Keresés

Részletes keresés

Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.05 0 0 18
CooCooFooZoo, persze, hogy nem hittem. Azert virit keken az e-mail link... :)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.05 0 0 17
haha, kedves Alejandro, közmodásos szerénységemre gondolj: tényleg nem hiheted, hogy elkezdek itt udvarlástani kurzust adni. :-)

ribizli: én is kíváncsi vagyok. A MEK-ben nincsenek ezek meg?

Előzmény: Alejandro DeSilva (15)
ribizli Creative Commons License 1999.03.05 0 0 16
rahell, nehezet kértél: többször, több helyen olvastam már ilyen felméréseket, de nyomtatva. Egyik konkrét: tavaly (?) a NŐk Lapjában. Korábbi pedig két könyv, ami IMHO többé-kevésbé ma is érvényes: Üzenet a nőknek/ Válasz a férfiaknak c. könyvek, ha gondolod, kölcsön tudom adni őket. Az egyik szerző Bágyoni Attila volt. Nagyon érdekes könyvek.
Ha érdekel, megpróbálok még utánakérdezni, de szerintem némi türelemmel a neten is lehet találni valamit. Az anyázással kapcsolatban két topicot ajánlok figyelmedbe. Abortusz vagy sem (érintőleges téma), Számít-e a Méret az ágyban - elejétől kell olvasni mindkettőt.
ribizli
Előzmény: rahell (13)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.05 0 0 15
CooCooFooZoo, koszonom a nincsmit :)))
Előzmény: CooCooFooZoo (14)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.05 0 0 14
Kedves Alejandro, szerintem magadban bízz. Leckét nem adhatok abból, amit én is csak tanulok, de annyit valahogy már értek, hogy minden a célszemély kiválasztásán múlik. Sohasem a Legszebbet, Legokosabbat... Ezek árnyékában mindig ott figyel az Optimális. :-)
Előzmény: Alejandro DeSilva (11)
rahell Creative Commons License 1999.03.05 0 0 13
Nos szerintem eléggé leszűkül a köre azoknak, akik a tasztalon szex témakörben szoktak beszélgetni, vitatkozni, anyázni egymással. ( Pláne, ez ügyben anyázni inkább csak a HITgyülisek szoktak). Ezért úgy gondolom, hogy ez alapján nem lehet statisztikai értékű következtetést levonni a magyar társ. szexuális kérdésekhez való hozzáállásáról...
Ami a felmérést illeti, érdekelne...Megmondánád hol tudnék belenézni? Nincs esetleg internetes hozzáférése?
Előzmény: ribizli (10)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.05 0 0 12
Nahát, ez az. Csak én nem tudom ilyen szépen mondani :-))).

Kieg.: Hihetetlen mennyiségű külső eredetű prüdériát cipelünk magunkkal, ahelyett, hogy a saját ízlésbeli belső határainkat ismernénk meg és alkalmaznánk. És az eredmény nem szükségszerűen a szabadosság tombolása felé mutat: én pl. az efféle ízlésbeli határaimat beljebb találtam meg, mint azt egyébként magamról gondoltam volna. Csodálkoztam is jól.

Előzmény: ribizli (10)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.05 0 0 11
CooCooFooZoo, ilyen egyszeru az egesz? Adhatnal par lecket udvarlasbol, komolyan
Előzmény: CooCooFooZoo (9)
ribizli Creative Commons License 1999.03.05 0 0 10
A magyartanár véleménye jól tükrözi a maszkulin álláspontot: NEKEM legyen jó.
Ez az alapbaj, hogy (felmérések szerint) a palik nem figyelnek oda eléggé a partnerükre. Nem állítom, hogy a nőkkel nincs baj, ugyancsak felmérések szerint nőnek „nem illik” élveznie a szexet. Aztán nem lehet véletlen, hogy sok a „félrelépés”, tehát a megszokott kapcsolatból elvész az izgalom, már nem figyelnek oda annyira egymásra, így érthetőnek tűnik, ha nem kívánják egymást.
Az előélet valamilyen mélységig megismerésének IMHO van alapja, hogy mást ne említsek, a nemi betegségek lehetősége felelősségtudatra int.
corporal véleményével is egyetértek.
rahell, én láttam már több felmérést, mint az említettem is előbb, sajnos nem azt mutatják, amit írsz. :-(((
Ne menjünk messzire: nézzünk körül itt az Asztalnál: a szexxel foglalkozó topicokban gyakran megjelenik a prüdéria, és sok „anyázás” is olvasható. Korábban volt arra is példa, hogy valakit, aki nyílt volt, emilben zaklattak gusztustalanul.
Szomorú helyzet ez!
„Szexbetegség” van, de nem csak Magyarországon és nem csak a nők körében szerintem.
ribizli
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.05 0 0 9
Rahell Rulz, ennek semmi köze a magyar nőkhöz. Sőt, fordítsuk ki: ezt jellemzően a béna pasik szúrják el...

A hölgyek által az alább leírt kölcsönös érzelmi, szellemi és testi állapotot nagyon hamar is el lehet érni. Meg kell tanulni udvarolni, ezt így hívják. Megéri.

Aki gyorsabb és nyersebb szexuális eredményt kíván, sétáljon le a kocsisorra.

álnév Creative Commons License 1999.03.05 0 0 8
manapság a legtöbb fiatal nőnek(t.a.k) elég a szimpátia (a másik nem (vagy nem) megkívánása), egy kis rámenős duma, és irány az ágy.
A bizalom meg annyi, hogy bízik abban -> frankó lesz, reggelre eltűnik stb..
Persze klassz, meg minden, csak hát mire jó ez.
rahell Creative Commons License 1999.03.05 0 0 7
Szerintem sem abban rejlik a dolog nyitja, hogy a "magyar" nők milyenek. Szerintem ahhoz, hogy egy hölgyemény eljusson oda, hogy vkivel ágyba bújjon, ahhoz min. 2 dolog kell: egyik, hogy megkívánja az illető partnert, a másik, hogy vmilyen szinten bízzon benne. Nos a bizalom természetét illetően nem tudom konkrétan meghatározni, hogy miről is van szó, de kell valami, hogy az illető lányzó az esetleges gátlásait le tudja vetkezni. Hidd el nekem, ez többször, könnyebben, és többeknél sikerül, mint sem gondolnád.

corporal kedves, én azért nem fogalmaznék ilyen lesújtóan a magyar szexuális kultúrát illetően...Szerintem kifejezetten természetesen tudjuk már ezeket a dolgokat kezelni, és a társ. azon részében melyet érint a kérdés, egyre nagyobb igény van a fejlődésre, és a fejlődés asszem elég szépen nyomonkövethető lenne, ha felmérés készülne róla. na jó, nem mondom, lehetnek egyének, akik ezt nem támasztják alá, de nincs olyan trülete az életnek, ahol ez nem így lenne.

CICA kedves, megnyilvánulásod csekély életkorra enged következtetni. Meggyőződésem, hogy ezt kinövöd. Vagy az is lehet, hogy a szerelem érzését eddig összekeverted a szexuális vágy érzésével...Hidd el az egyik nem feltétele a másiknak...

Robzon Creative Commons License 1999.03.05 0 0 6
Whitegabriel!
Mielőtt 1 nővel ágyba bújsz, ki kell alakulni a kontaktusnak közöttetek, e nélkül semmit se érne az egész. Hogy milyen gyorsan tudod kialakítani, az főként rajtad, meg (talán valamivel kevésbé) a csajcin múlik. A nemzeti hovatartozásnak ebben - szerintem - nincs szerepe. (Bár azok a jó kis félvér nőcik… Mmmmmm….)
A hódítás is igényel egyfajta intelligenciát. Ha a úgy érzed egyfolytában visszautasításba ütközöl, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a baj vajon az összes nőben van, vagy inkább csak benned egyedül.
originalqszi Creative Commons License 1999.03.05 0 0 5
Semmi baj nincs a női szexualitással, csupán a nők nagy része, külföldön is, jobban szereti a romantikát, a kedvességet, gyöngédséget és főleg a szerelmet, mint magát a szexet!!:-))) Anatómiai és emocionális okai is vannak, hogy nem ugranak egyből az ágyba! Azért ez bizalmi kérdés is, nem? Én nem is örülnék, ha hizelgés, udvarlás és becézgetés nélkül bújna valaki velem ágyba:-)))))))
jégtörő Creative Commons License 1999.03.05 0 0 3
whitegabriel !
Szerencsés ember vagy, nekem pont az a bajom, hogy nem tudok szépen elbeszélgetni egy bizonyos hölggyel, mert azonnal erőszakoskodni akar. Én meg nem, mert olyan finom lelkületű vagyok, meg különben is, akkor nem marad energia az éjszakai üddögéllésre a t.asztal mellett. :-))
Előzmény: whitegabriel (-)
CICA Creative Commons License 1999.03.05 0 0 2
Nálam nincs szex szerelem nélkül. Ez ilyen egyszerű. Akibe nem vagyok szerelmes valamilyen szinten, azt nem is kívánom meg. Akibe viszont igen, ahhoz az ég legyen irgalmas.....:)))))))
egyébként egyetértek sosavval maximálisan. Ha fűvel-fával, akkor ribanc, ha meg senkivel, akkor prűd, álszent, frigid.... ez így müxik sajna. :(
Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.05 0 0 1

Te vagy ügyetlen és türelmetlen !!!
A magyar nők a legjobbak...
Kivétel az én Törpillám ...
:-)
Előzmény: whitegabriel (-)
sosav Creative Commons License 1999.03.05 0 0 0
nezd én no vagyok de osztom a véleményedet,aminek kialakulasaban valoszinuleg nagy szerepet jatszott az hogy nem a megfelelo holgyekkel akadtal ossze;igaz szerintem azok vannak kevesebben akik ugy gondolkodnak mint én mert az emberek soxor iszonyatosan alszentek és prudek,ugyanakkor ti férfiak erosen hajlamosak vagytok arra hogy a felszabadultabb,és sexualitasukat egészségesen megélo, felvallalo holgyekrol kijelentsétek hogy"k.rva"-szoval ha kevesebb lenne az eloitélet talan valtozna a dolog!
whitegabriel Creative Commons License 1999.03.05 0 0 topiknyitó
Tisztelt Holgyeim !
(Az Urak velemenyet is varom !)

Arra a kerdesre szeretnek mar regota valaszt kapni, hogy MIERT??? kell allandoan egy (persze vannak ritka kivetelek) legyott elott megtudni a masikrol az egesz eletet, azt hogy aznap mit evett, hogy a ......... ?
Miert nem lehet egybol raterni termeszetesen kozos szimpatia eseten a kozos oromszerzesre. /Nem vagyok sexcentrikus - vagy igen ?/
Mindent elotte kell megtudni a masikrol ?
Meg akkor is, ha mar regota ismerjuk egymast ?

Holgyeim ! Ti hogy latjatok a dolgot ?
Nem a romantika es a gyengedseg ellen beszelek, es nem vagyok a lerohanas hive, de ha mindketten kivanjuk egymast, akkor miert kell annyit varni - huza-vonalni ?
A magyar nok nem szeretik annyira a sexet ?
Vagy ez csak /eddigi tapasztalataim szerint/ a magyar nok betegsege ?
Csak nekik faj mindig a fejuk ?
Csak Ok faradnak mindig el ?
Az atlag magyar nok tenyleg ilyenek lennenek ?
Magyar ferfiak /akinek volt pl. egy spanyol lannyal kapcsolata/ ti mit tapasztaltatok ?
Hasonlot ?
En nem megbantani szeretnem a magyar noket, csak valami valaszt Toluk! Vajon csak nekem vannak ilyen tapasztalataim ?

A magyar noi mentalitasban nem olyan fontos a sex ?
Egy kapcsolatban nem ez az egyik legfontosabb ? /A husegen, odaadason, a tiszteleten es a megbecsules mellet ?/

Holgyeim valaszoljatok ?

Vegezetul idezem a volt magyar tanarom szavait :
" Lanyok, meg mindig jobb egy magomles, mint egy maghasadas !"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!