig!!! Jajj, teljen már az idő!

Előzmény: mucoka (66252)
muci76 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66256

Kiflike, azt hiszem elég biztató a dolog, mert itt ma egész jó idõ volt. Semmi esõ, napsütés 20-22fok. Tipikus babavàrós idõjàrà! Szerintem holnapra hazaér!

Mi lehet 4tissimo-val? Te írtad nem, hogy a kórhàzban valszeg õket làttad? Remélem minden ok velük.

Üdv az újaknak, bàr még én sem vagyok olyan régi...

Zölddel mi lehet, egész nap nem ''làttam''...

muci

Előzmény: Törölt nick (66253)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66255
ZimiZumi, te babaáldásra vársz? Én azt hittem az első probálkozás után, h nem ehet babám, nagyon szomorú voltam. Aztán elolvastam, h a baba akkor jön amikor már feladod, és nem foglalkozol vele. Ezért a második probálkozás már nem is volt annyira probálkozás, inkább csak szerelem a kedvesemmel... És a baba meg is érkezett... :) Jól megtréfáltam a sorsot... Aztán vissza is kaptam a sorstól, fekhettem hónapokig, de eddig megérte.
Előzmény: Zimizumi (66251)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66254

Kedves Dulszi,

 

te is tanulsz??? De jó! Nekem is csak egy vizsgám van még hátra... Ma is vizsgáztam, érdemes a tanároknak elmondani, hogy veszélyeztetett terhes vagy, akkor sokszor segítenek nekünk. Hozzám ma személyesen eljött a tanárom, h ne kelljen Miskolcra utazni. Örült a babának, szerette, hogy terhes vagyok, és 3-asra sikerült vizsgáznom egy olyan tárgyból, amit nem igazán értek... :D

 

Pihenj sokat, ez nem vicc! A baba esélyeit növeled vele!

Augusztusban is lehet vizsgázni, nem?

 

Addigra biztos jobban lennél. De ha úgy érzed, hogy a vizsga most könnyebb, én még sokkal jobban szorítok nektek. Majd a baba segít, hidd el!

 

Mit tanulsz? Messze laksz a sulitól?

 

Előzmény: dulszi (66250)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66253

Mucoka, Muci76, ne kíméljetek, hány ezer fok van Finnországban és Svájcban? Mi is visszakapcsoltuk a fűtést, ja meg egy kis kalóridúsítás is volt, hogy az is melegítsen, egy kis (mindössze 8 db) lángost sütöttem. Nem én ettem meg mindet! A nassolásról, hízásról: azt vettem észre, ogy ha valóban megengedem magamnak, amit megkívánok, és mondjuk olyan király, hogy napokon keresztül eszem, azután elmúlik az lthatatlan vágy és aztán rá sem nézek hetekig. Pl.  chips vagy soki, szóval a legdurvább dolgok. Ha csak fitnessz cuccok ennék, belehalnék.

Üdvözlet az újaknak, nagyon szorítok Dulszinak!

mucoka Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66252
Lili Virág,
még nem tudjuk a nemét, úgy terveztük, hogy Magyarországon az ultrahangon megkérdezzük.( Finnországban élek)
Szép, hosszú hozzászólásaidból elég sokat tudtam meg. :))
Elméletben én is ilyen pozitívan állok a dolgokhoz, csak sokszor elkeseredek. Nehéz volt e második terhességem is a 20. hétig, azóta már élvezni is tudom.

Nevünk van,
biztos majd Zöldség, a táblavezető bejelentkezik és kérni fogja az adatait, akkor majd látod, kik írogatunk ide, a táblázat elég sok mást is elárul. A lánynevünk egyelőre a biztos: Anna. Kisfiam 3 éves, ő Tomi, mint az apja.

Babaruhákat még nem vettünk, mert egyrészt van elég, másrészt majd csak a 30. hét után fogok vásárolni, kissé babonából, bár otthon, Pesten megveszek már korábban egy-két dolgot, mert ott olcsóbban megkapom.

Dulszi,
szorítok neked! Biztató, hogy az uh szerint babóval minden oké.

25+0
Előzmény: Lili Virág (66249)
Zimizumi Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66251

Dulszi, segítség híján, csak szorítani tudok nektek, hogy ezzel a babával minden rendben legyen!

 

Hű lányok, hogy itt sokatoknak milyen komoly története van. :-((( Örülök, hogy ti már babával a pocakotokban vagytok itt.

Zz 

Előzmény: dulszi (66250)
dulszi Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66250

sziasztok lányok!

 

 

 Alig vártam, h írjon valaki:-)Egész nap a fórumot lestem!jaj Lányok!Nagyon sokat segítettek...köszönöm nektek.

(Az előző terheségemnél nem lehetett tudni, h mi volt a baj.)

 

Jövőhéten levizsgázok és pihenek!!!!!!!!!!!!!!!!!semmi nem érdekel és a kicsikém:-)

köszönöm még 1X:-)))

Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66249

Kedves Mucoka,

 

amikor Lili 3D-s képe készült 21 hetes volt. :)

Örülök, hogy kb egy idősek vagyunk, lesz valaki, akivel együtt várhatjuk a babánkat.

Neked Kislányt vagy Kisfiut igértek?

Van már nevetek? :)

Te nem kezdtél még el baba cuccokat beszerezni???

Nekem úgy kell visszafogni magamat. De már nagyon kell vásárolgatnom neki...

Előzmény: mucoka (66212)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66248

Szia Sere,

 

igen meg lehet rólam tudni ezt azt... többek között az alábbi sztorimat. Nekem nehezen indult az első terhességem. Most már mindent nagyon komolyan veszek! Ha pihenni kell, hát pihenek, ha ne egyek ezt v azt akkor nem eszek. De az belátható, hogy hiába eszem kevesebbet , v max ugyanannyit mint egyszem koromban, ha feküdni kell több mint két hónapot a hányingeres korszakban, akkor bizony a segítséget jelentő kekszek, ropik, ez meg az bizony el raktározódik. Az első 3-4 hónapban 5 kg-t híztam. Nincs itthon mérlegem, így nem is bosszantom magam miatta, de a védőnéni néha lemér, és kiméletlenül megmondja a plussz mennyiséget. :) De ő legalább nem piszkál. :)

Engem nem érdekel h hány kg vagyok, mert a baba a fontosabb. Nade néha tényleg megkívánok ezt azt. És nem mindig a gyümiket, meg a savanyu ubit. Van hogy a bolognai jön be, vagy valami egyébb nem túl fogyis egészséges kajcsi. A kedvesem pl nagyon nem szereti, ha a szerinte nem olyan jó üdítőket iszom meg. Nagyon sok a cukor benne. Ice tea, rostos üdítők 99%-a. De nem ihatok mindig vizet, meg light-os narancsot.

 

Rólam röviden: 28 éves leszek októberben, 25 hetes kismama vagyok, egy édes kicsiri lányka lakik bennem... Egy számítástechnikai cégnél dolgozom, bár most táppénzen vagyok, és a szülésig maradok is... E mellett iskolába járok, Miskolcra az egyetemre, ahol gépészmérnök hallgató vagyok, s ha megnövök műszaki manager lesz a nevem. Mivel a cég támogat ebben, ha végeztem, és vissza térek a babázásból, projekt menedzserként foglalkoztatnak majd. Nagy izgalommal várom, mert az igazán nekem való feladat lesz majd. De ugyanakkor félek is, mert a gyermekemet sem szeretném elhanyagolni a munkám miatt.

Most tervezünk lakást venni. Az elsőt. Fészekrakó progin belül, várjuk a bank visszajelzését. Már két hónapja. :( Nagyon szeretném ha végre nyélbe üthetnénk a kölcsön szerződést, mert a kicsiri babám szobácskáját szeretném már berendezgetni... Azt tervezem, hogy én festem ki a szobácska falát... Festek neki rá mese részleteket, erdőt, állatkákat, felhőt, virágokat, mezőt, mindent, csak vidám, kedves legyen neki. Még nem tudom, h oldom meg a feladatot, de sajátkezüleg szeretném kivitelezni.

Kedvesemmel nagyon szerettünk volna babát, így teljesen együtt vagyunk a feladatban. Nagyon sokat segít. Kb. három hónapos kismama voltam, amikor összeházasodtunk. Kicsi, de nagyon szeretett teljes esküvőnk volt. Szépek voltunk, megadtuk a módját, de mivel nekem feküdnöm kellett, így a vacsi meg a buli elmaradt. Csak a tanukkal mentünk el a Japán étterembe... Az is egy vagyon volt. :(

 

Most a vizsgáimmal küzködök, már 7 megvan a 8-ból. Egész jól sikerültek, ahhoz képest, hogy nem járhattam suliba. Még van egy vizsga jövő szombatra, és utána csak a babámé vagyok. Elkezdek szépen utána járni, hogy mi minden kell neki, és beszerzek szépen lassan mindent, ami kell. Tudom, hogy korai, de nem bírom már. Anyira várom őt! Nagyon szeretném kényeztetni már...

 

Szerintem Lili is tudja ezt. Biztosan nagyon szeret minket! Amennyit küzdünk érte!

 

:)

 

Hát a dióhéjam elég bő lett...

 

Remélem nem baj...

Előzmény: sere (66221)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66247

Szia Dulszi,

 

remélem elolvasod majd ezt az üzenetet, mert szerintem segít majd megnyugodni...

Szóval nekem az utolsó menzeszem dec 22-én kezdődött. Ekkor dolgoztunk a babán, és sikeres is volt a projektünk. Azonban nem tartott sokáig a felhőtlen öröm, mivel kb az esedékes következő menstruációm idejében (inkább kicsit utána) elkezdtem vérezni. Barna pecsételő vérzés. Jött is a pánik, s másnap már a magánorvosom rendelőjében vártam a biztató szavakat. Azóta "fenn áll a vetélés veszélye" címen táppénzen vagyok. A doktornéni semmit nem tudott adni (orvosságot), mert a terhesség elején nem használ csak a 20. hét után. Egy megoldás van: FEKÜDNI! Párna a popi alá, és csak pisilni szabad felkelni! Meg mosakodni. Életem legszörnyűbb két hónapja volt. Korházban is voltam, mert a második kimaradó menzeszem idején (Miskolcon, de én Pesti vagyok, csak suliba járok oda) este nagyon elkezdtem vérezni. Jött a frász, mert a dokinéni azzal vigasztalt eddig, hogy a barna vérzés nem nagy baj! De a piros, erős vérzés az gáz! Be is rendelt a korházba, messze a családomtól. Annyira féltem a vetéléstől, hogy két napig nem is aludtam, csak sírtam. Simogattam a pocaklakómat, és kértem, hogy ezt is élje túl, mint eddig mindent. Sikerült! Egy UH specialista megállapította, hogy a baba jól van, és előszőr meghallgathattuk a szívverését. Ez akkora ajándék volt nekem, hogy elsírtam magam. Nagyon boldog voltam, s még kitartóbban nyomtam az ágyat. Ez az UH specialista azt is mondta, hogy valószínüleg a méhem még nem vette észre a terhességet... Mrmint az egyik fele. Az amelyik a petezsákkal szemben van. Ebben bíztam én is, mert ez normális dolognak hangzott, s a babát nem veszélyezteti. Szóval megbeszéltem a kis pocilakómmal, hogy mi ezt a variációt támogatjuk, s küzdöttünk tovább. A harmadik esetleges menstruációm idején kb három kis csepp volt, az is barna, és ezzel meg is szünt a vérzésem. Végre a testem felfogta, hogy baba lakik bennem. Azóta már sétálgathatok, kimélő életmódot élek. Sajnos testmozgás, edzés nem lehet. Azt sem tudom, mi lesz velem a szülés idején. Nem tudom felkészíteni magam a feladatra a tornákkal, mert nem engedélyezett. De ha jól belegondolok ez legyen a legnagyobb bajom, nem?! Hiszen a baba jól van! És nekem most csak ez számít!

 

Szóval fel a fejjel! Nincs nagy baj, feküdni kell, pihenni, majd a kedvesed segít neked... remélhetőleg. Aztán van rá esély hogy a 3. hónaptól eláll a pecsételő vérzés.

Bár van aki végig vérezget, s mégsincs semmi baj a babával!

 

Lélekben nagyon veled vagyok! Remélem segít kicsit a mi történetünk a túlélésben.

Lili Virág, a kis pocaklakóm azóta már 24 hetes, én 25 hetes vagyok, ő egy hetet késik... :) Jól vagyunk, egészségesen mocorgunk, és tudunk mosolyogni, és ásítani is.

Apuci már érzi Lili mozdulatait a pocimon, oda van érte!

 

Jó lenne, ha már te is itt tartanál!

 

A dokinénim ezekkel a szavakkal bíztatott engem:

"Ha el akar menni, jobb is ha elmegy. A természet tudja, hogyan kell szelektálni." Nagyon féltem, de az én kislányom mindent túl élt... Dacos, makacs kis manóka! Az én lánykám! Lehet, hogy neked is lányka lesz. Ők jobban viselik a megprobáltatást. :)

 

Kérlek írj majd, hogy mi van veled, veletek...

 

Szorítunk neked!

 

 

Előzmény: dulszi (66244)
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66246
Szia!
Sajnálom a babáid és téged, én is két vetélés után váro az elsőt, így át tudom érezni. Sajnos volt benne részem!
A vérzéssel kapcsolatban szerintem is a doki szava a nyerő, mert ezt nem lehet igazán kiszámolni. Van barátnőm aki a terhessége felét erős vérzéssel kórházban töltötte és szült egy egészséges szép babát! Szóval szedd a tbl-kat és nagyon pihenj és próbálj meg nem stresszelni! És menj uh-ra ha kell mert az mindent megmutat!
Én nagyon szorítok!
Előzmény: dulszi (66244)
sere Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66245

Szia!

 

Sajnálom a babáidat (szörnyű lehetett ezt újra és újra átélni)... azt viszont, hogy normális-e, a pecsételés sajnos én nem tudom megmondani. Sokan vérezgetnek az első hetekben, és nem esik baja a babának (én pl a 12. héten annyira túlhajtottam magam, hogy rendesen vérezni kezdtem).  Az, hogy UH-n mindent rendben találtak, jó jel. Ha a vérzésed az élénkpirosról bebarnult, azt jelenti, hogy csökken a mennyisége. Szóval szedd a gyogyikat, azonnal hívd az orvosod, ha úgy érzed, valami nem oké, és pihenj.

 

Azt lehet tudni, hogy az előző babáid miért haltak el?

 

 

Előzmény: dulszi (66244)
dulszi Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66244

Sziasztok!

 

   33 éves vagyok. Első terheségem spontán elhalt.2-ból van egy 9 éves kislányom.3.sajnos el kellett vetetnem:-( 4.elhalt 5.elhalt.

Most újra terhes vagyok, de nekem nem szokványosan kezdődött ez az egész.

Ápr.8-án volt az utolsó menszeszem.Májusban a menstruáció környékén kevés barnás pecsételés és min. vérzés volt, majd utána még kevés barnás pecsételés, ami a mai napig meg van.

Voltam UH-on az orvos azt mondta, a terheséggel minden rendben van.(8 hetesen)

A héten egy délután kevés friss vér is volt, azátn megint barnás pecsételés.Nagyon megijedtem.Visszamentem a kórházba.Ott megint UH és vizsgálat.Az UH-án azt mondták a babával minden rendben van.Írtak fel Rutascorbint és Duphastont.Ezt szedem 3 napja, de még ..igaz a pecsételés már sokkal sötétebb barna, de még mindig meg van.

Kérdésem!

Normális ez?

Félek, h ez is elfog halni, vagy nem lesz egészséges.

Előre is köszönöm!

kisbogyika Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66243

Jól vagyok, köszönöm.

Köszi az e-mailt, megkaptam, csak azért nem válaszoltam, mert azt hittem, hogy Te nyaralsz!

Nem mentem végül jógázni, mert elaludtam. : ) Azért jövőhéten megpróbálom magam összeszedni. Cipő is kell?

Mikor töltesz fel rövidebbhajas képeket?

Én tök béna voltam, mert otthonról nem tudok feltölteni, annyira lassú, most meg nem hoztam magammal az irodába, de majd jövőhéten igyekszem összeszedni magam.

 

kisbogyi

Előzmény: Zimizumi (66236)
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66242
Igen a szunya mindig nagyon csábító és bevallom be is szoktam neki hódolni! De én mindig csak szót fogadok, mert mindenki mondja addig tegyem meg amíg lehet, mert babival már nem úgy műkszik! Hát igen volt szerencsém tesóm két kölykét párszor pesztrálni...
Sere nem írigyellek a seregért, főleg az ezzel járó "kevéske" ugrándozásért, de jó lenne ha szép idő lenne. Egyébként mi múltkor sütögettünk, de azért elég jól elfáradtam úgy is estére, hogy nem én voltam a főséf!
Előzmény: sere (66240)
Caitlin Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66241
mi is begyujtottunk :( pontosabban pici elektromos izemicsoda, aminek a fogyasztasa horror, a kiadott meleg meg hmmm-hmmmm :( de ha kozel teszem a labamhoz segit ... es mar 2 napja el sem huztam a fuggonyoket. viszont most ki kell mozdulnom kicsit - programom van. tenyleg annyira hideg van kint, mint amilyennek latszik?
az 5-rol mindig legabb 5 fokkal hidegebbet prognosztizalok, aztan megsulok :)
Előzmény: Zimizumi (66236)
sere Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66240

És a szunyókálástól mi tart vissza? Mit nem adnék egy jó kis ebéd utáni alvásért....

a hétvégén sem lesz rá alkalmam, szokás szerint mindkét nap vendégsereg lesz nálunk, és hála a jó időnek nem tudunk kint grillezni (= nem apa főz, hanem én...).

Előzmény: Szilvinyul (66239)
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66239
Köszi csajok a biztatást! Annyira azért nem vészes a helyzet, csak megfelelő távolságban kell lennem ablaktól és ajtótól ahonnan látszik ez a csudiszép idő! Imádok olvasni hímezni is egyaránt csak most szerintem kb 3 oldal után leragadnának a szemeim! De majd valahogy tuti eltelik az időm.
sere Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66238

höhö, június ide vagy oda, nálunk az ember tegnap bedurrantott a cserépkályhába, isteni volt :))))

éjjel amikor mentem pisilni, láttam, hogy a kutya is baromira élvezi a meleget, hanyattfekve, szétvetett lábakkal aludt a kanapé kályhához közeli részén, meg kellett zabálni

 

szerintem mi ma is fűteni fogunk... haza is szólok

 

 

 

Előzmény: Zimizumi (66236)
mokusleqvar Creative Commons License 2005.06.10 0 0 66237
Szia Szilvinyúl,

olvasgass, főzz valami finomat az embernek, vagy nézz meg egy jó kis csajos flmet, amire ő sose lenne hajlandó. Én legalábbis ezeket szoktam csinálni, ha egyedül vagyok. Meg hímezgetek is, de azzal szörnyen lassan haladok; rendszerint elszámolom magam (keresztszemes), és fejthetem fel.
Előzmény: Szilvinyul (66235)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!