lehetne, sőt sok szempontból jó lenne. A műszaki részét tekintve nem tudom, hogy a 432-es papagáj szili, a régi IC kocsik, a pakli, meg egy fecske vezérlő hogyan tud(na) együttműködni..?
A déliből nem indulhat mert még nem fér el. Meg szerintem nincs is annyi belőle hogy a déli partra, a vaci vonalra, a cegledi vonalra meg, az északi partra is jusson kellően.
Nyilván úgy lett megcsinálva, bár az sem egy klasszikus Balatonparta való valami, max mutatósabbak a flirtektől (főleg ahogy a pirosak kinêznek kívül-belül).
Csak senki ne akarjon rászólni a másikra azért, hogy tegye fel a csomagját, mert leülne, lévén nincs hova feltenni.
Kellemes napot mindenkinek! Mint a vasúttal csupán hobbi/vasútbarát szinten foglalkozó laikusként kérdezem, hogy várható-e KISS a 29-es vonalon? Bár szakmai ismereteim egyáltalán nincsenek a témában, nem egyszer talákoztam már csurig megtelt Katica sebessel, és ezért felvetődött bennem ez a kérdés, szerintem akadhat olyan időpont, amikor indokolt lehet. Ugyanakkor a KISS és az akarattyai alagút kapcsolatáról eddig más-más véleményeket hallottam csak, nem tudom, elfér-e benne.
Múlt héten érkezett javításra fehérvárra, hidegen vontatva, miután rommá amortizálták odafent. Volt vele munka...
Se kedvem,se hangulatom vitába szállni...mert itt ugysem lehet igaza a halandónak, max Nektek páratoknak,aki mást mond ugyis le lesz hurrogva(ugatva),aztán a Nektek honos fház és mv.-k csak a szakemberek más nem...északkeleten meg már amúgy sem Magyarok élnek...
De csak annyit fűznék hozzá---bár 1x már írtam---hogy mióta az usgyik helyett a classic szarok locsolják a fáradt olajat a 81-esen azóta minden állomás és mhely --ahol a gép megáll-- úszik a fáradtolajban.... első perctől kezdve dőlt belőlük....majd készítek 1-2 fotót ezekről a fasza karbantartott gép "nyomairól".....talán az egyetlen vállalható gép volt köztük,nem véletlen ha ez kerül haza :a 122-es.. Lehet itt bizonygatni bármit is :ezeknek nincs helyük már vonatok élén...
Ha nincs olajnyomás, a védelem leállítja a motort. Tehát elvileg olyan nem fordulhatna elő, hogy olaj nélkül jár a motor, akár nézi valaki, akár nem a szintet.
Már most nem bírja az energiaellátás. Felkészülhetünk egy olyan nyárra, ami pár éve volt amikor naponta több tucat leoldás volt. Most nagyobb terhelés várható, mint akkor.
Olaj nélkül szépen megsült. Aztán amikor már az indítómotor alig bírta forgatni a motort, és be sem indult, gyenge akkura hivatkozva fekve maradt. Akkor derült ki hogy jó ideje olaj nélkül járt. 👏
Akkor szépen fekve is fog maradni, amilyen állapotban vannak azok ott. Konkrétan azért lett vége a 2148-asnak, mert olaj nélkül kiadta a műhely egymás után többször.