Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a személyeskedést, gyűlölködést és topikrombolást nem tűrjük meg itt.
Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
A legfurább az hogy nagyon közeli kapcsolatban van egy az Ukránok szolgálatában álló csecsen hadúrral, sőt miközben követte Nyemcovot többször is beszélt vele.
Gondolom ez cseppet se gyanús neked :)))) Mindennapos ügy.
Simán megírta, hogy A NAGY SEMMIről írtak alá megállapodást (PR hülyítés a nép felé, és ezzel tudatosították, hogy maguk sem tudják, mi tényleg a megoldása a történéseknek!!), hisz a benne foglaltak egy részét, év végéig kell megvalósulniuk (2015. december.31.!!), valamint, eleve nem mennek bele az önállósulni kívánók sem a megállapodásban foglaltak egyes elemeibe:
Amrerika a példaadójuk e tekintetben is, de anyagilag még nem engedhetik meg maguknak, hogy külföldi börtönökben kínozzák foglyaikat, mint példaképeik.
Most kikérjem magamnak ezt az atlantistát? Így mellétrafálni...
Nem vártam mást, mint ami történt. Én nem trafáltam mellé a viselkedésemmel a viselkedésedről. Sajna, szövegszerkezet szerint is, képtelen vagy értelmezni. Számodra IS, 1 szónak, csak 1 jelentése van, ennyit bírsz tárolni adatként mindenről, és azt alkalmazod mindenre. Szánalmas :(
Dehogy amerikai pszichiáter, ez egy régi-régi vicc. Hogyan értékeli ugyanazt a hadi helyzetet egy porosz és egy osztrák tábornok? A porosz: a helyzet súlyos, de nem reménytelen. Az osztrák: a helyzet reménytelen, de nem súlyos.
A "bölcsességet" ismertem, a könyvet még nem olvastam.
Paul Watzlawick....
"Bárki lehet boldogtalan, de különös erőfeszítést igényel, hogy tehetjük magunkat boldogtalanná. Akiből hiányzik a képesség, hogy pokollá tegye az életét, hasznos tanácsokra lel ebben a könyvben."
Kitartó olvasó vagyok, és csöppet sem feledékeny...
De, mint írtam, értelmezni nem vagy képes csak a saját szintedig. Az olyat, ami magasabbról íródik, arra már nem látsz rá. Nem segíthetek egy ilyen helyen rajtad sem, azt magadnak kell megtedd, és utána, remélhetőleg, felérsz majd oda, hogy meg is értsd azt, amit tőlem olvasol.
A behelyettesítgetéssel meg személyeskedésbe mentél át kínodban, ami meg arra utal, hogy érdemire nem vagy képes, mint mindazok, akik azon állásponton vannak, mint te. Tipikus atlantista viselkedés, egyértelműen provokatív. Ha meg, visszaszólás megy érte, akkor az okozat büntetés megy, a kiváltója tevékenykedhet tovább. Éppen ez az, ami megszüntetésre kötelezett, hogy élhető legyen az így megvalósuló társadalom.
Az ott (Megkérdeztük a polmodit) történő tevékenység, ami egy moderátor és egy tag között valósult meg, az ide történő átmásolását a szabályzat tiltja!!!
Nem vagyok mószer, így nem megyek bejelenteni a szabályszegésedet. Vagy észreveszik, és cselekednek, vagy nem történik semmi. Magasan teszek rá.
Ja, még csak annyi, hogy azt sem voltál képes értelmezni, aztán meg büfikédhez felhasználva másoltad át ide. Nem visszaszóltam, hanem megvédtem az igazamat. csak egy agresszív mentalitással élő fogja fel annak. Higgadj le egy zuhanyzás segítségével, vagy ülj be egy jéggel teli kádba.
Hogy isvan ez az USA-ban? Szerinted a nagyrészt legyilkolt indián öslakosság maradványai dönthetnek és a betelepült angolszász gyarmatosítóknak kuss? Vagy hogy van ez pl. Ausztráliában? A betelepített angol fegyencek és egyéb bünözök leszármazottainak kuss és és a majdnem kiirtott ausztrál benszülöttek kezébe a hatalmat?
Öcsisajt, ollan buta vagy, hogy hozzád képest a legbutább továbbszolgáló tizedes is egy Einstein volt.