"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
"Az elsõ és harmadik kalapból érkezõ ellenfelet fogadjuk az Üllõi úton [2004-10-01 13:27]
Az európai szövetség nyilvánosságra hozta az UEFA Kupa csoportkörének teljes menetrendjét. Pontosan lehet tudni, hogy mikor és kivel kell az Üllõi úton játszanunk, illetve mikor lépünk pályára idegenben. - FTC.hu - Az elsõ és harmadik kalapba sorolt együtteseket fogadjuk hazai pályán, a másik két együtteshez utazunk idegenbe. Az is eldõlt, hogy az utolsó játéknapon leszünk szabadnaposak, tehát elõször mi játsszuk le a négy csoportmeccset. A mi mérkõzéseink idõpontjai és helyszínei:
1. forduló: október 21, Üllõi út (1. kalap ellen) 2. forduló: november 4., idegenben (2. kalap ellen) 3. forduló: november 25., Üllõi út (3. kalap ellen) 4. forduló: december 1. vagy 2., idegenben (4. kalap ellen)"
Még jó, hogy ismered a szabályokat. A Millwall nem tehet semmit, ha az ellenőr jelentésében nincs huhogás, akkor nem lesz büntetés. De ha volt is benne, maximum pénzbüntetés.
Én ugyan csak fujjolást hallottam, de huhogást nem.
Ezt a kapu mögött nem lehetett látni. Sajnos a Lajos esetét sem láttam mert takarásban volt. Mit csinált a Lala, hogy az angolok begurultak rá? Amúgy SPORT1-en 15.15-től ismétlés!
Az elején úgy fordultunk rájuk a sarkon csendben, mint az ördög. Akkorra vették észre magukat, mire az első soruk már feküdt. Éppen a második sorukkkal foglalkoztunk, amikor beindult az iszonyatos dobálás, ilyet még nem láttam. 8-10 méternél egyszerűen nem lehetett közelebb menni hozzájuk, csak a surrogást lehetett hallani, meg a csillogást az égen, úgy repültek az üvegek percekig. Több angol nagyon kemény verést kapott és a milwalliak nem jöttek oda az embereikért...otthagyták az első két sorukat. Hátrálni kellett, több hullámban jöttek előre, vissza-vissza támadtunk, aztán elkezdtek jönni a váciból is a hátunkba, ott még komolyabb boksz volt, aztán felbomlottak a sorok és hátrálni kellett. Ha az elején csak boksz van, jobbak vagyunk. Dobálás után viszont tiplizni kellett, most döntsd el megvolt-e...Én azt mondom nem.
Kb. 3-400 an voltak. Nálunk aki tényleg odaált, az nem volt több 40-nél... Így bokszoltunk velük vagy 10 percet, több helyszínen, folyamatos utóvédharcokkal. Folyamatosan érkező rendőrökkel...
A metróban viszont már alig voltak a mieink 50-en, mikor egy másik angol különítmény megjött, esélyük sem volt. Ott egy emberünk kapott keményebben, de a meccsen már kint volt, szóval nálunk mindenki oké. A rendőrség összességében képtelen volt kezelni a helyzetet.
Szummában: az angolok k.. jók voltak, ahol többen voltunk kaptak, ahol ők voltak többen, mi kaptunk. Szerintem ettől a brigádtól nem szégyen kapni, összességében több emberük feküdt a két nap alatt, mint nekünk, de mi itthon voltunk...
Az álomcsoportban akkor egyezik a véleményem a Clubéval. :)
Én azt mondom, hogy legyen 1 sztárcsapat. és 3 könnyebb. A sztárcsapattal itthon kellene játszani. Így mindenki jól jár, hiszen lesz egy "nagy" meccsünk és még a továbbjutásra is lesz sanszunk.
Álomcsoport vagy halálcsoport?
[2004-10-01 12:53]
Elõzõ hírünkben beszámoltunk az UEFA csoportköre elõtt a kemelésekrõl. Mi az UEFA-együtthatók alapján éppen lemaradtunk a negyedik kalapról.
- FTC.hu -
A névsort tanulmányozva megállapíthatjuk, hogy az egyes kalapokon belül is óriási különbség van a csapatok ereje között. Szerencsés esetben kerülhetünk egészen könnyûnek tûnõ csoportba, míg balszerencsés esetben kifoghatunk egy "halálcsoportot" is.
Honlapunk álomcsoportja a következõ lenne: FC Bruges, Lille, Grazer AK, Amica, Ferencváros Wronki.
A "halálcsoport": Lazio, Schalke 04, Atletico Bilbao, Steaua Bukarest, Ferencváros
Az ötödik kalapba kerültünk a sorsolás elõtt
[2004-10-01 12:44]
Az Európai Labdarúgó Szövetség elkészítette az UEFA csoportköreinek keddi sorsolása elõtt a kiemeléseket.
- FTC.hu -
A 40 csapatot öt kalapba osztották, mi sajnos eggyel lemaradtunk a negyedik kalapról és az ötödikbe kerültünk. A csoportokat úgy állítják össze, hogy mindegyik kalapból egy gárda kerül egy csoportba.
A kiemelések:
1. kalap:
Lazio, Parma, Feyenoord, Newcastle, AEK Athén, VfB Stuttgart, FC Bruges, Glasgow Rangers
2. kalap:
Villarreal, Auxerre, Schalke 04, Sporting Lisszabon, Real Zaragoza, Besiktas, Benfica, Lille
3. kalap:
Atletico Bilbao, FC Sevilla, Dinamo Zagreb, FC Basel, Sochaux, Middlesbrough, Utrecht, Grazer AK