Levettem a hengerfejet és képzeljétek a 3. henger dugója teteje szét volt verve és valami rugós alátét darabokat találtam.Hát ez történt ma.HOLNAP tovább nyomozok mert nem tudom hogy kerültek fémszemcsék az olajba.
Szia. Nézd meg jól honnét hallod a kopogást. Az első benyomásom hogy főtengely csapágy. tehát nem a hajtókar csapágyak hanem magában a blokkban levó csapágyazás ment szét. Egyébként meg mérted a csapágyakat? Másrészt a légsüritő is adhat ilyen hangot,mert annak is kopogó hangja van. És ráadásul egy olajkörön van a motorral. Tehát abba is szétmehetett a csapágy. Egyébként 99% hogy valami csapágy gond lesz.Egyenlöre más ötletem nincs.
SZIASZTOK! VAN VALAKINEK ÖTLETE HOGY MI LEHET AZ OKA,HOGY NAHYON KOPOG A MOTOR ÉS FÉMDARABOK VOLTAK AZ OLAJBAN.a CSAPÁGYAKAT EGYENKÉNT LEVETTEM ÉS SEMMI BAJUK.A SZELEPHÉZAG OK BEÁLLITVA A GYUJTÁS JÓ, DUGATTYUK NEM KOTYOGNAK.
Lenne egy GAZ 66 alváz hidakkal-rugókkal-kerekekkel eladó kb 1000 km-t futott, a konzerváló zsírtóltól megtisztítva, festésre előkészítve! Vagy külön a hidak is eladók!
Van fülke is külön! Illetve egyéb GAZ 66 alkatrész, új is!
Szisztok. Az én hüttőmet a volánosok csinálták meg. Egy véletlen ugratás után ugymond szészakadt. Tulajdon képpen már egy két helyen el volt rozsdásodva és ott nyilott meg. Aztán meg beszerelésnél lyukadt ki. Mindkétszer megcsinálták sött még egy talpat is vissza forrasztottak rá. Meg nyomáspróbázták és ha jól emlékszem nem volt több rezsivel mindennel 13000ft, (Veszprémben tavaj). A hüttösnek meg nem szabad megmondani mire való. Oda kell vinni és megkérdezni mennyiért tisztitaná ki. Mert ha csak mondod mire való egyböl le akarnak huzni. Mert a GAZ 66-os hüttő nem minden napos dolog.
Jövőhéten veszek egy komplett gépet kb. 1500 km futott tehát a motorja 99,9% (szerintem) Természetesen ki lehet próbálni a saját környezetében, menni is tudsz vele :) Helyileg Borsodban található. Az árát meg majd megbeszéljük nem fogunk összeveszni. Hűtő ügyben meg keress fel valami hűtők javításával foglalkozó céget és biztosan tudnak segíteni neked.
Hello! Mijen állapotu a motor? KI lehet e próbálni? mennyibe kerül és hol van? Láttam hogy keresel hütőt.Nekem van egy csak lehet hogy ki kéne pucolni. Mostanában vettem egy gazt és abban volt. Kicsit melegedett a gép vele ezért beraktam a másikbol De az sem 100-as Nem tudsz véletlenül valakit aki ki tudja tisztitani?
Helló! Van egy csörlöm csak le van törve az a kis karja amivel ki be kapcsolhatod,hogy szabadon fusson,vagy a kardán hajtsa de ettöl függetlenül tökéletesen müködik . ha érdekel 50-ért eladom.
Helló! A gyujtáskapcsoló megvan még és kb 6 honapos mert elveszitettem a régi kulcsát..Én 4 ért vettem de 2-ért neked adom.A csörlö karja amit keresel nekem is eltört,de szolok ha tudok valakit.. akinek van.
helo joci engem érdekelne 2 aproság az egyik az a gyujtáskapcsoló a másik viszont a csörlőnél van egy kis kar amit át lehet kapcsolni hogy fogjon vagy szabadonfuton legyen a dob (gyujtáskapcsolóbol a kulcsos van nekem) kösy ha tudnál valami árat mondani az jó lenne. olcsó romos hiányos vagy hibás gaz engem is érdekelne felépítmény nélkül föleg ha valaki tud ilyen gépet vagy alkatrészeket az irjon megköszönném hali nekem gaz66 tm bemérőkocsim van ha tudna valaki komplett berendezést vagy képeket róla az is irjon köszi ezt is előre
Szia. Az autók valahol Tápió... valamin vannak Lovas lerakatában.Sajnos én is csak a forumos képeket látva nyilatkoztam. Velem még nem vette fel a kapcsolatot igy nem jártam nála. Érdeklödj a többiektöl, ők többet tudnak...
Sziasztok! Nekem is van egy gaz66-osom,csak meghalt a motorja.Vettem egy másik gazt és igy van egy csomó alkatrészem. Ha érdekel valakit nyugodtan hivjon .0670/4084315.
Most folytattam 15perces eszmecserét a rendör kapitányság közlekedési osztályával. Ha a jármü jellegéböl adodoan nem teherautó tehát a forgalmiban nem szerepel a teherautó és az inditási naplóban erdészeti kiközelitőként van nyilvántartva akkor 3,5t felett is vezethető B-s jogsival mert teher szállitásra alkalmatlan és a sebessége nem több mint 25 kmh tehát lassu jármü. Vagyis a platós GAZ 66-os nem vezethetö mert a jellege teherautó és a sulya3,5t-nál nagyobb, föleg ha még rakott is. A dobozos viszont igen mert nem alkalmas teherszállitásra és jellege inkább terepjáróautó. Szállitani csak szerszámokat fürészeket csürlökrt és csigákat valamint eszközöket tud. Az erdön pedig fa mozgatást végez. Namár most a ZIL 131-es ránéztére is teherautó. Ha dobozos akkor elvileg vezethetö B-s jogsival ha KPM jová hagyja rá a zöld rendszámot.És az okmányaiban nem szerepel a teherautó . Röviden tömören ennyi.
Szia. Erre nem kérdeztem rá, de ha az autóra a KPM és az okmányiroda jóvá hagyta a zöld rendszámot szerintem igen. Mert ilyen alapon a traktor sem vezethetö B-s jogsival mert tuti hogy 3,5t-nál nehezebb.