(Bitte wählen Sie eine Versandweise:) Kérem válassza ki a szállítás fajtáját
UPS(nur Deutschland) UPS csak Németországban Post Standard (Deutschland) Általános postai szállítás Németország Post Export (EUROPE) Export szállítás Európába (Bitte wählen Sie die passende MWST Kalkulation:) Válassza ki az áfa értéket (Deutschland,) Németország
(Germany+EU-Countries) Németország + Európai úniós országok (NON-EU-coutries) Nem úniós országok (Zahlungsweisen/Payment Methods:) fizetési módok
(Nachname) utánvét
(Vorkasse- Rechnung vorher per eMail zusenden ) átutalásos fizetés esetén e-mail-t küldeni.
A thiecomrol szeretnék rendelni. Csak nem valami nagy a Német tudásom. Segítségeteket kérném. Van egy ilyen pont: Bitte wählen Sie eine Versandweise: Ezekkel a lehetőségekkel: UPS(nur Deutschland) Post Standard (Deutschland) Post Export (EUROPE) Itt melyiket válasszam. A másik: Bitte wählen Sie die passende MWST Kalkulation: Lehetőséket: Deutschland, Germany+EU-Countries NON-EU-coutries
És végén van egy ilyen: Zahlungsweisen/Payment Methods: Lehetőségek: Bitte auswahlen/PLease choose: Nachname Vorkasse- Rechnung vorher per eMail zusenden
Még egy kérdés: Ha külföldröl vásárlok utánvétellel pl egy antennát, akkor miket kell ráfzetni? Pl, ha 6200Ft átszámolva egy antenna, akkor kb mennyivel fog többe kerülni, hogy idehozzák nekem? Áfa, postaköltség meg ilyesmi? Ha van valakinek ilyen tapasztalata, akkor pötyögje le nekem. :)) Előre is köszönöm!
Ok. Igy már oké. Akkor én is ugy fogom. Csak eddig féltem a tultöltéstöl. Akkor egy kicsit kiveszem a székláb alol. Feltöltöm az akkut. Addig kitámasztom valami papirdarabbal. :)))