Na kiderült erről a "Berlin" rádióról, hogy egy RFT A140 Stern Coupé, úgyhogy bocsi :) A szerelési könyvben valóban ilyet mutat, hogy ott van benne a Wartburgban.
Nem csináltam még, de amit láttam: ugyanaz a kettő, és a belső csuklónál figyelni kell, melyik irányba rakod be az ott levő hordós görgőket, mert nem teljesen szimmetrikus a hordósságuk, ha jól emlékszem. Valaki cérnával köti össze, de olyat is láttam, hogy a sok zsír egyben tartotta.
Sziasztok! 353W eh. féltengely cseréjének van vmi. bukkanója? A bal és jobb oldali ugyanaz? (Jobb oldalit kell, mert kiesett a talpas és kijött a féltengely, visszanyomták de azóta darál.) Tűgörgőkből mennyi kell egy-egy kiállásra? A tűgörgőket hogyan kell, kell-e rögzíteni összerakáskor leesés ellen? Használt tűgörgővel-pótlással össze lehet rakni?
Köszi, ha valaki válaszol! Szép vasárnapot mindenkinek! Üdv: Gábor
Keresek ventilátort hátulhűtősbe vagy Barkaszba valót. A közeli bontóból tavaly én hoztam el az utolsót, újat meg nem merek venni. A legutóbbi újként vásárolt példány felszerelés után barátságosan paskolgatta a hűtőm oldalát.
Vasárnap lesz egy utam az M3-ason, a délutáni esti órákban Budapesten leszek Az M3-as környékén, vagy a fővárosban az átvétel és a fizetés könnyen megoldható lenne.
Nyugi má'! :o) Csak add oda az árát ősszel. Miért akarsz egy petákkal is többet fizetni érte? Feltettem a szekrény tetejére, elvan ott, majd odaadod a 3200,- vagy mennyi forintot, én meg adom a magnót. Nem volt útban, és nem kenyérre kell az ára. Én sem vittem el Keszthelyre, tehát gondban lettem volna, ha Te vagy Gergő odajöttök, mert nem volt mit odaadnom. Majd boltolunk, de ne adj érte többet, mert nincs értelme. Én nem fogom elfogadni, előre szólok. ;) Ha nagyon lekötelezve érzed magad, hozz valami apróságot (prizma hátulra, egy darab ablaktörlő kar, ruha akasztó, ilyesmik) nagykerekűhöz, annak jobban örülök, mint valamennyi pénznek.
Mondom, nem hiányzik, elég ha ott cserélünk pénzt magnóra. :o) Csak fogja a port, és ilyenből van most elég. De őszig már ráér.
Milyen kasztni? Azt a fehéret elvitték, azt mondtad. Igazából tavaly óta minden 353-as projekt áll (az 1976-osom 2009-ben lépett egyet, azóta semmi), még kész csoda, hogy a ház mellett a Púpost össze tudtam hozni üzemképesre. De minden ajánlatot meghallgatok.
Tomi, a magnó decked még mindig nálam van. Abszolút nem hiányzik az a 3000-párszáz forint, csak már odaadnám Neked. Bár elfér a szekrény tetején, de gondolom, nem véletlenül ütötted le a Vaterán, vagy hol ...
Atti, az, hogy Neked tetszett, és hogy ÉN még elégedetlen vagyok vele az két természetes reakció. Valóban, egy esztétikus, elfogadható külsejű autó, apróbb zökkenőkkel végigment közel 500 kilométert szombattól-péntekig, tehát nincs okom panaszra. De! Én, mint a tulajdonos, az elmúlt egy évben az autót gondozgató valaki, pontosan tudom, hogy hol szűk még a cipő, mit kell még megcsinálni rajta. Ettől vagyok még elégedetlen, még legfeljebb is csak 90%-os, és 100% talán soha nem lesz, hiszen az a gyári új állapot, attól meg csak szolid 54 év választja el. Az első, hogy a gyújtása rendben legyen, még az a kis bizonytalanság se legyen benne, ami akkor volt, a második, hogy egy jó váltó kerüljön bele, aminek jó a szabadonfutója. Ha ezek meglesznek, akkor járunk 95 százalék környékén. Na, akkor leszek vele én is elégedett, mondván, hogy kihoztuk a helyzetből a maximumot. Akkor leszel a vendégem még egy próbára, de akkor már ki is megyünk a kempingből, hogy igazán mehess vele, ne csak gyalog tempóban. Onnantól lesz élménnyel autózható, kellemes emléket hagyó veterán autó. :o)