Na délelőtt mexereltük. Hálistennek csak az egyik szénkefe volt kifordulva magából, így vettünk egy komplett szénkefe+feszszabályzó-t 2600 Ft-ért, és tökéletes. Remélem még bírja sokáig a generátor.
Eladó Opel Kadett 1.8i 8v 18E jelű motorhoz motorvezérlő és kábelköteg 15eFt,komplett 1.8i 8v motor elektronikával,kábelköteggel eggyütt Magyar papírokkal kitűnő állapotban,de ha kell átis lehet forgatni irányára 65eFt,generátor,3hónapos vízhűtő ventillátorral eggyütt kompletten Gsi 2.016v ben volt 15eFt,F16os váltó,felújított féltengelyek,1pár40esDELLORTO karbi összehangolva 1.8-2.0 motorhoz ajánlott,3db kormánymű 10e/db,valamint 1.8i 8v motorhoz komplett Injektorsor minden sallangjával eggyütt,kérésre képet tudok küldeni az alkatrészekről.
generator felujjitás igen esedékes
ellenkezö esetben kinyirja az akksit ..
olyan 25e ft a felujjitása
meg annyit megprobalhatsz
hatha laza a generator ékszijja és terhelésnél megcsuszik
Ma hazafele arra figyeltem fel, hogy 2000 feletti fordulatszámnál a töltésjelző lámpa leesik 12V-ra, és a digit műszerfal egy hangyányit elhalványul. Alapjáraton minden ok, de rendszeresen 2000 felett egyet visszalépett a digitális kijelzőn a töltés.
Remélem legközelebb nem fordul elő, de ha igen, akkor mi lehet a gond, és mennyi pénzt gyűjtsek? :-)
Generátor? Feszültségszabályzó? Már korábban is néha kcisit vibrált minden a kocsiban, de mostanában annyira nem. Az akksit kb 2 hónapja vettük, valamelyik reggel kicsit szenvedtettem, mivel nem indult hidegben, de azóta mindig simán indult.
Remélem már lesz 1. A 100ezredik bontóban találtam egyet.
Nyíregyházi vagyok, de Pestig kellett "mennem" míg véletlenül pont volt egy Ascona elosztó az egyik bontóban. Remélem jó. A cikkszám egyezik. Csak jó lesz!