nem láttam mikor csináltam,hogy pl a block fala elrepedt volna vagy bármi rendelleneset........ vagy esetleg a véletlen műve,hogy egybeesett egy főtengely szimering behalás az árokba csúszásommal?!
sziasztok . vettem egy új olajteknőt meg ami kell hozzá,lecseréltem az olajat is ,összeraktam és ugyanúgy tolja ki az olajat,de nem tudtam már megnézni,hogy hol,mert rámsötétedett nagyon elkeserítő dolog ez nem beszélve arról,hogy kint a minuszokban feküdtem órákat az autó alatt........................
közben találtam újat 65ért de hossszmotoroson a labda nem áll jól szóval kell vele variálni, meg új középrésszel egy másik olaszt 70ért, fél év garival. szerintetek melyiket lenne érdemes?
a gt1749 mind vékonytengelyes? vagy csak a román? vagy honnan tudom meg? még nincs levéve az enyém de a hétvégén akarok beszerezni másikat rá.
Elérte a végzet a gépem, eltörött a turbótengelyem....
szóval a kérdésem mi megy fel 1:1ben a GT1749V helyére? Különcsonkos. Hossszmotorosra. Hátha nem tudok szerválni hozzá ilyet. Ha van valakinek, vagy valami ami passzol ide, akkor szóljon rám, mert sürgős lenne. A vnt15 jó ha jóltom, de gyengébbet semmiképpen sem akarok. GT20 felmegy? Tengelytörésnek lehet valami kiváltó oka, vagy csak ennyit bírt a Made in Romania??? Ja meg elindult az öngyulladás is, még jó hogy lefullasztottam bár így is kiszopta az olajat, remélem nem lett nagyobb gáz. Kell pucolni mindent ilyenkor mielőtt felmegy az új igaz?
HELP ME!
Ha van v.kinek v.mi a sufniban akkor keressen pls, 30/3343077.
Ha valakit érdekel van rengeteg megmaradt 1.9-es motoralkatrész a pincében, blokk, dugók, hajtókarok, porlasztóházak, burkolatok vákumpumpák coolerek stbstb sok minden, vagy elcserélném valami értelmes dologra ha valakit érdekelne valami saficar@gmail.com, írjon és megnézem mi van mi nincs
jaja megoldodott. egy 2006-os jetta ból származik, elvileg 20ezret futott a váltó, ezekszerint ez a legrövidebb 6-os , de jobban elvannak osztva a sebeségek mint az asd-n, meg csak erősebb egy 6os váltó mint egy 5-ös.
esetleg ha vki tud eladó kuliszát a fent említett váltóhoz az ne tartsa magában.
Olyan kérdésem van, hogy az adagolós számából meg lehet e tudni h a régebbi egyszerű 1 rugós fordsz.függő előtöltés állító van, vagy az az újabb 2rugós "dugattyúfixálós" fordsz.függő előtöltés állító van? ennél az újjabb fajtánál is elég a nagyobb rugó előfeszítését állítani, vagy a kisrugóval is szórakozni kell?