Az a baj.hogy nem iszok! .-)) Már nézte egy régiséges is,azt mondta kár,hogy leantikoltam arannyal,de nekem igy tetszik.Ja egy tizest adott volna érte.
mostanában nem nagyon találtam semmit,de ami szép arról teszek be képet. Van kb 150 lemezem,de nincs lemezjátszóm,azt még nem találtam,illetve találtam,de hasznavehetetlen volt. Azt kb 1,5méter,és kb 3 méter hosszú rádió,halomba leltem,egy háznál,de mind el volt ázva egy gyüjteményt dobtak konténerbe,de már mikor én odamentem 1 konténer már elment.De hoztam egy néprádiót. az jó.
Ez a lámpa kb. 5 év alatt jött össze. Először a réz részt találtam me, majd kapcsolót találtam hozzá (az eredeti nyomógombost még nem találtam, de így is mutatós). Nem rég találtam egy lila üvegbúrát, ez lett a lámpabúrája, kicsit kidekorálva. Ez adja a nappali hangulatvilágítását, ha szükséges:-))
Jó neked! Nekem semmit nem enged felrakni a konyhába,egy órát engedett meg csak de azt is azért,mert ki kellett festenem a konyhát. Voltak mérlegek darálók,üvegek,de mindent le kellett szedni,illetve ö szedte le.
ja meg egy csillár van fent amit 2 liter borért vettem az nem tudja leszedni,én meg nem fogom. Majd csinálok képet. :-)))
Gondolom a guberálás tiltásában benne van a balesettől való félelem is, valamint a lopás elkerülése.
Többnyire zárt ajtók vannak újabban a kapukon. Törökszentmiklóson lehet(ne) turkálni, de a szűk hely miatt hegyben áll az ócskavas. Így szinte csak nézelődni lehet.
Igen az erdreti nálam van,de most kölcsönbe adtam,de ha itthon lesz teszek be képet róla.
Azzal nem, dicsekedsz,hogy az egri muzeum kérte kölcsön egyszer ,hogy legalább egy másolatuk legyen !
:-))
rengeteg könyvet,kerékpárt,motort,és ezek járulékos dolgait hoztam már haza én is,köztük van 1-2 nagyon ritka dolog is,mint pl a kézirat.
Esetleg ha valaki gyüjti a könyveket,én megszabadulok tőlük,regények,verses kötetek,kockás ujságokkb 25 db,a mai lelet az Első világháború és a forradalmak képei cimü 500 oldalas könyv tele képekkel.Ez is eladó 2000ft-ért ha kell valakinek.