Nem tudok róla, hogy visszavonult volna, így szerintem még fog. Hisz még olyan fiatal, előtte a jövő és persze ott a tehetsége... Viszont ez azért is jó hír, mert így legalább biztosan tudjuk, hogy nem adta fel és korizik:)
Az orosz lányzó aktivizálta magát a fórumon, így van néhány hírem Andrei-ről. Tegnap részt vett az Ice Symphony show-ján Mytischy-ben egy teljesen új programmal!!!:)) (erre olyan kíváncsi vagyok) Biztosan lehet tudni, hogy ott lesz Khabarovsk-ban és Rigában.
Szerintem hasonló leszek vele, mint a mostanival, csak egy kicsit nagyobb és nehezebb lesz a gép is és az obi is (bár az obi szürke lesz:DDD) Ja, kész vannak az idei eb-s képeim. Ha össze tudok egyeztetni egy időpontot azzal az ismerősömmel, akinek van szkennere, akkor majd nem csak személyesen tudom őket mutogatni:))) Lett 1-2 elég jó Andrei-ről is:))
Pedig Ukrajna szép hely! Bár még nem voltam ott... Igen, tervezem, hogy nem sokára megveszem álmaim fényképezőgépét. Hogy még szebb és jobb képeket készíthessek kedvenceimről:)
Most olvastam, hogy úgy néz ki, Andrei csak a turné második felétől fog fellépni az Ice Symphony állomásain, miután a turné megjárta a Balti államokat.
Nekem is rossz volt először olvasni, hogy Andrei nem mehet a vébére. Mivel Tarasova egyetértett a döntéssel, így el gondolkoztam a dolgon és eszembe jutott, hogy mi van, ha azért marad otthon, hogy kipihenje és a következő szezonra teljesen felépüljön a sérüléséből. Már egyre biztosabban írják a fórumonkon az orosz lányok is, hogy a térde miatt marad otthon. Így viszont nem is olyan nagy gond, hogy kimaradt a csapatból. Majd egészségesen (remélem, nem gyüjt be egy következő sérülést), mindenkit el fog kápráztatni!:))) Rossz lesz nélküle nézni a vébét, de most így tényleg jobb, hogy nincs ott, így legalább biztosan nem sérül rá. Ami szerintem az eb-n megtörtént a rittberger után... Amiből alig tudott felállni:(((
http://foto.mail.ru/mail/maks_on_ice/41/82.html ennél elfelejtettem beírni Ilia Klimkint. Szóval, újra a névsor: John Hammer (GBR), Andrei, Igor Macypura (SVK), Maxim, Ilia Klimkin és a másik Maxim:)))
Pedig ott van a zöld csík alatt:))) Ellenőriztem. (egyébként: Perm mafia:DDDD)
A képek pedig Maxim Trankov gyüjteményéből valók. Ő az a srác, aki krém színű kabátban áll Andrei mellett a képen. Egyébként az egyik képen még Ilia Klimkin is látható:)
Tarasova egyetértett a döntéssel. Nem ellene voksolt. Sergei 1987-es születésű, mint Dobrin. Csak őt sokkal megbizhatóbbnak tartja a szövetség, mint Andrei-t vagy Dobrin-t. Bennük sokkal nagyobb tehetség van, sokkal többre képesek, mint Sergei Voronov. Viszont hármojuk közül a szövetség szerint ő megbízhatóan tudja szállítani a helyezéseket. Bár szerintem még kicsit nagyon junioros stílusban korcsolyázik. Majd meglátjuk, milyen pontokat fog kapni egy felnőtt versenyen. Érdemes megnézni az adatlapját az isu oldalon: http://www.isufs.org/bios/isufs00007031.htm A GP-ken elért eredményeket, mind hibátlan korcsolyázással szerezte. Nagyon sajnálom, hogy Andrei nem lesz ott. De remélem a fejét rendbe rakják a következő szezonig és remélem, hogy a térde is rendbe jön!