Erdemes probalkozni a Vateran. Az elso oram utan amikor meglett az elerhetosege, sokkal nagyobb arakat mondott, mint amennyiert a licitalassal hozzajutottam a kovetkezo oraimhoz. Amikor mar elvadult a Vateras helyzet a beepitett licitalokkal, akkor vettem tole 2 orat ( Konigswerk es GvMW Andromeda) Vateran kivul.
Váháhá belenéztem a dobozkámba -szinte minden órámnak köze van a nagyfal árnyékához:) Valódi kínai órák fóruma!! Lesz csemegézés . Talán egy régi storm ami talán nem mert japán a szerkezet, de mai szemmel nézve nem csodálkoznék ha kiderülne az összeszerelés lehet kínai. nahát még sosem gondoltam erre.
Nagyon köszönöm a válaszod. Szerintem 1-2héten belül meglesz az enyém is. Már nagyon várom:) Lehet, hogy ritkábban fogom hordani, főleg öltönyhöz. Eleinte úgysem tudom majd letenni:) Az órás képek jó ötlet, holnap megcsinálgatom.
Még annyit ,hogy mondtad hogy vannak óráid, és gondolom a többieknek is vannak gyűjteményeik. Mit szólnátok hozzá, ha mindenki fényképezgetne, és közzétenné az óráit?-mivel a gyári fotók gyakran sajnos nem tükrözik a valóságot...
Szert tenni úgy tettem rá szert, hogy írtam GVMW felhasználónak a vaterán, hogy tetszi kaz óra és szeretnék vásárolni belőle egyet. Anyagi vonzatot is kérdezted, aynit mondok hogy így szíjjal együtt 20alatt jött ki(magamnak tettem rá a szíjat). Kérj tőle árajánlatot, és alkudj belőle(nem harap, szerintem korrekt manusz).
Én ezt hordom minden nap, semmi kopást nem veszek rajta észre(lekopogom). A hátfalat a tegnapi postomban mutattam, én az érintő képernyős mobiloknak ami van képernyő védő fólia, azt tettem rá, nehogy megkarcolja valami. Elég intenzíven szokott ragasztóhoz, festékhez, és egyéb vegyszerekhez, és mint látod, sehol sem látszik rajta. Lekopogom,n agoynj ól összerakott kis óra.
Igen, ez így van, node mindjárt jön Potyoro és simán megmondja a másodpercet is, de sebaj, ha ez is sikerül neki, a következő feladvány a hónap és a nap lesz! :-)
Aha látom mostmár, a felső furat bővitett és engedi használni a gombot. Nagyon köszi!! Gondolom nehogy véletlenül megnyomódjon. Megkérdezhetem, hogyan sikerült szert tenni rá? Csak a vaterkás színjátékon keresztül vezet az út, vagy van boltja is? esetleg telefonszám? Ha nem vagyok túl direkt. Csak szeretném redukálni az idaros részt.:) érted ugye.
Húú az szuper lenne, ezt nem is mertem volna kérni. Hanem az árát megkérdezhetem, hogy sikerült megbirkózni a "gróf" fantomhaverjaival akik otthon már elvileg térdig járnak órában:))))
Köszi, szerintem is illik hozzá. Szeretem én is a bőrt, viszont azt nekem hosszú idő még becsatolom(ügyetlen vagyok ahoz a szíjhoz).
A felső gomb a hónapot állítja, és simán nyomható a keret. Tehát alul fogatva van, a felső rögzítő csavar vályata pedig pont úgy van kivágva, hogy be lehet nyomni. Amúgy mikor az időt állítom, akkor is lehet állítani tőle, nem kell kicsavarozni, és nem koronazáras, így a felhúzás az alaphelyzetében történik(ami így egy picit kényelmetlen, és nehézkes, de mivel elég jó az automata szerkezet így szinte soha nem kell felhúzni, persze volt már mikor megállt, egy vasárnapi nap után, mikor semmit nem csináltam csak a tv előtt döglöttem...). Ha gondolod holnap szétszedem és lefényképezem neked.
A powerman másodpercmutatót ha megnézitek a hátulja nem tullóg, hanem /casionál,citizennél/ bevett szokás a duplaskálás félív, aholis mikor a nagyobb bejárja a 180fokot s kiér a mezőböl a hátulja a kicsi megkezdi a magáét a tufelin:)
Megnéztem a te képed is, igazán illik hozzá az aranybetétes fémszijj, bár engem a genuine leather tart fogságban:) Még azt szeretném kérdezni, hogy az a grahamos korona keret hogyan engedi a felső gombot használni?
Megnéztm! Ezaz amit tegnap láttam 2011 jan 25 ét mutat. Csakhogy a tudósok megint belenyúltak, ugyanis csütörtököt mutat, pedig aznap ismert világunkon belül,/aholis az időt mérjük/ kedd volt!!! Nemis értem,ezek az órakereskedők már nem szeretik a pontosságot, vagy nekik ez csak árucikk?
A bal oldali kismutató az simán másodpercet mutat, csak picit túlnyúlik a hátulja. Lehet látni a képeken, hogy mindig vízszintben van a hátulja.
monkbarsony idő közbe rájöttem, hogy mire gondolsz. Nem, nincs a Sun felirat alja elkopva, és a 24 órás jelzés sincs. Gondolom festési hiba a fényképezett modellen.
Na tehát, nem igazán értem a problémát. A számlapon én nem tapasztalmta kopást, sehol sem, inkább olyasmit, hogy a fehér karika a szám melett picit olyan szürkés, "piszkosfehér", gondolom először fehéren, aztán arra festették a feketét.
Talán az a kép egy és ugyanazon modellről készült(referenciamodell), és az olyan volt(talán más hibáj is volt ezért tették fotózásra, ki tudja). Teszek fel pár képet az enyémről, én kicseréltem rajta a szíjat. Nagyon szép darab, és nagyon pontos is! De abban viszont csalódtam, hogy az évet és a hónapot nem váltja automatikusan (a napot és a dátumot igen, a dátumot kb 22-0óráig, a hetet pedig kb 0-4 óráig).
Képeket csináltam még régebben az elejéről:
És a hátlapról is:
Majd keresek, régebben találtam egy galériát az óráról. Remélem tudtam segíteni!