Én inkább onnan közelítenék, hogy ott a megélhetéshez képest nem ekkora tétel a javítás, aminek kétfelől is van hatása a helyzetre. Egyrészt az ottani emberek nem érzik az itteniekhez hasonlóan rablásnak a márkaszervizes javítást és simán kifizetik az ottani költségeket, másrészt pont ezért nem keresnek olcsóbb és jobb esetben is csak szürke megoldást és ezzel nem generálnak ilyen irányú keresletet sem. Nem is beszélve arról, hogy egy ottani egzisztenciát sem úgy kockáztat egy ottani egyáltalán nem frusztrált (illetve legalább a megélhetésével nem frusztrált szerelő mint egy kavicsokért dolgoztatott itteni...
Én ott kaparásznék, hogy egy hibás, ráadásul fékhibás autót adtak neked vissza úgy mint egy jó autót aminek azért egyéb következményei is lehettek volna és csak azután jönnék a "hibátlan fékrendszerrel átadott" autóval, mert szerintük úgy is adták vissza, szerinted meg nem... Vigyázni kell mert itt már az a terep amikor nem csak jó tudni, hogy milyen választ kaphatsz majd, hanem azt sem árt sejteni, hogy az erre adott reakciódra mivel hozakodhatnak elő! Sajnos ez egy ilyen történet, de azt se felejtsük ki, hogy valóban egyszerűen csak tönkrement az ABS és senki nem tehet róla...
Nincs feláldozva a superB csomagteréből semmi, jó nagy az, kategóriájában kimagasló. Csak nem az a kategóriája aminek gondolod, szerintem.
Ha már francia akkor C5 Tourer (kombi). Formára hasonló mint a P 508 SW. Nézz meg párat, nem drágák és elég jó autók, nagyok kényelmesek. 2.0 vagy 2.2 HDI-vel hibátlan.
Ez OFF tema ,de amiota at vettek a magyarok a Lenovo laptop-ok garanciazasat azota sokan panaszkodnak hogy nagyon nehez oket meggyozni ha nem jo es gariba meg kene csinalni vagy cserelni!
Meg van a TFL láb, de sajnos nincs a csatlakozóban az a kis fém érintkező... Van valami ötlet, hogy hogyan tudnám megcsinálni a csatit, hogy azt használhassam?
1.4 16v OI autó az alany.A "tünet" az,hogy hidegindításkor / egész éjjeli állás után/
az alapjárat nem emelkedik meg.Az autó egyből indul,szépen jár,de 750 az alapjárat.
Nem kéne ilyenkor többnek lennie? Már csak azért is érdekes,mert pl.2-3 óra állás után 1200-ra emeli aztán szépen visszaáll 750-re. /Szerintem a reggeli hidegindításkor is így kellene hogy legyen...../
Kérem akinek hasonló tapasztalata van /vagy ötlete,/ írjon....
beszéltem vele, elmondtam, hogy hibátlan fékrendszerű autót hoztam fékfolyadék cserére (többek közt), melynek az ABS-e jól működött és ilyet kérek vissza.
nem értem, hogy nekem miért kellene ABS cserét fizetnem. kérdeztem, hogy egyáltalán mi lehet a gond az ABS-ben, illetve miért nem írt az egység erről regényeket a computerbe.
válasz: mi mindent az előírt technológiának megfelelően végeztünk, nem érezzük magunkat hibásnak abban, hogy nálunk jött elő a hiba. valami szelep mehetett tönkre az ABS-ben, 40-ért tudok egyet rendelni, holnapra itt lehet.
Ekkora hülyeséget már régen olvastam. Mármint az emberes részt. Egyébként meg menjél el a gazdag Ny. Európába pénz nélkül, hamarabb fordulnál fel a híd alatt, mint bárhol kelet európában. A minta emberek között.