Belekeveredtem az emiljeidbe, mint kismacska a gombolyagba ;-) Egyet most küldtem, egyet meg pontos koordinátákkal 1_pillanat múlva.
Ubi
Kukkenzi hirtelen az autós_stilusos_topicba és ne habozz!!!! Úgyhogy jobb lesz, ha hazajössz a hétvége elejére, mert sok dolgod lesz itthon is. Ne szalaszd el!!!!!
Nanemá, hogy nekem is sikerült belépni a kétszer ismétlők széles táborába!...
Na de olyan hülye már csak nem leszek, hogy háromszor ismételjek valamit.
Vettem a meghívást. Nem igazán világos, hogy milyen buli lesz, mikor lesz, de megyek! :)))
Kéretik fellistázni... ;-)
Akkor lehetne pontosítani, hogy mikor kell hova menni? És uttörőbe' kell jönni?
Vettem a meghívást. Nem igazán világos, hogy milyen buli lesz, mikor lesz, de megyek! :)))
Kéretik fellistázni... ;-)
Akkor lehetne pontosítani, hogy mikor kell hova menni? És üttörőbe' kell jönni?
Kisse komolyabban:En meg mindig nem birom kiszamolgatni a napjaimat, de ha mar a 11-i datumot lekesem, akkor igyekezni fogok ezen a talalkozon megjelenni.
JT;
ha esetleg valamilyen uton-modon,megis sikerulne hazaroppenni-gurulni, gyalogolni,stb....?:-)
Legyen december 29 kedd, ez egy olyan szep paratlan szam, es meg pihenni is lehet a nagy bevetes elott.
Hol? Ha mar ugyis megnezitek a trafot 11-en, akkor ez lehetne mashol, ugy vettem eszre, hogy pl. a Bugacrol jo velemennyel voltatok.
Egyelore nem inditanek kulon temat erre, ha valakit erdekel meg a dolog, jelezze (eddig en + Fandor jelzett).
Jaj, Vah úr, de segg vagyok, ne haragudj!
Pedig az írott listámon itt vagy, esküszöm, csak ilyen marha vagyok!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
VAH ÚR IS JÖN!!!
Hm, az úty történt, hogy Meggymag drágám egykezével, a lefagyott hálón is gépelte a sok nicknevet..
Asztán pedig az aki azt a 10-20 embert kifelejtette de csak jelölésileg az
ÉN V A G Y O K !!!
Panaszkodni továbbiakban az én nem működő emlicímemen lehet!
Különben is mindenki személyesen jöhet verekedni a Találkozóra.
Nyugi, amig engem (nem)latsz! Szo szerint is :) na meg foleg melougyileg vagyok behavazva es lehet, hogy kint kell maradnom penteken Pozsonyban! DE ura vagyok a helyzetnek es hidd el, inkabb melozok egesz heten ejszaka is, de megproszalok eljutni a bulira!
Ugyhogy lesz kezfogo!!!! :) (remelem)
Öki!
Már hogy ne dicsértem volna meg a kutyikat!!!! Még rögtön azonmód ízibe rögvest minnyá!!!
Most meg letol....
:o)
Zölduborkám!
Mi ez a duma, hogy nem jössz? Nagyon seggbe leszel rúgva (na ja!), ha most ezt komolyan gondolod! Na, ne csináld!!!
Szó szerint vagy behavazva? Vagy munkaügyileg? Vagy depizel?
Ne tedd ezt velünk!
:o(((
Teljesen be vagyok havazva (az is lehet, hogy nem tudok menni a bulira :((((((((((( ),
segitenel szamolgatni a bagazst, mert nem tudom, hogy mikor tudok megint Internettozni?
Lyó-lyó, én is hirtelen berágós vagyok, de ahogy jön úgy is megy. Holnap csak du. leszek. Készülök a PÉNTEKRE!!!!!!
Szulamit Angyalom !
Azért ne vedd elutasításnak a korábban írott soraimat!!!! Ne fordulj el, hanem GYERE és legyél OTT VELÜNK! Különbem is a kakas jegyében születtem és ugyebár a kakasok szeretik, ha sok nőnemű egyed van a közelükben! ;-)))))))))))) No meg sör!
Szóval magadat hozd és a vágószerszámokat meg hagyd otthon.