Most egy ideig nem fogok írni: nagyon mérges vagyok, ugyanis nagyon közel álltam egy jobb eredményhez a hatos lottón, de végül "csak" 7 darab hármasom lett 8 szelvényből. De persze a szelvényfeladást a héten sem felejtem el - annyira mérges azért nem vagyok... :-)
Biztos ötöshöz kellő kombinációk száma: 43949268.
Biztos négyeshez kellő kombinációk száma: 511038.
Biztos hármashoz kellő kombinációk száma: 11748.
Biztos ketteshez kellő kombinációk száma: 401.
Biztos egyeshez kellő kombinációk száma: 18.
..."...Amerikában lottozhat külföldi, és ha nyer még állampolgáságot is kap!
(nehogymá elvigye aztat a rengeteg lovét!)
Legalábbis ezt mesélték 5 napja hazatért barátaim ........"
traficc :
1 = A barátodnak, nagy, ÉLÉNK, színes fantáziája van.
2 = Attól, hogy barát, még nem kell mindent elhinni, amit mond.
Nemtom, valami szerintem se koser a lotto korul. Biztos emlekeztek, jopar eve, amikor meg gombbol huztak a nyeroszamokat mindenfele uzemi dolgozok, es az egeszet a TV egyenes adasban kozvetitette, akkor kb 3-4 hetente volt otos. Neha gyakrabban is. Most, hogy az egesz szamitogepesitve van, joval ritkabb. Szvsz nem nagy kunszt irni egy programot, ami megmondja, melyik az az ot szam, amit senki se tippelt, es azt kihozni nyertesnek.
Megvalami: regen fogyott heti 3-4 millio szelveny. Most 9-10 millio. A logika azt diktalna, hogy jovak gyakrabban van otos, mint reg, megsem igy van.
Ezert is nem lottozok mar jo ideje.
traficc :
Az emlékeid szépek.
Nem igazak ugyan, de szépek.
A lottó ötösök története, hány hetente volt, hány volt, mennyit nyert, mennyi ideig nem volt, mind nyilvános.
Öntsünk már tiszta vizet a pohárba!
Valaki írja már le hogy matek alapon mennyi az esélye a 4, 3, illetve 2 találatosnak!
Az alapképletet tudom (90*89*88*87*86/1*2*3*4*5 ami 44millió) de mi a képlete a 4esnek, 3asnak 2esnek???
Azt tudom hogy a 4es NEM 90*89*88*87/1*2*3*4 és emiatt a 3as SEM 90*89*88/1*2*3.
Tehát aki VALÓBAN tudja az írja le a képletet, tippelést ezúttal felejtsük el.
Köszi!
NAGYON érdekes, hogy a lottóláz csúcspontján lesz telitalálat...meg az is, hogy ezen a héten 218 (!) db négytalálatos szelvény van...ez utóbbinak mennyi az esélye?????? 218 db négytalálatos...
Ugyanerre gondoltam én is mikor a számokat megláttam.
Tulajdonképpen elég volt 2 számot kitalálni, és már csak összeadni, osztani, szorozni kellett.
Fura számok az biztos.
Az EGY győztes, az a maffia, meg a politikusok, akik a Szerencsejáték Rt-n keresztül mossák tisztára a pénzüket. Körülbelül annyit lopnak évente, mint a mostani lotto fődíj! Az EGY győztest senki nem fogja megismerni, mert nincs is!