Keresés

Részletes keresés

balázs C94 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102310

"egotriphez szükséges "üzemanyag", "Gittegylet tovább müködik" stb.

nemtudom mi ilyesmit vélsz abban felfedezni, hogy László Csaba megkeresése után írni merészeltem a fórumra és megkértelek titeket, hogy jöjjön el valaki erre a beszélgetésre. ami mégis a Ferencváros egyik fontos emberével zajlott. amely egy igen kellemes 2-2,5 órás beszélgetéssé fajult egyébiránt. 

" azt fogja mondani, amit hallani akartok. És amit biztosan tud, hogy kiszivárog."

pl arról mesélt milyen volt az élete székelyföldön, magyarságtudata, hogyan került németországba, milyen iskolákat, szakmákat tanult ott, kikkel milyen kapcsolatokat épített ki, hogyan került a Ferencvároshoz, milyen tervei vannak a felnőtt csapattal, utánpótlással, hogyan lehetne újraéleszteni a Fradinál évek óta nem működő tehetségfigyelő rendszert ill ezeknek milyen példái vannak külföldön, németországban. no meg, hogy kiket igazolunk, hogyan és miért tudunk elmenni edzőtáborozni normális csapatokkal játszva stb stb stb... hogy ez téged "Nem érdekel (...)különösebben.. " azt maximálisn tiszteletben tartom. mert a te dolgod. gondolom ugyanígy nem fog érdekelni semmelyik havonta tartandó beszélgetés  vele és 2 mindig változó játékossal sem. ezt is elfogadom.

azt viszont nem értem, hogy miért kell gyaláznod azokat, akiket ezek a kérdések mégiscsak érdekelnek valamiért. nem gondolnám, hogy személy szerint én -de akár bárki más is aki ott volt e találkozón - rászolgáltam volna erre.

annak a két embernek aki egyáltalán reagált valamit is a beírásomra, ezt ezúton is köszönöm.

minden jót és Hajrá Fradi.

balázs

 

Előzmény: Ferencváros_29 (102084)
rage Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102309

Volt egy kis probléma Lipcsei Peti és Dragoner között

Emiatt jobb, ha utóbbi elmegy

DINO Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102307

> de sajnos az is kiderült,hogy nem áll mögötte komoly befektető,igy pénz továbbra sincs a klubnál<

 

Akkor ki a fene áll mögötte?

Furulyáék nem a kisujjukból szopták ezt a Magyarországon kvázi ismeretlen nevet.

Valaki tolja előre. Az én találgatásom a válogatott környékére korlátozódik.

Azaz Pellady és Hrutka. Mindketten forgolódnak a válogatott és a Fradi körül is.

Az a két magyar csapat, amiből még pénzt lehet kinyerni.

Esetleg játékoseladásokból?? Ne legyen igazam!

 

Ilyen a világon nincs, hogy nincs még befektető az új edző idehozatalakor,

3 héttel a BL-selejtező előtt.

 

Sanyarú időszak elő nézhetünk, ha így megy tovább.

Az emlegetett fizetéscsökkentésbe a meghatározó játékosok nem fognak belemenni.

 

-Dino-

 

Előzmény: monteverde (102296)
DINO Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102306

> Dragóner elment belgiumba próbajátékra<

 

Dragó szeret utazgatni nyáron. Minden évben eljátssza.

Kicsit pihizik alapozás helyett. Aztán évközben meg sír, ha futni kell.

De jön majd vissza szépen.

 

> Tökölinek valószinű a lába nehezen gyógyul be, ezért nem viszik el... <

 

Nincs egy kib....tt orvos a környéken?

Mondjuk Töki is arról híres, hogy a nyarat kiélvezze az utolsó cseppig.

Ő még pár meccses idény eleji eltiltással is meghosszabbítja...

 

Demjánról meg annyit, hogy ő ingatlanban (is) utazik.

Tudna stadiont is meg plázát is építeni.

Ha kap hozzá olcsó telket.

 

-Dino-

Előzmény: Kcsita (102267)
DINO Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102305

> Ja...ha a Torghelle idejön,akkor k***a világ lesz,azt megmondom.Úgyhogy saját érdekében húzzon ki Angliába...<

 

Azon kevés Magyarországon játszó focista egyike, aki igazán erősítést jelentene.

Külföldről általában nem szívesen jönnek haza, akinek megy a játék.

Bognárnak épp nem áll jól a szerencsecsillaga, így el tudom képzelni.

Asszem tudná pótolni Kristont. :-))

 

Tóth Misi sztem már nem jelent pluszt.

 

-Dino-

Előzmény: Itamás (102228)
DINO Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102304

> Egyébként Pintérrel bajnokságot és kupát nyertünk.

Ez Garamival nem sikerült. <

 

Mivel a meccsek 50%-át Yodával játszottuk, ezért vele is sikerült.

Sőt vele eredményesebbek voltunk.

Azaz Pinyő megköszönheti a Múmiának, hogy most bajnok és

kupagyőztes.

 

-Dino-

Előzmény: rongyosgárda (102168)
Kcsita Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102303
<!--StartFragment -->Lothar Matthäus kíváncsi volt az erőnléti edzésre <IMG height=14 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> Kapitányi vizit a Népligetben <IMG height=10 alt="" hspace=0 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> <IMG height=1 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> <IMG height=1 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> <IMG height=1 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=2 border=0> V. GY. <IMG height=1 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=2 border=0> <IMG height=1 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> <IMG height=1 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> NS, 2004-07-08

 

<IMG height=16 alt="" hspace=0 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0>Dragóner Attila óvatos, nem szeretné elkiabálni, ám szinte biztos, hogy a bajnok Ferencváros 27-szeres válogatott hátvédje a belga FC Molenbeek Brussels labdarúgója lesz.

 

 <IMG height=21 alt="" hspace=0 src="http://www.nemzetisport.hu/gfx/s.gif" width=1 border=0> <!--StartFragment --> A játékos szerdán utazott Belgiumba, és ma minden valószínűség szerint aláírja a kettő plusz egy évre szóló megállapodást. Dragóner Attila e szerződését a Belgiumban élő Bognár Györgynek és fiának, Bognár Istvánnak köszönheti, ugyanis a két menedzser rendkívül sokat tett az egyezség érdekében. A belga csapatról érdemes tudni, hogy a Molenbeek jogutódja, a Magyarországon is ismert klub (itt légióskodott korábban Lőrincz Emil) ugyanis évekkel ezelőtt tönkrement. A vörös-fekete-fehér színekben pompázó csapatban van már magyar származású labdarúgó, mégpedig Dudás István, a kapus a Charleroi csapatából szerződött Brüsszelbe.
Dragóner Attila tehát távozik az Üllői útról, és bár László Csaba, a bajnokcsapat új vezetőedzője számított a védőre, a labdarúgó természetesen el sem utazik az ausztriai edzőtáborozásra, Leogangba. A csapat egyébként szerda délelőtt a népligeti sporttelepen edzett, mégpedig a futófolyosón, ahol Simon Balla István erőnléti edző kérésére felmérésen vettek részt a játékosok. A gyorsasági és ingateszt során arra voltak leginkább kíváncsiak a szakemberek, milyen állapotban van jelenleg az együttes. Bár az eredmények értékelése napokat vesz igénybe, annyi bizonyos, Marek Penksa, Rósa Dénes és Zováth János erőállapota a legjobb.
Ami érdekesség: a felmérésen ott volt Lothar Matthäus szövetségi kapitány és Hrutka János, a válogatott menedzsere is. Az ezúttal is elegáns kapitány a felmérési szünetekben valamennyi labdarúgóval szót váltott, legtöbbet talán a németül is kiválóan beszélő szlovén Adem Kapiccsal és a szlovák Marek Penksával beszélgetett, de kezet fogott mindenkivel, aki csak az útjába került. Külön is társalgott a válogatott keret ferencvárosi tagjaival, így Huszti Szabolccsal, Leandróval, Gera Zoltánnal, Lipcsei Péterrel, Gyepes Gáborral és Rósa Dénessel. Délután már nem tartott edzést László Csaba, hiszen csütörtökön reggel indul a csapat a Salzburgtól 70 kilométerre lévő, festői környezetben található Leogangba, s a tervek szerint pénteken már meg is mérkőzik az osztrák élvonalban szereplő Paschinggal. A túrát László Csaba kérésére Hrutka János szervezi, és a szakember reméli, nem haszontalanul telnek majd az ausztriai napok. Szükség lesz az erőre, a frissességre, hiszen július 28-án Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik a Ferencváros.

 

<!--StartFragment --> Más hír az Üllői útról: Pintér Attila jogi képviselője fizetési meghagyást küldött az Üllői útra, amelyben az edző elmaradt járandóságát követeli. A klub nem csupán a menesztett szakembernek, hanem a játékosoknak is tartozik a bérekkel és a bajnoki címért járó prémiummal, s most egy hete van a Ferencvárosnak a tartozás rendezésére (pluszinformáció a Takarékoskodás című írásunkban). A teljesítés időpontja nyilván összefüggésbe hozható László Csaba hivatalos munkába állásának időpontjával, amely július 15. A szakember keddtől dolgozik – aligha társadalmi munkában…

Takarékoskodás!

Nehéz anyagi helyzetben van a Ferencváros. A bajnokcsapat vezetősége egyelőre képtelen kifizetni a labdarúgók és a menesztett vezetőedző, Pintér Attila járandóságát. Hírlik, hogy takarékossági intézkedéseket vezet be a Furulyás János vezette elnökség, tervezve, hogy harminc százalékkal csökkentik a játékosok fizetését. Ez egyelőre csak elképzelés, ám az már tény, hogy mindezt az illetékesek közölték a keret tag-jaival, mondván, beszéljék meg, hogy mit szólnának a bércsökkentéshez…

 

Hmm, Dragóner... mit mondjak erre? A másik mit szóltok a hírekhez?

 

 

Kcsita Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102302
Erről az a véleményem, hogy az egész egy szégyen! Hogy lehetet idáig eljutni? Mi lesz egy év múlva?
Előzmény: száz-százalék-magyar (102300)
sergiototta Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102301
s arra van reális esély, hogy 1 év múlva ne wiesner + csapó dudi legyen?
mert ha maradnak akkor gondolom semmi nem fog javulni :(
mondjuk csapó gondolom lelép, de wiesner...
Előzmény: száz-százalék-magyar (102300)
száz-százalék-magyar Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102300

az egy év azért egy év, mert annál rövidebb időtartamra nem lehet aláírni sehol. sokan ezt választották. FRADISTÁK !!!!

a wiesner az újságokból tájékozódik, h ki hova megy,aztán kapkodva telefonál. a bajnokság végén viszont eltűnt,még a jégcsillag záró vacsorájára sem ment el. a jégcsillagos faszi egyébként nagyon korrekt volt, olyan tartozásokat is kifizetett, amihez a világon semmi köze.

ja , a dudit se látták, csak a tvben, mióta vége!

 

Előzmény: sergiototta (102299)
sergiototta Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102299
ez hihetetlen :(((((((
az, hogy 1 év múlva jobb lesz a helyzet mennyire reális?
Előzmény: száz-százalék-magyar (102298)
száz-százalék-magyar Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102298

az egyik meghatározó játékosunkat a wiesner úgy próbálta marasztalni:"most mért nem jó neked, h az ifikkel leszel hatodik,de legalább Fradi, legalább te maradj, lehetsz csk.,lesz minden lesz pénz!!meglátod!"

" Tamás, a februári pénzemet mikor látom??"

"inkább leszel ...........n negyedik ?"

 

a mai FRADI vezetőkről asszem nincs mit mondanom.

furulyás and co.

 

A KURVA ANYJUKAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Kcsita (102291)
britnike Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102297

No ezt a felfogást tartom iszonyú butának, amit te is itt mondasz,

hogy Lippi helyett(!) kell valaki, mondjuk Czvitkovics.

 

Az elmúlt egy évben középpályán semmi játékunk nem volt. De nem azért

mert Lipcsei gyenge volt, hanem azért mert egyedül volt.

A Soma volt egyedül olyan partnere, akivel ketten már jobb

támadásokat is tudott szervezni. Azokon a meccseken jól

is ment neki a játék.

 

Amúgy az ellenfeleknek nagyon könnyű volt a helyzetük, mert csak Lipcseire kellett figyelniük középen.

A többiek un. védekező középpályások (Zováth, Kapics) akik ugyebár se indítani, se cselezni, se gólt lőni nem tudnak.

A végére éppen ezért keveredett Rósa középre. Sajnos ő is alkalmatlan a

játékszervezésre, az okos és váratlan passzokra, indításokra.  Amolyan futóbolond szegényke, akinek a passzai nélkülözik a kreativitást, már amikor nem az ellenfélnek passzol.

 

A cseheknél ilyen buta felvetés elképzelhetetlen, hogy Rosicky vagy Nedved?

Ahogy Lisztes és Sándor T. is védekező középpályásként játszik külföldön.

 

Azt javaslom tehát, hogy az egyetlen focizni tudó középpályásunkat ne le cseréljük, hanem jó játékosokat vegyünk melléje. Például Dvéri sem lenne rossz, de Czvitkovics sem. Aztán védekezhet Lipcsei és Czvitkovics is! És ha nálunk van a labda, akkor talán meg is indulhatnak a labdával, cselezhetnek, passzolhtatnak középen, nem csak a felívelés marad, mint amit már jópár éve játszunk. És akkor a csatáraink helyzete is könnyebb lesz...

Előzmény: bode1899 (102261)
monteverde Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102296

Ma közel 2 órát beszélgettünk  László Csabával.

Korrekt,intelligens,profi edző benyomását keltette.

Reméljük sikerül elképzeléseit megvalósitania, bár a mai Ferencvárosnál

ez nem lesz könnyű...

Szerencsére nem igérgetett fűt-fát,de sajnos az is kiderült,hogy nem áll mögötte komoly befektető,igy pénz továbbra sincs a klubnál.

Ezért valószinüleg ismételten csak olyan játékost tudunk igazolni,akinek lejárt a szerzödése.

 

 

 

FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Egy irodalomtanár közülük Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102295
Ha eladnád a lakásod, elfogadnád, hogy a vevő ügyvédje készítse a szerződést?


Mitől ne ?
Egy egyszerű adás-vételi szerződés értelmezéséhez nem mindenkinek kell az ügyvédi kamara állásfoglalása.
Előzmény: rongyosgárda (102215)
Egy irodalomtanár közülük Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102294
" jégcsillag kiszáll, a szponzor megmondta, h nem hajlandó a wiesnerrel együttműködni. "


Az anyját !

FURULYÁS TAKARODJ !
Előzmény: száz-százalék-magyar (102288)
királyfurfang Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102293

Szánalmas. Valamelyik furkó újpesti vagy kondás unalmában kitalálta, aztán most meg terjesztik. 2-3 nappal ezelőtt már találkoztam ezzel az NB1.hu-n. Ez a féreg stílus jellemző is a vetélytársainkra.

 

Remélem, hogy szebb jövő elé nézünk.

 

HAJRÁ FRADI! IRÁNY A BL!

Előzmény: Törölt nick (102289)
sergiototta Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102292
én azt sütöttem ki a dologból, hogy 1 év múlva nem lesz Wiesner s akkor lesz szponzor aki ad pénzt s akkor lesz csapat is.
Persze nekem semmi belső infóm nincs, csak száz-százalék-magyar beírásából kombináltam ki.
Előzmény: Kcsita (102291)
Kcsita Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102291

Lehet, hogy hülye vagyok és türelmetlen de mi lesz egy év múlva és nem most?

 

"van más nem publikus info is, várjatok egy évet, és többeket viszontlát(hat)unk !!!!!!"

 

Túl élésért küzdenek vagy mi?

 

Előzmény: száz-százalék-magyar (102288)
_Balázs_ Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102290
Blikk-szintű hír.
Előzmény: Törölt nick (102289)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102289

Allitolag Dragoner Philip nevu fianak van testvere, de azt Lipcsei neven anyakonyveztek ...ugye, erted ? :)

 

 

Előzmény: Kcsita (102286)
száz-százalék-magyar Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102288

vízipólóról a legbelsőbb info:

4-5 hónapja nincs egy fillér sem, a játékosok kölcsönökből élnek,a wiesner meg már nem is ígérget,tudja h nem lesz lé! a jégcsillag kiszáll, a szponzor megmondta, h nem hajlandó a wiesnerrel együttműködni. vltak nagy tervek, de az önmagában ugye kevés.

nagyon el vannak keseredve a srácok, mert együtt akartak maradni,a FRADI akartak maradni, de ingyen...

van más nem publikus info is, várjatok egy évet, és többeket viszontlát(hat)unk !!!!!!

Előzmény: Kcsita (102286)
Ferencváros_29 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102287
Nem összesküvés, csak a Fradinál első körben mindig szigorúbban nézik ezeket a szabályokat. Sziebenék fitogtatják erejüket.

És fikarcnyi kétségem sincs az indulásunk felöl.
Előzmény: rage (102285)
Kcsita Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102286
"

Kivéve talán Dragoner

 

Hogy ő miért nem, arról kérdezzétek meg Lipcsei Petit

Vagy a feleségét"

 

Ezt kifejtenéd?

 

Más.

 

Újabb fradista távozik a sülyledő hajóból, ami van a vizilabdánál. Suti Gábor visszatér Újpestre, Katonsá gergő is másutt fog játszani...

 

Tiszteletem megkérdezném minek volt, akkor a Jégcsillag Kft? FELHÁBORÍTÓ, AMI MEGY a vizilabda szakosztályunknál. Egy sikeres sportágban elvileg van egy tradiciónális klub, ahol lenne egy csapat erre mindenki elmegy. Nagyon elgondolkoztató!

Előzmény: rage (102285)
rage Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102285

Ebben nem kell máris összeesküvést keresni

A Fradi is meg fogja kapni a jogot.

 

Amúgy meg esélyes, hogy a legtöbben maradnak a csapatnál

Kivéve talán Dragoner

 

Hogy ő miért nem, arról kérdezzétek meg Lipcsei Petit

Vagy a feleségét

Előzmény: Ferencváros_29 (102284)
Ferencváros_29 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102284
Maradjunk annyiban, hogy kilóg a lóláb az MLLnél. Az MTK nevezését elfogadták, a mienket nem. De nem kell aggódni.


Előzmény: Kcsita (102277)
takacsi Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102282
Ne viccelj!
Pintér pénze semmiség az adóssághalmazhoz képest.
De. Jön majd a Megváltó.

Egyébként pozitív benyomásokkal jöttek el az FSZSZ-esek.
Persze induláskor mindig könnyebb, mint menetközben.
Előzmény: Kcsita (102269)
Pac Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102281

Nincs új a nap alatt...

 

Volt valamikor erre egy topic:

 

"Kiről neveznéd el az FTC stadiont?"

Előzmény: syxtus (102183)
wazul Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102280
Istenem, egy Torghelle-Bajzát ékpár a pályán. Berkes doktor fenhetné a szikéket napestig, meg rendelhetné a platinaszegecset kilószám. Talán még egy hullaszállító is elkelne a 3 mentő mellé. Rettegjenek a védők!!!
_Balázs_ Creative Commons License 2004.07.07 0 0 102279

Ezek is már sokadszor szívják meg!

Tavaly a Reszeli Soós, előtte az a Kövi Béla vagy kicsoda.

Most meg valami banya kavarja...

Előzmény: Kcsita (102278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!