Yv: Ez most 1 kicsit off lesz. Nem rossz ez a csak hetvegi talalkozas ? En is jartam mar igy, volt egy 4 eves kapcsolatom, amibol 3 ev a folytonos utazgatassal telt el. Es kesobb rajottunk, rossz volt, hogy hetvegente nem csinaltunk semmi olyat, amit kulon-kulon szivesen csinaltunk volna, mivel ki akartuk hasznalni azt a par napot, amit 1utt tolthettunk el.
Nalatok ez hogy van ?
"Hat, nem kellett sok a testi kapcsolathoz, ha jol ertem... ;)" - Lehet, hogy rosszul érted. :-D Ott és akkor a csók csak jött, olyan helyénvalónak tűnt. A második találkozásig pedig több mint három hét telt el, az pedig nem is igazi randi volt, mert többen voltunk.
Nehezen indult be a dolog ..... :-D
Kicsi_Lany: Nekem is tetszik a hozzaallasod. De azert elofordult mar olyan is, hogy a barati randi komolyabba is valt ?
Es 1altalan...mennyi volt osszesen ?
Hat, nem kellett sok a testi kapcsolathoz, ha jol ertem... ;)
Ez azert jo.
En amikor megnyitottam ezt a topicot nem gondoltam, hogy az ilyen tortenetek lesznek tobbsegben. Ehhez biztosan hozzajarul az is, hogy 1re tobb lanyt erdekel a net. Regen tenyleg sokkal kevesebben voltak. Altalaban a noi nev alatt is egy pasi bujt meg ;)
fudge: Nagyon aranyosan irc rola... 'csak fura, ez nem ez nem vall ram, hogy ennyire erdekeljen...' :-)) tetszik. Na es ne mondd nekem ezek utan, hogy Te nem abrandozol...
En eddig mindig azzal az erzessel szoktam volt elmenni az elso barati (!) randikra, hogy ugyan mar... mit veszithetek? Legfeljebb nem olyan helyes/magas/izmos/szelesvallu/tokeletes/stb. mint en gondoltam, de attol nagyon-nagyon jol el fogunk dumalni... mert hat csak kibirunk egymas tarsasagban nehany orat, ha mar az irc-n naponta eldumalunk hosszu orakat. S ebben eddig meg csak egy alkalommal csalodtam.
Volt egy fiu, akivel viszonylag ritkan futottam ossze az irc-n, de elkerte az emilcimemet. Irogatott, de inkabb csak poenkodott. Egyszer-egyszer jol fel is bosszantott az idiota poenjaival, s ilyenkor en elegge ironikusan es kicsit gunyosan irtam neki vissza. Tetszett neki, mint kesobb kiderult. Valami ket honapig irc-ztunk es emilezgettunk olykor, s bennem egyre tobb lett a ketseg afelol, hogy szeretnem-e en ennek a sracnak az akarmilyen tarsasagat, de nagyon szeretett volna szemelyesen talalkozni. Bennem meg meg elt a szimpatianak egy szikraja... Hat mit mondjak, egyszeruen borzalmas volt. :-(( Ugyanazok a szamomra hosszu tavon unalmas poenhegyek, amelyek minden komoly es nem komoly kerdest szoviccekbe olnek... allandoan. Meg hat nem vonzott nagyon az apolatlansaga: a koszos edzocipo es a szurkere mosott feher triko sem...
De az is igaz, hogy ez volt az egyetlen olyan virtualis ismeretseg utani szemelyes talalkozas, ami egyszeruen elborzasztott es a hideg kiraz ma is, ha erre gondolok. En ezutan a talalkozas utan egyszeruen csak azokra a 'belso hangokra' hallgatok... s kerulom a hasonlo elmenyeket.
Az első találkozás alkalmával sétálgattunk. Aztán kiültünk a Duna partjára, egy padra. Aztán további séta, utána a Váci utca elején ültünk le egy padra. Na ott történt meg az első csók. Azóta az a padunk. :-)))
Amikor éppen féléve voltunk együtt, elmentünk a padhoz és nosztalgiáztunk kicsit, nagyon jó volt. :-)
Az első randi nem tartott tovább két óránál, rengeteget beszélgettünk, nem volt egy perc szünet sem.
Másnap őszintén leírtuk egymásról az első benyomásokat, a személyes találkozás tapasztalatait, miben vártunk mást, milyen vélemény alakult ki a másikról. Egyszóval kibeszéltük az egészet.
A netkapcsolatokkal csak egy baj van.. a szrmélyes kontaktus hiánya egy idő után a "viszony" rovására megy. Ha egy éven keresztül , csak a monitron látod az írását (mégcsak nem a kézírást) akkor én (saját tapasztalat) nem tudom elképzelni , hogy valami lesz is belőle. Hacsak nem lessz köetkező lépés , és találkoznak az illetők , akkor ez egy új löketet ad a két egyénnek , és komolyra is fordlhat a kapcsolat.
Ezek persze a személyes tapasztaltaim.. Az IRC-n végre előitéletnélkül lehet beszélgetni , nem számít a kor , a hely , a börszin , a szépség.. szóval mindenki egyenlő (..de vannak az oposok :)))
Fudge:
Mi sokáig nem woltunk kettesben. Illetwe igazán kettesben:)
Lassan megfogtuk egymás kezét, jött az első csók. De sok lewél és telefon beszélgetés zajlott két randi között (hiszen csak hétwégén tudtunk/tudunk találkozni).
Amúgy nem féltem, hiszen a társaságból két fiút és a lányt már előtte is ismertem. És ahogy Ádámmal beszéltünk ircen ill. telefonon nem tünt "rosszfiúnak":)
Yv: Na ez tetszett :)
Vegre valami kezzelfog6o. Csodalom a batorsagot, hogy igy "ismeretlenul" tobb napra is elmentel videkre, raadasul lany letedre. Nem semmi.
Akkor tovabbm1ek. Mi tortent a masodik randin ? ;)))
Kicsi_OKOS_Lany: :) Nagyon... Persze ugy altalaban is erdekel mar regota a dolog, eleg sok ismerosom IRCzik ugyanis. 1ebkent Te is meselhetnel a "fajdalmas csalodasok"-rol, vagy eppen az ellenkezojerol, meg ha kevesebb volt is belole...
Fudge:
Mi egy nagyobb társaságban találkoztunk firs. Mint már írtam közös ismerősünk késett a randiról, de egy másik irces srác ott wolt. Az állomásról Ádámékhoz mentünk, hogy enni tudjak és letegyem a csomagom. Ezután elindultunk, hogy megkeressük a későket. Miután megtaláltuk Őket egész éjjel sétáltunk. Hazakísértünk 1 lányt és 1 fiút a társaságból, és irány Ádámék. Az egyik srác lefeküdt, miwel második nap éjszakázott már. Hárman maradtunk. Beletelepedtünk Ádám szülei ágyába és beszélgettünk, téwéztünk. Később a két fiú elment pogácsát wenni, én inkább aludtam:) Megjöttek, bebujtak mellém az ágyba és hárman próbáltunk meg towább aludni. Ennek eredménye az wolt, hogy Ádámot lelöktem az ágyról, és a másik fiút is furcsa pózba kényszerítettem:) Hiába nagy a helyigényem.:)))
Másnap reggel kettesben maradtunk. Lementünk sétálni, wettünk wonatjegyet, mesét néztünk. Aztán haza kellett mennem.
Szówal mi igazán nem is randiztunk, első randi címen:)
fudge!
Az a chat a Bulinet, ami igaz, hogy éppen társkeresésre specialiálódott, de nem mindenki arra használja. Én is csak beszélgetni jártam oda, társaságot kerestem és hát... :DDDD Még csak pár hónaposak vagyunk és azóta is chatelünk, így sokkal színesebb a kapcsolatunk.
nulla: En is nagyon remelem, hogy nem lesz semmi bibi. Bar en meg nem lattam rola kepet, de modellkedik is a lany, ugyhogy csak nem lehet olyan csunya. :)Ezen kivul eleg jol megertettuk 1mast, de ez kiderul abbol is, hogy 1altalan nem unatkoztunk 1mas tarsasagaban akkor...
Szoval most epp levelet varok Tole, amiben majd kuld kepet, aztan biztos lesz talalkozas is gondolom.
Csak fura, ez nem vall ram, hogy ennyire erdekeljen ez a dolog...
Nomira: Konkretan melyik chatrol van szo ? Mert az 1ik baratom is uzemeltet 1et, annak vegigkisertem az tortenetet, es igen erdekesnek talaltam ;)
1ebkent a chat es az IRC ugyanaz, csak epp az elobbi webes, a masikhoz IRC kliens kell, meg persze a chat nem biztos hogy annyit tud, mint az IRC. Nade hagyjuk. 1ebkent miota tart ez a dolog nalatok ? Azota is chateltek folyamatosan ?
Es vegul egy kerdes mindenkihez: Mit csinaltatok az elso talalkozas alkalmaval ???
korte, fudge! Szerintem nem az volt a gond, hogy a lány túl jó képet küldött volna magáról. Hogy lehet túl jó képet küldeni? Olyan képet küldött, ami a találkozás előtt körülbelül egy hónappal készült, direkt nem akart régi fényképet küldeni. Azon a képen ugyanúgy nézett ki, mint életben.
fudge! 5-8 óra folyamatos IRC-zés már bizony felhatalmazást ad arra, hogy fantáziálgatni kezdj. Szerintem azonban ha a felek nem hazudnak egymásnak, akkor a személyes találkozáskor nem lehet nagy bibi. Azon kívül, hogy mindketten nagyon izgulnak. :-))) Nem?
Par evvel ezelott nagyon jo kis csapat jott ossze az irc-en... kb. 40 ember.. ez 1-2 csatit foglalt magaba.. 2-3 napos partykat rendeztunk... telen-nyaron... nehany par is osszejott.. vannak akik ossze is hazasodtak.. viszont sokak kapcsolata megszunt.. epp emiatt..
A képek eredetiségére való tekintettel van némi tapasztalatom. Volt már olyan, aki nem küldött eredeti képet. De ez, ha jól emlékszem 1 a kilencből. Volt akit webcamen is láttam. És, mit mondottam szűrni nem olyan nehéz a link alakokat.
Kedves fudge
Ha fizikai "nem jelenlétet" értesz "személytelenség" alatt, akkor egyetértek Veled. Ugyanakkor a board személyesebb tud lenni, éppen a real time hiánya miatt, ha személyességen az adott személy személyiségének fokozott jelenlétét értem (de hüje mondat((( ) A cset gyors, eshetőleges és a real time miatt sok hülyeség is elhangzik, időnként nehéz követni.
Persze, ha a Tasztal átvonul az irc-re, akkor meglehet követni fogom, de inkább szemlélőként.
Azért érdekes, hogy az irc hogy kinőtte magát! Én még a Compuserve-ben találkoztam hasonlóval, eléggé haldoklónak éreztem.
Az a világ legklafább dolga, hogy az interneten ennyi csajszi szörföl, mint mostanában. Bezzeg három-négy éve eseményszámba ment egy nőnemű - vagy magát annak mondó)))) - lény megjelenése.
"" ismerek olyat is, aki nem erolteti a szemelyes talalkozasokat, mert nagyon jol erzi ugyis magat, ha csak az illeto gondolatait, erzeseit ismeri, meg tudja beszelni vele a problemait ""
Hát igen barátom! Aztán van olyan, mint nálam is, amikor az ezer kilométer távolság miatt nehéz a személyes találkozás, így marad a közös lelki élet. De azért időnként - évente 1*1* - meglátogattyuk egymást nemcsak virtualice....
Vannak érzékeny emberek, akik egy személyes kapcsolatban könnyen sérülnek, visszavonulnak, vagy/és - védekezként - támadnak. Ilyen magatartáshibás emberek. A hálót nekik (nekünk:-)) ) találták ki.
1mbr
fudge :-)) hat valami hasonlot sejtettem... Nem baj, ha fantazialgatsz, anelkul semmi nem mukodik, csak ne rugaszkodj el egeszen a szilard talajtol... :-)) hu, de nagyon okos is vagyok ....
Nekem nincsen IRC-s tapasztalatom, csak chat-es. Most éppen egy olyan kapcsolatban élek, amely a chat-nek köszönheti a létét. A mi történetünkben az az érdekes, hogya barátom már hosszú hónapok óta beszélgetett én pedig csak kezdő voltam , pár napja tévedtem csak a chat-re amikor csevegni kezdtünk. A beszélgetések legnagyobb buktatója- szerintem- az, hogy azért lesz nagyon szubjektív, azért érintenek meg annyira a másik szavai, mert a saját hangodon hallod őket és a saját érzelmeidet próbálod beléjük plántálni. Az első találkozás nálunk néhány hét chat-elelés után történt, én küldtem magamról képet - igaz sokminden nem derült ki belőle - ő nem, és nem is beszéltünk telefonon, még szerencse mindent elrontott volna. A találkozás teljesen kellemes volt, természetesen nem ilyennek képzeltem, egyáltalán nem is akartam elképzelni, hogy ne okozzak magamnak csalódát. Hagytam, hogy az első benyomások hassanak rám, megérte, most benne vagyok egy nagy szerelemben, remélem így is maradok. Hát, ennyi az én rövid kis történetem.
Remélem nem leszek nagyon offtopic...
Szóval - talán tudjátok - a törzsasztalosoknak is van csatijuk az IRC-n: #index.hu. Itt egy csomó azstalos kollégása hemzsge napközben és esténként/éjjel is.
Ha van kedvetek nézzetek be, hátha meg tudunk ismerkedni! :))))))
Yv, nulla: Szoval en is tul vagyok par szemelyes talalkozason. Az elejen nem erdekelt, hogy nez ki a masik, ugyhogy talalkoztam veluk, anelkul, hogy kepeket keregettem volna, de kozben rajottem, hogy nekem is vannak azert elvarasaim. (kozbeszolt a fantaziam ;)
Volt olyan is, aki latott kepen (en nem lattam ot), talalkoztunk, beszelgettunk kb. 3 orat, aztan ugy eltunt a csaj, mintha a fold nyelte volna el. Szerintem tuti megijedt, hogy en tobbet akarok tole, mint o tolem, ezert inkabb jobbnak latta nem jelentkezni, pedig nem igy volt, nem fogott meg ugy, de baratsag azert maradhatott volna. Azert annyira nem sajnalom.
A lenyeg, hogy most azert mar ovatosabb vagyok, pl. nem adom meg a szamom funek-fanak (pedig eleg sokan kerik, sot eleg sokat meg is adjak, pedig nem kerem es ilyenkor aztan megsertodnek, mikor nem telefonalok ;), de mas oldalrol nezve is jobban vigyazok.
Kb. 3 eve IRCzek, de most fordult elo eloszor, hogy valakivel nonstop beszelgessek egyik nap 5, masik nap 8 orat es igyekszem most nem fantazialgatni semmit, csak hat nem tudom, hogy fog elsulni. Ezert vagyok ilyen kivancsi masok tapasztalataira is...
fudge:
nagyon titokzatos vagy am :-)) kivancsi vagyok mi is tortent veled, ami ennyire az erdeklodesedbe emelte ezt a temat. De ugy sejtem, hogy elobb utobb kiderul, csak legyunk turelemmel....