Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Ohh Bázzzeeeee, tudod mikor írnék ruhákért ..., :)))))).
Szegény csóró infó tanonc vagyok zsebszámológéppel, most vettek fel az egyetemre. Kérem fölös elektronikai (számítástechnikai és egyéb szórakoztatóipari) eszközeiket nyújtsák át nekem megőrzés céljából. Mivel olyan kúúl vagyok, hogy felvettek, ezért csak P4-es alaplapos gépet, plazma monitort és egyéb fejlettebb tárgyakat fogadok el.
Jó, next tájm eldugulok, és tiéd lehet minden, :). Neked biztos nem, de nagyon láma vagyok ám, :). Este erősen lógás lesz szegény IT biztonságról, :(. De muszáj ...
Hmmm ... a butagság kérdéséről ... Nos ez az ember egyéniségéből, gondolkodásából és mentalitásából fakad. Amit leírtam, azért meg engem néz valaki butának. Azok az emberek a szerencsések, akik át tudnak lépni az érzelmeik, gondolataik és elveik határain és képesek arra, hogy más szemszögből is megvizsgálják a problémát. Nem kell hozzá igazodni, nem is kell elfogadni, de látni kell a dolgok másik oldalát is. A cirkusz amott arra volt jó, hogy ezt belássam (még ha másoknak nem is sikerült, :))). Az elveimből nem adtam alább semmit, de a másik oldal érveit is elfogadom és megértem.
Igewn, ez egy gráfelmélet. vagyi űs bizonyításra létrehozták, minden ember 6 ismerősön keresztül van összekötve. Vagyis a kapcsolati lánc nem áll 6-nál több elemből.