Keresés

Részletes keresés

META TOM Creative Commons License 1998.08.20 0 0 6
Mit mondjak, Viola, ez elég érdekes...
Ha a sztori valódi (Én is kétkedem), feltétlenül mondd meg a fiúdnak. Joga van tudni, mert mi van, ha csak Te csináltad szerelem nélkül? Én nem vagyok híve az ilyen "azapjanélkülisfelnevelem" életnek. Egy gyereknek joga van 2 (kettő) szülőhöz, még ha nem is házasodtok össze, vagy akármi is lesz a folytatás. Ahhoz, hogy a szüleid segítségével felneveld, ahhoz nekik is szólni kell. Attól nem félsz?
Persze, ha megmondod, először tuti pipa lesz, akár szerelemből volt veled, akár nem.
Egyébként mihez kapcsolódik a világnézeted, hogy no abortusz meg védekezés, de sex a házasságon kívül meg oké? Vallás, szekta vagy mi?
Viola Creative Commons License 1998.08.20 0 0 5
Már én is tudom, hogy mit nem igy kellett volna tenni, de nem tudom visszacsinálni. Az a kérdés, hogy viselkedjek eztán a fiúmmal.
handras Creative Commons License 1998.08.20 0 0 4
nem értem!

ha az alábbiak ellenkeznek a világnézeteddel, akkor hogy-hogy nem ellenkezik a szexuállis kapcsolat létesítése csak úgy az öröm kedvéért?

apai ösztön létezik! (2 gyerekem van)

lucifair Creative Commons License 1998.08.20 0 0 3
Mondvacsinált történetnek tűnik ez az egész. Pont olyannak, mint amikor régebben valaki naponta nyitott egy újabb topicot arról, hogy mennyire utál egyes politikusokat.
Ebben a megesős sztoriban a több ellentmondás van, ami miatt nekem nem áll össze a kép.
Gen Creative Commons License 1998.08.20 0 0 2
Az abortusz ellenkezik a világnézeteddel.
Gondolom a fogamzásgátlás is, ha csak "naptármódszert" alkalmaztátok. Azt hiszem egy normálisabb kapcsolatban manapság nem főbenjáró bűn felhívni a fiú figyelmét, hogy tán ő is biztosíthatná a a nem kívánt terhesség elkerülését, ha a lány tart a gyógyszeres fogamzásgátlástól.
Csak megjegyzem, hogy a XX. század vége felé járunk éa a naptármódszer+hőmérő már elég rég nem tartozik a legfejlettebb fogamzásgátló módszerek közé.
Ezek után közlöd, hogy nem szerelemből voltatok együtt.
Kíváncsi lennék az ilyen világnézetre...

Egyébként, ha már hallott a biológiáról és tudta, hogy te sem védekezel, elvileg felkészültnek kéne lennie, vagy nagyon ostoba.

Viola Creative Commons License 1998.08.20 0 0 1
Pixie: éppenhogy nem várok el semmit a fiútól. Csak valahogy megpróbálok felkészülni arra, hogy vajon mit reagál. Jó lenne ha a legjobb módon sikerülne ezt megbeszélni vele mert összeveszni kár volna. Ezért érdekelnének a vélemények, hogy hogyan kell ilyesmit elmondani egy fiúnak, milyen reakciókra számithatok. Mondom nem várok töle semmit, ha nem látom többé akkor se döntök másképp de azért szeretném a legnormálisabban megoldani.
Pixie Creative Commons License 1998.08.20 0 0 0
Ha nem szerelemből vagytok együtt, akkor mit vársz el tőle és az apai érzéseitől hosszú távon?
IMHO ezt nem titkolhatod el, hiszen legalább annyira az övé is az a kis krapek, mint a tied.
Egy jó módszer arra, hogy elmondd: csak őszintén, és ne cifrázd. Akárhogy mondod, biztos nincs rá felkészülve.
Viola Creative Commons License 1998.08.20 0 0 topiknyitó
Terhes lettem véletlenül, vagyis a naptármódszerbe hiba csúszott. A fiúmmal nem szerelemböl vagyunk együtt, azaz nem terveztünk semmi közöset a jövöre, csak ugy elvoltunk. A gyereket mindenképpen megtartom akkoris, ha a fium nem kér belöle, mert az abortusz ellenkezik a világnézetemmel és a szüleim segitenek felnevelni. Kérdésem: megmondjam-e egyáltalán a fiumnak? Hogyan kell ezt ugy megmondani, hogy egy férfi ne ijedjen halálra? Várhatom-e esetleg, hogy idövel feltámad benne az "apai ösztön"? Föleg fiuk véleményére lennék kiváncsi, de a lányok idevonatkozó tapasztalatai is érdeelnének. Irjatok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!