Keresés

Részletes keresés

humice Creative Commons License 1998.11.08 0 0 15
Kedves masikegylany!
Szerintem, ha tenyleg meg akarsz gyogyulni, ne legy makacs, es fizess. Persze, ha van mibol.
Egyebkent probalj meg egyuttelni a betegsegeddel, ha lehet... Lehet, hogy ezt a megoldast kellene ajanlania a "jo" orvosnak is.
lord Creative Commons License 1998.11.08 0 0 14
másikegylány

A topicnyitóban felvetett kérdésre ( mármint fizetned kell-e) a válaszom határozott igen.
Csak nézd meg, hogy kinek adod oda a pénzt. :)
A kurva Tb-t sajna nem azért fizeted, hogy valós szolgáltatást kapj kérte. Ami nagy szemétség, de így van. Így is úgy is sok pénzbe kerül bármilyen betegség és akkor már jobb, ha olyannak fizetsz aki ért hozzá(d), figyel rád stb.( És akkor a megelőzésről még nem is beszéltünk!)

Én is fizetek TB-t, oszt mégis maszek fogászom, nőgyógyászom, bőrgyógyászom van.

Ha nem akarod, hogy tönkretegyenek akkor megfizeted az árát. IMHO
Persze biztosan (?) van olyan doki aki nem maszek ÉS mégis rendes ÉS meg is tud gyógyítani. Csak én ilyennel még nem találkoztam.
De azért keresd tovább nyugodtan. Hátha neked sikerül. :)

ParaSpirit Creative Commons License 1998.11.08 0 0 13
Kedves másikegylány!

Ha jól veszem ki szavaidból, akkor a hallásoddal van baj, pedig gondolom ez az átlagnál is ezerszer fontosabb neked. Nem lennék a helyedben... :-(
Segíteni sajnos nem tudok, én nagyon ritkán megyek orvoshoz. De remélem, sikerül meggyógyulnod.

Szerintem meg nem érdemes különösebb mögöttes értelmet keresni az ügyben... Illetve az ok-okozati összefüggés nem úgy van, hogy valamit nem érdemes meghallani, és meg sem hallod, hanem hogy mert rosszul hallasz, különös jelentoséget kap az, hogy mire érdemes visszakérdezni és mire nem.

Robzon Creative Commons License 1998.11.08 0 0 12
Az orvosok között a többség nagyon rendes, és segítőszándékú. Szerintem ahhoz képest, hogy mennyi pénzért, és milyen műszaki feltételek között dolgoznak, úgyis jól teljesítenek. És természetgyógyászból is van becsületes, és hozzáértő. Ezenkívül még a magánklinikákat is nagyon tudom ajánlani... :)
szuszi Creative Commons License 1998.11.08 0 0 11
Udv mindenkinek!

Ha mar orvosokrol van szo, beszallok en is, ugy gondolom, tudok mit mondani, mivel orvostanhallgato vagyok. Meg nem orvos, de mar nincs sok ido hatra (kb 4 ev :). Szoval teny az, hogy rengeteg rossz orvos van, akit csak es kizarolag a penz erdekel. Ezert kezdte el a palyat. Sajnos nem mindenki gondolja ugy, hogy o a betegekert van... Egyebkent nem minden penzehes orvos rossz, van kozottuk sok kivalo szakember, sot... Aztan vannak, akik szivvel-lelekkel csinaljak, csakhat ilyen keves van. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a legtobb orvos marhara le van terhelve, akar korhazi, akar haziorvos az illeto. Nap vegere alt. mosottrongy mindegyik, nem csoda, hogy nem mindig allnak a helyzet magaslatan. Nyilvan ez nem jo, de nem is feltetlenul az orvost kell szidni, ha a 24 oras ugyelet vegefele mar nem olyan friss. Gondoljatok bele ti is, hogy milyen faradtak vagytok melo utan, vagy ha hazamentek este a sulibol. Nem konnyu.
Na. Nem orvosi vedobeszedet akartam irni, hanem azt szerettem volna elmondani, hogy mindig az adott orvosrol lehet csak nyilatkozni, nem pedig altalanossagban.
A termeszetgyogyaszat egy eleg zuros kerdes, mivel a keves termeszetgyogyasz jo hiret rengeteg sarlatan hasznalja ki (azt hiszem, peldakat mindenki tud), es igy sokan nem hisznek meg a tenylegesen hatekony modszerekben es emberekben sem. Pedig vannak ilyenek, nem is kevesen...
Bocs, ha kicsit hosszura sikerultem...

Szuszi

Pocak Creative Commons License 1998.11.08 0 0 10
Kedves Masikegylany,

Pedig ez a magyar rogvalosag, ha nem pengetsz, akaszd fel magad.
A legjobb, amit az ember tehet, hogy nem betegszik meg. En egyszer - ketszer raszoltam mar orvosra, hogyha nem tudna, emberbol vagyok, ugyhogy ha nem nagy faradsag, legyen szives es ne targykent kezeljen.

Apukamnak benne van a havi rezsijeben amit az orvosnak kell adni (nyugdijas).

Ez van.

(ui: tenyleg keress egy neves maszekot, es gyogyittasd meg a fuledet, mielott rosszabb lesz. Es hasznalj melegparnat, az jo).

Manya Creative Commons License 1998.11.08 0 0 9
Debrecenben van egy doktornő. Apukám járt hozzá, de nem fülproblemával. Szerinte egy alapos és jó orvos. Érdekel? De nem tudom, jó lenne-e Neked. De tény, hogy probálkoznod kell, ha ez sok idő, akkor is.
zsoci Creative Commons License 1998.11.08 0 0 7
masikegylany!

Nem rosszabbak az orvosoknal. Probalkozz meg veluk is. Amit leirtam, az egy eleg kirivo eset. Hallottam mar olyan esetekrol, ahol megallt az orvostudomany, es a term.gyogyaszat pedig segiteni tudott.
Errol ennyit

másikegylány Creative Commons License 1998.11.08 0 0 6
Para!
Már gyerekkoromban kezdődött.
Akkor most okoljam a Zanyámat? Komolyan nem t'om, miért sújt ezzel a Jóisten.
Egyébként nem komoly, nincs nagy baj, csak most visszavesz belőlem, hogy folyton ezzel kell foglalkoznom. És ez idegesítő.

Ismeritek azt a könyvet, amiben azt írják, hogy a betegségeknek lelki okai vannak?
Na. Ebben valami olyan van, hogy aki rosszul lát, az azért van, mert nem akarja meglátni, hogy mit kéne tennie.
Ebben is gondolkozom, de nem értem, hogy mi az, amit nem akarok meghallani.

zsoci! Pedig már azt tervezgettem, hogy legközelebb term.gyógyászhoz megyek. Na, most azt is elhalasztom...

Árpi Creative Commons License 1998.11.08 0 0 5
másikegylány!
Ha rám hallgatsz, addig mész, amíg nem találsz olyan orvost, akiben megbízol. Lehet találni olyat, hidd el. Egyébként az a tapasztalatom, hogy ha Te nem figyelsz magadra, ha Te nem vigyázol, hogy mit tesznek Veled, akkor más nem fogja ezt megtenni. Nem sok olyan ember van az "egészségügyben" aki úgy érzi, ezért (is) kapja a fizetését.
zsoci Creative Commons License 1998.11.08 0 0 4
Ha mar szidjuk az orvosokat, ne feledjuk megemliteni a termeszetgyogyaszokat sem. Azok a legnagyobb koklerek. Allitom ezt annak ellenere, hogy apamat egy ilyen "saman" gyogyitotta meg.
Van egy emberke valahol Esztergom kornyeken, aki un. ELETVIZ-et arusit. Tudjatok, hogyan? Teherautoszamra erkeznek hozza a 20 Ft.-os asvanyvizek, leparkolnak a haza elott. Majd ezek utan kidugja a fejet az ablakon, es elmondja, hogy abraka-dabra, legy ezentul eletviz. (vagy valami hasonlot) Ezekutan eladja a 20 Ft-os vizet 200 Ft-ert. Es sok beteg ember meg bedol ennek. Gusztustalan.
ParaSpirit Creative Commons License 1998.11.08 0 0 3
másikegylány,

Miért mi az a káros dolog? Hangos zenehallgatás? :)))

másikegylány Creative Commons License 1998.11.08 0 0 2
A fülem rendetlenkedik. Már műtötték is meg minden...
A legrosszabb ezekben az orvosokban, hogy összetartanak. Ha elmondod, hogy már voltál egy helyen, biztos lehetsz benne, hogy megvédi a kollegát. És engem néz hülyének. Hiába tudom, hogy az a módszer, amit ajánlott, az nekem káros.
zsoci Creative Commons License 1998.11.08 0 0 1
Nem hiszem, hogy ez altalanos jelenseg lenne, mindenesetre elszomorito, hogy valaki visszaelve azzal, hogy az ember ra van utalva, kello anyagi megtamogatas elleneben kivetelt tesz beteg es beteg kozott.
Zsoci, az idealista
Manya Creative Commons License 1998.11.08 0 0 0
Pesze hogy vannak. De igyekszem minel kevesebbet ragondolni, mert felhuzom magam. S mar ugyis mindegy. En azt sem szeretem, ha nem valja be, hogy nem tudja, vagy nem ert hozza.
Mi a baj, hatha ismer itt valaki egy hozzaerto, jo orvost. Mert olyanok is vannak, csak ki kell fogni oket.
másikegylány Creative Commons License 1998.11.08 0 0 topiknyitó
Megbetegedtem.
Elmentem az SZTK-ba. Felírtak két gyógyszert. Nem segített. Visszamentem. Felírtak másik kettőt. Az se.

Elmentem egy másik orvoshoz. Szerinte: a probléma orvosolva, de egy másik szervét meg kell műteni. Na oda se mentem többet. Legalábbis nem tűnt túl racionálisnak.

Elmentem a harmadikhoz - XY javaslatára.
A második kezelés után enyhén szólva kirúgott, mert látta, hogy tőlem nem fog pénzt kapni.

Ba....k +!
A betegség még megvan.
Mit csináljak? Menjek magánklinikára mikor fizetem a Qva TB-t? Egy kis készpénzért talán majd szóba állnak velem?

Nektek is vannak hasonlóan kedves orvos-történeteitek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!