Nagyon jó autókat szereztél be mostanában, úgyhogy ezt már másnak kellett :)
nem ismerem ezt a magyar "matchboxot" de tartok tőle, hogy ultra silány minőség, végül is a doboz hátulján lévő Ranga-Büki hozzá tett még annyit hogy megvegyem - ez egy olyan "must have" :)
egyébként a bliszteres superfast-ok amiket nemrég mutattál nagyon csúcsok!
akkor ezek 2005ben ott voltak a magyar boltok polcain?? vagy naiv vagyok?
Nem is kellene az összes klasszikust újra gyártani, csak minőségit és karakteres autókat. Én személy szerint sok mindenben a régit értékelem és ez így van a matchboxnál is, nem véletlenül! Ma veszel egyet és mondjuk a best of british vagy hasonlo még úgy ahogy elmegy, de még így is egy fos a 70es évekbeli gyártmányokhoz képest. Könyörgöm, miért nem nyílik az ajtaja?? miért nem fém az alja??
kezedbe fogsz egy porsche turbo-t a 70es évekből meg egy új matchbox-ot és....tudjátok.
Valamelyik nap vettem egy HW collectibel kb 1:negyvenakárhányas Trans-am -et, valahogy kinéz, olyan silány minőségű hogy félelmetes....
Grat hozzá, nagyon szép darab, hamarosan hozzám is érkezik egy El Camino társaságában :)) Ebay-en hírdetnek ilyet páran, az egyik arcnál gyártási évként 2005 volt megjelölve, tud erről valaki valamit? ez tényleg így van vagy elírás?
Persze. Sok vaterás eladó sok modelljét megvenném,de azon az áron nem -azzal 1ütt hogy adott esetekben akár meg is engedhetném magamnak. A kommentem azonban elsősorban nem a saját vágyaimról szólt,hanem értetlenkedtem. Ugyanakkor van nagyon sok cucc ami nem érdekel,de látom hogy évek óta kínálják változatlan áron. Ha tényleg el akarják adni,érdemes lenne elgondolkozniuk, hogy miért nem sikerül...
RX8 elvileg érkezik amúgyis nemsokára, de figyelj, nem sürgős ez nekem, ha pakolás során a kezedbe akad valami MB, az is jó, érdekelnek amerikai autók, rendőrök, VW-k, siku is, szinte bármi. Csatolok pár olyat, amik a wishlistemen vannak...
Hello! Én pedig gondban vagyok: megkaptam a küldeményed(köszönöm!)de semmi értelmes cserém nincs azokért ill. Tomica-ban csak Nissan Micra és Mazda RX-8 rendőrautóm van (persze zsír állapotban,dobozzal)