Keresés

Részletes keresés

srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6341

Ja bocs, azt átugrottam. Innentől nekem passz.

Előzmény: tütyüke (6340)
tütyüke Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6340

Nade aszongya az összes böngészőnél nincs hang.

Előzmény: srf (6339)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6339

Mégegy utolsó: Firefoxot kiegészítók nélkül futtatva? Hátha az egyik bővítmény szaraxik.

Előzmény: alebor (6337)
tütyüke Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6338

Nem valami tréfás kedvű baci szórakozik veled ?

Futtass le egy alapos vírus ÉS kémprogram keresést a Windows csökkentett módjában.

Előzmény: alebor (6336)
alebor Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6337

1. Megvolt!

2. Nincs!(semmii gond :) :)

Előzmény: srf (6335)
alebor Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6336

Hangkártya    IDT 92HD75B1/92HD75B2 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller

A Flash Player működik!

Előzmény: tütyüke (6334)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6335

Két dolgot tudok még elképzelni, aztán passz.

1. Flash-t frissíteni

2. Megnézni, nincs-e a kis lejátszó-ablakban bekapcsolva a mute (Bocsánat!, de hátha :))

Előzmény: alebor (6332)
tütyüke Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6334

X Akták...

Milyen hangkátyád van ?

Nézz körül a driver beállítási lehetőségei között, hátha van valami opció... de ugye miért lenne külön opció a webes és a normál lejátszásra ???

Nem a Flash Player hülyült meg ?

Jobb klikk a lejátszani kívánt videón és Settings fül.

Előzmény: alebor (6332)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6333

Tedd már tűl magad rajtam! :)

Előzmény: mtbdesign (6331)
alebor Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6332

Nem.nem!

Előzmény: srf (6319)
mtbdesign Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6331

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek :-))

chkdsk nem is kell, 10-ből 9x elég az áttevés.

De bocs, vedd úgy itt se vagyok.

Előzmény: srf (6326)
alebor Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6330

Ja-ja,egyikkel sem!

Előzmény: tütyüke (6318)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6329

Érdekes...

Egyáltalán mi hozta létre? Az Office? Nem futott valami office service a háttérben?

Előzmény: Gavriel (6328)
Hooshee Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6327

Simán lehet, azért mondom ezeket, mert ez kvázi olyan mintha kivennéd a winyót és betennéd másik gépbe.

Előzmény: Gavriel (6325)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6326

Tényleg nagyon drasztikus, amit ost mondok, de megpróbálhatod kivenni a merevlemezt és egy másik gépben (rackben pl.), lefuttani egy CheckDisk-et, aztán törölni a Favorites foldert.

Előzmény: Gavriel (6322)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6324

Hát reménytelen vagy... De sebaj! Az önteltség magában hordozza önnön büntetését is. Sok szerencsét! :)

Előzmény: mtbdesign (6321)
Hooshee Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6323

ERD Commander vagy valami Tinyxp, hiren boot nincs kéznél?

Előzmény: Gavriel (6322)
mtbdesign Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6321

Ghostolni mindig csak érintetlen gépet szoktam. Win 7 alatt pedig még nincs Ad.Type manager, rosszul olvastad vissza! Majd lesz, ha oda jutok.

A rendszer szétberhelésére meg nem lehet következtetni abból (legalább is most) hogy a Thunderbird nem jeleniti meg a mail mellékletként szereplő jpg-ket, mert tegnap reggel óra először msot újraindítottam a gépet, és már megjeleniti. :-) (szmájli hegyek) :-))

Téged miért zavarna a10 ezer feltelepitett betűtípus? Hisz pont arra való az ATM hogy ne legyen betöltve, csak néhány. Mindig ami kell. Vagy nem ismered ennek a programnak a lényegét?

Másfelől meg az összes probléma (jól olvastad: az összes) amikkel itt jelentkeztem, tehát megoldódott, úgyhogy a rendszer maradéktalanul tökéletes.

Persze nem ez, hanem amikor majd visszairom a full szűz telepítést takaró ghostomat. Most aztán tényleg kupi van :-)))))) De ismétlem, ez itt egy xp, lehet hogy nem olvastad el jól.

Kedves srf ezen a gépen minden korrekt, és minden hibátlanul működik, ne akard már távirányítással rámbizonyítani, hogy valami rossz itt.

Nem abban kértem segitséget, hogy miért rossz a gépem, vagy lassú, vagy bizonytalan, vagy ilyenek.

Most telepitem a win7-et, és kisérletezgettem, hogy mi legyen majd rajta. Például:

Nem ismertem a Mozillát, panaszkodtam, hogy win7 alatt miért nincsen outlook expr, nem tudtam hogy exportáljam a leveleimet, meg ( a mostani pillanatig sem értem) hogy miért nem lehet a win7-es ablakokban akárhova rendezni az ikonokat, - kábé ezek voltak a problémáim.

Tudom, te biztos olyan vagy, mint az az orvos, aki még egy öttusázóra is rásüti egyből két székletvizsgálat után hogy végbélrákos, oké. Rendszergazdi barátom meg van, köszi, és látta már épp elégszer, csak most nyaralgat nagyon messze.

A ghostolás pedig igen, szinte mindenre jó, kivéve ha a vas romlik el, illetve bootolási katasztrófák: na és persze az, ha az ember a ghostba bármi zűrzavart is beleír, és azt akarja majd egyszer visszaírni. Arra úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra, hogy ne kerüljön a ghostba semmi rossz. Azért kell előtte kísérletezgetni, mint most én. Szia!

Előzmény: srf (6316)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6319

Muszáj megkérdeznem. Nincs valami kodekpakk feltéve? Raktál fel mostanában valamilyen lejátszót, grabbert, youtube-letöltőtt, ilyesmit?

Előzmény: alebor (6317)
tütyüke Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6318

Semmilyen böngészővel sem ?

Előzmény: alebor (6317)
alebor Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6317

Még egy próba!

Pár napja nincs hang a neten nézett videóknak. A gépen( HP notebook) van hang. Win  7 fut!

Ötlet?

srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6316

Az a helyzet, hogy a Thunderbird a legtöbb felhasználónak helyesen működik, és a TB topicban leírt módon rávehető, hogy megmutassa a csatolt jpg-ket. Win 7 alatt is. Nálam is például. Így eléggé tamáskodva fogadom azt a kijelentésedet, hogy "Tehetek én róla hogy a thunderbird nem jeleniti meg a fájlcsatolmányokat?". Azt kell gondoljam, hogy igen, tehetsz, és a "Hiperrend" esetleg mégis egy szétberhelt Windows-t takar.

Erre enged következtetni az is, hogy "10 ezer feltelepített type" van a gépeden és az "Adobe Type Manager" jelenléte is Win 7 alatt.

De a fene fog téged győzködni!

Egyszer úgyis belátod majd, - esetleg, - hogy az oprendszer telepítése is egy szakma, és akkor majd szakemberhez fordulsz.

De amíg összevissza telepítgetsz mindenfélét és mindig csak csepegteted a hasznos infókat a pillanatnyi állapotról, (igen, azt csinálod, hiába gondolod rendnek és hiába gondold, hogy a ghostolás mindenre jó) addig nemigen fogunk tudni segíteni...

Előzmény: mtbdesign (6305)
srf Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6315

Írtam lentebb, egy próbát megér:

Administratorként?

Csökkentett módban?

Csökkentett módban, parancssorból?

Előzmény: Gavriel (6303)
tütyüke Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6314

Sajna a HP erről (is) híres...

Előzmény: Gavriel (6311)
Hooshee Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6313

Próbálj meg valami generic twain cuccot, hátha...

Előzmény: Gavriel (6311)
tütyüke Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6310

Szedd le a drivert és hagyd, hogy a W7 ismerje fel, hátha talál valami használhatót.

Előzmény: Gavriel (6306)
Hooshee Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6309

De az általában elindult volna a compatibility nélkül is :)

De hát ahány ház, annyi szopás, nekem általában nem szokott segíteni.

Előzmény: Gavriel (6306)
mtbdesign Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6307

Már jó sok itteni szakembertől megkaptam a beosztásomat, jogosan, jogtalanul. Szakszerű megoldást; hogy igy mondjam: művészit nem tudok javasolni. De már én is jártam így xp-vel egy párszor. A vége az lett, hogy kiszedtem a vinyót, betettem egy rackbe, és usb-n rá egy másik gépre. Ott maradéktalanul kitörlődött mindig minden.

tduom, barbár megoldás:-)) Unlockerem nekem is van, és tényleg néha az sem segít.

Utolsó utáni utolsó megoldás: mindent kimásolni egy másikra, csak azt nem, és format. Aztán mindent ugyanúgy vissza. De ez már dedó.

Előzmény: Gavriel (6303)
mtbdesign Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6305

Nem is akartalak megsérteni! Én csak kérdezek, mert nem tudok. És ha nem válaszolnak 20 órán belül, akkor ide visszajövök (a Thunderbird topikról) és ide is beírom, ha itt már egyrészt ismerek egykét embert nickről (meg ők is engem, haha,) másrészt meg mert eleve innen indult a probléma.

Amit te nem tudsz: az én gépemen állati rend uralkodik, túlságosan is; egy hibátlanul működő rendszer, amivel soha nincsen baj. Csak most kezdtem telepiteni rá a Win 7-et, és néha amikor van időm folytatom a telepitést. Ám a telepités ghost image-ba van irva, és ezen felül szabadon kisérletezhetek, mert úgyis visszairom a ghostot, amin a szűz telepités van csak, a kisérletek nyomai nem, és arra kerülnek fel az újabb rétegek, amik dettó ghostba vannak elmentve. Tehát az általad emlitett kupleráj nem létezik, még nyomokban sem.

Másfelől meg mindent végigcsináltam, bármit javasoltak, szó szerint, !! ha akarod tételesen idézem de akkor vagy hatan el fognak hajtani hogy ez nem a szinjátszókör és nem kiváncsiak a lírára hosszú fejezetekben. Én csak ki akarom kísérletezni, milyen legyen az uj rendszerem.

Tehetek én róla hogy a thunderbird nem jeleniti meg a fájlcsatolmányokat?

És lám: már vagy négy helyen irtam, ( a másik topikban is, és itt is,) hogy eleve úgy kezdtem, hogy nézet menű, erre crockl megint azt javasolja hogy "View menu -> display attachments inline-ra pipa" - most erre mit mondjak?

Nem vagyok egy akkora vadbarom, hogy minden kis dologért topikokba futok sirdogálni, előtte másfél órát csesztettem, és csak aztán irtam ide be. Anno Win 3,1 el kezdtem, és volt egy év, amikor folyamatosan tanfolyamon oktattam az Illustratort, nehogy már ledegradáljunk a full sötét állatok közé engem plíz.

Mozilla; thunderbird; win7 <- ezekkel még nem volt dolgom. És ha elakadok, kérdezek. De azért ne csináljunk már belőlem elmebeteget plíz.

Egyébként az egy hete tartó "szereplésem" során nagyon sokszor kiderült, hogy nekem van igazam, kezdve a Windows7 hatalmas parancsikon-nyilaitól kezdve a Mozilla könyvtár-ikonizáló bővítményén kersztül a win7 szó szerint lebutított ikonrendezési dolgaiig, és még sorolhatnám. olvass csak vissza ha ráérsz. 

Azt elismerem, hogy különc vagyok, de ha a cash-ben turkálásra és a könyvjelzők menű testre szabására egyes programozók külön bővítményt gyártanak, bizonyára nem egyedi igények ezek, hanem sok sok ezer ember igényei. Pedig úgy indult, hogy kinek kell ez a marhaság? Hát nekem, és még 10ezernek. Nyilván aki Mozillázik 6 éve, az tudja hog van ilyen bővítmény(is) és még jó sok fajta.

Ettől még nem vagyok elmebeteg, és rend van a gépemen, sőt, a szokásosnál is nagyobb rend, 8 gigás program files mappa, és 6 Tb lokális tárhely ellenére is.

Meg a 10 ezer feltelepített type-om esetében is. (Adobe Type Manager) Hiperrend, kedves SRF, ezt így hívhatnánk.

:-)

Előzmény: srf (6301)
Hooshee Creative Commons License 2011.01.12 0 0 6302
ja, a kompatibilitás? Az tényleg eléggé más, de kb az esetek 90 százalékában nem is ér semmit..
Előzmény: tütyüke (6298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!