Keresés

Részletes keresés

grasshopper Creative Commons License 2000.06.21 0 0 74
Gretidi,

Hát, először is, nem igazán ismerlek, sz'al nem tudom neked mi jön be, meg mi nem,
de amiről még tudtam az a Rock im Park fesztivál, de annak is vége már..
P.J. koncert még lesz Berlinben, Hamburgban (júni 25-26 asszem..), de elmehecc
még Milanoba vagy mondjuk Osloba is :o)) Én már ki nem megyek, max. a Szigetre
vagy az EFOTT-ra..
Sorry, nincs más ötletem.. :o(

üdv,

grass

Előzmény: Gretidi (73)
Gretidi Creative Commons License 2000.06.21 0 0 73
Hova mennek? Barhova... :)) Nincs vmi ajanlatod? :)
Amugy koszi, jo azert az ilyet tudni, nehogy aztan mar a pu-n (Budapesten :) ) vissza kelljen fordulni...
Udv: Gretidi
Előzmény: grasshopper (72)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.21 0 0 72
Gretidi,

Útiktg + jegyár fejenként kb. 20 rugó volt, de mi csoportos kedvezménnyel mentünk le vonattal Salzburgba, szoval mákunk volt, mert épp 5-en jöttünk össze, és ez a legkedvezményesebb. 6 fő fölött már "normál" árat számolnak megint.
A retúr (!) vonatjegy volt így 12 ezer/fő, szerintem ez egész jó, + a jegy, ami 350 és 400 ATS között mozgott, attól függően hogy ki mikor rendelte vagy vette meg. A helyszínen 390 schillingért lehetett megvenni a jegyet. Aztán persze plusz költőpénz sem árt, mi nem tudtunk ellenállni pólónak, plakátnak, ilyesmi, de jó ha felkészültök arra is, hogy a WC-k is kb. 6 schilling körül vannak..
Hova mennél olyan nagyon? Nem nyuxol a fenekeden,mi???! :o))

grass

Előzmény: Gretidi (71)
Gretidi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 71
Hali, picit offtopic, de leben mennyi egy salzburgi koncert pl.? Csak ugy uszkve, +/- 10e forcsi.
Erdekel, mert meg nem volt ilyenben reszem, de mar nagyon tervezem, mert nem tudok mihez kezdjek a nyaron! :)) Udv: Gretidi
Előzmény: grasshopper (70)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.20 0 0 70
Mit takar pontosabban ez az "újpesti sziget indító feeling" ? :o)

RHCP-re és Pearl Jam-re gondoltál ugye jól tévedek..? Hát én nem vártam meg hogy ne jöjjenek a Szigetre sem.. kimentem Salzburgba lekvárra !!!
Hatalmas volt...

grass

Előzmény: cult (64)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.20 0 0 69
Cult,

Mit takar pontosabban ez az "újpesti sziget indító feeling" ? :o)

RHCP-re és Pearl Jam-re gondoltál ugye jól tévedek..? Hát én nem vártam meg hogy ne jöjjenek a Szigetre sem.. kimentem Salzburgba lekvárra !!!
Hatalmas volt...

grass

Előzmény: cult (64)
DRT Creative Commons License 2000.06.20 0 0 68
:-)))
Előzmény: stormoo (67)
stormoo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 67
A történet jól tükrözi , hogy néha véletlen események is hozzájárulhatnak a sziget rossz híréhez.
Haverral esett meg két éve.Háromnapi szigorú italozás után éjjel kettő felé rájött a szapora , de istenesen. Iszonyú iramlással célbavett egy TOI-TOI bódét , csiszre ért oda ajtó feltép és annyi ideje maradt ,hogy roggyasszon és rajta. Na most a Toi-Toi klozett fedele általában nyitva szokott lenni , ez esetben nem volt. A tag a koromsötétben ezt nem láthatta. Így hát minden erejét beleadva "robbantott" , majd percekig némán és meglepve állt tekintve,hogy melegséget érzett bokájától a tarkójáig , a Wc fedele és oldalfalai is mind úsztak az áruban. Az arc miután konstatálta , hogy mi történt vele megpróbálkozott a kármentéssel , ámde mindössze 20 cm papirt talált a retyón ez arra volt elég , hogy a tarkóját letörölje ,majd a polóját eldobva elhúzott egy zuhanyzóba. Az ugye elképzelhető , hogy másnap reggel az első betérő mit gondolhatott a Sziget igényszintjéről. Pedig ez egy véletlen dolg volt. Ugyhogy ne ítéljünk első látásra sose.
ewettke Creative Commons License 2000.06.16 0 0 66
Én is jártam már úgy, hogy nem emlékeztem semmire az egész koncertből.Csak az a baj, hogy én szinte majdnem mindig így járok.Tavaly mikor hazamentem a szigetről megkérdezte az egyik haverom, hogy jó volt-e a Macskanadrág koncert.Mire én azt feleltem, hogy nem voltam.Erre ő azt mondta, hogy dehogynem, hát ott találkoztunk.
Előzmény: kr (55)
DRT Creative Commons License 2000.06.16 0 0 65
Gretidi!
Ha idén is lesznek ezirányú terveid, csak szólj... hehehe A Wanted környékén keress delikvenseket, ott aztán beszélhet a barátnőd.
Előzmény: Gretidi (63)
cult Creative Commons License 2000.06.16 0 0 64
nos!ha valaki kíváncsi az újpesti sziget indító feelingre ,és van kedve egy reggeli szigetsétához az összekötőn keresztül,akkor üzenjen for mí a 06-30-9907-123-as számra!
cserkó....
háj májam!
ps:
akkoris kellett volna a chili!vagy a lekvár...
Gretidi Creative Commons License 2000.06.15 0 0 63
Hali, volt 1x, hogy epp vmiert fasirtban voltam a baratommal, gondoltam, azzal bosszulom meg, hogy kikezdek vkivel a Szigeten. Nagy. jo, ketten voltunk a baratnommel, ir satornal odajon ket kozepesen szimpatikus ficko. Nem erdekes, jo lesz most az is :)) felkialtassal, "bedobtam magam". Csak sajnos a baratnommel elfelejtettem eziranyu terveimet megbeszelni, ugyhogy o kb. 1folytaban azzal akarta lerazni a fickokat, hogy a paromat emlegette. :)) Ami aztan vegul sikerult is, hiaba sziszegtem neki, mikor elkezdte. :)
Udv: Gretidi
Norbesz Creative Commons License 2000.06.14 0 0 62
Tavaly volt. Szemműtét miatt napszemüveget kellett hordanom, da azért a Szigetet már csak nem hagyom ki, ki is rongyoltam a haverokkal. Egy-két sör lecsúszik, hoppá kezdődik a Tankcsapda, bősz sprint a nagyszínpadhoz, hoppá a napgép össze fog törni a tombolásban, zseniális ötlet: tegyük bele egy zacskóba, a többi felesleges cuccal: pulcsi, miegymás, de hova a rákba tegyük a zacskót? Sátrunk nem volt, isteni szikra: itt egy frankó parkoló autó, jól bedugom alá, aztán majd koncert után elhozom. Koncert vége. Jövök vissza. A kocsi arrébb állt 10 méterrel, cucc viszlát. Vazze. Én kis naiv.
Emberke Creative Commons License 2000.06.14 0 0 61
Hát velem valahiogy úgy tötént, hogy valahol iszonyatosan be voltam rugvan , nem nagyon tudtam , hogy mi a helyzet . elindultam hát , hogy megkeressem a sátrat és mondom magamnak , hogy pihenek egy kicsit! hajlamos vagyok magamal vitatkozni és beszélgetni a beb vagyok állva!
kerrestem is de nem igazán találtam meg hajnalfelé, egysdzer csak úgy láttam , hogy hasonló sátrak vannak a környéken és elkeztem bezsélni magammal , utána meg kiabálni !
Hogy hol vagyok , hol vagytok (haveroknak) most mi van , és egyszercsak mit az Isten ismerős hangon szólnak hozzám, nagyon megörültem és odamentem . Leültem közéjük beszélgettem velük , majd elaludtam. Reggel mikor felkeltem tök ismeretlem helyen találtam magam. Szétnéztem még mindig nem volt ismerős a környék:(.
Felkeltettem a mellettem lévő sátorból kilógó láb tulajdonosát, azt meg nem tudtam , hogy ki aztán szépen elhajtot, hogy hagyam már békén.
Ekkor tudatosult bennem , vagy még ekkor sem , hogy este tök idegen emberekkel voltam és nem is a mi környékünkön, feláltam szépen és elindultam a sziget egyik végéből a másikba. Kb.: két két és fél óra keresgélés meg még józanodás után megtaláltam a sátram . De már nem volt kedvem aludni( világosban utálok alukálni)
Szóval még annyit a Szegetről, hogy ott a három év alatt amikor kintvoltam csak olyan emberekkel találkoztam akik tök kedvesek és normálisak, nem pedig én vagyok a pronyós és az izomagyu és most akkor halalra verlek!
Az olyat be sem kéne engedni!!
A Sziget a legkirályabb dolog az nyárban!
Dr.Plumb Creative Commons License 2000.06.14 0 0 60
'94-ben 14 évesen voltam kint először a Szigeten, akkor kurvára bejött a zene is a hangulat is. A zene aztán egyre szarabb lett, lassan már sikk kimenni.
Szóval menő, divatos, kólás és kissé műanyag lett a hely. Tavaly már ki sem mentem.
De azért idén valószínű, hogy kinézek Suzanne Vega és a Másfél koncertjeire.

Augusztusban találkozunk!

Dr.Plumb

9.81 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 59
Akkor én is a címnél maradok:
Összefutottam egy volt iskolatársammal, nagy volt az öröm, piálás, pörgés egyebek. A hálózsákot le kéne tenni. Nem baj itt a Jack (közös haver), majd az ő sátrába. Hely az már nincs, nem baj, elalszunk mi tüzön-vizen, a lényeg, hogy ne ezzel a zsákkal kelljen pogóznunk. Hajnalban kissé szétázva értünk vissza a sátorhoz, Jack leszakadt, becsajozott vagy mi. Haver benyúl a sátorba, riadtan kikapja a kezét. Mi van? - kérdem? Nincs zsák, ellopták? Nem a zsák itt van. Akkor? Adj egy gyufát? Minek? Aggyad má'! Bemászik, gyufa, fény, kijön meglepett arc. Te ebben alszik valaki. Biztos a tiéd? Az, megnéztem. Szegény srácot felébresztettük, bocsi, de az én zsákomban alszol. Nem sokat berzenkedett, csak megnézte a zsákot, és megszólalt: vazzeg, akkor hol az enyém? Ebben a sátorban volt? Megnézi; nem, asszem rossz helyre feküdtem. Bocs. Sebaj. Másnap összefutunk, meghív egy sörre, megtalálta újságolja, egy utcával és két órával később. Na ilyen ez a Sziget.
Előzmény: Troger (56)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.13 0 0 58
:o)))))
Előzmény: Troger (56)
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.10 0 0 57
Troger! Ez kedves sztori volt, nagyon tetszett. Ha nekem, meg páromnak is csavartok egy-két lantot, én oda is adom a sátrunkat mindenestül.:)
Troger Creative Commons License 2000.06.10 0 0 56
A címnél maradva:
Asszem '98. Haverommal (G.) mentünk kicsit késve. Másik haver (L.) ígérte, hogy lesz sátor. Odaértünk, kerestük L-t. Tudjátok, hogy ez milyen emberfeletti dolog. De azért meglett. Persze sátrat nem vitt, hanem megszálta egy harmadik srác sátrát, akit mi nem ismertünk. Há' mindegy, valahol azért kell aludnunk is. Lantot csavartunk, aztán irány megkeresni a szóbanforgó sátrat. Nem volt könnyű feladat éjszaka. L egyszer csak megállt egy sátor (szóismétlés hegyek:-)) elött és azt mondta: -Ez az! Leültünk közvetlen elé. Lant teker, kijön egy csaj a sátorból, aztán egy fickó. Odaülnek mellénk, köszönünk, lant megy körbe. Beszélgetünk, röhögünk, tekerünk, beszélgetünk sokáig. Elég késő volt már, hajnalodott. L úgydöntött, inkább kint alszik, jó idő van. Bemegy a sátorba, keresgél, pakol jobbra-balra, kijön és a döbbent röhögéstől alig kapva levegőt közli, hogy: -Vazze' ez nem az a sátor!
Szóval talált nekünk egy teljesen másik helyet, átrendezte, elötte eldumálgattunk a tulajokkal, akik egy szóval sem firtatták, hogy ugyan már kik vagyunk mi.
kr Creative Commons License 2000.06.10 0 0 55
sztori:
körhintán a gyerek kidobta a taccsot, és szépen körbehányt minden bámészkodót... nem voltam jelen (sajnos?), csak mesélték...
olyan meg gondolom sok emberrel fordult már elő, hogy 1 régen várt koncertről nem emlékszik semmire. utsó nap, barackca koncert, 1. szám, aztán néhány homályos pillanat a Krisna sátorból, végül felébredtem a Z+ sátorban (mert állítólag fáztam...)
adamo Creative Commons License 2000.06.06 0 0 54
T. Planar!
Tők igaz, hogy érdemes kimenni a Szigetre. Én pl.
tavaly végignéztem 1 léggitár-versenyt, és nem semmi volt! Aztán amikó guzmicsot árultam asse
volt 1szerű. És az a sok érdekes ember...
Előzmény: planar (53)
planar Creative Commons License 2000.06.06 0 0 53
Sziasztok,
Na, csak összejön megint a pj brigád :)
Pj koncert elmaradt, marad a sziget? Na ne má. Télleg nem akarok itt rombolni, de valahogy most nem lesz az igazi. Azért egy-két jó banda elférne a szigetre, feeling ide vagy oda.
Nem jöttök a Summer Rocksra? Ott legalább kint lesz a Borknagar.
A sziget tuti nagy tipródás lesz idén (legalábbis számomra). Ha ki is megyek, max 1-2 napra, és csakis a nosztalgia kedvéért :)
Az mondjuk biztos, hogy az az érzés összehasonlíthatatlan minden mással, amikor félkómás állaptban mászol pihenőre úgy 6-7 körül. Egyik kedves emlékem is ehhez kapcsolódik: buli, koncert minden... Szóval hullafáradtan hajnalban elindultunk sátrat keresni, lepihenni stb. Mit tesz a magasságos, úgy féltávon belefutottunk az egyik sörsátorba. Ezerrel szól a Neoton. Emberek az asztalon. Megy a Santa Maria. Sok fanatikus rocker-állat meg tombol. Mondom ilyen nincs. Fel az asztalra, iszonytató buli indul(pedig aztán a neoton nem egy favorit:). Jó egy óra múlva tudtunk csak továbbmászni, de úgy felpörögve, hogy az hihetetlen.
A másik ilyen az Aradszky koncert volt. Azt a pogót, öcsém. Még egy Mardukon is elegáns lett volna. A tömeg együtt énekelte a holt bonyolult refrént az Aradszkyval. Ő meg teljesen odavolt, hogy micsoda fan-ekkel van dolga. Pedig, ha tudta volna...
Szóval az ilyen apróságokért talán megéri megint kimenni...
Előzmény: grasshopper (52)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.05 0 0 52
Hát én azért azon, hogy a PECSA-ba menjek-e vagy ne, nem sokáig gondolkodtam, még vissza sem váltottam a jegyet, mert a CD üzletben dolgozó ismerősöm még mindig nem tud arról hogy elmarad és még reménykedem (I'm still alive):o), sőt, még most is töröm a fejem hogy kimenjek-e Katowice-be vagy vhova, de a franc egye meg, mér' nem voltak képesek eljönni hozzánk?? :o( Egyébként mér' mondtad hogy a Pecsába nem érdemes elmenni?
Ja, Sziget? Valszeg' megyek, majd minden második pasitól megkérdezem, hogy bocs, nem te vagy D'aoldin? :o))
Előzmény: Daoldin (51)
Daoldin Creative Commons License 2000.06.05 0 0 51
hát már erősen gondolkoztam, hogy a PeCsába is érdemes lenne e elmennem (ez dilemmám már megoldódott, ugye :o(( ), úgyhogy külföldre meg pláne nem megyek.
Remélem a Szigeten valahogy összefutunk :o)))
Előzmény: grasshopper (50)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.05 0 0 50
Szerwoods D'ao! Én is örülök hogy "hozzámszólsz" :o))

OFF
Te mész valamelyik P.J. koncsertóra? Én nagyon nagyon neki vagyok keseredve hogy elmarad, 96-ban is lemaradtam róluk :o( Namindegy..

Előzmény: Daoldin (49)
Daoldin Creative Commons License 2000.06.05 0 0 49
yikes! ez lemaradt...
Szia grasshopper, rég 'láttalak' :o))
A 44. hozzászólásod igen találó volt, esetleg beirhatnád a Pepsi Sziget 2000 topicba is, ott még mindig az együttesek anyázásával vannak elfoglalva :o(
Daoldin Creative Commons License 2000.06.05 0 0 48
gretidi: az egyik Szigeten előfordult, hogy egész héten nem fürödtem, mégsem éreztem magam nagyon igénytelennek :o) Akkor jutottam erre az elhatározásra, amikor a haverjaim sorozatosan fáztak meg (a hajnalkörüli fürdésnek köszönhetően, máskor ugyanis iszonyú tömeg van), és kezdtek belázasodni...
Tavaly viszont rekordtartó voltam, a mndennapi fürdésemmel :o)
Jó, persze igazad van, bizonyos szinten (!!!), de szerintem nem annyira vészes a dolog.
Előzmény: Gretidi (43)
grasshopper Creative Commons License 2000.06.05 0 0 47
Jó neked! Én meg pont az ellenkező eset vagyok. Tökjózanon is eltévedek mindenhol, abszolút nem tudom betájolni magam :o) Vidéki vagyok, de most már azért kezdek hozzászokni Pesthez. De az elejéééén.. húúú.. Az aluljárókban tuti hogy utoljára jöttem fel jó helyen. :o)))
Előzmény: blackhole (46)
blackhole Creative Commons License 2000.06.03 0 0 46
grasshopper: Hát igen, az információszolgáltatás eléggé gyrekcipőben jár még. Amikor én
dolgoztam kint(pont ilyen munkakörben), akkor a munkatársak kb. 90%ának
halvány gőzekéje sem volt mi hol van. Nekem ilyen téren szerencsém van(még
részegen is tudok navigálni, eddig össz 1x tévedtem el, az is A'damban volt,
teljesen beszíva), sajnos azonban a legtöbbeknek nem.

szilárd salakanyagok: varázsszó: benzinkút! Van egy közvetlenül a bejárat előtt, egy meg kicsit
beljebb a Flórián tér fele(úgy 15 perc gyalog). Kétnaponta csak megéri emiatt egy
kicsit kimenni.

Gretidi Creative Commons License 2000.06.02 0 0 45
Grasshopper! Nekem ugy tunt dwiki altalaban beszelt az igenytelensegrol, hat en is ugy szoltam. Nekem pl. edesmindegy, hogy ki mit csinal es hogyan a szigeten, (mondjuk azert ne hanyjon a fejemre...) a lenyeg ugysem itt van. Szoval en 1altalan nem nezem a negativ oldalat, sot, szerintem Q jo lesz (volt :) ), de az igenytelenseg mashol is megvan, akkor jobban is szokott erdekelni. :) Udv: Gretidi
Előzmény: grasshopper (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!