Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
hasonloan velekedem en is ezugyben. csak nemreg olyat tapasztaltam,h valaki azert nem igazol vissza egy masik embert mert nem kedveli, pedig nyilvanvaloan ismeri.
Emlékeztetnélek egy bizonyos nőnemű volt osztálytársunkra, akit jó ideig nem voltál hajlandó visszajelölni. Emlékeim szerint.
Amúgy én is hülyeségnek tartom a wiwes törlést, de ezen sajna nem tudok segíteni.
Sárga köpenybe öltöztem, a Törvényt kontempláltam és szutrákat lapoztam. A Mester ordított. Botjával hányszor verte deszkazsámolyomat laposra! Ma már látom, hogy mégsem a Zen papja voltam, csupán a mocskos szenvedélyé. Az hajtott, hogy lányokkal üzekedjem, fiúkkal nem kevésbé.
Kedves barátaim! A fórum sajnálatos események miatt jött létre, jobban örülnénk, ha nem kellett volna megalapítani, de nekem és másoknak is kell egy hely, ahol szabadon cseveghetünk, vitázhatunk az életről, a nemes eszmékről, alfahímek domború hátsó feléről, :)))))).
Itt mindenki tiszta lappal indul, nem emlékszem a rosszra és ha igen, az csak egy emlék. Mindenkit várok, mert egy közösség volt, és a közösség él, még ha máshol is. Senki nem fogja felhánytorgatni a múltat.
Itt senki nem szid senkit, mert nem erről szól a teadélután. Ez a szórakozás, a barátság helye, nem beszélünk a rossz dolgokról, ami máshol (más fórumon) ért.
Mindenkit szeretek, bár talán néha nem érződik ..., és ember vagyok, hibákkal, de belátom őket és tanulok belőlük.
az agyamat odaadom egy zsinorert (ami a ket fulemet a helyen tartja) cserebe. azert egy anallal meg megkuzdok. van kitoltetlen berletem, ha kell azt is odaadom,mert ezen a heten lejar, es mar meg is vettem az uj 30naposat.
ja en is 160 vagyok, pont mindenkinek a honaljat erzem:D
Én meg ma délután vettem bérletet - ott paráztam egész reggel, hogy ne legyen ellenőr. De épphogy megúsztam, akkor húztak a lépcsőhöz mikor én már lenn voltam:)