Keresés

Részletes keresés

Tina83 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 304

Sziasztok!

Én is fel vagyok háborodva , hogy milyen "igénytelen" emberek vannak, hogy nem képesek egy fésűt a kezükbe venni! :(

Múlt héten hoztak nekem egy Havanese-t elvileg 3 hónapos kiskutty de szerintem volt az 6 hónapos is mind1...teljesen össze volt állva a szőre és ahogy elkezdtük fésülni minden baja volt menekült meg minden!

Aztán jött a nyírógép és még hisztérikusabb lett szabájosan rángógörcsbe állt a kutya!:(

A Hajszárítót már nem is említem!

Meg azt , hogy a fürdés is kész rémálom volt!!!!!

A gazdija persze egy 9 éves gyerek csak a képünkbe röhögött amikor azt mondtuk neki, hogy nem ártana fésülni stb....kiderült hogy nincs neki ilyen..stb.

Meg röhögve hozzátette, hogy a porszívótól is fél a kutya..(sejtem miért...!!!!) :o(

Most mondjátok meg ilyen embernek minek kutya????

Csak , hogy gizdulhasson mások elött ???? Aztán csodálkozunk ha fél év múlva viszontlátjuk szegényt egy menhely honlapján!

Cicoma Creative Commons License 2006.05.09 0 0 303
És itt egy példa a MINTAGAZDI-ra! Olyan jó ilyet olvasni, hogy ilyen szeretettel írsz a kutyusaidról, gondoskodsz róluk, ápolod őket. Minden kutyus ilyen gazdit érdemelne. Láttam a másik fórumon a képeket, annyira aranyosak!
Előzmény: Arthurgazdi (301)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.09 0 0 302
Szegények! Ezt soha nem értettem, hogy ha valaki kutyát tart, miért nem ápolja? Az otthoni kutyafésülés ingyen van, és szerintem kötelessége a gazdiknak. Ilyenkor mindig eszembe jutnak a Kis Herceg szavai: "Felelősséggel tartozol azért, amit megszelidítettél."
Előzmény: Gotika (300)
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.05.08 0 0 301

Szia!

A gyerekeimnek mostanában mindig karácsony van...a hentesnél nem bítram ellenállni 2 nagy velőscsontnak...persze a husilevesben megfőztem őket...és aztán a két kis rosszcsont megkapta, hát látnod kelled volna, ahogy düllesztették a szemüket...olyan édesek voltak, látszott rajtuk hogy nem tudják eldönteni, hogy ez most egy álom vagy valóság..marhára ízlett nekik, mondanom sem kell hogy elég hamar megcsócsálták....

Aztán pesze magából a levesből is kaptak -tele zöldséggel, husival, tésztával és kaptak bele a száraztápjukból is....

Előzmény: Cicoma (299)
Gotika Creative Commons License 2006.05.08 0 0 300

Sziasztok!

Hoztak hozzám ma 2 uszit. 3 hónapja voltak utóljára és ez alatt az idő alatt kefét még messziről sem láttak. Még madárürülék is volt rajtuk. Olyan szörnyű :(((

Cicoma Creative Commons License 2006.05.08 0 0 299
Gotika Creative Commons License 2006.05.07 0 0 298
  Ja! Holnap este jövök! Ez fenyegetés, nem ígéret.
Gotika Creative Commons License 2006.05.07 0 0 297

Nekem is fodrász szárítóm van, csak egy-egy húzósabb napon 3-4 órát is szárítok. Láttam valakinél ezt a könnyítettet, ezért gondoltam (1750W). Csapatóra még nekem se "fussa". Mondjuk ismerek valakit, aki felvett egy embert fürdetni, szárítani. Ennél kíméletesebbet nem tudok.

Társ? Tartsd nagy becsben. A'szem én is megtaláltam az enyémet 2,5 éve.

Na, megyek! Mindjárt vége a munkaidőmnek.

" Jó volt veled édes! "

Előzmény: Cicoma (296)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.07 0 0 296

Én profi fodrászoknak készült hajszárítót használok, nem túl nehéz, bár nem fogom egész nap. Ismered a "csapatót"? Na, én most arra vágyom, csak elég húzós az ára, (mint mindennek, ami ér valamit), de dolgoztam vele régen, annyira megkönnyíti a munkát, hogy megéri.

Köszi a mailt.

Férj? - több, mint 20 éve "találtam", azóta vigyázok rá. :))

Előzmény: Gotika (295)
Gotika Creative Commons License 2006.05.07 0 0 295
  Van valamelyikőtöknek tapasztalata nagyteljesítményű könnyített súlyú hajszárítóról? Eddig csak egy fodrásszal tudtam beszélni, onnan pozitív megerősítést kaptam.
Gotika Creative Commons License 2006.05.07 0 0 294
  Hol lehet ilyen férjet fogni?  :-))))))))
Előzmény: Cicoma (292)
Gotika Creative Commons License 2006.05.07 0 0 293
Elment a levél.
Előzmény: Cicoma (292)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.07 0 0 292

Köszönöm, várom a mailt.

(A párom vállalkozásának a papírmunkáit csinálom jelenleg.)

Előzmény: Gotika (291)
Gotika Creative Commons License 2006.05.07 0 0 291

Nem tűntem el, csak szerdán dolgoztam utoljára, otthon pedig még nincs internetes lehetőségem.

Megy a mai napon a mail. Nem a reklám miatt nem akarom feltenni ide,(hiszen ez egy nyilvános fórum) hanem azt szeretném, hogy csak azokhoz jusson el akit valóban érdekel. Ugyanis mi emberek olyanok vagyunk, hogy félinformációkból képesek vagyunk ítélni, és véleményünknek hangot is adunk. Ebben az esetben bármi negatív kritika méltánytalan lenne.

Na, ezért nem akarom.

Ja! Ha nem kutyakozmetika akkor mit dolgozol?

Előzmény: Cicoma (280)
Milu22 Creative Commons License 2006.05.06 0 0 290

Az én Moserem is forral.

A mancsnyírás után leteszem hűlni a fejet mert sajnálom a kutyát.

Előzmény: Törölt nick (289)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 288
Megkérdeztem, nem melegszik. Simán végignyír egy uszit, és éppen csak langyos. Ez a másik géppel nem így van. Lehet, hogy marha nagy szerencséje van? :))))
Előzmény: Törölt nick (287)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 286
Régebben beszéltünk nyírógépekről. Most sikerült találkoznom a barátnőmmel, aki Mo... Max 45 gépet vett, és azt mondja, van olyan jó, mint az O...., úgyhogy most azt használja, mert halkabb, és nem is melegszik, bírja a strapát. Ja, és jók rá az O.. fejek. Meglepődtem. :))
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 285

Ja már többen mondták, hogyha újjászületnek nálunk szeretnének kutyák lenni....

Előzmény: Cicoma (284)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 284
Nálatok is jó kutyának lenni! :)))
Előzmény: Arthurgazdi (283)
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 283
Hát igen nagyon egy hullámhosszon tud lenni a gazdi meg a kutyusa....nálunk is amit tudnak művelni...tegnap este hulla fáradtan értünk haza...éjfélig dolgoztunk...kutyaséta- jó nagy hogy ki tudják magukat tombolni- de mikor feljöttünk még nagyon benne voltak a játékban....én meg szépen elmagyaráztam nekik, hogy anya meg apa nagyon fáradt, mert egész nap azért dolgoztunk, hogy nekik meglegyen a csontipénz, úgyhogy legyen szívesek megérteni, hogy mi most pihenni szeretnénk...és úgy tűnik, hogy felfogták, mert szépen lefeküdtek aludni, megkapták a jóéjt puszit és már tentéztek is.....

Ma meg karácsony van nekik...beújjítottam nekik egy csomó játékot...kaptak 3 labdát, 2 sipolós kuytit meg egeret, meg műanyag csontit, meg olyan furin bordázott lasztit, óriásműcsontot meg egy csomo nasit...olyan édesek voltak, mint a gyerekek...
Előzmény: Cicoma (277)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 282
Szia! Üdvözöllek a körünkben! Ha lesz időd, írd meg, hogy milyen kutyád van, és nagyon örülnénk képnek is. Várunk!!!
Előzmény: Zemanek (281)
Zemanek Creative Commons License 2006.05.05 0 0 281

sziasztok.

Most csak beköszönök, mert most találtam erre a topicra, de majd ha lesz időm délután akkor körülnézek.

Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 280
Gotika, hova tűntél, érdekel ám, amit írtál.
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 279

Annyi kutyát, amennyi Neked van, nem könnyű rendben tartani, ismerem ezt a szélmalomharcot.  Amíg nálam is 10 fölött volt a létszám, én is állandóan csak kutyát keféltem, meg fürdettem. Pedig nem is volt köztük afgán, meg óriás uszi.

Jópofa a szemetes megoldásotok. :)))

Előzmény: Törölt nick (275)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 278
Á, itt nincs off. Mindenről beszélgethetünk, ez egy szabad fórum. :))
Előzmény: Xavano_89 (273)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 277

Ez aranyos, jó kis családi történet. Akinek nincs kutyája, nem is tudja, mennyi csodálatos élménnyel lehetne gazdagabb. Főleg, ha több kutya van....

Az első uszkárom, Pamacs nagyon okos volt. Jártam vele suliba is, és törpe létére engedelmes vizsgát tett. Egyszer összeszámoltam, több, mint 50 szót ismert. Állítom, hogy a gondolataimat is látta. Mindig azt vártam, hogy mikor szólal meg, már szinte nyitotta a száját, ahogy rám nézett. Imádtuk egymást, 14 évig.

Pamacska
Előzmény: Arthurgazdi (274)
Cicoma Creative Commons License 2006.05.05 0 0 276

SZia! Én is éppen azon morgolódok, hogy nincs három hete, hogy meg lettek mosva, és az esős idő miatt úgy néznek megint ki, mint a kismalacok. Kimennek a vizes fűbe, a jól felázott agyagos talajra, és már át is öltöztek apricot ruhába. Most várok még pár napot, hátha már tényleg jobb idő lesz, és akkor megint el kell kapni őket.

A cicust tegnap jó alaposan átfésóltem, olyan aranyos, már elég jól hagyja, csak kicsit morog közben. :))

Tudod, egy nap 24 óra, + az éjszaka. :))))

Előzmény: Xavano_89 (272)
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.05.04 0 0 274

Nálunk az lett a megoldás, hogy be van a fal felé fordítva a kuka, úgy hogy ne tudjon rálépni és kinyitni...

A másik, hogy már egy csomo szó jelentését vágja, ha megkérdezem hol a túrórudi, rohannak a hűtőhöz, ha megkérdezem hol sül a pizza leülnek a sütő elött...a reggeli és a vacsora szót is körül kell már írni a sétáról nem is beszélve....

Arthur meg képzeljétek olyan kis rafinált, hogy míg Ádám -ő a férjem- a Teddyvel ugatós bunyóst játszottak, hogy megvédje az ő apáját ellopta a Teddy kedvenc játékát és dirrekt az orra előtt kezdte el csipogtatni, hogy elterelje a figyelmét...tök olyan volt mint amikor a madármama törött szárnnyal elcsábítja a macskát a csibéitől...

Xavano_89 Creative Commons License 2006.05.04 0 0 273
A "lévén" véletlenül maradt benn. Mégsem akartam tovább ragozni az off-ot. :))
Előzmény: Xavano_89 (271)
Xavano_89 Creative Commons License 2006.05.04 0 0 272

Szia Cicoma!

Nem ismersz valami jó kozmetikust, aki rendbeszedné a kutyijaimat? :)))

Csak vicc, de már tényleg rájuk férne. Elintézhetnéd valami magasabb fórumon a napok hosszának növelését. :))

Puszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!