Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

RUSSIANBOY Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4362

Győőőőzeleeeeem!!!!!

Ezt akkor se hagytam volna:):)Jo bár nem egy szép DE FONTOS darab:):)

http://www.vatera.hu/majorette_renault_18_taxi_ritka_135444093.html

pmgabi Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4361

Hello!

Igen, szerintem is gyönyörű, bár ötből egy volt "értelmesebb", annyira himbálózott a dzsunka, ahol csin-jang gyártotta...;))))) Szóval a festése nem az igazi... Természetsen én is beszereztem...

Minnyá írok mélt.

Előzmény: Törölt nick (4339)
pmgabi Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4360
Ja, ott volt... A következő már igencsak úton van, amit remélem, h. nálam fejez be...:))))
Előzmény: RUSSIANBOY (4334)
fdoki Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4359
Én azért szívesen bevállalnám a cimborám kis kollekcióját -de ez a veszély nem fenyeget...
Tényleg,az Toyo Megacruiser kicselezhetetlen a készletedből,vagy netán van/nak olyan Tomicák(régebbiek?)amikért elcseréznéd? Pl.velem... ;-)
Előzmény: Torrente (4358)
Torrente Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4358
A Toyota Megacruiser (japán Hummer, hehe) nekem is megvan, meg a zöld Pajero is. Van ott egy-két szép darab, de engem ezek a munkagépek valahogy egyáltalán nem hoznak izgalomba - és talán pont ezért azt is elég nehéz elképzelnem, hogy mást meg igen ;) Érkezőben van még egy Mazda RX8 és egy Nissan 350Z rendőr is Tomiéktól, aztán egy időre elég a csíkszeműekből...
Előzmény: fdoki (4349)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4357
igen ezt én is észrevettem.Leginkbáb ez nekem egy kombi barna SIKU AUDI-nál látsik meg ami már vagy jo egy éve legalább fent van állandoan és mindig 3000Ft-ért.Jo senki se szivesen csippent le az árbol ha elado szemmel nézzük a dologt viszont ha vevő szemmel nézzük akkor meg az a jo minél olcsobb.De igen igazad van ha valaki eladni akar akkor előbb utobb faragnia kell az árbol hogyha nem megy el.De szerintem az ilyen és ehhez hasonlo emberkék abban biznak hogy majdcsak elmegy vagy lesz egy balek aki nem tudja mennyit is ér valojában mondjuk 1500-2000et és elviszi 3000ért.Mondjuk nekem megérne annyit....HA nem lenne már meg......szoval.Ez persze megint nézőpont kérdése hogy kinek mi a drága és kinek mi az elfogadhato ár....
Előzmény: fdoki (4356)
fdoki Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4356
Számomra pl. az (is) érthetetlen,hogy számos vaterás eladó -modellek,Mb-ok- sok olyan modellt évek óta folyamatosan v. megszakításokkal kínál,melyek nem kelnek el.
De az árukat 1 fityinggel sem csökkentik,pedig asszem érdemes lenne erre a megoldásra gondolniuk,ha tényleg el akarnak adni...
Előzmény: Csöresz97 (4341)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4355

Ó JEAH BABY.......most madarat lehetne velem fogatni:):)

Ezt a kis DÖGöt régota hajtom és akartam már egyet miota.Igazábol  1:75 MB méretben vagy NOREVben lenne jo abbol ha akadna többet is beszerválnék.....Ezt mint mondottam pár percen mullot hogy el tudtam ma hozni.Mondjuk holnap is el tudtam volna csak mindig benne van a :mi van ha.....Mi van ha más elviszi még ma meg ilyesmik......Nemtudom mért de a főnökség ma kitalálta hogy délután 5 ig kell huzni az igát.Gyorsan hazavittem a kolleganőmet szinte a sarki boltnál is futva vásárolt be mert mondottam neki:Gyerünk Csajé SIETEK:):)Kidobtam az utcájánál na jo inkább kiszállt magátol aztán go ezerrel..Nyomtam pályán kilo negyvennel majd később ahol az M7es és M1es összetalálkozik még ott is kilo husszal.meg is ijedtem mert ahogy összeért a két pálya rá egy percre mellettem-mögöttem POLICE CAR SKODA OCTAVIA na mondom vegyünk csak vissza.Be is jött elém és paráztam is na mondom most tuti kivesz.Ott volt a SPEED O METER a kocsiban az első ülésen és egy másik rendőrke meg a hátsorol nézte ki mennyivel megy.Na mondom engem most biztosan kivesz.Szerencsére kihuzodott a külső sávba és a Budaörsi Auchan kijáratnál lehajtott.Na mondom helyes halgattál pszihés tudatalatti ajánlatomra.Huzzá el........Ekkor volt 17 30.Na mondom sietni kell mert 18ig van nyitva az illető.Aztán fel a hidra ami a Novotelnél van ott bedugultunk szépen araszolva.Majd az emelkedős részhez érve egy kis kurva mikrobusz akadályozta az egész forgalmat a belső sávban nemhogy a gazdája félretolta volna a picsába.....Jo akkor gyorsan át még a sárgán külső sáv gázt neki és GO....Lejtőn lefelé a Gellérthegyen is nyomtam neki majd ráfordultam az Erzsébet hidra és lehajtottam jobbra.Na mondom ott el balra.Rögtön elmentem balra az első utcán még azelőtt amelyik az aluljáros részbe megy.Helyet nem találtam sehol.Az utcavégben állt egy taxis.Oda beálltam elé.Kissé furcsállva nézett rám de mondom neki 1 perc ok?Ok futás le az illető ott állt az ajto előtt gondoltam nézi hogy esetleg még ki jön e be a boltjába.Ekkor volt kb 17:55.Mondom neki.Szia.Ugy alakult hogy MA tudtam jönni a Fabia-ért.Ekkor már teljesen megnyugodtam.Nem voltam feszült s dalolásztam meg ilyesmi bezzeg előtte....Menjéé má.Huzzá má a pics.ba..Nyomjad már nekiii.Bedugult?Nem igaz hogy az Isten b.ssza meg meg hasonlok:):)Szal kivoltam:):)De mostmár végre itt van nálam ez a lényeg.4200-t adtam érte szerintem ez elég jo ár volt érte.Kár hogy az ajtajai nem nyilnak viszont tökéletes egy kisgép.Láttam még Minichamps VW Passat Kombit meg az előző hozzászolások közül a volvo kombi megfelelőjét valamint egy Audi A 4 kombit.Azt is megkérdeztem milyen árban mozognak de azt mondta 9től kezdődnek.A Volvo kombi gyönyörű szép kár hogy ilyen rohadt drága.Ez a kis FABIA is csak a fényképezés erejéig vált le a csavarozott aljzattol és a plexiburátol.Ez igy marad ahogy van.Nem lesz forgalomba állitva max néha néha nagyon ritkán egyszer egyszer de inkább megmarad ebben a "játékauto méhburokban".Na mára megvolt a napi izgalom.

BenzinCSŐ:):)

RUSSIANBOY Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4354

hát gyerekek egyik szemem sir a másik nevet..Sir az egyik mert ez a kis gyönyörűség nem lett az enyém pedig jo lett volna.Ezuton is gratulálok Lacitroen-nek a sikeres aukciot illetően.Valamilyen szinten éreztem hogy lefog csapni rá mert nem hiába ez a neve:):)Jo kis versengés volt eme kis gépállatért.A második képen láthato.Én max 2500-3000et adtam volna érte postaköltséggel de hát sebaj több pénz marad.Ugyanakkor a másik szemem nevet mert bár fáj a szivem a kis kocsiért de multkor sikerült beszereznem hehe:):) (3948as HSZ 14edik oldal)

(ma még vár rám egy ilyen feszült pillanat mint az előbbi Ctiroenes ott is másodpercenként frissitek)

Képek MINDJÁRT.........

UI:ma tankoljon akinek köll holnaptol megint drágul a "nyál"....

fdoki Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4353
Igen,drága ország japán a kollégám szerint is,de megkeresi az ezekre valót és marad
yen sörre,gésákra,motorra,stb... ;-)
Előzmény: Dr Dee (4351)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4352

Hali.

Hát ma éppenhogy pár percen mullot hogy el tudtam hozni az oly régota keresett és imádott automat.Képek 1/2-1 orán belül:):)

Dr Dee Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4351
Az áruk Japánba ennyi,Amerikában 2-5dollárig:-D
Dr Dee Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4350
Szegény tengödő koléga:-D De ezeknek darabja vagy 3000ft.Ezt onnan tudom,hogy egy cimbora kint tanul Osakában vagy hol?Nem savanyú a szölő de ezek új autók én a régieket szeretem.Az újjakat és ezekből is néhány a kedvencem.Dehát ki bírja ezt pénztárcával?
fdoki Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4349
Néhány hónapja Japánban "tengődő" kollégám bemutatója,hogy mire költ....

Előzmény: Dr Dee (4336)
Csöresz97 Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4348
nagyon köszi!!!
Előzmény: Torrente (4347)
Torrente Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4347

Hi!

Épp akartam írni, hogy annál többet nemtok mondani, mint amit leírtam, de rájöttem, van egy weboldala: http://www.automania.modellauto.hu/

Na.

Előzmény: Csöresz97 (4345)
Torrente Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4346
Írok akkor a privátról, úgyis akartam kérdezni mást is.
Előzmény: Dr Dee (4344)
Csöresz97 Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4345
A ferenciek terén hol van a bolt? Mi a neve?
Előzmény: Torrente (4342)
Dr Dee Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4344
:-DVan belőle még egy darabom:-D
Előzmény: Torrente (4337)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4343
Akkor nem tudom,de nem lesz egyszerű.A Játékudvar se vásárol a költözés miatt.
Torrente Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4342
Ferenciek terén is lehet próbálkozni az aluljáróban (nem a metrósban) lévő boltban, de ott inkább a jó állapotúakat keresi a tulaj. Mondjuk ez érthető, mindenhol inkább így van.
Csöresz97 Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4341
a vatera nem jó (a teszvesz sem)
Előzmény: Törölt nick (4339)
Dr Dee Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4340
Pl itt: http://www.olomkatonak.hu/regijatekok/matchbox.html
Előzmény: Csöresz97 (4338)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4339

Igaz nem bót,de a Vatera...

Új szerzemény,szerintem a sorozat legszebb tagja!

Előzmény: Csöresz97 (4338)
Csöresz97 Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4338
Nem tud valaki olyan boltot ahol a használt autókatmegveszik?
Torrente Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4337

EZT konkrétan nem kedvelem, hanem imádom!

Beszerzése top prioritás, de csakis a márciusi fizetés megérkezése után... :(

Előzmény: Dr Dee (4336)
Dr Dee Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4336
Mert maguk kedvelik a Tomicát,ezért vettem egyet:-D Ez nagyon kuuull!!
Dr Dee Creative Commons License 2009.03.10 0 0 4335
:-DBár nem szeteretem a Blistereseket.Ezért ők is kapnak "gyufasdobozt"
RUSSIANBOY Creative Commons License 2009.03.09 0 0 4334

Szia.

Igen a bejáratnál rögtön az egyik asztalon láttam ezt gondolom azt hoztad el:):)Én is godolkodtam rajta de ugy vagyok vele...már van elég:):)

pmgabi Creative Commons License 2009.03.09 0 0 4333

Üdv az uraknak!

Nos egynlőre, csak pici kis ízelítővel jelentkezem, a fórumról, de holnap jövök bővebben és akkor tudok még több dologra/ról is írni, addig is szép estét! :))))

MB Skodri 130LR

A sors iróniája, h. vasárnap két ilyet is be tudtam szerezni. Az egyiket a börzén, a másikat a v*terán...:))))) A másik még nincs meg, de, ha meglesz, "ki fog fehéredni"...:))))

Nem tökéletes, de nekem az...:)))))

Faternak volt hasonló;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!