A könyvet folyamatosan bővítjük, ezért várjuk a Ti fotóitokat, új felfedezéseiteket és élménybeszámolóitokat is. :-) Ha valamit nem találsz, kérdezz bátran!
Az igaz, hogy a Dias Zeus tulajdonosa Jorgos Nanakos, de az már nem, hogy Ő vitte csődbe a Jorgos Travelt. Annak idején társtulajdonosa volt a cégnek a Szedlecky család (Ők magyarok), és Nekik sikerült tönkretenni nem csak a Jorgost, hanem a Club Espaniat is. Jorgos Nanakos 1996-tól már csak 3%-os tulajdonnal rendelkezett a Jorgos Travelban, éppen azért, mert nem értett egyett a magyar tulajdonostárs üzletvitelével. Ekkor alapította meg a Dias Zeust, melynek kizárólagos tulajdonosa.
Ezeket csak a tisztánlátás végett írtam le. Én nem tapasztaltam, és nem hallottam semmi problémát Velük kapcsolatban, sőt csak jó véleményeket.
KEDVES James!!!!! Nem azt kérdezték ,hogy ki ment csödbe!!!!!!!Hanem ,hogy az IRODÁVAL érdemes-e utazni!!!!IGEN !! Érdemes mert JORGO jól csinálja az irodáját!!!!
Sziasztok! Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. A Dias Zeusz utazási irodáról tudtok valamit? Nagyjából körülnéztem a fórumon és mindent elolvastam. Szerintetek be merjem vállalni velük? A személyes tapasztalataitok érdekelnének. Köszi. Gy.
Szia gyke! Szerintem ha tehetitek inkább PALEORA menyetek anyuddal,mert nagyon szép és remek hely.A NECKERMANN ajánlatábol a HOTEL PALEOKASTRITSA-t tudnám ajánlani.Üdv:LITTLEFOOT
Szia! Mindenképpen június 20-a után (könyvelők vagyunk). Egyiptomba készültünk, már minden le volt zsírozva, erre megtörtént szombaton ez a szörnyűség. Ezért inkább úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Görögországba és körülnézünk ott egy kicsit. Anyuval megyek, ez lesz az éves szabink, távol a családtól, pasiktól. Egyébként jövőre terveztük Görögországot, hát most előre hoztuk. Ő 47 éves én 28 leszek. Végig olvastam ezt a fórumot és úgy vettem ki a hozzászólásokból, élvénybeszámolókból, hogy vagy Paleokasztrisztára vagy Acharaviba érdemes menni. Megkaptam az emiledet. Köszi a gyors választ. Most nézem a Tensi ajánlatait. Nem tűnik rossznak. Remélem, hogy jó időnk lesz, még az is lehet, hogy találkozunk. És már nincs is olyan sok idő hátra. Csak már ott lennénk. :-)
Sziasztok! Pár kérdésem lenne, mert idén Korfura szeretnénk menni nyaralni és még sosem jártam Görögországban. Júniusban mennénk két hétre. Azt szeretném tudni, hogy a szállás választásánál mennyire számít a szálloda *-ainak száma és azt, hogy milyen időre számíthatunk? Van olyan utazási iroda, amit ajánlanátok? Előre is köszönöm. Györgyi
Köszi a gyors válaszokat! Sidariba lenne szállásajánlatunk kettő db. 3 fős stúdió 90e-ért/hét de félek a nagy nyüzsitől. Mi Bariból Rómába ruccannánk és csak utána Velencébe. Korfu-Bari ha jól láttam csak 7 óra hajóval, gondolom ezért olcsóbb is az út. Talán akkor hatunkra elégg lesz a 100e Ft.
Mi Acharaviban laktunk, másról nincs infom. Itt a 2 hálószobás+nappalis apartman volt 60 euro/nap. (Igazság szerint nem ezt foglaltuk, egy kisebbet, nappali nélkül, az lett volna ennyi.) Ez egy kis apartmanház volt, a földszinten 2, az emeleten meg az álatlunk bérelt apartmannal. Kert, kocsi beálló. Tenger viszonylag közel, és relatíve csendes is volt.
Komp cca 4000 euro votl 4-ünknek + az autónak (autó ugye a legdrágább). Amúgy függ a gyerekek életkorától etc., érdemes e-mailben pontos infot kérni. Mi amúyg ezen a cégen át foglaltuk a kompjeyget is, az odautra elküldték levélben, a visszautra meg helyben kaptuk meg. Nem volt egy nagy tételt, de olyan 20-30 euroval olcsóbb volt a jegy, mint amit itt a MAHART-nál fizettünk volna.
Küldtem én is mailt az általad emlitett weblapon. Még nem válaszoltak, lehet, hogy a hétvége miatt. Ag. Georgios környékén tudsz valahol gyerekeseknek való csöndes szállást, persze az ár sem mindegy. Előre is köszi. Mennyibe kerül a hajó egy 6 tagú családnak kb. 2-3 száz Euróból megúszható?
Amugy meg valamit a Korfurol. Ugye sokan csak nyaron utaznak korfura mert nyar,napsutes....stb..... Pedig keso osztol kora tavaszig is isteni korfu igaz ekkor nem lehet furdeni de nagyon szep a sziget foleg tavasszal.Ezzel egy baj van ilyenkor korulmenyes kicsit az oda utazas de nagyon megeri ilyenkor is menni.Isteni a nyugalom:))))
iyg van vannak helyek ahol kernek utlevelet vagy jogsit de NEM SZABAD ott hagyni. Szoval normalis helyen nem kernek ilyent. Amugy ha pl.nagyon szeretsz bulizni ajanlom 22ora utan Kavos varost lent delen.
Jogsit kernek de meg lehet oldani,hogy ne.De ezt nem ajanlom mert ha baleset van akkor gond van.Hat en a felpanziot mindig kerulom,mert pl.en sokat kirandulok es ezert nem szeretek idohoz kododni.A motor kolcsonzeshez meg annyit hogy biztositast fontos hogy kerj.En pl.sok fakultativ programot se igen ajanlom az utazasi irodaval. Ha motort kolcsonzol es sajat tarsasaggal megy ugy sokkal jobb es olcsobb, elvezhetobb a program. A hajokirandulasoknal is ajanlom, hogy nezzetek utana tobb utazasi irodanal is, mert a gorog irodak neha joval olcsobban inditjak, mint a magyarok.
Benitses es moaritika jĂł helyek foleg ha sokat aktok kirandulni mivel a sziget kozepe fele van igy jo kiindulasi pont minden iranybol. Benitses-en tudom ajanlani a Nikos motorkolcsonzot meg a Angelos-t is nagyon rendesek es a Nikosnal magyarok is dolgoznak.