Hány évesek a szüleid? Milyen típusú darabokat szeretnek? Vígjáték, dráma, zenés darab? Van kedvenc színészük? Van valami darab, ami tetszett nekik az utóbbi időben? Ha ezekre tudsz válaszolni, akkor könnyebben tudnék ajánlani.
Érdekelne, hogy karácsony tájékán lesz-e valami jó darab valamelyik pesti színházban? Ajándékba szeretnék jegyeket venni a szüleimnek, és sajnos nem vagyok túl informált, mi lesz akkor a felhozatal. Valami jó előadást szeretnék! Előre is köszike!
Még tavasszal mentünk el a Centrál Színházba, a 88. utca foglyait néztük meg, és végig szakadtunk a nevetéstől, de komolyan. kötelező darab :) Ám ha esetleg valami modernre vágysz, akkor pont decemberben jön a Cirque du Soleil Budapestre, mindenki azt mondja, hogy látni kell őket min. egyszer :)
Nagyon jó a Nemzeti kistermében a Szigliget. A kőkemény ötvenes években játszódik, sokat lehet rajta röhögni, eddig akit küldtem, az imádta. De ha nagyon fiatalok vagytok /30 alatt jócskán/, akkor lehet, hogy nektek nem ugyanazt jelenti, de valószínűleg úgy is szórakoztató. Havonta csak 1-2 x játsszák. Szintén a Nemzetiben a Tartuffe, ez mondjuk pont klasszikus darab modern feldolgozásban, de nem túl modernkedő, remek színészi alakítással, Stohl, Udvaros, és a legjobb László Zsolt. Katonában a Koccanás, vagy a Portugál, fiataloknak mindig tetszik,/ itt van most sztem a legjobb társulat/, vagy ugyanitt a Top Dogs, de erre szinte lehetetlen jegyet venni.
Az Örkényben a Jógyerekek képeskönyve, sajnos még nem láttam, de jókat olvasok róla. Ajánlom figyelmedbe a szinhaz.hu fórumát, ott biztosan több javaslatot kapsz. Én most inkább drámákat és gyerekdararabokat nézek:)
Sziasztok! Szeretnék színházba menni a barátommal meg egy ismerős párral és valami modernebb, de nem túl elvont, színvonalas és szórakoztató darabot keresek.. Tudnátok ajánlani valamit? A fiúk nem túl nagy színházbajárósak, úgyhogy nem szeretnénk hagyományos klasszikus darabokat, esetleg modern átdolgozásban.. Minden ötletet várok! :)
BEREMÉNYI GÉZA október 15-én kötetlen beszélgetős estet tart az Aranytízben. Lehet kérdezni filmekről, dalszövegekről, Cseh Tamásról, színházról, barátokról, tapasztalatairól stb. Szeretettel vár mindenkit! részletek itt
Szeptember 23-án Szabó Máté, Horváth Zoli és Andrássy Máté színre lép a PANkreátorok című előadással. Szeretettel várnak mindenkit! További információ a plakáton:
23-án kedden Szabó Máté, Andrássy Máté és Horváth Zoli az Aranytízben pantomimezik - kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk. Izgalmas játék a színész egyik fő munkaeszközével, a testtel.
Hangulat-és kapcsolatjavító vándorszínház 4 személyre. December 10-én este 8- kor Pszichoszínház az R.S. 9.-ben. Rumbach Sebestyén u.9. Jegy a helyszínen, vagy 06-1-269 66 10. rs9sz@t-online.hu > A pénzköltés komédiája. Spórol, kidob, válságkezel, tartalékol. Börcsök Enikő és Hevér Gábor improvizál, közbehegedül Bóna János.Karácsonyi Könyv: a helyszínen kedvezményesen megveheted -ha még nincs meg Neked-, vagy ajándéknak A másik arcod és a Szeretők c. könyvemet. Várunk!
Vár a Szín- Varázs! Színi és készségfejlesztő Iskola.
Érdekel a színjátszás? Szeretnél híres emberekkel együtt fellépni? Szeretnél új barátokat? Meg akarod mutatni mire vagy képes? Szeretnél részt venni rendszeresen filmforgatásokon és castingokon?
Vár a Szín- Varázs! Színi és készségfejlesztő Iskola.
Érdekel a színjátszás? Szeretnél híres emberekkel együtt fellépni? Szeretnél új barátokat? Meg akarod mutatni mire vagy képes? Szeretnél részt venni rendszeresen filmforgatásokon és castingokon?
Az idei Csillagponton újra kortárs színházi bemutató lesz, szinte profi amatõr színész társulat tolmácsolásában. Magyary Ágnes irónõ egyik legújabb darabjának bemutatója lesz. A Fadd-Domboriban rendezendõ színjáték megtekinthetõ a Csillagpont ide helyszínén: Rencz Kemping, H-7133 Fadd-Dombori, Nyírfa u. 5. Mindenkit szeretettel vár a belépõdíj mentes elõadás! http://www.magyaryagnes.extra.hu/ http://csillag.reformatus.hu/ http://csillag.reformatus.hu/programok/details/14-szamar-ejszakak-gyapjas-nappalok-a-magyary-fele-szintarsulat