Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
szóval tényleg jó nagyobb gyereknek. csak olyan jó lenne megnézni élőben, és itt úgy látom, csak rendelni lehet, nem is találtam más forrást a neten...
Keresek oviszsákot, nem a vállfás változatot. Jó volna, ha tornazsák is lenne hozzá. Ha van ilyened, légyszi mailt is írj, mert a topicot nem mindig tudom követni.
Reserved gyönyörű kötött kardigán, megkímélt szép állapotban
Hossza: 40cm.
Széle: 34cm
Ujja válltól 49cm.
Ára: 990.-+pk.
Next piros pamut kardi, ez kicsit használtabb, de még simán hordható, az elején kék flitterekből van kivarrva a minta.
Hossza: 42cm.
Széle: 35cm.
Ujja válltól: 48cm.
Ára: 600+pk.
Mark & Spancer rózsaszín pamut kardi hibátlan szép állapotban.
Hossza: 43cm.
Széle: 35cm.
Ujja válltól: 48cm.
700.-
KÉRLEK NÉZZÉTEK EL, HOGY MÉG NEM VASALTAM KI ŐKET, DE NAGYON MELEG VAN NÁLLUNK, TERMÉSZETESEN A TŐLEM MEGSZOKOTT MÓDON TISZTÁN, VASALVA POSTÁZOM MINDENKINEK:-)
Cactus Clone nagyon szép pasztell narancssárga csokoládébarna puha béléssel bélelt kabát, gyönyörű nyomott mintával a karján, megkímélt szép állapotbaN.
Lecipzározható bélelt kapucnival
Beleírt méret 122-es, de szerintem inkább 116-osnak felel meg:-), de figyeldd a cm.ket!!!!!!!!!!
Hossza: 48cm.
Ujja válltól: 52cm.
széle hónaljban 42cm
Ára: 1300.- +pk.
Barna kord, enyhén sztreccses iszonyat csini őszi kabát, hibátlan, szép állapotban
Van 2db még 6hónapig garanciális top rider márkáju eladó etetőszékem.A magaság több fokozatban állitható,nagy dupla tálca,5pontos bizti öv.Alul tároló rekesz.Teljesen hibátlanok.16000ért szeretném adni/db Az uj ára 24000volt
A babaszoba.hu-n megszűnt az ingyenes fényképes hirdetési lehetőség, vagy csak én nem látom, h. hova kell kattintani? Ha vki tudja, kérem írja meg, köszi!
Avent cumimosó-kefe, nem használt+ új Medela kézi, kórházival bővíthető mellszívó dobozában blokkal+ajándék melltartóbetét együtt 5000 ft (eredeti ára összesen 9000 volt...)
1. nyári ruhák méret: 92 ár: 350 ft/db 2. kockás nyári ruha méret: 92 ár: 390 ft/db 3. nadrág+felső (a nadrágon van folt, nem kezeltem, lehet, hogy kijön) méret: 92 ár: 600 ft 4. ladybird puha termo felső méret: 92 ár: 490 ft 5. GAP vászonnadrág, dereka állítható méret: 92 ár: 390 ft 6. TIK-TAK nadrág méret: 92 ár: 350 ft 7. next kapucnis kardigán méret: 92 ár: 350 ft 8. adams ruha méret: 92 ár: 1.100 ft
Én gyakorlatilag tőlük vettem, de nem a honlapon keresztül, hanem a teszveszen is szoktak hirdetni és egy kicsit ott olcsóbb volt. (úgy rémlik 14-15 között volt párnával, postával) Ilyen a miénk és sztem simán jó hétévesnek is, én is szoktam rajta üldögélni pedig most terhesen nem 20 kiló vagyok:-).A fiam mondjuk még csak 2 múlt, de nagyon szereti, másfél éves kora óta önállóan használja. Ami nekünk nem vált be az a párna hozzá, állandóan elfordult és rémesen koszos lett minden egyes étkezés után, úgyhogy anélkül használjuk.
Van néhány vékonyabb eladó praktikus,kicsire csomagolható széldzsekink és két vastagabb esőkabátunk( az egyiket még nem fotóztam le):
1.110-es H&M-es türkizkék, a hátán lévő cippzáros zsebbe belehajtogatható a kabát és övtáskaként a derékra csatolható. Kapucnia letépőzározható.H: 45 cm, UH: 37 cm, Sz: 41 cm,ára: 900 Ft
2.8-9 évesre való Ladybird lila bebújós, ha a pocakján lévő zsebbe belehajtogatjuk a kabátot,akkor kis hátizsákként viheti magával a gyerkőc. H: 57 cm, UH: 44 cm, Sz: 48 cm,ára:900 Ft
3.140-es adams márkájú sötétkék,ennek is a hátán van egy zseb,amibe bele lehet hajtogatni a dzsekités úgy a nadrág övbújtatójához csatolni,ára: 900 Ft
3. 104-110-es George vastagabb esőkabát,pamutbéléses, az ujjai legvége picit megsárgult,te nem vészes,a használatát nem befolyásolja, H: 50 cm, UH:39 cm, Sz: 37 cm,ára:1500 Ft
anesz, mekkora a gyerek? én 7 évesnek venném.sokat nem találtam róla a neten, de azt írják, kamaszkorig. hol vettétek? mert ősszvissz 1 webshopot találtam és meg akarom nézni élőben. az ára tényleg meggyőző :)
petra, nem vagy publikus, irj egy mailt. addig is keresek tovabb, mert az ocsem tegnap bejelentette hazakoltozik, szuper, ugyhogy a kicsivel at kell adjuk a szobat neki, ergo egetoen fontossa valt az agyvasarlas.... meg nem tudjuk mikor jon vissza a tesom, de szeptemberig tuti. meg gondolkozz agy-arakon, irj matraccal is meg nelkule is valamit.:))
ui: most láttam a múltkori méledet, mert nem tudtam belépni a gmailre, és szomorúan láttam hogy erre jártál és lemaradtam rólatok, illetve a veletek való taliról :-(
Árat még nem gondoltam ki, attól függ, hogy matraccal vagy anélkül adjuk el.
Nem tudom, hogy kész lesz-e a galéria hamarosan.... Két hét múlva kérdezz rám e-mailben, addig ki kell derülnie. De nagyon nem szeretném, ha még egy évig egy szobában kaszinózna a két gyerek, mert egészen más az éerdeklődési körük.
Átvehetők a XVIII. kerületben. Ha érdekel valami, e-mailt írjatok legyetek szívesek, a fórumot nem mindig követem. Részletes tájékoztatást küldök az adott holmiról akkor.
severin elektromos sterilizáló 3000 Ft
Römer Baby Safe Plus gyerekülés és hordozó ECE R44/04 20000 Ft
Momert 6470 digitális mérleg (garancia 2009. dec-ig) 8000 Ft
Babysense II légzésfigyelő 22000 Ft
autós övlehúzó terhes kismamiknak 2000 Ft
KAWE Colorscop DUO fonendoszkóp + Littmann (fül) Oliva pár, puha 2500 Ft csak a miénk sárga magzati szívhang hallgatásához
kismama Poncsó XL barna Christina Moda 2000 Ft
Avent kézi mellszívó isis via poharakkal 8000 Ft
mosható melltartóbetét 8 db 200 Ft
R-med mellbimbókiemelő (és tejcsorgás felfogó) 200 Ft
medela bimbóvédő (s méret), már csak 1db. 500 Ft
medela mini electric mellszívó dobozában 14000 Ft
balbinka babatartó (fürdőfotel) matrica nélkül 200 Ft
playshoes műanyag bohócos kocsicsörgő 200 Ft
játszószőnyeg playshoes macis 30 fokon mosható 86x116 cm (paplan), 28x43 cm (kispárna) 1500 Ft
kira, nagyon tuti ez a butor! az azert erdekelne, hogy ez mahagoni szinu fenyo, vagy vadkorte szinu butorlap? :)))))))))) (ez csak poen, ma mar akasztottam ki nehany eladot a vateran (is). )
ehhez akkor van olyan csavar vagy valami bizgentyu amivel ossze lehet passzintani a 2 reszt? kigondoltal mar egy arat neki? es vegul latsz ra eselyt, hogy augusztus folyaman hozzank vandoroljon, ha megegyezunk? (nem masert, de mi szeptemberben elutazunk eleg hosszu idore)
62-74-ig
-Napozó 62-es 100-
-4db body, nagyon szépek, 12 hó van beleírva a 3 sárgába, kicsit kisebb szerintem 200/db
a kék nice dog feliratúba 6 hó van, de a 4 body kb. egy méretű 200-
-Sesame street body 62/68-as 200-
-Kék ujjatlan body 62-es 100-
80-92-es
-disney mellény vagy ujjatlan póló 12/18 80-as van beleírva, sapi kb. 6 hós korig 100/db
-farmernadrág 80-as, ÚJ, oldalt és hátul is van zsebe 800-
-kék új póló, kb. 1 évesre 500-
-piros kord kantáros nadrág 92-es 400-
Téli
-bordó brendon sapka 400-
-rózsaszín polár kislány felső 200-
Játék:
- remegő baba, ha megnyomjuk a kezét, remeg, majd nevet és azt mondja Thats funny! (elemmel működik, most épp merülőben benne az elem ) 500-
eladó
-00-ás vagyis 44-es kis pulóver, leginkább korababákra. A lányomon kb. 2x volt. 200-
-3 üveg salvus víz 500-/3db (mi párologtatóba tettük, amikor kruppos volt a gyerek)
Bili kb. 2x pisilt bele a lányom 500. Wc szűkítő, új, nem használt, csak egyszer megmosott 300, együtt 700
-Aerosan inhaláló készülék, gyógyszerporlasztó 7000-
A kompresszoros készülék hordozható kivitelű, Univerzális gyógyszerporlasztó, azaz bármilyen folyékony gyógyszert képes elporlasztani. Lehetővé teszi az általános személyi inhalálást fiziológiás sóoldattal és bármilyen egyéb gyógyszerrel. Négyféle végdarabbal üzemeltethető: felnőtt- és gyermekmaszk, szájcsutora, és orrszonda. Ehhez nekünk szájcsutoránk van. Kruppos gyerekünknek vettük.
-2db kismama különszám, Az a kilenc hónap, A baba első éve 600-
Eladó 1 évig használt: Pierre cardin ** PS 822, babakocsi Babakocsi ** Pierre cardin PS 822 ** Vizszintesen fektethető ** Átfordítható tolókar ** Dupla belső huzat ** Tolókar magassága állítható ** Tartozék: lábzsák, esővédő. http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=18293
A karján (vagy hogy hívják) vannak hibák, lefotóztam.
Ár: 15.000-
Van 2 nagyobb naci is,aminek eladására megkértek. 1.128-as H&M-es fehér vászon naci.Szuper!!!Ára:550,- -hátulról vmi ugró állat van hímezve! Talán puma?? 2. 122-es talán krém "England" zászlós naci.Szép.Ára:450,- Kérésre szívesen mérek!
Ha vkit érdekelnek a nacik, kérem ide írjon:kinleykata@gmail.com köszönöm.
ELADÓ 1-2. Melegebb hálózsák, 80 cm hosszú, középen cipzáros. 1000,- 3-5. Pelenkázó feltét vajszínű 70x70-es, nem szivacsos, gépben mosható. 900,- Van hozzá egy saját készítésű fa lap is, két peremmel, 70x75-ös mérettel (a peremek miatt). Bármilyen szekrényre rátehető. Ha egyben elviszed, 1500,-ért odaadom. Személyes átvétellel.
Sziasztok! A következő ruhákat kínálom eladásra: 6-9 hóig Next autós kardigán.Ára:600.- 6-9 hóig M.Mouse "Big Blou Sea" aranyos trikó. Nagyon szép!!Ára:400,- 9-12 hóig Mini Blue kutyás felső.Szép! Ára:350,- 68-as C&A-s nyári pizsi rugi.Ára:250,- 68-as "Spaceboy" béléses naci.Majdnem új, alig használtuk!Ára:400,- 92-es (2-3 év)igazi "Spiderman"-Pókemberes póló. Minta tökéletes.Ára:400,- 9-12 hóig st.Bernard mellényes pólócska.Nagyon szép!!!Ára:450,- 9-12 hóig st. Bernard kék surf-ös kardigán.Szép!Ára:450,- 6-9-ig M.Mouse kantáros naci.Kifogástalan, mintha új lenne! Ára:850,- 86-os orkános, vékony fekete jópofa naci.Térdén kockás térdelő "betét".Ára:350,- 86-os autós pasi farmer naci.Nagyon csinos.Derekában gumisor, mellyel össze húzható.Ára:650,- És egy kakukktojás, óriás méret: 134-140-es "Spongya Bob" póló.Majdnem tökéletes!!:-)Ára:600,-
Ha vkit vmelyik ruha érdekel kérem ide írjon:kinleykata@gmail.com Szem.átv.Pesten vagy posta. Köszönöm!
1. Találtam még itthon is habtapilapot. 10db állatos. Ez nem tudom, passzol-e a többihez, ez is nagyméretű, ajándék a többi mellé. ;)
MÉg egyszer a leírás: Használtak, karcok, benyomódások is vannak rajta, fotóztam, az albumba feltettem. 36db betű-hiánytalan, 15db szám- a két 4-es közepe hiányzik, 7 állat- a képen látható állapotban. Ha kéred, adok hozzá maradékot, amiből pótolhatók a hiányzó részek. Nem egy készlet, de együtt voltak lerakva. 2200Ft És most akkor hozzá még 10 lap ajiba! :)
2. Pelenkázószivacs. A leginkább igénybevett területen picit kifakult. Macimintás, semmi baja. 1000Ft
3. Nagyobb méretű építőkocka, talán mint a Gabi... 57db 650Ft
Van. 190x90-es, fenyő, rendelésre készült. De amig nem készül el a galéria a fiam szobájában, addig használja. Elvileg iskolakezdésre el kellene készülnie. Csak nem önkészülős sajnos:-(((
Képet csak este, vagy holnap tudok mutatni, most dolgozom;-)
Sziasztok! Úgynevezett "lépcsős" fa etetőszéket keresek. Nem túl használtat, nem túl drágán. :) Tapasztalatok is érdekelnek (pl. azt hallottam, hogy az aranyárban mért Stokkénak kicsi az ülőfelülete). Köszönöm!
Eladó teljesen új Baby's Wear kislány body-k. Méretük címke szerint 98-as Váll-ülep táv.: 50cm 3 darab rövid ujjú + 1 hosszú ujjú. Aranyos mintával / felirattal az elejükön :-)) Ára: 1.600,- Ft/4 darab vagy 500,- Ft/db + pk Ha érdekel kérlek e-mailt is írj :-) a topik eléggé pörög :-)
KERESEK! Oviba zsákszettet (tornazsákkal) autós vagy hajós anyagmintával. Régebben nagy harc folyt itt azok között, akik ilyet árultak, de most nem találom ezeket a hsz-eket, segítene valaki ki csinált ilyet? Köszi!
ELADÓ! Még megvan ez a szép hálózsák! Hossza 75 cm. 1200,- (+pk, ha nem Bp.)
Nemsokára felteszek majd saját készítésű bármilyen szekrényre tehető pelenkázó fa feltétet a hozzá való pelenkázóval. Ha van érdeklődés, macis autósülést is tudok ajánlani (huzata egy helyen lestrapált).
hú, ez nagyon jó, én is ilyet tervezek a fiúknak 1-2 év múlva, ha már kész van/lesz küldesz róla fotót milyen lett? Meg, hogy mennyiből jött ki? Meg majd lesz egy csomó kérdésem :)
mi is most emeletes ágyat vettünk, ami alul kuckós oldalt meg a lépcsőben tárolók vannak, remélem jó lesz:) Meg azt is remélem hogy értették hogy milyet akarok:)
Továbbra is eladó egy Graco Mirage Plus babakocsi. A kocsi szép állapotban van, de mivel már így is alig férünk el itthon, így megválnék tőle. S.O.S. szeretném eladni, mivel elméletileg a jövőhéten szülök, így kellene a hely (és a pénz is).
Ára: 15000 Ft, de alkuképes.
Eladnám még a szuper Peg Perego szettünket is (babakocsi, hordozó, bekötő talp, mózes, esővédő, pelenkázótáska, pohártartó, lábzsák), ami szinte újszerű, csak kb. 4 hónapig használtuk, mert praktikusabb volt nekünk a testvérbabakocsi. Mivel most is tesókocsit fogunk használni, ezt is S.O.S. eladnám.
Ára: 95000 Ft, de komoly érdeklődő esetén ez is alku tárgya.
Kira: ha esetleg eladnád külön a szekrényt, akkor írd meg kérlek a méreteit (meg az árát külön). Ugyanott csináltattátok, ahol a nagyágyat? (szerintem mi is tőlük vettük meg az ugyanilyen ágyunkat ;-) )
Eladnám az alábbi feleslegessé vált dolgaim:
Átvehetők a XVIII. kerületben. Ha érdekel valami, e-mailt írjatok legyetek szívesek, a fórumot nem mindig követem. Részletes tájékoztatást küldök az adott holmiról akkor.
severin elektromos sterilizáló 3000 Ft
Römer Baby Safe Plus gyerekülés és hordozó 20000 Ft
Momert 6470 digitális mérleg (garancia 2009. dec-ig) 8000 Ft
Babysense II légzésfigyelő 22000 Ft
övlehúzó 2000 Ft
KAWE Colorscop DUO fonendoszkóp + Littmann (fül) Oliva, puha / pár 2500 Ft csak a miénk sárga
kismama Poncsó XL barna Christina Moda 2000 Ft
Avent mellszívó isis via 8000 Ft
mosható melltartóbetét 8 db 200 Ft
R-med mellbimbókiemelő (és tejcsorgás felfogó) 200 Ft
medela bimbóvédő (s méret), már csak 1db. 500 Ft
medela mini electric mellszívó dobozában 14000 Ft
balbinka babatartó (fürdőfotel) matrica nélkül 200 Ft
playshoes műanyag bohócos kocsicsörgő 200 Ft
játszószőnyeg playshoes macis 30 fokon mosható 86x116 cm (paplan), 28x43 cm (kispárna) 1500 Ft
Keresek: Eljött nálunk is a nagy autók korszaka. Dózer, markoló,(az lenne a legjobb) esetleg villamos, busz, vagy valami ami nagy, és úgy csinál bümrümmm..... olyat keresek:))))
Vicky, a cipővel kapcsolatban jut eszembe, hogy szombaton megyünk fel a cirkuszba, a 3 órás előadásra, előtte oda tudnám adni. Próbáltam Neked mailt írni, a megadott mailcím nem létezik.)
MEMERI) nem tudom a barátnőd olvassa-e a topicot, esetleg szólhatnál neki, ha összefuttok, köszi
Túrázó és/vagy hordozni szerető anyukák, apukák figyelmébe ajánlom eladó túra hátihordozóinkat. Megtekinthetők, felpróbálhatók Székesfehérváron, igény esetén bérelhetők is. Mind használt, de egytől egyig nagyon jó állapotban vannak, némelyik alig használt!
1. Deuter Kid Comfort - 18 000 Ft 2. Jack Wolfskin Watchtower Classic tetővel - 21 000 Ft 3. Jack Wolfskin újabb tipusú hordozó (kitűnő állapotban) - 21 000 Ft 4. McKinley Kiddy Plus hordozó (kitűnő állapotban) - 21 000 Ft 5. Salewa (egyszerűbb, régebbi tipus) - 10 000 Ft 6. VauDe Kraxe - 18 000 Ft
Emellett rengeteg babaruhát és egyéb babaholmit tettem fel itt: http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=babashop
koszi befutott a fuvar, most fogom kitalalni hogy hova keruljon. a csaj ebredezik, most fogja meglatni a katicajat. :))) koszi szepen, a celnak tokeletesen megfelelo darabokat kaptunk toled!!!!
tovabbra is keresek emeletes agyat vagy cipzaros utazoagyat. fellepo nem kell mar, kapok egy Litafot (remelem az jo).
Akkor lehet hogy Családi Napon vagy közgyűlésen találkoztunk már csak nem tudtuk?! Na ha legközelebb bemegyünk a páromékhoz majd rád csörgök hogy bent vagy-e és akkor legalább beköszönök!
Tammia, most keszul apu Memerihez a szekrenyert es viszi a te cuccosodat is, ugyhogy gyorsan gondold at kell-e meg valami neked.:)) 0-2,5 eves csaj ruhak, 0-9hos fiu cuccok, jatekok, stb.