Keresés

Részletes keresés

mekklátja Creative Commons License 1999.03.15 0 0 105
Üdv mindenkinek!

Nem tartozom a cse rajongók közé, de ennek nincs is jelentősége. Ami fontos: egyre erősebb a gyanúm, hogy a kábszer dolog mesterségesen felfújt valami volt, pusztán azzal a céllal, hogy a lényegről elterelje a figyelmet. Úgy tűnik, ez sikerült is.

- A tv adókon cse-t kezdik visszacsempészni a köztudatba, újabban megint játszák a világhírű számait;
- Az ezt megelőző topicokban már többen megjegyezték, hogy az rtl klub-beli, könnyfakasztó "mea culpázása" után/ellenére ő maga már nyugodtan mutatkozik nyilvános szórakozóhelyeken;
- Miután "kiderítették", hogy nem drogozott, szinte természetesnek tüntetik fel, hogy akkor ártatlan is;
- Ugyanis egyre kevesebb szó esik arról, hogy a drogozás, bár halmazati, mégis csak mellékes ügy! A lényeg, hogy - nagy valószínűséggel, mert még nem bizonyították, nem ítélték el -> ártatlanság vélelme stb. - "gyorshajtott", közlekedési kihágást követett el és ennek során meghalt egy ember.

És, sajnos, tegnap hallottam, hogy a dolgot már lezsírozták: így vagy úgy, meg fogja úszni. Szégyen és felháborító szerintem. Többször elhangzott már: Gipsz Jakabot nagy valószínűséggel már rég bevarrták volna. Sokkal kevesebbért is, mint amit cse elkövetett.

mekkÜdv

Gap Creative Commons License 1999.03.15 0 0 104
Tegnap megneztem az Atkakat. Asszem ami ott elhangzott, az teny, tekintve, hogy CSE vedoje, es a Rendorseg kepviseloje nyomta a dolgokat, es semmi vita nem volt kozottuk.
En most pihiztetem a kabszeres reszt, mert ugyan kimutattak THC es meg valami szintetikus drog alkotoelemeit, raadasul ugyanazt az anyagmaradvanyt, amit a zacsiban talaltak. Igaz, a Rendorseg kepviseloje azt mondta, nem tudjak egyenlore azt bizonyitani, hogy kabitoszeres befolyaltsag alatt allt volna CSE. Azt viszont igen, hogy valamikor a kozelmultan anyagozott. Ezert szetbontottak az ugyet.
Szoval a halalos kozuti baleset okozasaban teljes mertekben bunos, semmi mentseg nincs ra. Allitolag most lesz az ugyeszsegen az iratismertetes.
Remelem jol leepitik a nagy arcat, mert elegge elitelheto, ahogy mostanaban nyomul megint, mintha tenyleg nem tortent volna semmi.
Vajk Creative Commons License 1999.03.15 0 0 103
tomika irta:
"Választania kéne,hogy remete életmódot folytat,vagy visszatér a
körforgásba."

Na itt van a baj, ugyanis mar valasztott: visszater, minth amisem tortent volna, eli vilagat, jopofizik es jatsza meg mindig a nagymenot.
Es ez baromira ellenszenves bir lenni, fuggetlenul a zenejetol, nyalsagatol, sarga gyongyfogatol:)) es akarmi mastol.

Bigfass Creative Commons License 1999.03.15 0 0 102
"A vád most : Halálos közúti baleset gondatlan okozása."

Nem vagyok jogász, de ez nem háromtól öt évig?

1. Megszegte a közlekedési szabályokat. Ez már önmagában bün, ilyesmikért szokták a jogsit elvenni. (Apropó: "Nálam múltkor 37%-os túllépésért egy ezres volt a bírság" Nem két rongy a minimális helyszíni bírság? Kéretik a baksist és a bírságot nem összekeverni...)

2. Az előző teljes tudatában halálos balesetet okozott. Ez nagyon komoly dolog, ezt nem félévfelfüggesztettel szokás díjazni...

Ami meg a pereskedést illeti: Szerintem csak a szája jár. Ha a rendőrök szerint a baleset előtt kábítószert fogyasztott, és ez igaz, még ha hónapokkal előtte is történt, akkor nincs mit perelni. A THC meg kimutatható hónapok múlva is. Lehet, hogy a rendőrök elhamarkodottan tettek kijelentéseket, de nem állítottak valótlant.

UI: Nem tudom, mit van itt kiakadva mindenki az elődtől? Lehet, hogy nyálgép, sőt, valószínüleg az is, még nem teszteltem a zenéjét. De ahogy így elnézem a fejét, nem is fogom. Szóval ha nem tetszik, lehet nem szeretni, de minek ezt ezerrel hangoztatni? Engem sokkal jobban irritálnak a városban közlekedő nagymercis bőrkopasz szúrósszemü barmok, mint a városban közlekedő, sárgabéemwés jólfésült gyöngyfogú taknyok.

tomika Creative Commons License 1999.03.15 0 0 101
Nem azért indítottam ezt a topicot,hogy Előd vagy elődke,de ha már itt tartunk elgondolkodtató,hogy ide írók valószínűleg nem rajonganak Bangó Margitért vagy Pitti Katalinért ,mégse kívanják őket a pokolba.Elődöt viszont kb.90% súlyosabban itéli meg mint a jog.Erre valószínűleg valamivel rászolgált.Talán a viselkedésével,mert tény ,hogy mást mutat az életben és mást a nyílvánosság előtt.Választania kéne,hogy remete életmódot folytat,vagy visszatér a körforgásba.
rox Creative Commons License 1999.03.14 0 0 100
Na mi az ds9??? Csak nem belegyalogoltam abba a kis finom lelkedbe???? Tudod ha valóban olyan kis finomlelku lennél mint ahogyan azt itt próbálod elhitetni magadról, akkor valószínüleg nem védenél egy ilyen tenyérbemászó szemétládát, mint elodke. De lehet, hogy neked ez az ideális és egyezlen elképzelheto életvitel, amit elodke képvisel. Büszke lehetsz magadra (mellesleg maszopos mivoltodra is hamár politizálni kezdesz. Ne félj rád is sokan emlékeznek, valószínüleg nem csak én. De ezt most hagyjuk.....) Szóval fogd vissza magad, mivel olyan dolgot képviselsz amirol egyértelmuen eldöntheto, hogy erkölcsileg helyes-e vagy sem, de nem azért mert én olyan okos vagyok, hogy el tudom dönteni, hanem azért, mert világos, hogy ebben az egész elodkés történetben ki áll a "negatív" oldalon. Gondolkozz el ezen is. Ha erkölcsileg ezek után is támogatni tudod elodkét az sokmindent megmagyaráz (pl azt is hogy miért szavaztál a maszopra.....)
Előzmény: ds9 (97)
Gap Creative Commons License 1999.03.14 0 0 99
Igazad van, ez egy kisse durva volt. Vitatkozunk vagy karomkodunk?
Előzmény: ds9 (98)
ds9 Creative Commons License 1999.03.14 0 0 98
Kedves rox,

alapvetően egyetértek avval amit mondassz, bár nem mindenben.

Ellenben a helyedben nem hoznék fel seggek nyalogatására vonatkozó megjegyzéseket, hiszen azt hiszem, hogy jó sokan emlékeznek arra, hogy milyen szépen nyaltad símára a Fidesz-Mpp seggét tenmagad is ezen fórum egy más nyulványán.

Bár az is elképzelhető, hogy az a véleményed, mint ahogy nekem az ami.
Na tehát akkor, hogy is van ez.

Ja és alpári stílusodat pedig igazán megtarthatnád magadnak, mert igaz ugyan, hogy sokan nem értünk itt egyet, bizonyos dolgokkal, de azért ilyan profán parasztok még nem voltunk mint te itt.

Előzmény: rox (96)
ds9 Creative Commons License 1999.03.14 0 0 97
Kedves Karcsu,

köszönettel vettem elmeállapotomra vonatkozó megfigyelésedet.

Szerintem egy ember halála nem kismiska ahhoz képest ahol pl. négy ember halt meg.

Ajánlanám figyelmedbe a következőt / idézet tőlem /:

" De ennek ellenére azt állítom, hogy ez az eset a közlekedési balesetek enyhébb esetei közé tartozik, sajnos, mert ez azt jelenti, hogy vannak súlyosabbak is."

Üdvözlettel

ds9

Előzmény: Karcsu (94)
rox Creative Commons License 1999.03.14 0 0 96
Na ide figyelj te kis seggfej!
Nem gondolod, hogy kissé elfogult vagy Elodkével kapcsolatban????
Nem gondold, hogy felháborítja az emberek többségét az a vélemény, amit képviselsz?? Nem gondolod, hogy furcsa, hogy egy GYILKOST védsz, aki a megbánás legkisebb jelét sem mutatja???? Nem gondolod, hogy bicskanyitogató az a tény, hogy egy ilyen kis takony kimoshatja magát mindenbol, csak azért mert gazdag???? Nem gondolod, hogy bun megölni egy embert és utána jókat röhögni az egészen, illetve a sztárt játszani????? Nem gondolod, hogy te is ugyanolyan bunkó vagy min elodke????

Ritka mocskos a pofád öcsi - tudod túl sokat nyalod elodke seggét ds9-cel egyetemben!!!!!!

Előzmény: realdoko (82)
Vajk Creative Commons License 1999.03.14 0 0 95
ds9,

Nem, nem utalom elodket, hanem egyszeruen csak hanyingerem van a pozitiv diszkriminacio miatt. Peldakat hoztal fel, hogy mashol is tortennek balesetek, nehanyan meg is halnak. Igy van, ez "az elet rendje".
De azok, akik azokat okoztak szerinted szabadlabon , vigyorogva, ugy elve tovabb eletuket, mintha mi sem tortent volna, vedekeznek?
Valoszinuleg a tobbi balesetet okozo ember kozott is lenne szimpatikus es ellenszenves. De oket nem ismerem, es valoszinuleg bortonben vannak.

Miert van az, hogy tobb , mint gyanus a zacskok tartalma es a vizeletben talalt koko azonos osszetetelu? Meg eleg hulye es ketsegbeesett vedekezes, hogy a lakasaban talalt kokos zacsik lehetnek mase is. Igen. Csak nem valoszinu.
Ez kb olyan, mint ha a hataron atmesz a kocsiddal, tele vagy narkoval es azt mondod, az valaki mase lehet.

Karcsu Creative Commons License 1999.03.14 0 0 94
Bocs. Újraolvasam az előbbi hozzászólásodat.
Nem vagy normális.

Előd esete teljesen azonos más olyan esetekkel, ahol szintén emberek haltak meg valaki felelőtlensége miatt.
Szerinted egy ember halála az kismiska ahhoz képest, hogy más balesetben mondjuk négyen halnak meg?!
Ó persze! Itt csak egy ember halt meg! Forget it!

Karcsú

Előzmény: ds9 (87)
Gap Creative Commons License 1999.03.14 0 0 93
Nem tudom, de nekem mar az undorito volt, roviddel a baleset utan, hogy nem nyilatkozik, majd kesobb felajanlotta a segitseget a rendor csaladjanak, meg hogy nagyon sajnalja. Aztan bevonult a betegagyaba onmarcangolni nehany napot. Es azota? Be akarja perelni a rendorseget, ami vegul is jogosnak tunik, mar amennyit tudok az ugy kabitoszeres reszerol, de valahogy mintha eltunt volna a cselekmeny tobbi resze. En meg beperelem Csaszar Elodot, mert kinyirt egy rendort, meg osszetort egy rendorautot, aminek viszont valamennyi koze van az adomhoz. Vagy nem?
Karcsu Creative Commons License 1999.03.14 0 0 92
"Aki pedig vezet az már tegye a szivére a kezét és gondoljon vissza, hogy volt-e már kis életében olyan, hogy egy hajszálon múlt, hogy nem volt egy komoly baleset szenvedő alanya?"

Hogyan? Nem durva csúsztatás ez? Előd nem szenvedő alanya, hanem okozója volt a balesetnek. Vagy te tudsz valami másról, miről mi nem?

Előzmény: ds9 (87)
Neil Creative Commons License 1999.03.14 0 0 91
Szia realdoko!

Két megjegyzés a két aranyköpésedre!
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess. "
Soha nem adtam a Bibliára, lévén, hogy eszméletlen ateista vagyok, de úgyis ítéltetnek, úgyhogy miért ne lenne meg nekem is a véleményem mindenről?
"Amilyen csúnya a szátok...
Olyan ocsmány a pofátok."
Ez egy nagyon szép kis rím, gratulálok, de hogy jön ide a pofám csúnyasága?
Szia
Neil

Előzmény: realdoko (82)
Neil Creative Commons License 1999.03.14 0 0 90
Kedves ds9!

Igen, utálom Elődkét, de most ennek ehhez semmi köze!
Megölt egy embert.
POnt jó példákat hoztál fel!
Figyi:
"Tessék arra az emberre gondolni aki két hete csak úgy szórakozásból elütött egy lányt,a diszkó után " Most már
egyet el fogok ütni !" felkiáltással. "
Igen, volt ilyen, és azóta a srác már börtönben ül(Hálistennek, mellesleg én élete végéig benntartanám!)
De ez a kis gennygóc szabadon járkál, vigyorog, mintha mi sem történt volna, nem?
"Elődnek az a bűne, hogy nem tud vezetni és a megfelelő pillanatban nem volt ura a járművének és mindenki
szerencsétlenségére az történt ami. "
Igen, ebben egyetértünk, de azért hozzáteszem még azt, hogy Elődke, ha nem tud vezetni, akkor mi a f.sznak vezet egy 200 lóerős kocsit, ráadásul 90-nel?
Sziasztok
Neil

Előzmény: ds9 (87)
Árpi Creative Commons License 1999.03.14 0 0 89
És különben is! Nem volt rajta sapka!
Előzmény: Gap (88)
Gap Creative Commons License 1999.03.14 0 0 88
Vegul is ertem az allaspontodat, de ami tortent, az megtortent. Jo, nem anyagozott. Ez egy dolog, mert nem ezert kezdtek el szivatni szerencsetlent, ez csak egy pornep ele odadobott nyalanksag volt, hanem azer, mert halalos kozuti balesetet okozott, es ezert vallalni kell a felelosseget.
Előzmény: ds9 (87)
ds9 Creative Commons License 1999.03.14 0 0 87
" Ne tegye a szepet az aktualis tundilanynak, akivel eppen van.Es foleg ne jarkaljon szabadon."

Sőt amennyiben lehetséges ne is vegyen többet levegőt, ne egyen, ne nézzen tévét / jó ez nem büntetés /, ne járjon emberek közé, vonuljon el mint Görgey Arthur, azt majd az unokáddal elmehetsz és megköpdösheted a háza falát.

Én tényleg úgy érzem, hogy ez az egész kezd túlmenni a normalitás határán.
Amikor kicsit lentebb azt az összehasonlítást láttam, hogy Császár Előd és a 18 ember halálát okozó buszvezető, na hát akkor megállt az eszem.
Az az ember akit egyébként valahol sajnálok, úgy indult el valószínüleg, hogy tudta, hogy a busz nincs túl jó állapotban és meghalt 18 ember.
Előd átcsúszott a tulsó sávba és ott ütközött a szembejövővel, aki éppen véletlenül egy rendőr volt.
Nem volt ittas, nem volt belőve / bár a rendőrség 3 hónapon keresztül ezt hazudta, tessék megnézni a mai Aktákat abban állítólag erről is lesz szó /.

Szerintem egyszerűen utáljátok őt / ehhez természetesen jogotok van /.

De ha valaki belegondolna abba, hogy hány ember hal meg évente az utakon és ebből mennyi hal meg azért mert a másik, vagy ő felelőtlen volt, vagy azért mert a másik vagy ő ittas volt, vagy be volt lőve akkor egy kicsit már lejjebb kéne venni a stílusból.

Tessék arra az emberre gondolni aki két hete csak úgy szórakozásból elütött egy lányt,a diszkó után " Most már egyet el fogok ütni !" felkiáltással.
Vagy arra az edzőre aki tegnap önnönmagával együtt megölte 3-4 tanítványát amikor " Ezen még átférek" meggondolással átment a vasúti síneken.
Vagy arra az autósra aki ugyancsak BMW-jével száguldozott az M-7-esen majd átcsúszott a szemközti / szembejövő / oldalra és magával együtt 3 embert ölt meg.

Elődnek az a bűne, hogy nem tud vezetni és a megfelelő pillanatban nem volt ura a járművének és mindenki szerencsétlenségére az történt ami.
De ennek ellenére azt állítom, hogy ez az eset a közlekedési balesetek enyhébb esetei közé tartozik, sajnos, mert ez azt jelenti, hogy vannak súlyosabbak is.
A fent felsoroltakkal szemben is enyhébb történet, tessék csak olvasgatni az újságokat hetente több sokkal durvább eset történik mint ez mégis ezen megy a csámcsogás.
Állítottam már több hete, hogy a rendőrség mindent bevetett, hogy elássa ezt az embert, hazudtak, csaltak, hazudtak.
Legutóbb épp az egyik főrendőr nyilatkozott, hogy ő nem mondta, higy CSE kábszert fogyasztott volna, pedig én emlékszem, hogy láttam a Tv-ben, hogy ezt mondta!!
Rohadt mocskos rendőrség, nem jött be a szarkeverés és most hazudnak megint, na most ezekben kéne bíznunk?

Aki pedig vezet az már tegye a szivére a kezét és gondoljon vissza, hogy volt-e már kis életében olyan, hogy egy hajszálon múlt, hogy nem volt egy komoly baleset szenvedő alanya?

Elődnél ez a hajszál ebben az esetben nem jött be.

Előzmény: Vajk (86)
Vajk Creative Commons License 1999.03.14 0 0 86
reladoko,
Elod azert Elodke(pedig a nemecsekes kisbetut is megerdemelne), mert meg nem nott fel. Kis buta 9 eves f@szkalap ertelmi szinten all, akinek az a kedvenc "bonyolult" szava mar vagy 5 eve, hogy empiriokriticizmus.
Amugy nekem is vannak elokezbool szarmazo ismereteim rola, igaz nem kozvetlenul, hanem hugan keresztul.
De tegyuk felre a szimpatiat: gyilkos es kesz. Es egy gyilkos ne mosolyogjon a Plazaban es egyaltalan sehol se mosolyogjon.Ne tegye a szepet az aktualis tundilanynak, akivel eppen van.Es foleg ne jarkaljon szabadon.
De sajnos ismerve a "demokraciat" nem nagyon lesz neki baja. Meg a lelkiismeretenek sem.
Gap Creative Commons License 1999.03.14 0 0 85
En valoban nem ismerem Elodot. Mint irtam egyszer talalkoztam vele, es akkor is megprobaltam kikerulni, de nekem jott. Osztan meg ugye Elod az egy kozeleti szemelyiseg, ebbol a megfontolasbol jogot formalok arra, hogy olyan velemenyem legyen, amilyen. Engem meg azert is megbuntettek, mert ket kutyat tartok, pedig nem okoztam veluk balesetet.
Előzmény: realdoko (82)
lyuzer Creative Commons License 1999.03.14 0 0 84
Sziasztok.
Arulja mar el valaki,hogy mit szamit az , hogy Elod most mit erez meg , hogy hova kivel jar meg mit csinal? A lenyeg az , hogy egy halalos kozlekedesi balesetet okozott. Az ugy szempontjabol az is lenyegtelen , hogy egy rendor halt meg. Egyszeruen nem ertem , hogy mert nem all mar a birosag elott. Ha ez velem tortent volna mar valoszinuleg valamelyik sitten ulnek es senki sem azon gondolkodna , hogy a lelkemben mi jatszodik le eppen. Igenis megerdemli a buntetest , eppugy mint barmelyikonk aki ilyen balesetet okoz.
Macikanak igaza van . Az auto igenis fegyver. Aki nem tudja rendesen hasznalni attol el kell venni.
Egyebkent nekem is az a velemenyem , hogy megussza , vagy kap valamennyi felfuggesztettet amivel befogjak a nep szajat. De ezt is majd csak akkor ha mar lecseng az ugy es a kozvelemeny mar kezdi megunni (es elfelejteni) az egeszet.
Rohadt nagy szemetsegek mennek itt es tenyleg a penz mozgat mindent. Szivesen latnam a szamlamon azt az osszeget amit Elod az ugyben erintetteknek (nyomozok, szakertok...stb.) atpasszolt.
Kivancsi leszek az ugy vegere!
Karcsu Creative Commons License 1999.03.14 0 0 83
El tudom képzelni, hogy reggel 8 és 10 között, valamint délután 3 és 5 között menetrendszerűen önmarcangol, utána megy a Plázába, a SOTEra, Az ÚjVár Klubba, meg a studióba, meg vásárolni, meg stb. :-)
realdoko Creative Commons License 1999.03.14 0 0 82
Sziasztok.
Előszöris nem Elődke, hanem Előd. De nem ez a lényeg. Összesen és röviden annyit szeretnék modnai, hogy közületek egyikőtök sem ismeri Elődöt, így aztán az égadta világon semmi jogotok nincsen így beszélni róla.
Másrészt a baleset körülményeit sem ismeritek, de ez most más tészta.
Speciel a zenéjét pl. én sem szeretm, nem ragad meg (persze, hogy nem, aranyos és semmilyen). DE ENNEK MI KÖZE VAN EHHEZ?
Elődről és már kifejtettem az írnivalómat, rohadtul nincs kedvem újra, csak éppen felháborít, ami itt folyik.
Akkor elmondom, hogy az egyik legjobb barátom személyesen ismeri Elődöt, s azt, ami most folyik benne. És ha egy fikarcnyi eszetek lenne (vagy nem vakítana el titeket a düh és nem lepné be nyálkás hálóval az agyatokat), akkor képesek lennétek az ő helyzetébe belehelyezkedni és nem készpénznek venni a sajtót.
Két aranyköpésem van a számotokra.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess.

Amilyen csúnya a szátok...
Olyan ocsmány a pofátok.

Neil Creative Commons License 1999.03.13 0 0 81
Sziasztok!

Elődkének valóban sitten lenne a helye, legalábbis a józan ész ezt diktálná. És én is, mint Calliope, azt furcsállom, hogy ennek a , hogy is mondtad, Hókuszpók, abszolút nem újgazdag kőbunkóagyú jópofi gazdagfiúnak hogya francba sikerült ilyen könnyen feldolgozni magában az esetet? Kedden láttam a Plazában egy lánnyal, meg két kétajtós, nyaknélküli, szteroidbombával. És abszolút nem látszott rajta, hogy akármilyen más dolog is foglalkoztatná, mint az, hogy minél többen felismerjék, és minél jobb fej legyen. És itt most saját érzelmek következnek, én már azért is lecsuknám, amiért ilyen rohadtul nem érdekli ezt a kis bélférget az, hogy eltett egy embert láb alól.
Sziasztok
Neil

Neil Creative Commons License 1999.03.13 0 0 80
Sziasztok!

Elődkének valóban sitten lenne a helye, legalábbis a józan ész ezt diktálná. És én is, mint Calliope, azt furcsállom, hogy ennek a , hogy is mondtad, Hókuszpók, abszolút nem újgazdag kőbunkóagyú jópofi gazdagfiúnak hogya francba sikerült ilyen könnyen feldolgozni magában az esetet? Kedden láttam a Plazában egy lánnyal, meg két kétajtós, nyaknélküli, szteroidbombával. És abszolút nem látszott rajta, hogy akármilyen más dolog is foglalkoztatná, mint az, hogy minél többen felismerjék, és minél jobb fej legyen. És itt most saját érzelmek következnek, én már azért is lecsuknám, amiért ilyen rohadtul nem érdekli ezt a kis bélférget az, hogy eltett egy embert láb alól.
Sziasztok
Neil

Gap Creative Commons License 1999.03.13 0 0 79
Szerintem Elodke mar ket labon is eletveszelyes, foleg amikor nekem jott a Rakoczi uton, mert o aztan nem kerulgeti a pornepet, meg nem akart gondolom egni a vele levo csaj elott.
Ezek utan azon sem csodalkoznek, ha bebizonyitanak, hogy a rendor tulajdonkeppen nem is halt meg, csak arnyalatni valtozas kovetkezett be a szervi mukodeseiben.
Orulnek, ha megi bekaptaraznak, bar erre sok esely nincs. Pedig kuldenek neki egy karton Symphoniat....
ds9 Creative Commons License 1999.03.13 0 0 78
Kedves tomco,

azon "f@szok nevében írok neked akik anélkül mondanak véleményt, hogy ismernék pontosan azt".

A Bonanza Banzai-ról nekem sajnos / lehet, hogy ez neked nem tetszik / a mai napig az a véleményem, hogy erős Depeche Mode utánérzés / ezzel úgy tudom nem vagyok egyedül, tudod, mi f@szok vagyunk néhányan /.

A Bonanza első felvétele / Induljon a Banzai / 1988-ban keletkezett azon a nyáron halottam először, ugyanis abban az évben és még jónéhány azt követőben mint DJ tevékenykedtem.
Nekem a Bonanza Banzai-ról az a véleményem, hogy D.M. utánérzés, egyébiránt a téma a Császár Előd kontra élő zene kapcsán merült fel, és én felvetettem, hogy Kovács Ákos is szinti-pop / jobb besorolás nem jutott eszembe, bocs / zenekarból lett indult el és lett azzá aki.
Egyébként véletlenül őt ismerem, és egy meglehetősen inteligens embernek tartom, bár a zenét amit csinál nem szeretem, de ízlések és pofonok.

Egyébiránt, ha megnézed a Depeche Mode 80-as 90-es évekbeli rajongótáborát kishazánkban és a Bonanza rajongótáborát elég erős átfedéseket tapasztalsz. Talán te is egy vagy közülük?

Egyébként ha már utánérzésekről beszélünk / -lek /, mint aktív koncerszervező néhány évvel ezelőtt volt szerencsém többször együtt dolgozni a Kozmix-al, akikkel ugyancsak elég jóban vagyok.
Róluk is főleg Laláról az a véleményem, hogy erős Depeche és Bonanza hatás alatt áll.
Meg kell csak hallgatni, hogy hogyan énekel, és az új és az előző lemezen néhány számot.
Nem beszélve a Kozmix előtti próbálkozásáról a New Times-ról.

Ennyit talán arról, hogy anelkul mondok vélemenyt, hogy ismerném pontosan azt amiről beszélek.

Ja és még valami, a Depeche Mode-ot, a 80-as évek eljén nagyon szerettem egészen a Constructions time again c. lemezükig tehát azért talán, lehet, hogy láttam már olyat is.

Előzmény: tomco (76)
dogmatix Creative Commons License 1999.03.13 0 0 77
hali

Veleményem szerint a büntetés kb. egyenértékű lesz a szóbeli megrovással. Ébredjetek fel! Egy olyan országban, ahol a rendőrpalotában árulják az aranyat, nincs helye igazságnak.

tomco Creative Commons License 1999.03.13 0 0 76
kicsit offtopic, de ide kivankozik: bonansa bansai=bonanza banzai
arrol pedig, hogy ungarische-depechemode inkabb ne szoltal volna. gyulolom azokat a f@szokat, akik anelkul mondanak velemeny-t, hogy ismernek pontosan azt.
topicon
igenis elodnek bortonben a helye. minimum 1/2 ev, csak azert, hogy meg tudja, hogy o is ember (nem isten) ugyanugy, mint barki mas. es vonjak be a jogositvanyat 1 evre. es bizony o is csak szigoru vizsgak utan kapja vissza azt.
Előzmény: ds9 (38)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!